Holiday_Armadillo כתב:יואו אני מותשת מהמשחק הזה
מה שכן, שיחקנו טוב מאוד
אני אוהבת את הסגנון שלנו
נכון, גם אני שמתי לב, שמשחקים יפה, ורק צריך לנצל את המצבים
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:יואו אני מותשת מהמשחק הזה
מה שכן, שיחקנו טוב מאוד
אני אוהבת את הסגנון שלנו
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הללויה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אוי זה היה כמו ללדת שישייה!!!!!
איך את יודעת?
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:יואו אני מותשת מהמשחק הזה
מה שכן, שיחקנו טוב מאוד
אני אוהבת את הסגנון שלנו
or163 כתב:הנצחונות על בני יהודה הכי מתוקים שיש![]()
כן השחקן הגרוע במכבי, מה עם מאנה, מרגוליס ייני וראדי?
ראדה כהרגלו היה בין הטובים במכבי היום, מחצית ראשונה מצוינת שלו. קצת ירד ביכולת ב-25 דקות הראשונות של המחצית השנייה ואז 20 דקות אחרונות היה שוב מעולה.
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:יואו אני מותשת מהמשחק הזה
מה שכן, שיחקנו טוב מאוד
אני אוהבת את הסגנון שלנו
הייתי שמחה אם יצחקי היה מפסיק עם כל הפעולות הדוואיניות שלו והעקבים ויתרכז בלהיות יותר יעיל
לא שהוא הבעיה שלא הבקענו עד הדקה ה-90 אבל בהחלט אפשר להיות יותר יעילים וניצול מצבים זה עניין של יעילות ובכלל כדורגל זה להיות יעיל ואפקטיבי
איזה ג'נטלמן סוזה
Holiday_Armadillo כתב:or163 כתב:הנצחונות על בני יהודה הכי מתוקים שיש![]()
ראדה כהרגלו היה בין הטובים במכבי היום, מחצית ראשונה מצוינת שלו. קצת ירד ביכולת ב-25 דקות הראשונות של המחצית השנייה ואז 20 דקות אחרונות היה שוב מעולה.
ראדי לא היה רע
היו לו החמצות אבל הוא ממש לא היה רע
ייני רע מאוד כמגן ימני(טוב כחלק משלישיית הבלמים), מרגוליס לא עשה שום דבר חיובי, מאנה פרווה
מדהים אותי כמה ראדה יכול להיות טוב בלי להבקיע
כמות המצבים שהוא מייצר לקבוצה היא מדהימה ולפעמים הוא אפילו לא צריך לגעת בכדור בשביל זה
המסירות שנתן בהתחלה לזהבי וטב"ח, פשוט אומנות.
והרבה פעמים עשה תנועה ונשאר לבד ויצחקי וזהבי התעלמו ממנו.
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:יואו אני מותשת מהמשחק הזה
מה שכן, שיחקנו טוב מאוד
אני אוהבת את הסגנון שלנו
הייתי שמחה אם יצחקי היה מפסיק עם כל הפעולות הדוואיניות שלו והעקבים ויתרכז בלהיות יותר יעיל
לא שהוא הבעיה שלא הבקענו עד הדקה ה-90 אבל בהחלט אפשר להיות יותר יעילים וניצול מצבים זה עניין של יעילות ובכלל כדורגל זה להיות יעיל ואפקטיבי
איזה ג'נטלמן סוזה
יצחקי? איזה שחקן מעצבן ברמות. הוא וייני הם בין חמשת השחקנים הכי מעצבנים בארץ, לדעתי.
MTA2311 כתב:אחד משני החלוצים שלנו צריך לרדת לספסל. שניהם גרועים כרגע, אז לא ממש משנה מי.
מיכה וטב"ח באגפים, ויצחקי\פריצה באמצע.
LIAV10 כתב:or163 כתב:הנצחונות על בני יהודה הכי מתוקים שיש![]()
אל תיקח את זה קשה, הוא מנסה להחזיר את פריצה לכושר שיא.
Holiday_Armadillo כתב:רק לי בא שיגיע הדרבי? איך שהדברים נראים עכשיו אנחנו מכניסים אותם להריון בלי וזלין
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:רק לי בא שיגיע הדרבי? איך שהדברים נראים עכשיו אנחנו מכניסים אותם להריון בלי וזלין
דווקא פעולה שדורשת וזלין בדרך כלל לא קשורה להריון, אבל שיהיה.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:רק לי בא שיגיע הדרבי? איך שהדברים נראים עכשיו אנחנו מכניסים אותם להריון בלי וזלין
לא רציתי להגיד ''נזיין אותם בתחת''
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:רק לי בא שיגיע הדרבי? איך שהדברים נראים עכשיו אנחנו מכניסים אותם להריון בלי וזלין
לא רציתי להגיד ''נזיין אותם בתחת''
as always, such a lady
or163 כתב:עם המגנים שיש לנו (או יותר נכון שאין לנו) אולי באמת עדיף לנו לשחק בליגה 3-5-2.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים