felix_r כתב:jol9 כתב:מגדל ראו שאין להם ממה לחשוש, שמכבי לא ממהרת להציע לאליהו חוזה ושגם באירופה אין לו כיוון ברור בינתיים ועכשיו הם הולכים עליו בכל הכוח שיש להם
עם הצעה של 1.1 מליון ל-3 שנים.
אמנם אלה לא סכומים שליאור התרגל להרוויח, אבל אני לא כזה בטוח שהוא יפסול את ההצעה על הסף.
לדעתי מכבי צריכה לסגור את הסיפור הזה כבר. טיוס הוא לא השחקן שיכול להחליף את אליהו (והוא גם לא 4), ויש מקום בסגל בשביל ליאור, על אף שאני לא אוהב סגלים
ארוכים ומנופחים.
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2673885
ירושלים עושה טעות, שמתעקשת על חוזה לשלוש שנים. בניגוד להלפרין, שכבר שם איקס על הקריירה של עצמו, ורק מחפש מקום נוח להעביר בו עוד כמה שנים בלי להתאמץ יותר מדי תמורת סכום נחמד, אליהו עדיין מאמין שהוא יכול להצליח ברמות הגבוהות, ולכן ליאור לא ירצה לקבור את עצמו בירושלים ל 3 עונות. אם זה היה עונה אחת, הוא אולי היה מסכים, אבל שלוש שנים בלי יורוליג וגם תמורת כסף לא הכי גדול, אני לא מאמין שליאור ילך על זה.
אני מקווה שלא. רבים פה בפורום לא מחזיקים מליאור, אבל חלק גדול מחוסר ההצלחה היחסי שלו בשנתיים האחרונות, זה בגלל שבלאט העדיף לוותר על הכשרון ההתקפי של ליאור לטובת
שחקנים אחרים (בלו לפני שנתיים ולא ברור מי בשנה האחרונה).
בכל קבוצה אחרת בארץ, ליאור יהיה שחקן של 30-33 דקות, ואולי אז אותם אנשים גם יווכחו שליאור הוא אולי לא בדיוק שחקן הגנה גדול, אבל גם לא כזה גרוע כמו שעושים ממנו (והגנת החילופים בוודאי
לא עוזרת). מנגד, אני רוצה לראות את ג'ייק כהן או את טיוס מנסים לעצור אותו... זה יהיה מחזה עצוב (לנו).
בכל אופן, אני מקווה שאתה צודק, ושליאור ימצא קבוצה באירופה, ועוד יותר שיישאר במכבי.