קובי כתב:felix_r כתב:LIAV10 כתב:ואם כבר להתבאס על שחקנים שלא הספקתי לראות אז לפי הסיפורים של אבא שלי הגעתי למסקנה שהשחקן שאני הכי מתבאס שלא זכיתי לראות זה קווין מגי ז״ל.
שחקן ענק היה מגי.
את מייק מיצ'ל ראית? שחקן של 11 עונות ב NBA עם ממוצע קריירה כמעט 20 נקודות למשחק! בא למכבי בגיל 35 ונתן עונה 92-91 מצוינת. מכבי החליטו לא להמשיך איתו בקיץ, כי חשבו שהוא מבוגר מדי, אז הוא עבר לאיטליה ושיחק שם עוד 8 עונות! גם הוא ז"ל. נפטר בגיל 55 מסרטן. היה קלעי מדהים עם קליעה מאוד מאוד חלקה, שכזאת בטוח לא ראית.
ואז הגיע אנקראם. אני חושב שעם כל ביש המזל של 92/3, זה היה נגמר באליפות עם מיצ'ל, אבל מי יודע...
הוויתור על מייק מיצ'ל הייתה הטעות הגדולה ביותר של מכבי בהיסטוריה . (לא יודע הנהלה או אדלר)
בכלל לחשוב שראינו משחקים של מיצל נגד שורט בזמנו, שהיו יחסית צעירים,
למשתמשים הצעירים זה כאילו שהיום נראה דרבי שבמכבי פול פירס וקווין גראנט, ובהפועל טים דאנקן.
היה משהו באיכות באלגנטיות התנועה והזריקה של האריות הוותיקים מהנ.ב.א , שהייתה תמיד נכנסת חלק בלי לגעת בטבעת, מיצ'ל,שורט,בוב מקאדו.
באיטליה עד היום סוגדים לו כמו לאל.
וכשהוא נפטר קראתי את האשכול עליו בפורום של סן אנטוניו , והרבה מהמשתמשים אמרו שהיה הקלעי המושלם מכולם בהיסטורית המועדון , ואנחנו מדברים על אנשים שראו
במו עיניהם את ג'ורג' גרווין, טוני פרקר, שון אליוט וג'ינובלי.