המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:אני יכול להבין את דעותיכם על נעימי (אגב, הוא יכול לשחק על 2 העמדות ובעיניי הוא לא רכז איכותי), אבל עדיין אני חושב שהוא עדיף על יותם.
roy1000 כתב:er79 כתב:אני יכול להבין את דעותיכם על נעימי (אגב, הוא יכול לשחק על 2 העמדות ובעיניי הוא לא רכז איכותי), אבל עדיין אני חושב שהוא עדיף על יותם.
הוא לא יכול לשמור על אף אחד בעמדה 2. חיבור של מעימי ובלאט = ייבוש ובלאגן.
er79 כתב:roy1000 כתב:er79 כתב:אני יכול להבין את דעותיכם על נעימי (אגב, הוא יכול לשחק על 2 העמדות ובעיניי הוא לא רכז איכותי), אבל עדיין אני חושב שהוא עדיף על יותם.
הוא לא יכול לשמור על אף אחד בעמדה 2. חיבור של מעימי ובלאט = ייבוש ובלאגן.
לשמור? אז את מי אתה מציע, את יותם, ששומר כמו דיאמנטידיס? נכון, נעימי צריך קצת כוונונים, צריך לקוות שבלאט יידע לעבוד איתו. כמו שאמרתי, אני עדיין מעדיף גארד אירופאי עם זיקה ליהדות כמו הוארטס במקרה האוטופי או ווסטרמן במקרה הסביר, ואפילו מעדיף את שאראס כזר שביעי עם פורוורד יהודי, אני רק מדגיש שבעיניי נעימי עדיף על יותם. זו ההשוואה היחידה שאני מדבר עליה.
er79 כתב:אז אתה יכול להגיד בדיוק את אותו הדבר על יותם, שגם לא שומר וגם חסר ביצים. לנעימי יש לפחות את הדבר השני.
er79 כתב:יותם שחקן בלאטי טיפוסי? פחחח. שומר כמו נעל בית (וסלח לי, אבל הוא שומר גרוע), חסר ביצים וחסר אתלטיות. כן, ממש כל התכונות שבלאט מחפש בשחקן.
er79 כתב:אתה מוציא את דבריי מהקשרם. לא אמרתי שאני מאמין בזיווג של נעימי ובלאט, אלא שאני מעדיף את נעימי על יותם. זה הכל. עכשיו בוא נגיד שהתאוריה שלך נכונה ושיותם הוא שחקן "בלאטי" טיפוסי, אז מה לעזאזל הוא עושה במגדל? בוא אני אסביר לך למה הוא במגדל. לא כי הם הציעו לו יותר, להיפך, הם הציעו לו פחות. אל תאמין ללוקשים של התקשורת, בלאט לדעתי כלל לא רצה אותו, עובדה שהוא העדיף את לנדסברג על פניו. כל כך קשה היה להשאיל את לנדסברג? לא ולא. אליהו ויותם עבור בלאט הם פגרים מהלכים, הם מאגדים בתוכם את כל מה שבלאט מתעב: הגנה חמאתית ועצלה אצל האחד (אליהו) הגנה רכה וחוסר מנהיגות אצל האחר (יותם). לא מתאימים לדוקטרינת מוסר העבודה שלו. אצל בלאט השכל פחות משחק תפקיד. הוא מחפש שחקנים עם קונטציות הגנתיות ובעלי אופי קשוח, זריזים ואתלטים, ועם אפשר אמריקאים או דוברי אנגלית. עכשיו, לא שאני מזדהה עם הדוקטרינה הזו, צריך גם שחקנים עם שכל ועם קליעה, אבל זה לא הטייפ קאסט של בלאט. בגלל זה שחקנים כמו טיוס מעניינים אותו יותר מאליהו, בגלל זה שחקנים כמו היקמן מעניינים אותו יותר מיותם.
er79 כתב:אתה מוציא את דבריי מהקשרם. לא אמרתי שאני מאמין בזיווג של נעימי ובלאט, אלא שאני מעדיף את נעימי על יותם. זה הכל. עכשיו בוא נגיד שהתאוריה שלך נכונה ושיותם הוא שחקן "בלאטי" טיפוסי, אז מה לעזאזל הוא עושה במגדל? בוא אני אסביר לך למה הוא במגדל. לא כי הם הציעו לו יותר, להיפך, הם הציעו לו פחות. אל תאמין ללוקשים של התקשורת, בלאט לדעתי כלל לא רצה אותו, עובדה שהוא העדיף את לנדסברג על פניו. כל כך קשה היה להשאיל את לנדסברג? לא ולא. אליהו ויותם עבור בלאט הם פגרים מהלכים, הם מאגדים בתוכם את כל מה שבלאט מתעב: הגנה חמאתית ועצלה אצל האחד (אליהו) הגנה רכה וחוסר מנהיגות אצל האחר (יותם). לא מתאימים לדוקטרינת מוסר העבודה שלו. אצל בלאט השכל פחות משחק תפקיד. הוא מחפש שחקנים עם קונטציות הגנתיות ובעלי אופי קשוח, זריזים ואתלטים, ועם אפשר אמריקאים או דוברי אנגלית. עכשיו, לא שאני מזדהה עם הדוקטרינה הזו, צריך גם שחקנים עם שכל ועם קליעה, אבל זה לא הטייפ קאסט של בלאט. בגלל זה שחקנים כמו טיוס מעניינים אותו יותר מאליהו, בגלל זה שחקנים כמו היקמן מעניינים אותו יותר מיותם.
roy1000 כתב:er79 כתב:אתה מוציא את דבריי מהקשרם. לא אמרתי שאני מאמין בזיווג של נעימי ובלאט, אלא שאני מעדיף את נעימי על יותם. זה הכל. עכשיו בוא נגיד שהתאוריה שלך נכונה ושיותם הוא שחקן "בלאטי" טיפוסי, אז מה לעזאזל הוא עושה במגדל? בוא אני אסביר לך למה הוא במגדל. לא כי הם הציעו לו יותר, להיפך, הם הציעו לו פחות. אל תאמין ללוקשים של התקשורת, בלאט לדעתי כלל לא רצה אותו, עובדה שהוא העדיף את לנדסברג על פניו. כל כך קשה היה להשאיל את לנדסברג? לא ולא. אליהו ויותם עבור בלאט הם פגרים מהלכים, הם מאגדים בתוכם את כל מה שבלאט מתעב: הגנה חמאתית ועצלה אצל האחד (אליהו) הגנה רכה וחוסר מנהיגות אצל האחר (יותם). לא מתאימים לדוקטרינת מוסר העבודה שלו. אצל בלאט השכל פחות משחק תפקיד. הוא מחפש שחקנים עם קונטציות הגנתיות ובעלי אופי קשוח, זריזים ואתלטים, ועם אפשר אמריקאים או דוברי אנגלית. עכשיו, לא שאני מזדהה עם הדוקטרינה הזו, צריך גם שחקנים עם שכל ועם קליעה, אבל זה לא הטייפ קאסט של בלאט. בגלל זה שחקנים כמו טיוס מעניינים אותו יותר מאליהו, בגלל זה שחקנים כמו היקמן מעניינים אותו יותר מיותם.
אתה עושה בלאגן. הקטע הראשון נכון. מכבי לא רצו אותו - את זה כולם יודעים.
לגבי הקטע השני - בלאט לא קובע כלום. יש למכבי ג'נרל מנג'ר שקוראים לו דני פדרמן והוא מרכיב את הסגל (כמעט) באופן בלעדי. בלאט לא סופר את לנדסברג (כי הוא לא שומר) ופדרמן מנסה לכפות אותו עליו בזה שהוא השאיר אותו לעונה נוספת ובזה שהוא לא מביא עוד גארד לקו האחורי.
לדעתי, טיוס הולך לגמור את העונה באותה צורה שבה סיים תומאס את העונה שעברה. הוא לא מתאים לעמדה 4 בשום צורה.
er79 כתב:טוב, סורי אבל אני לא מסכים איתך. זה נכון, היום ההנהלה המטומטמת שלנו מתערבת יותר מתמיד. בלאט די מסורס, ע"ע סופו, שחקן שלא מתאים לו בנישה. מצד שני, לבלאט עדיין יש say מסוים בקבוצה, עדיין יש לו זכות וטו. למה שאראס לא פה? פדרמן מפנטז כל לילה שהוא ישחק פה, לא? הרי יש לו הכל: ניהול משחק אדיר, ווינר, קלעי מצוין. שאראס לא פה מאותה סיבה שציינתי קודם לכן, בלאט לא רוצה אותו כי זה לא מה שהוא מחפש כרגע בשחקן. לגבי לנדסברג, זה נכון, הוא שומר רע, ולכן הוא מסופסל אבל כנראה בלאט חושב שגרוע מיותם הוא לא יכול להיות. הימור שלי: את סופו בלאט היה צריך לבלוע עקב לחץ מלמעלה, את שאראס, יותם וליאור הוא לא רוצה ולכן הם גם לא באו/יבואו. לגבי טיוס, יש לי תחושות טובות לגביו. יכול להיות שהוא ישחק הרבה כ-5 נמוך, אבל טיוס יהיה טוב יותר מתומאס.
jol9 כתב:er79 כתב:אתה מוציא את דבריי מהקשרם. לא אמרתי שאני מאמין בזיווג של נעימי ובלאט, אלא שאני מעדיף את נעימי על יותם. זה הכל. עכשיו בוא נגיד שהתאוריה שלך נכונה ושיותם הוא שחקן "בלאטי" טיפוסי, אז מה לעזאזל הוא עושה במגדל? בוא אני אסביר לך למה הוא במגדל. לא כי הם הציעו לו יותר, להיפך, הם הציעו לו פחות. אל תאמין ללוקשים של התקשורת, בלאט לדעתי כלל לא רצה אותו, עובדה שהוא העדיף את לנדסברג על פניו. כל כך קשה היה להשאיל את לנדסברג? לא ולא. אליהו ויותם עבור בלאט הם פגרים מהלכים, הם מאגדים בתוכם את כל מה שבלאט מתעב: הגנה חמאתית ועצלה אצל האחד (אליהו) הגנה רכה וחוסר מנהיגות אצל האחר (יותם). לא מתאימים לדוקטרינת מוסר העבודה שלו. אצל בלאט השכל פחות משחק תפקיד. הוא מחפש שחקנים עם קונטציות הגנתיות ובעלי אופי קשוח, זריזים ואתלטים, ועם אפשר אמריקאים או דוברי אנגלית. עכשיו, לא שאני מזדהה עם הדוקטרינה הזו, צריך גם שחקנים עם שכל ועם קליעה, אבל זה לא הטייפ קאסט של בלאט. בגלל זה שחקנים כמו טיוס מעניינים אותו יותר מאליהו, בגלל זה שחקנים כמו היקמן מעניינים אותו יותר מיותם.
אני לא חושב שאתה צודק.
בלאט רצה את יותם בשנתיים האחרונות, וזה לא קרה בגלל יותם וענייני המס שלו.
מה שקרה לדעתי עכשיו זה שההנהלה שמה לבלאט תנאי על החתמת בלאט והוא השאלה של לאנדסברג. כנראה שלא היה כ"כ קל למצוא קבוצה שתיקח את לאנדסברג ואת
כל שכרו, וכשיותם ראה שהעניינים לא נסגרים, הוא רץ וסגר במגדל.
לגבי אליהו הסיפור הוא שונה. גם כאן אני מאמין שההנהלה ובלאט רוצים שליאור יהיה במכבי. ההנהלה עשתה את מה שהיתה צריכה וניצלה את סעיף היציאה, והחלה עמו במו"מ חדש.
הכדור כאן בידיים של ליאור, כי מן הסתם הוא מחזיק בהצעה של מכבי ומתלבט.
אני לא חושב שבלאט סולד מאליהו או מיותם. הוא כן סלד כנראה מרוט, אבל בסה"כ יותם הוא חייל ממושמע ושחקן של מאמן על המגרש, ואליהו הוא הישראלי הטוב ביותר
היום פרט לכספי.
roy1000 כתב:er79 כתב:טוב, סורי אבל אני לא מסכים איתך. זה נכון, היום ההנהלה המטומטמת שלנו מתערבת יותר מתמיד. בלאט די מסורס, ע"ע סופו, שחקן שלא מתאים לו בנישה. מצד שני, לבלאט עדיין יש say מסוים בקבוצה, עדיין יש לו זכות וטו. למה שאראס לא פה? פדרמן מפנטז כל לילה שהוא ישחק פה, לא? הרי יש לו הכל: ניהול משחק אדיר, ווינר, קלעי מצוין. שאראס לא פה מאותה סיבה שציינתי קודם לכן, בלאט לא רוצה אותו כי זה לא מה שהוא מחפש כרגע בשחקן. לגבי לנדסברג, זה נכון, הוא שומר רע, ולכן הוא מסופסל אבל כנראה בלאט חושב שגרוע מיותם הוא לא יכול להיות. הימור שלי: את סופו בלאט היה צריך לבלוע עקב לחץ מלמעלה, את שאראס, יותם וליאור הוא לא רוצה ולכן הם גם לא באו/יבואו. לגבי טיוס, יש לי תחושות טובות לגביו. יכול להיות שהוא ישחק הרבה כ-5 נמוך, אבל טיוס יהיה טוב יותר מתומאס.
אני לא חושב שפדרמן שאל את בלאט על אף אחד מהשחקנים שהגיעו העונה. הפרמטר היחידי שקבע היה המחיר. טיוס זול מאליהו. רייס זול מלוגאן וסופו זול מקיינר מדלי. וכן, אני חושב שבלאט היה מעדיף את יותם על לנדסברג.
אני חושב שטיוס מגיע לסיטואציה נוראית מבחינתו ולכשלון ידוע מראש. הוא בא לעמדה שהוא לא מתאים לה ולסגנון משחק שלא מתאים לו.
er79 כתב:jol9 כתב:er79 כתב:אתה מוציא את דבריי מהקשרם. לא אמרתי שאני מאמין בזיווג של נעימי ובלאט, אלא שאני מעדיף את נעימי על יותם. זה הכל. עכשיו בוא נגיד שהתאוריה שלך נכונה ושיותם הוא שחקן "בלאטי" טיפוסי, אז מה לעזאזל הוא עושה במגדל? בוא אני אסביר לך למה הוא במגדל. לא כי הם הציעו לו יותר, להיפך, הם הציעו לו פחות. אל תאמין ללוקשים של התקשורת, בלאט לדעתי כלל לא רצה אותו, עובדה שהוא העדיף את לנדסברג על פניו. כל כך קשה היה להשאיל את לנדסברג? לא ולא. אליהו ויותם עבור בלאט הם פגרים מהלכים, הם מאגדים בתוכם את כל מה שבלאט מתעב: הגנה חמאתית ועצלה אצל האחד (אליהו) הגנה רכה וחוסר מנהיגות אצל האחר (יותם). לא מתאימים לדוקטרינת מוסר העבודה שלו. אצל בלאט השכל פחות משחק תפקיד. הוא מחפש שחקנים עם קונטציות הגנתיות ובעלי אופי קשוח, זריזים ואתלטים, ועם אפשר אמריקאים או דוברי אנגלית. עכשיו, לא שאני מזדהה עם הדוקטרינה הזו, צריך גם שחקנים עם שכל ועם קליעה, אבל זה לא הטייפ קאסט של בלאט. בגלל זה שחקנים כמו טיוס מעניינים אותו יותר מאליהו, בגלל זה שחקנים כמו היקמן מעניינים אותו יותר מיותם.
אני לא חושב שאתה צודק.
בלאט רצה את יותם בשנתיים האחרונות, וזה לא קרה בגלל יותם וענייני המס שלו.
מה שקרה לדעתי עכשיו זה שההנהלה שמה לבלאט תנאי על החתמת בלאט והוא השאלה של לאנדסברג. כנראה שלא היה כ"כ קל למצוא קבוצה שתיקח את לאנדסברג ואת
כל שכרו, וכשיותם ראה שהעניינים לא נסגרים, הוא רץ וסגר במגדל.
לגבי אליהו הסיפור הוא שונה. גם כאן אני מאמין שההנהלה ובלאט רוצים שליאור יהיה במכבי. ההנהלה עשתה את מה שהיתה צריכה וניצלה את סעיף היציאה, והחלה עמו במו"מ חדש.
הכדור כאן בידיים של ליאור, כי מן הסתם הוא מחזיק בהצעה של מכבי ומתלבט.
אני לא חושב שבלאט סולד מאליהו או מיותם. הוא כן סלד כנראה מרוט, אבל בסה"כ יותם הוא חייל ממושמע ושחקן של מאמן על המגרש, ואליהו הוא הישראלי הטוב ביותר
היום פרט לכספי.
בלאט לא רצה לא את יותם ולא את אליהו. זו דעתי בכל אופן. אגב, הוא אכן גם לא רצה את רוט, מסכים, ולפי דעתי הוא די פספס פה, גם היה מטופש לזרוק אותו לפני שסוגיית אוחיון מתבהרת.
אני לא מאמין שכ"כ קשה למצוא לסילבן קבוצה. לא יודע, לא קונה את זה. הרי אם סילבן כ"כ לא רצוי, למה לא לשריין את יותם או את רוט מבלי להמתין לפסיקת הבורר בעניין אוחיון? זה הימור גדול למדי, גם אם מזרחי מאמין שיוגב בכיס שלו. סילבן לא מוביל כדור כמו יותם או רוט, לא מנהל משחק. יכול להיות שלמכבי יש תוכנית מגירה לאוחיון, והם לא רוצים שיותם או רוט יהיו חלק ממנה, אלא שחקן אחר. ימים יגידו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־29 אורחים