אשכול הסגל. מה דעתכם על הקבוצה?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

אשכול הסגל. מה דעתכם על הקבוצה?

הודעהעל ידי rc4991 » 21 אוגוסט 2013, 15:55

חיכיתי שהסגל יושלם כדי לפתוח את הת'רד הזה(יכול להיות שגם אליהו יצטרף אבל אין טעם לחכות לו עם הת'רד)
אז מה אתם חושבים על הקבוצה שנבנתה השנה?מה אתם חושבים על השחקנים שהגיעו?על השחקנים שמכבי הצליחה לשמור?ועל הקבוצה בכלל?
בתשובתכם אתם יכולים לכתוב על הקבוצה אך אפשר גם לפרט על השחקנים עצמם ומה הציפיה שלכם מהם העונה
יהיה נחמד גם כשנסתכל בעתיד על הדברים שכתבנו פה ונראה אם הם התממשו או לא ומה כל אחד חשב על הקבוצה לפני שהתחילה העונה

אז ככה....
לדעתי נבנתה קבוצה "לא רעה" , היא לא טובה כמו שרציתי אבל גם לא חלשה כמו זאת של השנה שעברה
בסך הכל יש לנו כמה שחקנים טובים אבל אני חושב שהעובדה שאין לנו רכז אמיתי בסגל תפגע בנו כמו גם העובדה ששוב בנו סגל ארוך ובינוני במקום קצר ואיכותי
בסך הכל אני מאמין שנגיע להצלבה וגם נראה לי שנשחק סגנון משחק יותר יפה מהשנתיים האחרונות אבל זה כבר תלוי בחיבור של הקבוצה

ומכאן נעבור לשחקנים:

טייריס רייס-
לדעתי השחקן שישפיע הכי הרבה על גורל העונה,אני מאמין שבכל מקרה הוא יספק לנו כמות דו ספרתית של נקודות ויהיה חלק מרכזי בהתקפה אבל יש שתי שאלות שאני לא בטוח לגביהם:
1.האם הוא יהיה סקורר ברמה גבוהה של 15 נקודות במשחק? לדעתי יש סיכוי גדול שכן
2.האם הוא יראה שיפור בניהול המשחק וינהל טוב את משחק ההתקפה? זה משהו שקשה לי לדעת אבל יש מצב שהוא יצליח בעיקר ע"י חדירה והוצאת כדור החוצה/אל השחקן שחותך לסל
לדעתי הוא יכול להיות סקורר מצוין גם ביורוליג ואם הוא ישתפר בניהול המשחק אנחנו נוכל להגיע רחוק ואולי לקבל את "הפארגו הבא"(ויש דמיון ביניהם)

סופוקליס שחורציאניטיס-
לדעתי מדובר בהחתמה טובה של ההנהלה והוא היה האופציה השניה שלי אחרי בורוסיס (שלא ריאלי כל עוד פדרמן פה)
סופו יוסיף לנו מימד של פוסט אפ,ישלים מצויין את ג''ימס(גם מבחינת דקות משחק),ירווח מאוד את המשחק והפעם גם יהיו לצידו קלעים טובים שינצלו זאת

ג'ו אינגלס-

כתבתי כבר במהלך העונה שעברה שאני רוצה אותו במקום סמית' (ורציתי אותו גם לפני זה) אבל בסוף קיבלנו אותו בנוסף לסמית'
אני לא יודע אם הוא מיועד לעמדה 3 או 4 או אם הוא יעלה מהספסל (רעיון רע מאוד מבחינתי) אבל אני כן יכול להגיד שמדובר בשחקן נהדר ומגוון שעושה הרבה דברים על המגרש ובעיקר רוצח בהגנה

אלכס טיוס-
לדעתי מדובר בהחתמה בינונית שמראה בצורה הכי ברורה בניה רוחבית ולא נכונה,הוא לא קולע במרחק של יותר ממטר מהסל (וגם אז זה רק בתנאי שמדובר בליי אפ או דאנק) והוא נמוך מדי
הוא כן יתרום לנו בהגנה (למרות שזה לא בטוח בגלל הגובה שלו) וריבאונד אבל אני הייתי רוצה שחקן אחר במקומו (גיסט)

ג'ייק כהן ויובל נעימי-
שניהם ישראלים עם פוטנציאל שהחתמנו על חוזה ארוך טווח,אני לא יודע כל כך למה לצפות מהם (למרות שיש לי תחושות טובות לגבי נעימי) ויכול להיות ששניהם יושאלו

ריקי היקמן,דווין סמית' ושון ג'יימס-
שלושת השחקנים שמכבי שמרה,אני בכוונה לא כותב הצליחה לשמור כי מבחינתי סמית' לא שחקן גדול וזו לא חוכמה להשאיר אותו (ולהיקמן וג'יימס יש עוד שנה בחוזה)
סמית'-אני כבר אמרתי שאני לא רוצה את סמית' (מעדיף את אינגלס שבסוף הגיע) וכעת כל שנותר לי לקוות שהוא ישתפר התקפית (במיוחד בחדירות וביציבות) ושימשיך להיות מצויין בהגנה
היקמן-אני בניגוד לאחרים לא החלטתי שהוא גרוע ולא האשמתי אותו בכישלון העונה אבל בכל זאת הייתי מעדיף שחקן איכותי יותר
אני מקווה שהוא ישתפר בקבלת ההחלטות ובצבירת הנקודות ומאמין שהשנה יהיה לו יותר קל כי זו עונה שניה שלו במועדון וכי הוא לא יצטרך לסבול מחוסר ברכז אם רייס יצליח בתחום הזה
ג''ימס-השחקן היחיד שאני באמת שמח שנשאר,מכביסט אמיתי שהוכיח שכסף זה לא העניין העיקרי אצלו והיה מוכן להאריך את החוזה שלו מעבר לשנה הבאה
חוסם מצויין,ריבאונדר ענק ושחקן התקפה טוב שאפילו מראה מהלכים יפים בפוסט לפעמים.

בקיצור,זו לא הקבוצה שרציתי בתחילת הקיץ אבל בסך הכל מדובר בקבוצה לא רעה שיכולה לקום וליפול על רייס
מה דעתכם?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

Re: מה דעתכם על הקבוצה?

הודעהעל ידי er79 » 21 אוגוסט 2013, 16:31

אתה יותר מדי תולה תקוות ברייס. לפי דעתי הוא ההחתמה הכי גרועה השנה, כי הוא נופל על העמדה הכי קריטית ומכבי שוב עשתה טעות בעמדה זו. מעבר לכך, לפי דעתי זו קבוצה מעט יותר טובה מהקבוצה אשתקד, אבל לא בהרבה. הקו הקדמי יותר טוב, בקו האחורי אני לא רואה שדרוג של ממש. שחקני המפתח יהיו שוב, כמו בשנה שעברה (לא שאני מתעודד מזה) סמית׳, היקמן וג׳יימס, ויש לי תחושה טובה לגבי אינגלס. לא ברור לי איזה סופו נקבל, אבל הוא לא בפורמה טובה בשנתיים האחרונות. יש לי גם תקווה וציפייה שניקולה גם יעבוד עם ג׳ייק כהן, מדובר בשחקן עם פוטנציאל טוב להיות ישראלי בכיר בעתיד. לדעתי גם העונה אוחיון יאכזב, כמו גם רייס. העמדה הכי חשובה בקבוצה הזאת נראית לי די עקרה. ואני מקווה שאני אטעה ואוכל את הכובע.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 21 אוגוסט 2013, 19:09

אני חושב שהסגל עדיין לא סגור סופית.
כרגע זה נראה ככה:

קו אחורי - רייס, היקמן, אוחיון ולאנדסברג (נעימי מושאל): בעיניי קו אחורי לא מספיק טוב, לא מספיק מעניין, לא מספיק חכם ולא מהווה יתרון ע"פ שום קו אחורי אחר
בין הקבוצות הטובות.
את אוחיון והיקמן אנחנו מכירים. לאנדסברג חייב להשתפר, אחרת אין לו מה לחפש במכבי, ורייס הוא סימן שאלה.

עמדה 3 - סמית', אינגלס ופניני. לכאורה עמדה עמוסה, אלא שאיך שאני רואה את זה, פניני הולך להיות שחקן בקצה הרוטציה ביורוליג, וסמית' הולך לחלטר לא מעט בעמדה 4.
סה"כ עמדה די טובה, בתנאי שאינגלס לא יתחפש למדלי.

קו קדמי - שון, סופו, טיוס (כהן כנראה יושאל, מדלי בתקווה יעוף וליאור אולי יישאר): קשה עדיין להעריך את הקו הקדמי, כי יש בו לא פחות סימני שאלה מסימני קריאה.
אם ליאור יישאר, זה כנראה יהיה קו קדמי טוב יותר מזה של העונה שעברה, וכזה שיוכל להתמודד מול הקווים הקדמיים של הקבוצות המובילות.
סופו בריא וחד הוא נשק התקפי נדיר, אבל הבעיה היא שאין מי שיפעיל אותו בהרכב.

סה"כ הסגל יכול להצליח, אבל אני עדיין חושב שהעבודה לא הושלמה.
מה שחסר בסגל, כפי שכולם כבר אומרים, זה קלעים ומנהלי משחק, ואנחנו נחזור לזה כנראה כל העונה.

הסיוט הכי גדול - מכבי חוזרת לשחק בשיטת הopen להיקמן ומכבי תיעצר הפעם בטופ 16.
התסריט האופטימי - בלאט מצליח לחבר קבוצה שמשחקת בהרכבים נמוכים ולוחצים, מצליח להביא את סופו לעונתו הטובה בקריירה (שוב) ורייס מתגלה כדור הבא של מקאלב - מכבי יכולה לחשוב על פיינל
פור בתסריט הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 21 אוגוסט 2013, 19:58

דעתי מאוד פשוטה וקצרה:

סגל חרא, מאמן חרא, הנהלה חרא :tongue3
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 אוגוסט 2013, 20:57

די בטוח שמדובר בסגל טוב מזה של העונה שעברה, אבל לא משמעותית.

לדעתי מצפה לנו עוד עונה של כדורסל גרוע( בידודים של היקמן ורייס, והרבה עבודה שחורה מתחת לסל של ג'יימס וטיוס), כשסופו יוסיף ניצוצות של כישרון מדי פעם.
עם כל הכבוד לאינגלז, גם אם הוא יהיה טוב מאוד, הוא לא שובר שוויון.

בקיצור, הצלבה. לא יותר ולא פחות.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי עידן » 21 אוגוסט 2013, 21:09

MTA2311 כתב:די בטוח שמדובר בסגל טוב מזה של העונה שעברה, אבל לא משמעותית.

לדעתי מצפה לנו עוד עונה של כדורסל גרוע( בידודים של היקמן ורייס, והרבה עבודה שחורה מתחת לסל של ג'יימס וטיוס), כשסופו יוסיף ניצוצות של כישרון מדי פעם.

מחזק. מה שגם אני חושב. אני חושש שגם העונה הקרובה תהיה עונה של כדורסל משעמם וגרוע, למרות שהקבוצה תהיה (בתקווה) טובה יותר מזו של העונה שחלפה. אבל כנראה שרק במעט...
עידן

הודעהעל ידי jol9 » 21 אוגוסט 2013, 21:16

MTA2311 כתב:די בטוח שמדובר בסגל טוב מזה של העונה שעברה, אבל לא משמעותית.

אינגלס הוא שחקן מעניין.
אולי בלאט היה יכול להחזיק כמה שחקנים התקפיים שיוכלו לתת חמשיית אופנס כזאת, נניח עם נעימי, רייס, אינגלס, ליאור וסופו... יכול להיות מעניין ושונה.

חמישיות הגנתיות יש לנו מספיק, אבל קצת ברק התקפי חסר, ועוד רוב הסיכויים שנעימי וליאור לא יהיו בקבוצה בכלל, ואז נישאר עם העגלתיות של אוחיון, האגואיסטיות
של היקמן והנגרות של טיוס.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 21 אוגוסט 2013, 21:40

לגבי רייס,לדעתי הוא הולך להפתיע אתכם ויש לו את הפוטנציאל להיות שחקן טוב,שוב,זה לא בטוח אבל לדעתי יש סיכוי גבוה שיהיה טוב במכבי
לגבי סופו,מתי תבינו שסופו לא היה טוב בעונה השניה שלו בגלל הפציעה?(עד הפציעה הוא היה נהדר)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 21 אוגוסט 2013, 21:44

rc4991 כתב:לגבי רייס,לדעתי הוא הולך להפתיע אתכם ויש לו את הפוטנציאל להיות שחקן טוב,שוב,זה לא בטוח אבל לדעתי יש סיכוי גבוה שיהיה טוב במכבי
לגבי סופו,מתי תבינו שסופו לא היה טוב בעונה השניה שלו בגלל הפציעה?(עד הפציעה הוא היה נהדר)

אז מה התירוץ של סופו על העונה האחרונה בפאו?
עם סופו אי אפשר לדעת בוודאות מה תקבל, עם פציעה או בלי.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 21 אוגוסט 2013, 21:53

חנו'ש כתב:
rc4991 כתב:לגבי רייס,לדעתי הוא הולך להפתיע אתכם ויש לו את הפוטנציאל להיות שחקן טוב,שוב,זה לא בטוח אבל לדעתי יש סיכוי גבוה שיהיה טוב במכבי

אז מה התירוץ של סופו על העונה האחרונה בפאו?
עם סופו אי אפשר לדעת בוודאות מה תקבל, עם פציעה או בלי.

8 נקודות ב 12 דקות זו עונה רעה?
זה שהמאמן שלהם אהב את הצמד גיסט-לאזמה זה משהו אחר אבל סופו היה בסך הכל טוב בדקות ששיחק
מה גם שיש מאמנים/קבוצות שלא מוציאות את המיטב מהשחקנים שלהם (ואני חושב שאני לא צריך לתת דוגמאות כי הרשימה ענקית)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 21 אוגוסט 2013, 21:59

אני לא יודעת איזו עונה סופו ייתן, אבל זה שהוא ככל הנראה כבר לא פצוע זה ממש לא ערובה לכך שתהיה לו בוודאות עונה כמו העונה הראשונה שלו איתנו.
כמו תמיד סופו הוא סימן שאלה אחד גדול.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 21 אוגוסט 2013, 22:01

חנו'ש כתב:אני לא יודעת איזו עונה סופו ייתן, אבל זה שהוא ככל הנראה כבר לא פצוע זה ממש לא ערובה לכך שתהיה לו בוודאות עונה כמו העונה הראשונה שלו איתנו.

זו סתם סטיגמה שיצאה לו וחבל שכך
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 21 אוגוסט 2013, 22:04

rc4991 כתב:
חנו'ש כתב:אני לא יודעת איזו עונה סופו ייתן, אבל זה שהוא ככל הנראה כבר לא פצוע זה ממש לא ערובה לכך שתהיה לו בוודאות עונה כמו העונה הראשונה שלו איתנו.

זאת לא סטיגמה. מדובר בשחקן מצויין כשהוא במצב רוח טוב, וכשיש מי שיפעיל אותו. אבל גם כשהתנאים הנ"ל מתקיימים, הוא עדיין שחקן ל-15-20 דקות לכל היותר. כשהוא רע/פצוע/בלי חשק, אנחנו
שוב נישאר עם ג'יימס בודד במערכה.

לכן, סופו הוא בהחלט סימן שאלה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 אוגוסט 2013, 22:15

רייס יכול לתת פה עונה דומה למה שהיקמן נתן בעונה שעברה.
מספרים טובים על הנייר, אבל תרומה אפסית( יש שיגידו שלילית) לכדורסל הקבוצתי. זה פשוט סוג השחקן שהוא.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 21 אוגוסט 2013, 22:32

בעיניי הקבוצה התחזקה, אך קשה לדעת עד כמה.
נראה שבסה"כ בניית הקבוצה נתנה מענה לחולשות הסגל של העונה הקודמת וזאת בכך שהקו הקדמי הועמק והעמדה מס' 1 שודרגה. מאידך, נראה שהעמדה מס' 4 נחלשה, אך בעיניי לא מדובר כאן באסון או במהלך שיעשה הבדל משמעותי בהשגיה של הקבוצה.
אישית, אני חושב שהיה עדיף להחליף את אחד מן הזרים המשחקים בעמדה מס' 3 עבור שחקן שהוא 4 אמיתי ולדעתי, אותו הזר ממנו היינו צריכים להפרד הוא סמית', אבל כאמור, גם במצב שנוצר מצב הסגל הוא טוב והחולשה בעמדה מס' 4 היא לא עד כדי כך נוראית.

סימן השאלה הגדולה ביותר בעיניי הוא סופו והוא ללא ספק הימור ענק (תרתי משמע). יהיה מעניין לראות כיצד הוא ישתלב ומה נראה ממנו. סופו בהחלט יכול להיות הברומטר של הקבוצה הזו ולעשות את ההבדל בין עונה בינונית/טובה לבין עונה טובה מאוד.

מה הן הציפיות? סה"כ, כמו בכל עונה, רבע גמר הוא כנראה המטרה הריאלית עבור קבוצה אופיינית של מכבי, וכמו שזה נראה גם זו מסתמנת כאחת כזו.
בשביל פיינל-פור נזדקק ליותר כשרון (שאולי בכל זאת קיים?) ובשביל לעוף בשלב טרום-הצלבה נצטרך לראות באמת מקרה נפל נדיר כמו זה שהיה בפעם האחרונה שמכבי לא עפה בשלב שקדם לרבע הדבר, ואולי אפילו יותר גרוע.

צריכים כמובן לתת לעיניינים עוד קצת זמן ולראות את הקבוצה משחקת בכדי שהמצב יתבהר. עם זאת, כרגע נראה שיש כאן קבוצה טובה ששווה לפחות רבע גמר. הערכה מדויקת יותר נוכל לעשות לאחר חודש-חודשיים בתוך העונה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 21 אוגוסט 2013, 23:43

חביב אורנג'ד כתב:בעיניי הקבוצה התחזקה, אך קשה לדעת עד כמה.
נראה שבסה"כ בניית הקבוצה נתנה מענה לחולשות הסגל של העונה הקודמת וזאת בכך שהקו הקדמי הועמק והעמדה מס' 1 שודרגה. מאידך, נראה שהעמדה מס' 4 נחלשה, אך בעיניי לא מדובר כאן באסון או במהלך שיעשה הבדל משמעותי בהשגיה של הקבוצה.
אישית, אני חושב שהיה עדיף להחליף את אחד מן הזרים המשחקים בעמדה מס' 3 עבור שחקן שהוא 4 אמיתי ולדעתי, אותו הזר ממנו היינו צריכים להפרד הוא סמית', אבל כאמור, גם במצב שנוצר מצב הסגל הוא טוב והחולשה בעמדה מס' 4 היא לא עד כדי כך נוראית.

סימן השאלה הגדולה ביותר בעיניי הוא סופו והוא ללא ספק הימור ענק (תרתי משמע). יהיה מעניין לראות כיצד הוא ישתלב ומה נראה ממנו. סופו בהחלט יכול להיות הברומטר של הקבוצה הזו ולעשות את ההבדל בין עונה בינונית/טובה לבין עונה טובה מאוד.

מה הן הציפיות? סה"כ, כמו בכל עונה, רבע גמר הוא כנראה המטרה הריאלית עבור קבוצה אופיינית של מכבי, וכמו שזה נראה גם זו מסתמנת כאחת כזו.
בשביל פיינל-פור נזדקק ליותר כשרון (שאולי בכל זאת קיים?) ובשביל לעוף בשלב טרום-הצלבה נצטרך לראות באמת מקרה נפל נדיר כמו זה שהיה בפעם האחרונה שמכבי לא עפה בשלב שקדם לרבע הדבר, ואולי אפילו יותר גרוע.

צריכים כמובן לתת לעיניינים עוד קצת זמן ולראות את הקבוצה משחקת בכדי שהמצב יתבהר. עם זאת, כרגע נראה שיש כאן קבוצה טובה ששווה לפחות רבע גמר. הערכה מדויקת יותר נוכל לעשות לאחר חודש-חודשיים בתוך העונה.

אני חושב שמכבי נחלשה בקליעה מבחוץ, ולא התחזקה בנושא של הובלת כדור וניהול משחק, וזה מאוד חבל. נעימי שיודע לעשות גם וגם, כנראה יושאל לקבוצה אחרת,
וכל השאר פשוט לא מספיק טובים לא בזה ולא בזה (בייחוד לא בקטע של הניהול משחק).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 22 אוגוסט 2013, 06:09

זה מרגיש לי שבלאט מנסה לחזור בסגל הזה לסגנון משחק של עונת פרקינס פארגו . גם אז הכדורסל של מכבי לא היה קבוצתי במיוחד והתבסס בעיקר על יכולת אישית של פארגו .
המהלכים הקבוצתיים שהיו באותה עונה היו הכנסת כדורים בצורה די שקופה לסופו שהיה טוב ויעיל באותה עונה (ואת זה גם סמית' , אינגלס רייס ואוחיון יכולים לעשות) . והמהלך השני שמכבי עשתה אז , היה חדירות של פארגו והוצאת כדור לקלעים (בעיקר בלו) .
אלו המהלכים הקבוצתיים העיקריים של אותה עונה .
אני חושב שמבחינה התקפית מכבי תיהיה קבוצה אתלטית ומלהיבה יותר העונה משנה שעברה (טוב, זה די פשוט), גם אם לא נראה פה כדורסל קבוצתי עם 20 מסירות בהתקפה .
השאלה אם תצליח לשחזר את מה שהיה ה"אס" האמיתי של אותה עונה וזה ההגנה הלוחצת ומשחק המעבר המהיר ....
אני די מאמין ברייס ובאינגלס , גם סופו אם הוא כשיר נראה לי שיתן עונה טובה ( מספיק טובה כגיבוי לג'יימס) . סמית' אני מניח ימשיך להביא את מה שהוא יודע ואני לא מצפה ממנו לשיפור משמעותי .
היקמן מבחינתי הוא עדיין סימן שאלה , בייחוד כשהתפקיד שלו השתנה ותאורטית אמו ר להתאים לו יותר . השאלה אם זה באמת יהיה כך ?
הדבר שלדעתי יוכל לשנות את פני העונה בסופו של דבר זה מי יהיה ה"אס" של הקבוצה ? האם אוחיון יחזור ליכולת של לפני שנתיים כמו בסדרה נגד פאו ? האם פניני יחזור ליכות כמו לפני שלוש שנים ויצלוף במאני טיים כמו שבלו עשה ?
אגב , יש לי הרגשה שאינגלס יקבל גם הרבה דקות בעמדה 2 ונראה לפעמים חמישייה שגם הוא וגם סמית' וגם טיוס (או ליאור אם ישאר) ישחקו יחד בנוסף לרכז וסנטר...סך הכל אינגלס מוביל כדור לא רע...

לאן נגיע העונה ? סביר להניח ששוב פעם להצלבה אבל נראה יותר טוב בשלב הזה....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 22 אוגוסט 2013, 06:44

jol9 כתב:
rc4991 כתב:

זאת לא סטיגמה. מדובר בשחקן מצויין כשהוא במצב רוח טוב, וכשיש מי שיפעיל אותו. אבל גם כשהתנאים הנ"ל מתקיימים, הוא עדיין שחקן ל-15-20 דקות לכל היותר. כשהוא רע/פצוע/בלי חשק, אנחנו

תפסיקו אם השטות הזאת של מצבי הרוח שלו
סופו שחקן מקצוען שנתן במכבי מאה אחוז וממש לא נתון למצבי רוח
סמואלס ששיחק בעונה שעברה בירושלים הוא שחקן עם מצבי רוח,אתם משווים אותו לסופו?!?
כמו שכבר אמרתי,סופו היה רע בעונה השניה בגלל הפציעה (ועד הפציעה הוא היה טוב) ולא בגלל שום מצבי רוח
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 22 אוגוסט 2013, 06:51

MTA2311 כתב:

רייס יכול לתת פה עונה דומה למה שהיקמן נתן בעונה שעברה.
מספרים טובים על הנייר, אבל תרומה אפסית( יש שיגידו שלילית) לכדורסל הקבוצתי. זה פשוט סוג השחקן שהוא.

הוא באמת יכול להתברר גם כהיקמן או אפילו כשחקן שכונה אבל לדעתי הסיכוי לכך לא גדול
אני ראיתי משחקים שלו בריטאס ואני יכול להגיד די בביטחון שמבחינת התקפה אישית הוא מתאים ליורוליג
השאלה היא איך הוא יהיה כרכז,אני מקווה שיהיה כמו פארגו שיחדור וימסור לשחקן הפנוי
להגיד לך שהוא הולך להיות תותח?? אני לא יכול,אבל אני כן חושב שיש לו הרבה פוטנציאל
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 22 אוגוסט 2013, 08:17

rc4991 כתב:
jol9 כתב:
rc4991 כתב:

תפסיקו אם השטות הזאת של מצבי הרוח שלו
סופו שחקן מקצוען שנתן במכבי מאה אחוז וממש לא נתון למצבי רוח
סמואלס ששיחק בעונה שעברה בירושלים הוא שחקן עם מצבי רוח,אתם משווים אותו לסופו?!?
כמו שכבר אמרתי,סופו היה רע בעונה השניה בגלל הפציעה (ועד הפציעה הוא היה טוב) ולא בגלל שום מצבי רוח

שטות או לא שטות, אלה הן עובדות, שהיו גלויות לכל בשתי העונות שלו כאן. גם בעונה הטובה שלו היו לו מצבי רוח (לא תמיד זה השפיע על היכולת שלו).
פציעה זה תירוץ. שחקן שעולה על המגרש לא יכול להשתמש בתירוץ הזה בכלל, כי הוא לא רלוונטי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים