כדורסל ישראלי: משחקים, חדשות וכו'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי: משחקים, חדשות וכו'

הודעהעל ידי roy1000 » 09 ספטמבר 2013, 19:12

MTA2311 כתב:קשה להגיד עכשיו אם הקבוצה הזאת טובה או לא, אבל עם כל הרעש שהם עשו הקיץ, ציפיתי להרבה יותר.

גם אני.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 10 ספטמבר 2013, 22:23

roy1000 כתב:
felix_r כתב:לי דווקא נראה שיש להם סגל טוב, גם ישראלים וגם זרים

בישראלים יש להם את הלפרין/כדיר/גרין שזה לא הרבה יחסית לעומק שהיה להם בעבר.
בזרים פרט לדאנקן שזה שחקן שאני מאוד אוהב, הם יכול ליפול על הפנים עם כל השאר. עם הקבוצות האלה קשה מאוד להתנבא, אבל אני ממש לא אתפלא אם הם יתבוססו במרכז הטבלה.

בכל מקרה, הסגל הזה הרבה פחות מוכשר ממה שהיה להם שנה שעברה עם סמית', סמואלס, פלס ופולן.

לא הייתי ממהר לזלזל.

בזרים יש להם גם את:
1) דרווין קיצ'ן, שהוא שחקן טוב. לא סתם פאנאתינייקוס לקחה אותה בתחילת העונה הזאת (גם אם לא הצליח להשתלב).
2) ארטיום פרחוסקי אולי לא סנטר-על, אבל אסור לשכוח, שהוא כבר שיחק אצל גרינברג במכללה. זה לא כמו שמכבי מנסה לפגוע עם שחקנים זולים בלי לדעת מי הם באמת. פה המאמן יודע בדיוק מי השחקן שהוא מביא.
3) רונלד דופרי, הוא כנראה באמת לא מציאה גדולה. אבל הוא כן פורווארד חזק ואתלטי בסגנון דונטה סמית' שהיה לגרינברג בחיפה. אני גם מאמין שעם כל הקשרים שיש לגרינברג וחברי ההנהלה החדשה בארה"ב, הם יודעים בדיוק מה הכושר של השחקן ומה אפשר לקבל ממנו. אבל גם אם יתברר כנפילה, זה לא קשה בכלל למצוא באמצע העונה פורווארד אמריקאי שיחליף אותו.

בישראלים יש להם גם זק רוזן וחנן קולמן. לא שחקנים גדולים, אבל גם לא נערי פוסטר חסרי תועלת.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי עגל הזהב » 11 ספטמבר 2013, 02:18

מוזר שהם שיחררו את סמואלס
הוא באמת היה שחקן
אף סנטר שהם יביאו לא יהיה ברמה שלו
עגל הזהב

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 ספטמבר 2013, 03:24

עגל הזהב כתב:מוזר שהם שיחררו את סמואלס
הוא באמת היה שחקן

אבל במעט הזמן שהיה פה כבר הספיק כמעט להביא אגרוף ל-3 אנשים שונים
משהו אצלו במוח לא מוברג לחלוטין
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 11 ספטמבר 2013, 07:53

הוא באמת היה שחקן

גם אני לא מבין איך הם ויתרו עליו. כל בניית הקבוצה שלהם מוזרה לדעתי. הם ניסו ללכת על קונספט של ילדים טובים אולי.
roy1000

הודעהעל ידי עגל הזהב » 11 ספטמבר 2013, 08:55

Holiday_Armadillo כתב:
הוא באמת היה שחקן

אבל במעט הזמן שהיה פה כבר הספיק כמעט להביא אגרוף ל-3 אנשים שונים
משהו אצלו במוח לא מוברג לחלוטין

אם אני לא טועה האנשים האלו היו דרוקר את פלס, לא בדיוק צמד שבא לך לראות כל יום באימון :nono

לא נראה לי שהוא היה מביא אגרוף לגרינברג, הדוד היהודי והחייכן מאמריקה או להלפרין
וחוץ מזה הוא בן 23 אז נוותר לו..
עגל הזהב

הודעהעל ידי עגל הזהב » 11 ספטמבר 2013, 09:04

roy1000 כתב:
הוא באמת היה שחקן

גם אני לא מבין איך הם ויתרו עליו. כל בניית הקבוצה שלהם מוזרה לדעתי. הם ניסו ללכת על קונספט של ילדים טובים אולי.

ילדים טובים על גבול הפרייארים התכוונת

הגארדים שהם הביאו זה פשוט ביזיון... יכלו להביא בשקט את יבזורי יחד עם הלפרין, שניהם קלעים, יחד עם קיצ'ן זה כבר קו אחורי נחמד מאד. במקרה הכי גרוע היו משאירים את לימונד, הוא בטח עדיף על זאק רוזן. לימונד-הלפרין לא שילוב רע יחסית לירושלים
שיחררו את פלס והביאו במקומו את דופרי. מה הם רציניים? לפחות היו מחליפים את פלס בסמית מחיפה. היו יכולים להעמיד פה באמת סגל מרשים במושגים ישראלים ובהשקעה די מצומצמת עם מינימום סיכון.
עגל הזהב

הודעהעל ידי התנין » 11 ספטמבר 2013, 13:04

הם לא ויתרו על סמואלס, אלא הוא ויתר עליהם לטובת מילאנו.
התנין

הודעהעל ידי roy1000 » 11 ספטמבר 2013, 14:05

עגל הזהב כתב:ילדים טובים על גבול הפרייארים התכוונת

הגארדים שהם הביאו זה פשוט ביזיון... יכלו להביא בשקט את יבזורי יחד עם הלפרין, שניהם קלעים, יחד עם קיצ'ן זה כבר קו אחורי נחמד מאד. במקרה הכי גרוע היו משאירים את לימונד, הוא בטח עדיף על זאק רוזן. לימונד-הלפרין לא שילוב רע יחסית לירושלים
שיחררו את פלס והביאו במקומו את דופרי. מה הם רציניים? לפחות היו מחליפים את פלס בסמית מחיפה. היו יכולים להעמיד פה באמת סגל מרשים במושגים ישראלים ובהשקעה די מצומצמת עם מינימום סיכון.

זה מה שאני אומר - למרות כל הרעש של קבוצת הרכישה, הם העמידו סגל בתקציב הכי נמוך מזה אולי 20 שנה. פרט להלפרין וכדיר, כל השחקנים זולים, גם במונחים של הארץ. סמואלס הלך לקצת יותר כסף במילאנו. הם יכלו להשאיר את לימונד, אבל לא עשו את זה. ירושלים מעמידים סגל זול, רדוד, ומאוד בינוני.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 11 ספטמבר 2013, 15:50

כמו שאמרתי לפני שבוע לירושלים יש קבוצה סבירה בסך הכל וממש לא מאיימת.קיצ'ן טוב אבל לא עילוי,דופרי רע ממה שהבנתי,דאנקן שחקן טוב ופרחובסקי הזה לא נראה לי איום עבורנו
מה שהכי מוזר זה שהם מתגאים בישראלים שלהם כשבתכלס חוץ מהלפרין (שגם זה תלוי באופי ובהתאקלמות שלו שם(אני חושב שהוא לא יצליח כי ירושלים קבוצה אגואיסטית וזה ההפך מהלפרין) אין להם אף ישראלי טוב(כדיר,גרין,רוזן וקולמן).מה שהכי חמור אצלם זה שאין להם בכלל רכז(ובטח עכשיו תרדו עלינו אבל אצלנו המצב הרבה יותר טוב בעמדה הזאת)
הם היו יכולים לבנות קבוצה טובה ואפילו עם שחקנים שנלחמים עבור הקבוצה,הם היו צריכים להביא את סמית' מחיפה,רכז/קומבו גארד טוב(וכאלה לא חסרים) ואת האסל מחולון/יוטר מראשון
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי CYellow7 » 12 ספטמבר 2013, 00:16

ג'וש אוואנס חתם בהפועל. שחקן מעניין מאוד, החתמה מעולה בשבילם.
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי NY boy » 12 ספטמבר 2013, 03:01

מה מעולה בהחתמה של שחקן שעשה 5 נק' ו5 ריב' בדי-ליג? אני מנסה ומנסה להבין ולא ממש מצליח? אשמח להסבר.

אז הוא התאמן בסיינה. גם במכבי מתאמן עכשיו איזה שחקן חלש מפינלנד כי היו צריכים שחקנים בזמן שהנבחרת משחקת ועכשיו הוא ישוחרר וילך חזרה לפינלנד. אפילו בארץ אף קבוצה לא רצתה לגעת בו למרות שהוא כבר פה. אז זה הופך את השחקן שמתאמן אצלנו לשחקן טוב?

על פניו ומבחינת רזומה זה הזר אולי הכי חלש שחתם השנה בליגה. יכול להיות שמדובר בגניבה ענקית והוא יתפוץ פה, אבל על פניו זאת נראת כמו החתמה מאד חלשה.
NY boy

הודעהעל ידי CYellow7 » 12 ספטמבר 2013, 03:32

לא הסתכלתי אפילו על הסטטיסטיקות שלו בD ליג והעובדה שהוא התאמן בסיינה לא מעניינת.
פשוט זוכר כמה משחקים שלו במכללה והוא היה נראה לי אחלה שחקן.
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי misha » 15 ספטמבר 2013, 09:07

דונטה סמית' נשאר בחיפה.

דראגו פאסליץ' חתם בגלבוע.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי עגל הזהב » 18 ספטמבר 2013, 22:20

המשחק בין ירושלים למכבי הוכיח שירושלים השנה, פשוט עשו את כל הטעויות האפשריות (למעט השארתו של דנקן) בגזרת ההחתמות
שתוביל אותם לעוד עונה מבזה...
ירושלים שיחקו עם סגל מלא מול מכבי שחסרה 3שחקני חמישיה ועדיין הצליחו להפסיד מעל 20 הפרש

דווקא בחיפה נבנה סגל די מוצלח , בעיקר ישראלים ועם ההשארות של דונטה , אולי אולי יצליחו להפתיע ביורוקאפ
עם מאמן שאני אישית מחזיק ממנו, אחד שהחותם שלו מורגש בקבוצות שאימן.
הוא מאד פושר...
עגל הזהב

הודעהעל ידי שמואל1 » 18 ספטמבר 2013, 23:32

עגל הזהב כתב:המשחק בין ירושלים למכבי הוכיח שירושלים השנה, פשוט עשו את כל הטעויות האפשריות (למעט השארתו של דנקן) בגזרת ההחתמות
שתוביל אותם לעוד עונה מבזה...
ירושלים שיחקו עם סגל מלא מול מכבי שחסרה 3שחקני חמישיה ועדיין הצליחו להפסיד מעל 20 הפרש

דווקא בחיפה נבנה סגל די מוצלח , בעיקר ישראלים ועם ההשארות של דונטה , אולי אולי יצליחו להפתיע ביורוקאפ
עם מאמן שאני אישית מחזיק ממנו, אחד שהחותם שלו מורגש בקבוצות שאימן.
הוא מאד פושר...

בוא לא נגזים, המשחק הזה לא מוכיח שום דבר.
עבור ירושלים זה המשחק הראשון שלה, כאשר רוב הסגל הישראלי הצטרף רק לפני מספר ימים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 18 ספטמבר 2013, 23:40

שמואל1 כתב:בוא לא נגזים, המשחק הזה לא מוכיח שום דבר.
עבור ירושלים זה המשחק הראשון שלה, כאשר רוב הסגל הישראלי הצטרף רק לפני מספר ימים.

משחק ראשון, אחרון זה ממש לא משנה. בירושלים שוב הביאו שחקנים גרועים. דופרי זה לא שחקן ואת הלפרין ראינו באליפות אירופה. אין להם אף רכז שיכול לעבור את החצי.
יהיו שינויים בסגל של ירושלים ודי מהר.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 18 ספטמבר 2013, 23:51

roy1000 כתב:

משחק ראשון, אחרון זה ממש לא משנה. בירושלים שוב הביאו שחקנים גרועים. דופרי זה לא שחקן ואת הלפרין ראינו באליפות אירופה. אין להם אף רכז שיכול לעבור את החצי.

לא מסכים, הם הביאו שחקנים לא רעים לדעתי. הלפרין היה לא רע באליפות אירופה (בטח יותר טוב מאוחיון האפסי או נעימי שבכלל לא זומן) אבל ההחתמה שבאמת מעניינת הוא ארטיום פרחובסקי, סנטר אמיתי ואיכותי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי NY boy » 19 ספטמבר 2013, 01:49

מה איכותי ב פח טחובסקי הזה? שחקן של 12 ו 6 בקבוצת תחתית בטורקיה? שלפני זה לא עשה שום דבר גם כן. פח טחובסקי מצא את עצמו בירושלים מסיבה וסמואלס במילאנו מסיבה. פח טחובסקי הוא פח. שחקן בינוני לקבוצה בינונית.

זה שהוא סנטר אמיתי זה יופי. סנטר אמיתי שלא מספיק טוב להתמודד ברמות של מכבי. וסנטר אמיתי שיתקשה להתמודד עם הפווארדים בארץ. יקבלו ממנו כלום פה וכלום פה. ממש מציאה.
NY boy

הודעהעל ידי er79 » 19 ספטמבר 2013, 09:43

שמואל1 כתב:
roy1000 כתב:

לא מסכים, הם הביאו שחקנים לא רעים לדעתי. הלפרין היה לא רע באליפות אירופה (בטח יותר טוב מאוחיון האפסי או נעימי שבכלל לא זומן) אבל ההחתמה שבאמת מעניינת הוא ארטיום פרחובסקי, סנטר אמיתי ואיכותי.

מה שמדהים אותי, זה איך שכל שנה אתה מתלהב מהסגל של הגועל, וכל שנה הקבוצה המסריחה הזו, על כלל הסגל המדהים שלה, מסריחה את הפרקט ואפילו לא מגיעה לגמר הקופל ליג. לא הספיק לך לראות אותם, עם סגל מלא, חוטפים על הראש ממכבי, וזה עוד בלי 3 שחקני חמישייה שלנו? גם השנה הם לא יגיעו לכלום ושום דבר, וגם השנה קבוצות כמו חיפה ואילת ייראו הרבה יותר טוב.
er79

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־36 אורחים