אשכול הסגל. מה דעתכם על הקבוצה?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מה דעתכם על הקבוצה?

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 ספטמבר 2013, 08:30

er79 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
roy1000 כתב:
er79 כתב:שטויות, אם קייל היינס יכול גם הוא יכול. זה נכון שהוא לא גבוה, אבל הוא אתלט ושומר נהדר. ויעידו הרבה שחקנים נמוכים מהגבוהים שציינת שריבאונד זה לא מנת חלקם של גבוהים בלבד. תזכיר לי כמה ריבאונדים אליהו לוקח? אוחיון לוקח יותר ממנו. סמית׳ גם יצור מיס מאץ׳ נגד היריבות והוא קולע מבחוץ. אז נכון שהוא עדיף ב-3, אבל הוא לדעתי יכול לתפקד טוב גם בעמדה 4. ושוב אני אומר, אין מצב שאינגלס ישחק מהספסל. מה לא ברור בזה?

נו באמת. היינס הרבה יותר חזק ואתלטי. סמית' גם לא נותן לך ייתרון בהתקפה כי הוא איטי. אני לא מאמין שסמית' יוכל לשחק בעמדה 4 ליותר מכמה דקות בלי שיאכלו אותו חי, בטח שלא מול מספרי 4 פותחים. הוא גם לא ריבאונדר גדול במיוחד.

התקופה הכי טובה של מכבי בעונה שעברה היתה עם סמית׳ ב-4
אני לא מסכים לקביעה החד משמעית שלך. אבל אני גם לא מסכים עם אור. טיוס לא מספיק טוב לפתוח בחמישייה והוא גם לא 4.
ולכן אני חושב כמו er79 שאינגלס חייב לפתוח ולהיות השחקן של מכבי גם בתחילת המשחק וגם בסוף.

למכבי אין 4 קלאסי בסגל. מבין סמית', אינגלז וטיוס אין אף שחקן שמתאים יותר מהשאר לשחק בעמדה הזאת. סמית' ואינגלז יביאו קליעה מבחוץ, וטיוס יביא ריבאונד, והגנה אגרסיבית על גבוהים. סביר להניח שכל אחד מהם ישחק גם בעמדה הזאת.

לגבי החמישייה, לא אמרתי מי לדעתי צריך לפתוח. אינגלז הוא לא כוכב, והוא לא מתחיל את התקופה שלו במכבי במעמד הזה. הוא לא "חייב" לפתוח בחמישייה, ולא יקרה שום אסון אם הוא יעלה מהספסל. הכל תלוי בבלאט, ובסגנון המשחק שהוא ירצה לראות.

יש את ג'ייק כהן :D . בגדול אני מקבל את דבריך: עמדה 4 תתחלק השנה בין כמה שחקנים, שאף אחד מהם אינו 4 טבעי, אבל לדעתי זה לא נורא, גם כי כל אחד מהם טוב יותר מאליהו וגם כי זו לא העמדה הקריטית בעיניי על המגרש. אני די חושב כמוך, עם הבדל אחד: לדעתי עמדה 4 תתחלק בין סמית', טיוס וכהן. אינגלס להערכתי ישחק בעיקר בעמדה 3, ייתכן שלעיתים רחוקות יהיו פה ושם הבלחות שלו בעמדה 4. אבל זו רק תחושה אישית שלי, אני לא פוסל תסריט שבלאט ישתמש בו בעמדה 4.

אני מקווה שאתה צודק, כי זה הסיכוי היחיד של כהן לקבל קצת דקות. יהיה חבל מאוד לראות כישרון כמוהו מתבזבז עונה שלמה על הספסל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 03 ספטמבר 2013, 09:35

er79 כתב:הייתי מנסח את הניסוח שלך לניסוח שלי: אליהו יותר ״4״ מכולם, אבל פחות טוב מכולם. אבל שנינו יודעים שאתה מסמפט את הבחור ואני לא אז חבל על הוויכוח

אליהו יותר 4 מכולם ויותר טוב כ-4 מכולם, אבל באמת שאין צורך להמשיך... :bigsmile3
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 03 ספטמבר 2013, 09:51

jol9 כתב:רוי ושחף,
אז מה אתם מציעים? לפתוח עם טיוס שלא מתאים לעמדה? לבלאט יש שריטה לגבי שחקני חמישייה, וכך ראינו את מדלי שהוא כנראה שחקן החמישייה הכי גרוע שהיה במכבי מאז
ווינפרד קינג.
חוץ מזה, מול קבוצות עם גבוהים דומיננטיים וחזקים יותר, אפשר גם לשנות במעט.

טיוס ב-4 זו אופציה עוד יותר גרועה מסמית'. הת'רד הזה שואל מה דעתנו על הקבוצה ודעתי היא שאין למכבי 4 ראוי ושאנחנו הולכים לחטוף על הראש בהגנה ובריבאונד עם הסמול בול של בלאט. הסמול בול מציב למעשה תקרת זכוכית של טופ 16 או מקסימום הצלבה לקבוצה הזו.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 03 ספטמבר 2013, 10:10

roy1000 כתב:
jol9 כתב:רוי ושחף,
אז מה אתם מציעים? לפתוח עם טיוס שלא מתאים לעמדה? לבלאט יש שריטה לגבי שחקני חמישייה, וכך ראינו את מדלי שהוא כנראה שחקן החמישייה הכי גרוע שהיה במכבי מאז
ווינפרד קינג.
חוץ מזה, מול קבוצות עם גבוהים דומיננטיים וחזקים יותר, אפשר גם לשנות במעט.

טיוס ב-4 זו אופציה עוד יותר גרועה מסמית'. הת'רד הזה שואל מה דעתנו על הקבוצה ודעתי היא שאין למכבי 4 ראוי ושאנחנו הולכים לחטוף על הראש בהגנה ובריבאונד עם הסמול בול של בלאט. הסמול בול מציב למעשה תקרת זכוכית של טופ 16 או מקסימום הצלבה לקבוצה הזו.

אני לא חושב ששחקן בעמדה 4 הוא הבדל בין טופ 16 להצלבה
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 03 ספטמבר 2013, 10:24

הבעיה בעמדה 4 תיהיה שלא נוכל לקבל גם התקפה טובה וגם התקפה טובה בו זמנית . ואת זה אני לא בטוח שליאור גם יפתור בגלל ההגנה שלו . מה שהוא כן יביא זה משחק מגוון יותר בהתקפה ממה שסמית' יוכל להביא בעמדה הזאת (שזה בעיקר שלשות) על כל ה-1.96 שלו....
כשטיוס ישחק אז נקבל בעיקר הגנה אבל משחק התקפה בינוני שבטוח לא יהיה מבוסס עליו אלא הוא רק יהנה מכדורי זבל או מסירות לאלי הופ פה ושם אבל לא משהו לבנות עליו לטווח ארוך .

כמו שזה נראה לי , סמית' יפתח ב-4 בגלל החיבה של דיויד לפאוורדים שזורקים במחוץ (בלו ) . הבעיה היחידה של סמית' זה שהוא יצבור עברות בקצב מטורף מול שחקנים שהוא לא יוכל לעצור בהגנה כי הוא בניגוד לליאור , לא שומר את העברות שלו הביתה...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי refael » 03 ספטמבר 2013, 10:27

במצב הסגל הנוכחי יש בכלל מקום לליאור אליהו?
זה אומר כנראה שכהן ימחק ולא יראה שניית משחק ועוד פוטנציאל הלך לפח.
תמונה
refael

הודעהעל ידי yzafrir » 03 ספטמבר 2013, 10:30

refael כתב:במצב הסגל הנוכחי יש בכלל מקום לליאור אליהו?

אני חושב שבגלל חוקי הקופל ליג אז לא , אחרת מכבי יצטרכו לשחק בליגה עם סגל של מספר ישראלים שלא יכולים לשחק...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי מקובי » 03 ספטמבר 2013, 22:23

yzafrir כתב:

אני חושב שבגלל חוקי הקופל ליג אז לא , אחרת מכבי יצטרכו לשחק בליגה עם סגל של מספר ישראלים שלא יכולים לשחק...

כהן יושאל לדעתי אם אליהו ישאר.
מקובי

הודעהעל ידי עגל הזהב » 04 ספטמבר 2013, 00:35

מקובי כתב:
yzafrir כתב:

אתה חושב שליאור יהיה במכבי אחרי אליפות אירופה?
עגל הזהב

הודעהעל ידי מקובי » 04 ספטמבר 2013, 01:43

עגל הזהב כתב:
מקובי כתב:
yzafrir כתב:

אתה חושב שליאור יהיה במכבי אחרי אליפות אירופה?

הנבואה ניתנה לשוטים.
מהמר שכן.
מקובי

הודעהעל ידי misha » 11 ספטמבר 2013, 20:33

נעימי יישאר? קשה לי להאמין שיעשו רוטציה גם בין הישראלים במהלך העונה. יש מצב שיתנו לו ולג'ייק כהן הזדמנות בהכנה ובסוף ישאילו אחד מהם.

סגל הצהובים מונה כעת 14 שחקנים כאשר מסתמן שהגארד, יובל נעימי, שהוחתם לשנתיים פלוס אופציה לעונה שלישית לפני מסע ההכנה של הנבחרת לאיטליה, יישאר בסגל הצהובים בעונה הקרובה.

למכבי יש אופציית השאלה לנעימי לעונה שבפתח, אך לאור מצב קבוצות הליגה ועלותו היקרה של הגארד, שמרוויח 200 אלף דולר נטו, נראה שיישאר בסגל הקבוצה. ברמה המקצועית, לאור החוק הרוסי שכולל שיתוף שני שחקנים צעירים מתחת לגיל 22 ועוד אחד קטן מ-25, בליגה הישראלית תקיים מכבי רוטציה בין הזרים ושחקן ישראלי. למשחקי היורוליג יתלבשו 12 הבכירים כאשר שני הצעירים של הקבוצה לא יירשמו בטופס

http://www.one.co.il/Article/222586.html
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי rc4991 » 11 ספטמבר 2013, 22:42

misha כתב:נעימי יישאר? קשה לי להאמין שיעשו רוטציה גם בין הישראלים במהלך העונה. יש מצב שיתנו לו ולג'ייק כהן הזדמנות בהכנה ובסוף ישאילו אחד מהם.

סגל הצהובים מונה כעת 14 שחקנים כאשר מסתמן שהגארד, יובל נעימי, שהוחתם לשנתיים פלוס אופציה לעונה שלישית לפני מסע ההכנה של הנבחרת לאיטליה, יישאר בסגל הצהובים בעונה הקרובה.

למכבי יש אופציית השאלה לנעימי לעונה שבפתח, אך לאור מצב קבוצות הליגה ועלותו היקרה של הגארד, שמרוויח 200 אלף דולר נטו, נראה שיישאר בסגל הקבוצה. ברמה המקצועית, לאור החוק הרוסי שכולל שיתוף שני שחקנים צעירים מתחת לגיל 22 ועוד אחד קטן מ-25, בליגה הישראלית תקיים מכבי רוטציה בין הזרים ושחקן ישראלי. למשחקי היורוליג יתלבשו 12 הבכירים כאשר שני הצעירים של הקבוצה לא יירשמו בטופס

http://www.one.co.il/Article/222586.html

טוב מאוד,אנחנו צריכים שחקן כמו נעימי על הספסל
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

Re: אשכול הסגל. מה דעתכם על הקבוצה?

הודעהעל ידי חנו'ש » 11 ספטמבר 2013, 23:08

רק שלא יסיים כמו מורן רוט....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yzafrir » 12 ספטמבר 2013, 06:36

כנראה שכלכלית ומקצועית יותר כדאי למכבי להשאיר את נעימי ואולי לקבל ממנו תפוקה מאשר להשאיל אותו כמעט בחינם לקבוצה מהליגה שלנו....השאלה אם ביורוליג באמת ישתמשו בו ?
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי ankram » 12 ספטמבר 2013, 11:14

מסקנותיי לגבי הקבוצה לאחר אליפות אירופה.

1. רייס - נראה כמו רכש טוב , רכז עושה משחק שמשחק בשליטה מלאה , מוסר מצויין מהפיק נ רול , מפעיל גבוהים , יש לו נטייה לזרוק שלשות ממרחקים בגלל שהוא קולע ב סט שוט ולא בניתור , אבל יש לו יכולת לא רעה לאיים מבחוץ.
שומר לא רע , הציוות שלו עם היקמן יכול להיות טוב מאד.
2. היקמן - שחקן לא מוערך מספיק לדעתי , בשום פנים ואופן לא צריך להיות מנהל משחק , בזה הוא רק יכול לגרום נזק , אבל ווינר גדול , ואחד הבודדים בסגל שיכול לייצר לעצמו מצב קליעה כמעט מול כל שומר.
3. השחקנים הישראלים -
א. יוגב אוחיון - לטעמי , השחקן הכי גרוע של הנבחרת בטורניר , יותר מכספי או כל שחקן אחר , לא שמר , לא קלע , לא מסר , לא ניהל את המשחק , ובאופן כללי נראה כמו גרסה חיוורת של אבי בן שימול.
מוזר מאד שהשם שלו נפקד מקיתונות הרותחין שנפלו על הנבחרת , כמו טפלון הוא התחמק מביקורת , השחקן שמדד ה +- שלו היה הכי גרוע בטורניר (לדעתי מכל הנבחרות) , אם מורן רוט או גל מקל היו בעמדת הרכז לדעתי ישראל היתה עוברת שלב.
אוחיון מחזיק בכדור יותר מדי , משחק רע את הפיק נ רול , מוסר לא אחראי , אינו מריץ קדימה את הקבוצה שלו , מסיים רע מאד ליד הסל , וכלל לא איום מבחוץ - בשורה התחתונה אינו עושה את השחקנים לידו לטובים יותר. יוגב חייב לפנות את מקומו בחמשיה , ולעבוד חזק מאד על כל מה שאיבד מהרגע שסיפור קובאן התפוצץ. אם ימשיך ביכולת הזאת , אני לא חושב שהחוזה שלו ימומש עד תומו.
ב. ליאור אליהו - דווקא לצד ניסים , הלפרין מעט פניני ועידו , היה השחקן הפחות רע בנבחרת , עדיין הוא נע מצויין ללא כדור , אבל הסיומת שלו (גויאבות) איבדה מאד מהאפקטיביות שלה , למעט המשחק מול בלגיה הוכיח שההגנה שלו לא השתפרה כלל , ועל זריקות העונשין שלו הוא חייב לעבוד יום-יום , אני כלל לא מקבל אחוזים כאלו (שלא לדבר על אייר בול מהעונשין......). אין ספק שהאליפות הזאת לא עשתה לו שירות כפי שקיווה לפניה , אני לא רואה קבוצה שתהמר ב 500K , על שחקן בעמדה מספר 4 , שאינו מהוה איום מבחוץ , שאחוזי העונשין שלו נמוכים , ושלא שומר. אני מציע לאליהו לבלוע את העלבון ולהשאר במכבי , אבל רק אחרי ליבון הענינים עם בלאט.
ג. טיוס - אני לא שופט שחקנים פצועים , ועוד חסרי מוטיבציה (הסיבות הם ריאליות) - נקסט.
ד. גיא פניני - דווקא לקראת סוף הטורניר חזר לעצמו במעט , היה לו משחק טוב מול בלגיה , ולא רע מול גרמניה. עדיין זה לא גיא פניני שאנו זוכרים מהעונה הראשונה של דיוויד. יש לו יכולת נהדרת לעשות TRAP , על שחקן גבוה , והא לא שומר עבירות כמו ה"כוכבים" שלנו , עדיין הוא לא חודר מספיק , כי בניגוד לאוחיון , גיא כן יכול להפעיל שחקנים אחרים.
ה. שחקנים שאינם מכבי - לדעתי אפיק הוא פספוס שלנו , הוא שחקן שעולה ומתחמם מהספסל מאד מהר , מוסר טוב , ובעל יכולת קליעה מכדרור , ברמה גבוהה , ללא ספק נקודת האור של הנבחרת
יותם - בסטנדרטים שלו נתן אליפות בינונית , עדיין בורח מהכדור ברגעי הכרעה , כקפטן אינו משדר שהוא בעל בית. בשכלול של כל הפרמטרים , אני חושב שמכבי עשתה טוב שלא הציעה לו חוזה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי yzafrir » 12 ספטמבר 2013, 12:04

באליפות הזאת היה אפשר לראות שהיקמן הרבה פחות מזיק כשהוא לא הרכז , וגם אם הוא ירד בסקור ממה שעשה פה שנה שעברה , עדיין בסך הכל נקבל ממנו יותר....גם אני חושב ששילוב שלו עם רייס יכול להיות לא רע ...
לגבי אוחיון , זהו אין תרוצים יותר . הוא חייב לקחת את עצמו בידיים ולחזור ליכולת הטובה שלו . זה נכון גם לגבי פניני שכבר כמה שנים מדשדש בעיקר בקליע מבחוץ...
אליהו באמת צריך לרדת מהעץ וגם מכבי צריכה קצת להתפשר והוא צריך להמשיך בקבוצה....

בראיון עם אינגלס ב ONE , אפשר להבין את החשיבות של בלאט לקבוצה לא רק כמאמן אלא גם כאחד שמושך שחקנים לקבוצה .
אין מה לעשות אבל שחקנים אוהבים לשחק אצל מישהו שמדבר איתם באותה שפה ומבין את המנטאליות שהם באים ממנה....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 12 ספטמבר 2013, 12:23

ankram כתב:מסקנותיי לגבי הקבוצה לאחר אליפות אירופה.

1. רייס - נראה כמו רכש טוב , רכז עושה משחק שמשחק בשליטה מלאה , מוסר מצויין מהפיק נ רול , מפעיל גבוהים , יש לו נטייה לזרוק שלשות ממרחקים בגלל שהוא קולע ב סט שוט ולא בניתור , אבל יש לו יכולת לא רעה לאיים מבחוץ.
שומר לא רע , הציוות שלו עם היקמן יכול להיות טוב מאד.
2. היקמן - שחקן לא מוערך מספיק לדעתי , בשום פנים ואופן לא צריך להיות מנהל משחק , בזה הוא רק יכול לגרום נזק , אבל ווינר גדול , ואחד הבודדים בסגל שיכול לייצר לעצמו מצב קליעה כמעט מול כל שומר.
3. השחקנים הישראלים -
א. יוגב אוחיון - לטעמי , השחקן הכי גרוע של הנבחרת בטורניר , יותר מכספי או כל שחקן אחר , לא שמר , לא קלע , לא מסר , לא ניהל את המשחק , ובאופן כללי נראה כמו גרסה חיוורת של אבי בן שימול.
מוזר מאד שהשם שלו נפקד מקיתונות הרותחין שנפלו על הנבחרת , כמו טפלון הוא התחמק מביקורת , השחקן שמדד ה +- שלו היה הכי גרוע בטורניר (לדעתי מכל הנבחרות) , אם מורן רוט או גל מקל היו בעמדת הרכז לדעתי ישראל היתה עוברת שלב.
אוחיון מחזיק בכדור יותר מדי , משחק רע את הפיק נ רול , מוסר לא אחראי , אינו מריץ קדימה את הקבוצה שלו , מסיים רע מאד ליד הסל , וכלל לא איום מבחוץ - בשורה התחתונה אינו עושה את השחקנים לידו לטובים יותר. יוגב חייב לפנות את מקומו בחמשיה , ולעבוד חזק מאד על כל מה שאיבד מהרגע שסיפור קובאן התפוצץ. אם ימשיך ביכולת הזאת , אני לא חושב שהחוזה שלו ימומש עד תומו.
ב. ליאור אליהו - דווקא לצד ניסים , הלפרין מעט פניני ועידו , היה השחקן הפחות רע בנבחרת , עדיין הוא נע מצויין ללא כדור , אבל הסיומת שלו (גויאבות) איבדה מאד מהאפקטיביות שלה , למעט המשחק מול בלגיה הוכיח שההגנה שלו לא השתפרה כלל , ועל זריקות העונשין שלו הוא חייב לעבוד יום-יום , אני כלל לא מקבל אחוזים כאלו (שלא לדבר על אייר בול מהעונשין......). אין ספק שהאליפות הזאת לא עשתה לו שירות כפי שקיווה לפניה , אני לא רואה קבוצה שתהמר ב 500K , על שחקן בעמדה מספר 4 , שאינו מהוה איום מבחוץ , שאחוזי העונשין שלו נמוכים , ושלא שומר. אני מציע לאליהו לבלוע את העלבון ולהשאר במכבי , אבל רק אחרי ליבון הענינים עם בלאט.
ג. טיוס - אני לא שופט שחקנים פצועים , ועוד חסרי מוטיבציה (הסיבות הם ריאליות) - נקסט.
ד. גיא פניני - דווקא לקראת סוף הטורניר חזר לעצמו במעט , היה לו משחק טוב מול בלגיה , ולא רע מול גרמניה. עדיין זה לא גיא פניני שאנו זוכרים מהעונה הראשונה של דיוויד. יש לו יכולת נהדרת לעשות TRAP , על שחקן גבוה , והא לא שומר עבירות כמו ה"כוכבים" שלנו , עדיין הוא לא חודר מספיק , כי בניגוד לאוחיון , גיא כן יכול להפעיל שחקנים אחרים.
ה. שחקנים שאינם מכבי - לדעתי אפיק הוא פספוס שלנו , הוא שחקן שעולה ומתחמם מהספסל מאד מהר , מוסר טוב , ובעל יכולת קליעה מכדרור , ברמה גבוהה , ללא ספק נקודת האור של הנבחרת
יותם - בסטנדרטים שלו נתן אליפות בינונית , עדיין בורח מהכדור ברגעי הכרעה , כקפטן אינו משדר שהוא בעל בית. בשכלול של כל הפרמטרים , אני חושב שמכבי עשתה טוב שלא הציעה לו חוזה.

לא ראיתי את רייס והיקמן, אבל המספרים של רייס נראים יפים מאוד, גם בנקודות, גם באחוזים מהשדה, ןגם באחוזים משלוש. מספר האסיסטים די נמוך, וזה מקור הדאגה העיקרי.

לגבי היקמן - אני מבין שיש פה התלהבות גדולה מהאליפות של היקמן, אבל הוא ממש לא נותן מספרים של איזה סקורר אימתני. המספרים שלו מאודד דומים לאלו של הלפרין. אני ממש לא תופס השחקן הזה איזה נבארו בלתי ניתן לעצירה ורכש המאה. שחקן יורוקאפ/יורוליג בינוני מאוד ותו לא.

לגבי אוחיון - המילה היחידה שאפשר לתאר את האליפות שלו היא Garbage. פשוט אפסיות מוחלטת וטוטאלית. לא נתן כלום. בכושר שהוא הראה באליפות, הוא לא יעלה מהספסל של בלאט גם לדקה ביורוליג.

אליהו - אליפות סולידית מאוד. הגויאבות קצת לא נכנסו לפעמים, אבל הוא שיחק עם אנרגיות טובות ועשה בגדול דברים נכונים מאוד. הנבחרת שיחקה הכי טוב כשהכדור עבר דרך אליהו כי הוא השחקן היחידי בנבחרת הזו שיודע למסור (וגם מהווה איום באחד על אחד). לוותר על אליהו זה חסר הגיון לדעתי, אלא אם כן ג'ייק כהן הוא שחקן יורוליג.

פניני - התחיל חלש והשתפר לאורך הדרך. בסה"כ בסדר, אבל פניני לא מוצא את הקליעה שלו כבר הרבה זמן, וללא יכולת לשים שלשות חופשיות ב- 40%+, פניני הוא לא שחקן שיכול לתת דקות ביורוליג.

אפיק ניסים בסוף הקריירה, ככה שאין מה לדבר עליו יותר מדי. הלפרין היה הלפרין. שחקן בינוני וחסר כל ברק שנמצא מעבר לשיא שלו. מצד שני, הוא יותר טוב מאוחיון, פניני וכנראה שגם מנעימי.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 12 ספטמבר 2013, 12:25

yzafrir כתב:כנראה שכלכלית ומקצועית יותר כדאי למכבי להשאיר את נעימי ואולי לקבל ממנו תפוקה מאשר להשאיל אותו כמעט בחינם לקבוצה מהליגה שלנו....השאלה אם ביורוליג באמת ישתמשו בו ?

אחד מבין נעימי ואחויון לא יקבל דקות משחק ביורוליג ובליגה היראלית הבנתי שבכלל לא ניתן לרשום אותו (אלא על חשבון אחד הזרים). אין שום טעם להשאיר את נעימי ולקבור אותו על הספסל. בכלל, אני חושב שצריך להתיר את החוזה אחרי שעניין אוחיון נסגר והוא חתם פה לעוד שנתיים (או שלוש?).
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 12 ספטמבר 2013, 13:42

roy1000 כתב:
yzafrir כתב:כנראה שכלכלית ומקצועית יותר כדאי למכבי להשאיר את נעימי ואולי לקבל ממנו תפוקה מאשר להשאיל אותו כמעט בחינם לקבוצה מהליגה שלנו....השאלה אם ביורוליג באמת ישתמשו בו ?

אחד מבין נעימי ואחויון לא יקבל דקות משחק ביורוליג ובליגה היראלית הבנתי שבכלל לא ניתן לרשום אותו (אלא על חשבון אחד הזרים). אין שום טעם להשאיר את נעימי ולקבור אותו על הספסל. בכלל, אני חושב שצריך להתיר את החוזה אחרי שעניין אוחיון נסגר והוא חתם פה לעוד שנתיים (או שלוש?).

השאלה היא האם כדאי לוותר על נעימי כשאנחנו עדיין לא בטוחים מה נקבל מאוחיון העונה ?
לדעתי התוספת של נעימי אפילו לעמדה 2 שווה את הסכום הנמוך שמשלמים לו . הוא יוכל להחליף את היקמן מידי פעם וגם את רייס כרכז בעוד שאוחיון מוגבל רק לעמדה 1...

רייס נתן באמת אליפות טובה ויצא לי לראות משחק אחד שלו באליפות כשהוא פוגש רכז אמריקאי מצליח אחר (מקאלב...) היה משחק טוב של שניהם ורייס ניצח....אני די אופטימי לגביו...
בנוגע להיקמן , ברור שנאברו הוא לא אבל כשחקן בעמדה 2 הוא היה הרבה יותר יעיל ופחות הזיק לקבוצה שלו . אני רוצה שיעשה את מה שהוא יודע וזהו (וניהול משחק זה לא אחד מהם..)

מסכים לגבי אליהו , הוא עדיין יכול לסתום לנו איזה חור בעמדה 4 וליצור משהו יותר מאוזן , סך הכל אינגלס שחקן די ורסטילי שיכול לשחק גם 2 ואפילו 4 אם בלאט יבקש כך שאיתו לא תיהיה בעיה אם ליאור יחתום...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 12 ספטמבר 2013, 14:03

yzafrir כתב:השאלה היא האם כדאי לוותר על נעימי כשאנחנו עדיין לא בטוחים מה נקבל מאוחיון העונה ?
לדעתי התוספת של נעימי אפילו לעמדה 2 שווה את הסכום הנמוך שמשלמים לו . הוא יוכל להחליף את היקמן מידי פעם וגם את רייס כרכז בעוד שאוחיון מוגבל רק לעמדה 1...

רייס נתן באמת אליפות טובה ויצא לי לראות משחק אחד שלו באליפות כשהוא פוגש רכז אמריקאי מצליח אחר (מקאלב...) היה משחק טוב של שניהם ורייס ניצח....אני די אופטימי לגביו...
בנוגע להיקמן , ברור שנאברו הוא לא אבל כשחקן בעמדה 2 הוא היה הרבה יותר יעיל ופחות הזיק לקבוצה שלו . אני רוצה שיעשה את מה שהוא יודע וזהו (וניהול משחק זה לא אחד מהם..)

מסכים לגבי אליהו , הוא עדיין יכול לסתום לנו איזה חור בעמדה 4 וליצור משהו יותר מאוזן , סך הכל אינגלס שחקן די ורסטילי שיכול לשחק גם 2 ואפילו 4 אם בלאט יבקש כך שאיתו לא תיהיה בעיה אם ליאור יחתום...

לא ברור לי מה הטעם להחזיק את נעימי כשחקן 12 ביורוליג כשהוא אפילו לא יכול להירשם בטופס בליגה הישראלית. זה לא שאלה של כסף, זה עניין של מקום ולא מחזיקים שחקן במו נעימי של משבצת של נער פוסטר. אין לנעימי אפילו דקה אחת ביורוליג בעמדה 2 מאחורי היקמן, אינגלס ורייס. זה לא ריאלי. כשהסיפור עם אוחיון עוד היה האוויר, היה טעם בביטוח של נעימי. עכשיו, כשמחתימים את אוחיון לשנתיים -שלוש, אין שום טעם להחזיק את נעימי. אפשר לתת לו מאה אלף דולר ולהתיר את החוזה.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־23 אורחים