המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אדגר פו כתב:זה שבלאט מרוויח עדיין את הסכומים האלו על פי החוזה שלו לא אומר שזה לא גורם לפריחה אצל משפחת פדרמן ולמזלה זו השנה האחרונה של החוזה.
בשנה הבאה או שבלאט יקוצץ בחצי או שהוא לא כאן, אני מהמר שהוא לא כאן וגודס נכנס.
roy1000 כתב:yzafrir כתב:ושחקן אחד עם יכולת אישית אדירה אבל אופי חרא....
רוי1000 , אני לא חושב שאם מכבי תחסוך בעמדת המאמן היא באמת תוכל להתחזק בהפרש בשחקן משמעותי . הפערים התקציביים בין הגדולות למכבי הוא כל כך גדול שמכבי גם אם תקצץ בעמדת המאמן ובכל שחקני הספסל עדיין תתקשה להנחית פה שחקן אחד מהדרג הראשון...
מה גם שלדעתי דווקא כשאין לך את היכולת להביא שחקנים יקרים וטובים אז עדיף מאמן איכותי שידע להוציא מהשחקנים הזולים יותר . וזה פחות או יותר מה שבלאט עושה...
לא שווה להחליף את המליון וחצי של בלאט בשחקן מהדרג הראשון?
LIAV10 כתב:אדגר פו כתב:זה שבלאט מרוויח עדיין את הסכומים האלו על פי החוזה שלו לא אומר שזה לא גורם לפריחה אצל משפחת פדרמן ולמזלה זו השנה האחרונה של החוזה.
בשנה הבאה או שבלאט יקוצץ בחצי או שהוא לא כאן, אני מהמר שהוא לא כאן וגודס נכנס.
בוא נקווה ששנה הבאה פדרמן לא יהיה כאן
בנימין נעמן כתב:תהיה הבעלים של הקבוצה ואז תוכל לרצות סגל.
בעל המאה הוא בעל הדעה זה עיקרון מנחה בעולם בכלל ובמכבי בפרט
בנימין נעמן כתב:תהיה הבעלים של הקבוצה ואז תוכל לרצות סגל.
Thorin כתב:בנימין נעמן כתב:תהיה הבעלים של הקבוצה ואז תוכל לרצות סגל.
אנשים פה אשכרה לא מבינים מי זאת מכבי ?
הלו אנחנו מכניסים כולל הרולקסים כעשרה מיליון דולר לעונה!
מכבי זאת הקבוצה היחידה בישראל שלאוהדים יש זכות מלאה על מה שקורה בקבוצה כיוון שאנו מכניסי הכסף העיקריים ואנחנו מעורבים כל שנה פחות ופחות.
השנה הבטיחו לנו רכז יקר מאירופה, קיבלנו את רייס ואם יגנבו לנו את אוחיון נקבל פנסיונר ליטאי ששיחק פה בתקופת אלטלנה.
פשוט טירוף יהיה בהיכל כשרייס יקפיץ את טיוס להלי הופ... בליגה... מול אשדוד
MTA2311 כתב:מצחיק שאתה אומר "בעל המאה" בהקשר של פדרמן.
אני בספק אם יש לו באמת מאה שקל לבזבז היום.
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:מצחיק שאתה אומר "בעל המאה" בהקשר של פדרמן.
אני בספק אם יש לו באמת מאה שקל לבזבז היום.
אני חושב שיש לו כמה שקלים אחרי שמכר את הבית שלו, אבל לא נראה לי שיש לו כוונה לבזבז אותם.
yzafrir כתב:גם אותם הוא צריך כדי להחזיר חובות...![]()
בכל מקרה , הכנסות ממנויים הם קצת פחות מ-10 מליון (9.5) , אבל מכבי צריכה לשלם מיסים כידוע...
אני מניח שגם אם הבעלים צריכים להביא כסף מהבית (ולטענת דני הם אכן מביאים...) אז זה סכום יחסית נמוך . בטח לא כזה שמתאים לקבוצה שמכבדת את עצמה ואת המסורת שלה...
בנימין נעמן כתב:וההוצאות על ההיכל+צוות מקצועי+טיסות+דירות לשחקנים+רכבים+פלאפונים (עכשיו זה ירד קצת) זה גם מקזז קצת מ20M, די לחשוב שגונבים אותכם.
אולי לא מבאים כסף מהבית ואולי מתנהלים מעפן, אבל הבעלים לא לוקחים הביתה משכורת ממכבי.
(הכל נכתב מהערכות שנראות לי הגיוניות ולא מאיזה מידע פנימי)
בנימין נעמן כתב:וההוצאות על ההיכל+צוות מקצועי+טיסות+דירות לשחקנים+רכבים+פלאפונים (עכשיו זה ירד קצת) זה גם מקזז קצת מ20M, די לחשוב שגונבים אותכם.
אולי לא מבאים כסף מהבית ואולי מתנהלים מעפן, אבל הבעלים לא לוקחים הביתה משכורת ממכבי.
(הכל נכתב מהערכות שנראות לי הגיוניות ולא מאיזה מידע פנימי)
בנימין נעמן כתב:ה"קצת" היה בציניות.
אני לא בקיא ברזי תקציב ולא יודע כמה מוציאות קבוצות NBA, אבל פשוט לא נראה לי הגיוני שהבעלים לוקח הביתה כסף מהקבוצה, ואם זה ככה האוהדים צריכים לשרוף את המועדון (לא במובן הפיזי זה לא אוהדי בית"ר...), לשלם מנוי כזה מופקע כדי שבעלים יקח כסף הביתה זה סקנדל...
בנימין נעמן כתב:אני ממש לא מבין בזה אבל זה נוגד כל היגיון שזה ככה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־18 אורחים