המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:אינגלס או סמית' יעלו מהספסל לדעתי, בטח אם כהן יפתיע לטובה, וגם אם לא לדעתי ת'יוס יפתח. לשם שינוי נקבל שחקן טוב מהספסל ולא את פניני שלא שומר ולא פוגע בכלום כבר שנה וחצי.
rc4991 כתב:יוני,קצת נסחפת בנוגע לישראלים-עדיין יש לנו את הסגל הישראלי הטוב בליגה
מה שכן זה שהוא חלש ביותר וחייבים לפתוח עם חמישית זרים(ובכלל אני נגד הרעיון של לפתוח עם ישראלי רק כי הוא ישראלי)
jol9 כתב:rc4991 כתב:יוני,קצת נסחפת בנוגע לישראלים-עדיין יש לנו את הסגל הישראלי הטוב בליגה
מה שכן זה שהוא חלש ביותר וחייבים לפתוח עם חמישית זרים(ובכלל אני נגד הרעיון של לפתוח עם ישראלי רק כי הוא ישראלי)
על סמך מה? הוא לא הכי טוב בליגה, ובטח ובטח שלא מהווה יתרון מול הקבוצות האחרות.
misha כתב:לא הייתי מהמר על חמישיית זרים. במכבי לא ירצו לשמוע כל מיני קופמנים ושאר העיתונאים שלא שווים יריקה צועקים על זה שאין אף ישראלי בחמישייה או אף צבר במקרה שמתאזרח יפתח (לא שזה יעזור. תמיד ימצאו על מה להתלונן).
אפשר לחיות עם זה, העיקר שלא נראה את אוחיון במאני טיים.
roy1000 כתב:misha כתב:לא הייתי מהמר על חמישיית זרים. במכבי לא ירצו לשמוע כל מיני קופמנים ושאר העיתונאים שלא שווים יריקה צועקים על זה שאין אף ישראלי בחמישייה או אף צבר במקרה שמתאזרח יפתח (לא שזה יעזור. תמיד ימצאו על מה להתלונן).
כן, אבל אלא אם כן אליהו חוזר, אין למכבי ישראלי שמתאים לחמישייה. לפתוח עם אוחיון היה הגיוני שנה שעברה, בייחוד שהיקמן לא רכז, אבל השנה הביאו את רייס, ואני לא רואה מצב שהוא עולה מהספסל. אולי תיוס יהיה עלה התאנה, אבל גם בזה אני לא מאמין. בסבירות גבוהה מאוד בלאט יפתח בחמישיית זרים ביורוליג.
dod כתב:קיים סיכוי מסוים שכהן יפתח ואח"כ יסופסל להמשך המשחק - סטייל קיינר-מדלי בחלק מהעונה שעברה
roy1000 כתב:misha כתב:לא הייתי מהמר על חמישיית זרים. במכבי לא ירצו לשמוע כל מיני קופמנים ושאר העיתונאים שלא שווים יריקה צועקים על זה שאין אף ישראלי בחמישייה או אף צבר במקרה שמתאזרח יפתח (לא שזה יעזור. תמיד ימצאו על מה להתלונן).
כן, אבל אלא אם כן אליהו חוזר, אין למכבי ישראלי שמתאים לחמישייה. לפתוח עם אוחיון היה הגיוני שנה שעברה, בייחוד שהיקמן לא רכז, אבל השנה הביאו את רייס, ואני לא רואה מצב שהוא עולה מהספסל. אולי תיוס יהיה עלה התאנה, אבל גם בזה אני לא מאמין. בסבירות גבוהה מאוד בלאט יפתח בחמישיית זרים ביורוליג.
misha כתב:חושב שסבירות נמוכה. ברור שזה לא עניין של מתאים (אין לנו אף ישראלי שכרגע שווה חמישייה בקבוצת יורוליג טובה), זה סוג של גימיק כדי שזה לא יראה לא טוב כאילו מכבי מדכאת ישראלים ושאר השטויות שאוהבים לזרוק בתקשורת בדרך כלל. מה לעשות שלשמעון ופדרמנים אכפת מדברים כאלה. לפחות בתחילת משחק לכמה דקות ייתנו לאחד הישראלים לפתוח ואחרי זה יעברו לחמישייה החזקה.
roy1000 כתב:misha כתב:חושב שסבירות נמוכה. ברור שזה לא עניין של מתאים (אין לנו אף ישראלי שכרגע שווה חמישייה בקבוצת יורוליג טובה), זה סוג של גימיק כדי שזה לא יראה לא טוב כאילו מכבי מדכאת ישראלים ושאר השטויות שאוהבים לזרוק בתקשורת בדרך כלל. מה לעשות שלשמעון ופדרמנים אכפת מדברים כאלה. לפחות בתחילת משחק לכמה דקות ייתנו לאחד הישראלים לפתוח ואחרי זה יעברו לחמישייה החזקה.
אני באמת לא רואה את הישראלי שיכול לפתוח בחמישייה. אם היה פה הלפרין אז עוד יכלו לפתוח איתו ב- 2 ולהעלות את היקמן מהספסל. אבל לפתוח עם אוחיון כשרייס עולה מהספסל זה עלבון לאינטילגנציה של כולם ויש גבול גם למה שבלאט יכול לעשות בשם הכאילו ישראליות. ברור שהם ירצו ישראלי בחמישייה, אבל גם זה צריך להיות במתחם הסבירות ולא סביר שאוחיון יעלה לפני רייס.
האופציה היחידה היא טיוס בעמדה 4. אם לא זה, אז חמישיית זרים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־37 אורחים