אשכול הסגל. מה דעתכם על הקבוצה?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול הסגל. מה דעתכם על הקבוצה?

הודעהעל ידי LIAV10 » 12 ספטמבר 2013, 14:50

כדאי שמישהו יכין את אינגלס לאכזבה כבר עכשיו
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 13 ספטמבר 2013, 23:21

מילה לגבי אוחיון.
מאוד מסכים עם המקטרגים. איכשהו הוא יצא מאוד נקי, אבל הוא שיחק המון, והיה רע מאוד רוב הזמן...

אם הוא שחקן חמישייה של מכבי בעונה הקרובה, אז אני באופן אישי מחייב את פדרמן לכתוב מכתב פיטורין גם לבלאט וגם לאוחיון (אל תשאלו אותי איך...).

בכלל, הישראלים של מכבי לעונה הבאה נראים מדאיגים מאוד - אוחיון גרוע כאמור, פניני לא פוגע, כהן ילד, טיוס פצוע וגם כשלא פצוע, לא בדיוק שלאגר גדול, לאנדסברג לא עבד
ולא השתפר בקיץ בגלל הטירונות, ואני לא רואה איך ובמה הוא תורם בעמדה 2 בעונה הבאה.
אם אליהו לא יחזור (ואני מקווה שאולי כן, למרות שגם אם כן, אני לא צופה לו גדולות העונה), אז מדובר בסגל הישראלי הכי גרוע בתולדות מכבי, ולא בטוח שבטופ 3 בליגה המקומית שלנו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 14 ספטמבר 2013, 10:04

מכבי בין כה וכה תקום או תיפול על זרים, כמו בכל שנה. לגבי אוחיון, אני מעריך שלא תהיה לבלאט ברירה והוא יפתח עם חמישיית זרים השנה (רייס, היקמן, אינגלס, סמית', סופו/ג'יימס). אוחיון ביכולתו הנוכחית הוא שחקן מחליף ותו לא.
er79

הודעהעל ידי שחף » 14 ספטמבר 2013, 11:32

אינגלס או סמית' יעלו מהספסל לדעתי, בטח אם כהן יפתיע לטובה, וגם אם לא לדעתי ת'יוס יפתח. לשם שינוי נקבל שחקן טוב מהספסל ולא את פניני שלא שומר ולא פוגע בכלום כבר שנה וחצי.
שחף

הודעהעל ידי roy1000 » 14 ספטמבר 2013, 11:46

שחף כתב:אינגלס או סמית' יעלו מהספסל לדעתי, בטח אם כהן יפתיע לטובה, וגם אם לא לדעתי ת'יוס יפתח. לשם שינוי נקבל שחקן טוב מהספסל ולא את פניני שלא שומר ולא פוגע בכלום כבר שנה וחצי.

אני חושב שבלאט יילך על הסמול בול עם סמית' ב-4. בכל מקרה, גם אינגלס וגם סמית' יפתחו לדעתי גם אם תיוס יהיה ב- 4 (היקמן מהספסל). אין שום סיכוי שכהן יפתח בחמישייה.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 14 ספטמבר 2013, 14:15

לא נראה לי שהיקמן יהיה בספסל ואינגלס יהיה בעמדה 2. לא רואה את זה קורה. היקמן, אינגלס וסמית יהיו יחד על הפרקט. מי שיהיה על הספסל זה רייס או יוגב. טיוס וכהן לדעתי יעלו גם הם מספסל המחליפים. אני חושב שבלאט ישחק עם סמית בעמדה 4.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 14 ספטמבר 2013, 15:17

כמו שזה נראה , העונה לא נראה ישראלי בחמישייה ( ברוב העונה לפחות...)...
רייס 1 , היקמן 2 , אינגלס 3 , סמית' 4 , סופו או ג'יימס 5 ....
דיויד בונה השנה על הקליעה מבחוץ יותר מתמיד...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 14 ספטמבר 2013, 17:09

מסכים עם אלה שמדברים על חמישיית זרים, ומען האמת אני גם מקווה שזה מה שיהיה. אם הרמה של הישראלים כזאת נמוכה, אז זה מה שנשאר לעשות.

טיוס הוא בקושי שחקן לחמישייה של קבוצה בליגה, אז לפתוח איתו ביורוליג??
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 14 ספטמבר 2013, 20:09

יוני,קצת נסחפת בנוגע לישראלים-עדיין יש לנו את הסגל הישראלי הטוב בליגה
מה שכן זה שהוא חלש ביותר וחייבים לפתוח עם חמישית זרים(ובכלל אני נגד הרעיון של לפתוח עם ישראלי רק כי הוא ישראלי)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 14 ספטמבר 2013, 22:01

rc4991 כתב:יוני,קצת נסחפת בנוגע לישראלים-עדיין יש לנו את הסגל הישראלי הטוב בליגה
מה שכן זה שהוא חלש ביותר וחייבים לפתוח עם חמישית זרים(ובכלל אני נגד הרעיון של לפתוח עם ישראלי רק כי הוא ישראלי)

על סמך מה? הוא לא הכי טוב בליגה, ובטח ובטח שלא מהווה יתרון מול הקבוצות האחרות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 ספטמבר 2013, 22:31

jol9 כתב:
rc4991 כתב:יוני,קצת נסחפת בנוגע לישראלים-עדיין יש לנו את הסגל הישראלי הטוב בליגה

על סמך מה? הוא לא הכי טוב בליגה, ובטח ובטח שלא מהווה יתרון מול הקבוצות האחרות.

של מי יותר טוב?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי misha » 15 ספטמבר 2013, 09:00

לא הייתי מהמר על חמישיית זרים. במכבי לא ירצו לשמוע כל מיני קופמנים ושאר העיתונאים שלא שווים יריקה צועקים על זה שאין אף ישראלי בחמישייה או אף צבר במקרה שמתאזרח יפתח (לא שזה יעזור. תמיד ימצאו על מה להתלונן).
אפשר לחיות עם זה, העיקר שלא נראה את אוחיון במאני טיים.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי roy1000 » 15 ספטמבר 2013, 15:26

misha כתב:לא הייתי מהמר על חמישיית זרים. במכבי לא ירצו לשמוע כל מיני קופמנים ושאר העיתונאים שלא שווים יריקה צועקים על זה שאין אף ישראלי בחמישייה או אף צבר במקרה שמתאזרח יפתח (לא שזה יעזור. תמיד ימצאו על מה להתלונן).

כן, אבל אלא אם כן אליהו חוזר, אין למכבי ישראלי שמתאים לחמישייה. לפתוח עם אוחיון היה הגיוני שנה שעברה, בייחוד שהיקמן לא רכז, אבל השנה הביאו את רייס, ואני לא רואה מצב שהוא עולה מהספסל. אולי תיוס יהיה עלה התאנה, אבל גם בזה אני לא מאמין. בסבירות גבוהה מאוד בלאט יפתח בחמישיית זרים ביורוליג.
roy1000

הודעהעל ידי dod » 15 ספטמבר 2013, 15:38

roy1000 כתב:
misha כתב:לא הייתי מהמר על חמישיית זרים. במכבי לא ירצו לשמוע כל מיני קופמנים ושאר העיתונאים שלא שווים יריקה צועקים על זה שאין אף ישראלי בחמישייה או אף צבר במקרה שמתאזרח יפתח (לא שזה יעזור. תמיד ימצאו על מה להתלונן).

כן, אבל אלא אם כן אליהו חוזר, אין למכבי ישראלי שמתאים לחמישייה. לפתוח עם אוחיון היה הגיוני שנה שעברה, בייחוד שהיקמן לא רכז, אבל השנה הביאו את רייס, ואני לא רואה מצב שהוא עולה מהספסל. אולי תיוס יהיה עלה התאנה, אבל גם בזה אני לא מאמין. בסבירות גבוהה מאוד בלאט יפתח בחמישיית זרים ביורוליג.

קיים סיכוי מסוים שכהן יפתח ואח"כ יסופסל להמשך המשחק - סטייל קיינר-מדלי בחלק מהעונה שעברה
dod

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 ספטמבר 2013, 16:27

אני דווקא חושב שבלאט יפתח עם אוחיון בהתחלה, בשביל להראות שהוא ניסה לפתוח עם ישראלי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 15 ספטמבר 2013, 16:49

dod כתב:קיים סיכוי מסוים שכהן יפתח ואח"כ יסופסל להמשך המשחק - סטייל קיינר-מדלי בחלק מהעונה שעברה

סיכוי אפסי שכהן רואה מגרש ביורוליג, בטח שבהתחלה. בכלל, קשה עדיין לדבר על כהן לפני שנראה אותו במשחק מול קבוצה ראויה. מנסיון העבר, שחקנים שמגיעים ישירות ממכללה מתקשים באירופה, לפחות בהתחלה.
roy1000

הודעהעל ידי misha » 15 ספטמבר 2013, 17:15

roy1000 כתב:

חושב שסבירות נמוכה. ברור שזה לא עניין של מתאים (אין לנו אף ישראלי שכרגע שווה חמישייה בקבוצת יורוליג טובה), זה סוג של גימיק כדי שזה לא יראה לא טוב כאילו מכבי מדכאת ישראלים ושאר השטויות שאוהבים לזרוק בתקשורת בדרך כלל. מה לעשות שלשמעון ופדרמנים אכפת מדברים כאלה. לפחות בתחילת משחק לכמה דקות ייתנו לאחד הישראלים לפתוח ואחרי זה יעברו לחמישייה החזקה.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי Maccabikid » 15 ספטמבר 2013, 18:10

אני די בטוח שלא יעלו עם חמישית זרים, בסוף החמישיה שתשחק הכי הרבה תהיה מורכבת מזרים.. אבל לא יתחילו עם חמישיה כזו את המשחק..
Maccabikid

הודעהעל ידי roy1000 » 15 ספטמבר 2013, 18:27

misha כתב:חושב שסבירות נמוכה. ברור שזה לא עניין של מתאים (אין לנו אף ישראלי שכרגע שווה חמישייה בקבוצת יורוליג טובה), זה סוג של גימיק כדי שזה לא יראה לא טוב כאילו מכבי מדכאת ישראלים ושאר השטויות שאוהבים לזרוק בתקשורת בדרך כלל. מה לעשות שלשמעון ופדרמנים אכפת מדברים כאלה. לפחות בתחילת משחק לכמה דקות ייתנו לאחד הישראלים לפתוח ואחרי זה יעברו לחמישייה החזקה.

אני באמת לא רואה את הישראלי שיכול לפתוח בחמישייה. אם היה פה הלפרין אז עוד יכלו לפתוח איתו ב- 2 ולהעלות את היקמן מהספסל. אבל לפתוח עם אוחיון כשרייס עולה מהספסל זה עלבון לאינטילגנציה של כולם ויש גבול גם למה שבלאט יכול לעשות בשם הכאילו ישראליות. ברור שהם ירצו ישראלי בחמישייה, אבל גם זה צריך להיות במתחם הסבירות ולא סביר שאוחיון יעלה לפני רייס.

האופציה היחידה היא טיוס בעמדה 4. אם לא זה, אז חמישיית זרים.
roy1000

הודעהעל ידי misha » 15 ספטמבר 2013, 18:43

roy1000 כתב:
misha כתב:חושב שסבירות נמוכה. ברור שזה לא עניין של מתאים (אין לנו אף ישראלי שכרגע שווה חמישייה בקבוצת יורוליג טובה), זה סוג של גימיק כדי שזה לא יראה לא טוב כאילו מכבי מדכאת ישראלים ושאר השטויות שאוהבים לזרוק בתקשורת בדרך כלל. מה לעשות שלשמעון ופדרמנים אכפת מדברים כאלה. לפחות בתחילת משחק לכמה דקות ייתנו לאחד הישראלים לפתוח ואחרי זה יעברו לחמישייה החזקה.

אני באמת לא רואה את הישראלי שיכול לפתוח בחמישייה. אם היה פה הלפרין אז עוד יכלו לפתוח איתו ב- 2 ולהעלות את היקמן מהספסל. אבל לפתוח עם אוחיון כשרייס עולה מהספסל זה עלבון לאינטילגנציה של כולם ויש גבול גם למה שבלאט יכול לעשות בשם הכאילו ישראליות. ברור שהם ירצו ישראלי בחמישייה, אבל גם זה צריך להיות במתחם הסבירות ולא סביר שאוחיון יעלה לפני רייס.

האופציה היחידה היא טיוס בעמדה 4. אם לא זה, אז חמישיית זרים.

מה לעשות, לא תמיד המאמן עולה עם חמישייה הכי חזקה משיקולים כאלה ואחרים. מכבי אף פעם לא פתחה עם חמישיית זרים ואני לא רואה את זה קורה כל עוד להנהלה של מכבי כל כך אכפת ממה שהתקשורת חושבת. לטיוס יש סיכוי הכי טוב.
חוץ מזה, מתעסקים בזה יותר מדי כאילו שזה כזה משנה. מדובר רק על כמה דקות בהתחלה.

אגב, מעניין שרק לפני חודש לפני הפסיקה לגבי אוחיון כתבת: "אוחיון היה הרכז הפותח בשנתיים האחרונות ואני חושב שהוא ימשיך לפתוח גם בעונה הבאה (אם יהיה כאן)"
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־37 אורחים