המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
cannon כתב:לא יודע אם זה קשור לאוחיון או לא, אבל יש מצב שמכבי תוותר על אוחיון אם ייפסק נגדה וווסטרמן יגיע להיות רכז מחליף בהנחה שלא יהיה בייאאוט גבוה מדי. ווסטרמן בניגוד להלפרין הוא רכז קלאסי וישמח להגיע לעמדת רכז מחליף ולא בהרבה כסף.
rc4991 כתב:cannon כתב:לא יודע אם זה קשור לאוחיון או לא, אבל יש מצב שמכבי תוותר על אוחיון אם ייפסק נגדה וווסטרמן יגיע להיות רכז מחליף בהנחה שלא יהיה בייאאוט גבוה מדי. ווסטרמן בניגוד להלפרין הוא רכז קלאסי וישמח להגיע לעמדת רכז מחליף ולא בהרבה כסף.
הלוואי אבל קשה לי להאמין שזה יקרה
מכבי רצתה אותו גם בקית שעבר אבל הוא העדיף לחתום בפרטיזן
אם ווסטרמן יגיע עוד עלולה להיות לנו כאן קבוצה טובה
LIAV10 כתב:rc4991 כתב:cannon כתב:לא יודע אם זה קשור לאוחיון או לא, אבל יש מצב שמכבי תוותר על אוחיון אם ייפסק נגדה וווסטרמן יגיע להיות רכז מחליף בהנחה שלא יהיה בייאאוט גבוה מדי. ווסטרמן בניגוד להלפרין הוא רכז קלאסי וישמח להגיע לעמדת רכז מחליף ולא בהרבה כסף.
הלוואי אבל קשה לי להאמין שזה יקרה
מכבי רצתה אותו גם בקית שעבר אבל הוא העדיף לחתום בפרטיזן
אם ווסטרמן יגיע עוד עלולה להיות לנו כאן קבוצה טובה
באמת? ההבדל בין אוחיון לווסטרמן זה ההבדל בין קבוצה רעב לקבוצה טובה?
yzafrir כתב:ווסטרמן בעוד שנתיים שלוש יהיה שחקן שאנחנו רק נוכל לחלום על כמוהו בקבוצה שלנו (גם כי התקציב שלנו הולך וקטן...) אבל כרגע אני לא חושב שהוא עדיף על אוחיון...
ברור שאם לא תיהיה ברירה ויוגב יהיה חייב לעזוב אז ליאו הוא אופציה טובה למחליף...
felix_r כתב:yzafrir כתב:ווסטרמן בעוד שנתיים שלוש יהיה שחקן שאנחנו רק נוכל לחלום על כמוהו בקבוצה שלנו (גם כי התקציב שלנו הולך וקטן...) אבל כרגע אני לא חושב שהוא עדיף על אוחיון...
ברור שאם לא תיהיה ברירה ויוגב יהיה חייב לעזוב אז ליאו הוא אופציה טובה למחליף...
מסכים. הוא לא שווה יותר מאוחיון נכון להיום
עובדה: לוקומוטיב רוצה את אוחיון ולא את ווסטרמן
LIAV10 כתב:איזו הגזמה, אוחיון לא כזה רע כמו שאתה עושה ממנו, ועל אף שלא ראיתי הרבה את הצרפתי, הוא רחוק מלהיות מה שאתה מתאר.
גם רוט רכז טבעי, זה לא מבטיח כלום, פרטיזן מבחינתי זה לא מדד לכלום.
rc4991 כתב:LIAV10 כתב:איזו הגזמה, אוחיון לא כזה רע כמו שאתה עושה ממנו, ועל אף שלא ראיתי הרבה את הצרפתי, הוא רחוק מלהיות מה שאתה מתאר.
גם רוט רכז טבעי, זה לא מבטיח כלום, פרטיזן מבחינתי זה לא מדד לכלום.
אתם אלה שנסחפים
"לא עולה על אוחיון" - הוא יותר טוב מאוחיון עכשיו ובטח שבעתיד
מדובר ברכז בגובה 2 מטר עם ראיית משחק טובה וזה משהו שאין הרבה באירופה,וזה בלי לדבר על כך שהוא יהודי
בנוגע לקבוצה...אני לא חושב שנהיה קבוצה טובה בגלל שהוא שחקן תותח(לפחות לא בינתיים) אלא בגלל שהוא יתן לנו את הדבר היחיד שחסר לנו בסגל וזה מנהל משחק אמיתי
משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־39 אורחים