08 אוגוסט 2013, 22:17
felix_r כתב:jol9 כתב:יש לי תאוריה... מעניין מה אתם אומרים על זה.
אוחיון נתן עונה ראשונה טובה במכבי בין השאר כי לצידו של פאפאלוקאס, היה לו מנטור נהדר שעודד ודחף אותו, וגם כנראה לימד אותו דבר או שניים.
אוחיון הראה ניצוצות, וגם אינטלגנציית משחק לא מבוטלת.
המנטור שלו בשנה שעברה היה היקמן, שאיך נאמר, לא בדיוק לארי בירד מבחינת אינטלגנציית משחק (או מכל בחינה אחרת), ופתאום רואים את אוחיון הולך ראש בקיר,
לא מסוגל להוביל מתפרצת, מאבד ולא מממש את הפוטנציאל שלו...
נשמע הגיוני, לא?
אני כל הזמן אומר, שפאפאס הוא האחראי על הצלחתו של אוחיון
08 אוגוסט 2013, 22:19
אדגר פו כתב:חה חה חה
לארי בירד והמוקיון שלנו במשפט אחד.
עכשיו אני יכול לישון בשט, עשית לי את הערב.![]()
פעם איטליה וישראל היו נבחרות מוכשרות. גם זה היה בשנות ה 80 .
08 אוגוסט 2013, 22:20
08 אוגוסט 2013, 22:24
08 אוגוסט 2013, 22:25
08 אוגוסט 2013, 22:35
08 אוגוסט 2013, 22:37
08 אוגוסט 2013, 23:00
jol9 כתב:יש לי תאוריה... מעניין מה אתם אומרים על זה.
אוחיון נתן עונה ראשונה טובה במכבי בין השאר כי לצידו של פאפאלוקאס, היה לו מנטור נהדר שעודד ודחף אותו, וגם כנראה לימד אותו דבר או שניים.
המנטור שלו בשנה שעברה היה היקמן, שאיך נאמר, לא בדיוק לארי בירד מבחינת אינטלגנציית משחק (או מכל בחינה אחרת), ופתאום רואים את אוחיון הולך ראש בקיר,
נשמע הגיוני, לא?
08 אוגוסט 2013, 23:01
09 אוגוסט 2013, 06:23
גל מקל כתב:מסקנותי מהמשחק אימון.
1. איטליה בלי ברניני תפסיד את כל המשחקים באליפות אירופה, נבחרת מטומטמת , בלינלי אני חושב אכל כל הקייץ פסטה ולזניות הוא 5 קילו אובר לפחות.
ויש לו צמיגים כמו לפרארי ,בתור חובב של הספורט האיטלקי זה עצוב לראות .
2. jol צודק, אוחיון הושפע מפאפאלוקס, וגם לקח סדנאות אצל מינץ בנושא הקליעה, כרגע שיבק צריך להודיע לו שעל כל זריקה מ-3 הוא נקנס ב-1000 דולר.
(זה גם מה שבלאט היה צריך להגיד לו בפיינל פור רק עם קנס 5,000 דולר.), אוחיון כרגע עם כל אהבתי אליו הוא חור לקבוצתו.
3. אני שמח שלימונד יקבל דקות (אם כי אי אפשר לדעת שיבק יכול לקבל בלקאאוט ולשכוח אותו ).
מכמה סיבות, הוא לדעתי היום החודר הכי טוב שלנו , הוא משחק הגנה מצויין ויכול לנעול כל גארד אירופאי, ולדעתי גם קלעי ה-3 הטוב היום בסגל.
ליד יותם הלפרין הוא יהיה טוב, למעשה אריק שיבק לדעתי חוזר לנבחרת העתודה שלו מדליסטית הכסף של ברנו 2004 , עם הלפרין ולימונד בחוץ, ואליהו בהיי פוסט.
4. אני אוהב את הרוטציות הקצרות של שיבק, ואוהב את השקט הנפשי שהוא נותן לשחקנים, תמיד כספי ואליהו נראים אצלו עם שמחת חיים
יש לו שבועיים להתעשת ולהזמין את צוברביץ שיהיה מישהו שייתן הרתעה מתחת לצבע, אגב אפרופו עתודת 2004 ,
מי שחסר לשיבק מברנו זה קזרנובסקי שנתן טורניר טוב בסנטר, (אם כי כרגע הוא לא מה שחסר לסגל, למרות שהוא טוב מגרין.)
אני עדיין חושב שיש הזדמנות לתת טורניר טוב עם שיפורים קטנים בסגל, וכספי עם אחוזים מ-3 של סקרמנטו ולא של קליבלנד.
09 אוגוסט 2013, 10:22
jol9 כתב:יש לי תאוריה... מעניין מה אתם אומרים על זה.
נשמע הגיוני, לא?
09 אוגוסט 2013, 10:23
גל מקל כתב:מסקנותי מהמשחק אימון.
1. איטליה בלי ברניני תפסיד את כל המשחקים באליפות אירופה, נבחרת מטומטמת , בלינלי אני חושב אכל כל הקייץ פסטה ולזניות הוא 5 קילו אובר לפחות.
2. jol צודק, אוחיון הושפע מפאפאלוקס, וגם לקח סדנאות אצל מינץ בנושא הקליעה, כרגע שיבק צריך להודיע לו שעל כל זריקה מ-3 הוא נקנס ב-1000 דולר.
(זה גם מה שבלאט היה צריך להגיד לו בפיינל פור רק עם קנס 5,000 דולר.), אוחיון כרגע עם כל אהבתי אליו הוא חור לקבוצתו.
3. אני שמח שלימונד יקבל דקות (אם כי אי אפשר לדעת שיבק יכול לקבל בלקאאוט ולשכוח אותו ).
מכמה סיבות, הוא לדעתי היום החודר הכי טוב שלנו , הוא משחק הגנה מצויין ויכול לנעול כל גארד אירופאי, ולדעתי גם קלעי ה-3 הטוב היום בסגל.
ליד יותם הלפרין הוא יהיה טוב, למעשה אריק שיבק לדעתי חוזר לנבחרת העתודה שלו מדליסטית הכסף של ברנו 2004 , עם הלפרין ולימונד בחוץ, ואליהו בהיי פוסט.
4. אני אוהב את הרוטציות הקצרות של שיבק, ואוהב את השקט הנפשי שהוא נותן לשחקנים, תמיד כספי ואליהו נראים אצלו עם שמחת חיים
יש לו שבועיים להתעשת ולהזמין את צוברביץ שיהיה מישהו שייתן הרתעה מתחת לצבע, אגב אפרופו עתודת 2004 ,
מי שחסר לשיבק מברנו זה קזרנובסקי שנתן טורניר טוב בסנטר, (אם כי כרגע הוא לא מה שחסר לסגל, למרות שהוא טוב מגרין.)
אני עדיין חושב שיש הזדמנות לתת טורניר טוב עם שיפורים קטנים בסגל, וכספי עם אחוזים מ-3 של סקרמנטו ולא של קליבלנד.
09 אוגוסט 2013, 11:52
jol9 כתב:גל מקל כתב:מסקנותי מהמשחק אימון.
לימונד הוא די אנטי שחקן כדורסל. אני בשום שלב לא מקווה שהוא יישחק יותר. אבל בנבחרת הזאת, עם הגארדים המוגבלים שיש, הוא כנראה עדיף על האחרים.
נעימי לא נראה מחובר, אוחיון הוא הרכז היחיד בסגל, ולכן יישחק הרבה, והלפרין כבר למעלה משנה הוא לא באמת שחקן כדורסל.
לא חסר לנבחרת הזאת קזרנובסקי או צ'וברביץ', כי שחקנים כאלה יכולים לשחק בליגת המשנה שלנו, אבל לא בנבחרת. גרין, טיוס וקוז'י זה מה שיש.
09 אוגוסט 2013, 12:26
09 אוגוסט 2013, 13:47
09 אוגוסט 2013, 18:21
09 אוגוסט 2013, 18:29
09 אוגוסט 2013, 18:34
09 אוגוסט 2013, 18:36
09 אוגוסט 2013, 18:38