המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:or163 כתב:felix_r כתב:or163 כתב:בכל מקרה אם הוא יגיע העונה זה להיות רכז מחליף ל 10-15 דקות.
בעתיד אולי הוא יוכל להתפתח לרכז ראשון במכבי.
גם ככה יש לנו כבר יותר מדי זרים. נראה לך שיחתימו עוד זר, צעיר ולא מוכן, שלא ניתן לתת לו דקות אפילו בליגה המקומית?
למה זר? אם הוא בא זה על תקן ישראלי מתוקף יהדותו.
קודם כל יש לו חוזה ארוך בפרטיזן. אבל נגיד ומכבי שילמה ביי-אאוט.
לפי מה קבעת, שהוא להוט לקבל אזרחות ישראלית?
הוא לא איזה זר אמריקאי שמחפש דרכון.
אני זוכר, שקראתי איפשהו, שלפני שהוא הלך לפרטיזן, כבר הייתה לו הצעה מישראל
Holiday_Armadillo כתב:ב''ישראל היום'' הם אומרים שירושלים מציעה לליאור 1.1 לשלוש שנים והוא דורש יותר
ואם הוא יחתום אז הוא יוכל להשתמש בשירותיו של סוכן השחקנים, שהוא גם הבעלים של הקבוצה בשביל להיכנס ל-NBA
ניגוד עניינים? כמו ששלמה יידוב אמר ''אין מילה בעברית לטאקט'', אז כנראה שאין גם חוק של ניגוד עניינים
עפר כתב:Holiday_Armadillo כתב:ב''ישראל היום'' הם אומרים שירושלים מציעה לליאור 1.1 לשלוש שנים והוא דורש יותר
ואם הוא יחתום אז הוא יוכל להשתמש בשירותיו של סוכן השחקנים, שהוא גם הבעלים של הקבוצה בשביל להיכנס ל-NBA
ניגוד עניינים? כמו ששלמה יידוב אמר ''אין מילה בעברית לטאקט'', אז כנראה שאין גם חוק של ניגוד עניינים
מכבי הציעו חצי מיליון נטו ואז אליהו נעלב.
לעומת זאת ירושליים מציעים פחות מ 400,000 ואז זו הצעה טובה?
או אולי הוא מעדיף להיות כינור ראשון בקבוצה קטנה מאשר להילחם על הדקות במכבי
er79 כתב:יאללה, רק שיחתום שם כבר ושנפסיק לשמוע עליו.
roy1000 כתב:עפר כתב:Holiday_Armadillo כתב:ב''ישראל היום'' הם אומרים שירושלים מציעה לליאור 1.1 לשלוש שנים והוא דורש יותר
מכבי "משכו" את ההצעה של חצי מליון וחזרו עם הצעה של 400 אלף. ברור שהוא נעלב מזה. אתה לא היית נעלב?
roy1000 כתב:עפר כתב:Holiday_Armadillo כתב:ב''ישראל היום'' הם אומרים שירושלים מציעה לליאור 1.1 לשלוש שנים והוא דורש יותר
מכבי "משכו" את ההצעה של חצי מליון וחזרו עם הצעה של 400 אלף. ברור שהוא נעלב מזה. אתה לא היית נעלב?
MTA2311 כתב:מה יש להיעלב מזה? כאילו מדובר באיזה סופרסטאר.
לפני חודשיים "מקורבים" הבטיחו לנו חוזה עתק בקבוצת על באירופה, בינתיים אנחנו שומעים על הכוכב האדום וירושלים.
יאללה, שיחתום כבר במקום אחר וישחרר אותנו.
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:מה יש להיעלב מזה? כאילו מדובר באיזה סופרסטאר.
לפני חודשיים "מקורבים" הבטיחו לנו חוזה עתק בקבוצת על באירופה, בינתיים אנחנו שומעים על הכוכב האדום וירושלים.
יש לך עבודה? תאר לך שהמעסיק שלך יפטר אותך ואז יגיד - "אני מוכן שתחזור בחצי משכורת", ואז אחרי יומיים הוא יגיד - "לא חצי משכורת, רק 35% משכורת". מה היית אומר? "סבבה - נשמע לי טוב"? או שהיית עובר למתחרים בשביל לדפוק אותו?
אל תדאג - הוא "ישחרר אותנו" וישאיר אותנו עם פניני, הלפרין, וה- GM המהולל שלנו. רק אל תחזור לבכות פה כשהוא יתפור אותנו ונפסיד עוד אליפות בזכות ההנהלה הגאונית שלנו.
LIAV10 כתב:rc4991 כתב:חבל שזה הדבר היחיד שהתייחסת אליו מכל מה שרשמתי
אתה מעדיף להתייחס להשערה שזרקתי (ובאמת לא בטוח שהיא נכונה אבל כן החזיקו מאוד מאוחיון) מלהתייחס לשאר ההודעה שלי
כבר אמרתי את השורה התחתונה, ווסטרמן יותר מוכשר זה ברור (לא יודע אם אחד הטובים באירופה, אבל גם לא כזה הזוי, הצרפתים האלה יודעים מה שהם עושים).
כרגע לא בטוח שהוא טוב מאוחיון, אוחיון מעליו בנקודות מדד, הגיע לשלבים יותר מתקדמים ומכיר את המערכת, וגם אם אותה רמה/הצרפתי טוב יותר כבר עכשיו, הגזמת בטירוף.
גם אני מעדיף את לאו על אוחיון, אבל החוסר אובייקטיביות בצורה מוגזמת שלך והשנאה לאוחיון (לפי דעתי זה כן משפיע על הדעה שלך, בלי להעליב, אתה מרבה להקצין לפה ולפה) חרה לי.
rc4991 כתב:קשה לי להאמין שילך לירושלים,זה אמצעי לחץ על מכבי
roy1000 כתב:er79 כתב:יאללה, רק שיחתום שם כבר ושנפסיק לשמוע עליו.
יאללה - שיילך השחקן הישראלי הכי טוב שמשחק בישראל. שבפעם הראשונה בהסטוריה נפסיד שחקן ישראלי למתחרה בישראל. דני פדרמן המלך!!!
er79 כתב:roy1000 כתב:er79 כתב:יאללה, רק שיחתום שם כבר ושנפסיק לשמוע עליו.
יאללה - שיילך השחקן הישראלי הכי טוב שמשחק בישראל. שבפעם הראשונה בהסטוריה נפסיד שחקן ישראלי למתחרה בישראל. דני פדרמן המלך!!!
כבר אמרתי לך לא פעם ולא פעמיים שאתה נסחף ברמות על
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:מה יש להיעלב מזה? כאילו מדובר באיזה סופרסטאר.
לפני חודשיים ".
ורבים" הבטיחו לנו חוזה עתק בקבוצת על באירופה, בינתיים אנחנו שומעים על הכוכב האדום וירושלים.
יש לך עבודה? תאר לך שהמעסיק שלך יפטר אותך ואז יגיד - "אני מוכן שתחזור בחצי משכורת", ואז אחרי יומיים הוא יגיד - "לא חצי משכורת, רק 35% משכורת". מה היית אומר? "סבבה - נשמע לי טוב"? או שהיית עובר למתחרים בשביל לדפוק אותו?
אל תדאג - הוא "ישחרר אותנו" וישאיר אותנו עם פניני, הלפרין, וה- GM המהולל שלנו. רק אל תחזור לבכות פה כשהוא יתפור אותנו ונפסיד עוד אליפות בזכות ההנהלה הגאונית שלנו.
MTA2311 כתב:יתרון על הליגה משיגים עם זרים איכותיים
MTA2311 כתב:צבוע.
לאורך השנתיים האחרונות, כל פעם שהעזתי לרמוז ש"אחד הפורוורדים הטובים באירופה" קיבל חוזה מופרך, אמרת לי שזה שווי השוק שלו, ושמחוץ למכבי הוא היה מקבל הרבה יותר.
עכשיו, מסתבר ששווי השוק שלו הוא 400-500 אלף. סכומים שחופפים להצעות של מכבי( הקבוצה הכי גדולה שרוצה אותו) . פתאום זה מעליב? פחחח
ליאור בוחר להיעלב, כשסוף סוף מציעים לו את מה שהוא שווה ולא פי 2 מזה? סבבה. שיהיה לו בהצלחה בירושלים.
רגע, השנה הפסדנו אליפות לא? כמה דקות ליאור שיחק בגמר?
יתרון על הליגה משיגים עם זרים איכותיים
משתמשים הגולשים בפורום זה: omerk ו־21 אורחים