אשכול הסגל. מה דעתכם על הקבוצה?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול הסגל. מה דעתכם על הקבוצה?

הודעהעל ידי roy1000 » 15 ספטמבר 2013, 20:23

misha כתב:אגב, מעניין שרק לפני חודש לפני הפסיקה לגבי אוחיון כתבת: "אוחיון היה הרכז הפותח בשנתיים האחרונות ואני חושב שהוא ימשיך לפתוח גם בעונה הבאה (אם יהיה כאן)"

נו באמת, זה היה לפני שבכלל היה סגור הסגל במכבי וזה בטח לפני אליפות אירופה. כאילו שעונת המלפפונים זה משהו סטטי.
אז כן, חשבתי שמכבי תמשיך עם אוחיון כישראלי בחמישייה. עכשיו זה לא נראה לי סביר.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 15 ספטמבר 2013, 22:28

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
rc4991 כתב:יוני,קצת נסחפת בנוגע לישראלים-עדיין יש לנו את הסגל הישראלי הטוב בליגה
מה שכן זה שהוא חלש ביותר וחייבים לפתוח עם חמישית זרים(ובכלל אני נגד הרעיון של לפתוח עם ישראלי רק כי הוא ישראלי)

על סמך מה? הוא לא הכי טוב בליגה, ובטח ובטח שלא מהווה יתרון מול הקבוצות האחרות.

של מי יותר טוב?

אני לא מכיר עדיין את הסגלים של האחרות, אבל הסגל של מכבי כפי שהוא כרגע הוא רע (בישראלים) ובטוח שתהיה קבוצה אחת לפחות עם ישראלים שיעשו עבודה טובה יותר.

יכול להיות שנופתע, ושפתאום לנדסברג וטיוס ייראו דברים נהדרים ואוחיון יישחק ברמה של רכז חמישייה ביורוליג, אבל נכון למצב של כל השחקנים שלנו לכרגע, המצב הוא כזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 15 ספטמבר 2013, 22:31

misha כתב:
roy1000 כתב:
misha כתב:חושב שסבירות נמוכה. ברור שזה לא עניין של מתאים (אין לנו אף ישראלי שכרגע שווה חמישייה בקבוצת יורוליג טובה), זה סוג של גימיק כדי שזה לא יראה לא טוב כאילו מכבי מדכאת ישראלים ושאר השטויות שאוהבים לזרוק בתקשורת בדרך כלל. מה לעשות שלשמעון ופדרמנים אכפת מדברים כאלה. לפחות בתחילת משחק לכמה דקות ייתנו לאחד הישראלים לפתוח ואחרי זה יעברו לחמישייה החזקה.

אני באמת לא רואה את הישראלי שיכול לפתוח בחמישייה. אם היה פה הלפרין אז עוד יכלו לפתוח איתו ב- 2 ולהעלות את היקמן מהספסל. אבל לפתוח עם אוחיון כשרייס עולה מהספסל זה עלבון לאינטילגנציה של כולם ויש גבול גם למה שבלאט יכול לעשות בשם הכאילו ישראליות. ברור שהם ירצו ישראלי בחמישייה, אבל גם זה צריך להיות במתחם הסבירות ולא סביר שאוחיון יעלה לפני רייס.

האופציה היחידה היא טיוס בעמדה 4. אם לא זה, אז חמישיית זרים.

מה לעשות, לא תמיד המאמן עולה עם חמישייה הכי חזקה משיקולים כאלה ואחרים. מכבי אף פעם לא פתחה עם חמישיית זרים ואני לא רואה את זה קורה כל עוד להנהלה של מכבי כל כך אכפת ממה שהתקשורת חושבת. לטיוס יש סיכוי הכי טוב.
חוץ מזה, מתעסקים בזה יותר מדי כאילו שזה כזה משנה. מדובר רק על כמה דקות בהתחלה.

אגב, מעניין שרק לפני חודש לפני הפסיקה לגבי אוחיון כתבת: "אוחיון היה הרכז הפותח בשנתיים האחרונות ואני חושב שהוא ימשיך לפתוח גם בעונה הבאה (אם יהיה כאן)"

אני לא יודע אם מדובר בהתעסקות כ"כ זניחה... החמישייה זה לא הדבר הכי חשוב בעולם, אבל זה גם לא דבר זניח. פתיחת המשחקים זה דבר חשוב, ואני מקווה שדייויד לא יקריב שוב את הפתיחות
של רוב המשחקים שלנו בגלל שהוא יירצה להעביר איזשהי נקודה, או לקדם שחקן על חשבון הקבוצה.
כמו שרוי אומר, אין אף שחקן ישראלי (צבר או מתאזרח) שראוי לפתוח במכבי. למעשה גם לא ברוב קבוצות היורוליג. אם ככה, ובלאט מספיק מנוסה וחכם בשביל לדעת את זה, הוא חייב לעמוד
על שלו ולא להתקפל.
אני אישית מאוד מקווה לא לראות שחקנים לא ראויים בחמישייה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 16 ספטמבר 2013, 10:35

אם ישראלי כן יפתח בחמישייה זה רק כגימיק ולכמה דקות בודדות . מי שיש לו הסיכוי הגבוה ביותר לפתוח הוא טיוס כי הנזק יהיה הכי קטן במקרה הזה... אם אוחיון יפתח זה יהיה במקום היקמן לדעתי ושוב רק כגימיק לדקות בודדות... כהן יחיה על הקליעה משלוש . אם ילך לו אז יקבל דקות ואם לא הוא ייובש...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי מקובי » 22 ספטמבר 2013, 20:17

"לאמנון - בנוגע לבניית הסגל ללא 4 כפי שכתבת. ראשית, קל מאוד להסתכל על עמדה אחת או חתיכה מהפזל, קשה יותר כשצריך להסתכל על כל התמונה. במגבלת זרים של 5 בליגה הישראלית ובהתחשב בעובדה ששון וריקי היו חתומים, נשארו עוד 3 החתמות זרים. אחרי שהוחלט להילחם להשאיר את דווין שהיה אחד משני השחקנים הכי טובים בשנתיים האחרונות ובמטרה לשמר בסיס לסגל, נשארנו עם 2 החתמות. לאחר שהוחלט לעבות את עמדת הרכז מאחר ושנה שעברה היה חוסר בעמדה, החתמנו את טייריס מה שהשאיר החתמה בודדת נוספת. כשהוחלט להביא את סופו כסנטר ולהשאיל את פלניניץ, נגמרו החתמות הזרים על פי חוקי הליגה הישראלית. כשליאור סירב להצעתנו החתמנו את כהן וטיוס כ 4-5 (גם ליאור לא 4 עם קליעה). כעת החלטנו בכל זאת להחתים זר נוסף ולייצר רוטציה של לא מתלבשים בסגל הליגה. עכשיו תגיד לי אתה האם זה באמת ״משוגע״ להחתים את ג׳ו אינגלס כזר שישי ולייצר מצב של עמדות 1-3 חזקות במיוחד או להחתים זר משלים בעמדה 4 במקומו? כשאתה חושב על זה בשנית, תתחשב בעובדה ש4 עם קליעה הוא מצרך נדיר וששנה שעברה דווין ברגעיו הטובים ביותר נתן 10-15 דק כ 4 עם קליעה. לאור האמור, האם זה באמת כזה מופרך ללכת עם קו של 5 חזק עם 1-3 חזק וחוסר ב 4 עם קליעה דומיננטית (מה שכמעט ואין בנמצא) ולגבות את ה 4 עם דווין ולעיתים פניני כשרוצים לשחק עם 4 גארדים, על פני קו של 5 חזק עם 1-3 בינוני ו4 עם קליעה? הזמן יגיד. בכל מקרה לדעתי לא מדובר על ״שיגעון״

קצת על בניית הסגל לפי דני פדרמן.
מקובי

הודעהעל ידי NY boy » 23 ספטמבר 2013, 04:14

yzafrir כתב:אם ישראלי כן יפתח בחמישייה זה רק כגימיק ולכמה דקות בודדות . מי שיש לו הסיכוי הגבוה ביותר לפתוח הוא טיוס כי הנזק יהיה הכי קטן במקרה הזה... אם אוחיון יפתח זה יהיה במקום היקמן לדעתי ושוב רק כגימיק לדקות בודדות... כהן יחיה על הקליעה משלוש . אם ילך לו אז יקבל דקות ואם לא הוא ייובש...

טיוס הוא לא ישראלי הוא זר בדיוק כמו כל האמריקאים והזרים האחרים רק עם דרכון ישראלי.

אם ישראלי יפתח זה יהיה רק אוחיון על חשבון היקמן\רייס ל5-6 דקות בתחילת כל מחצית ויאללה לספסל.

אני מניח שתהיה הוראה מההנהלה לפתוח עם ישראלי (כזה שנולד בארץ) בכל משחק בשביל מרעית עין. עד שזה יגיע למשחקים המכריעים (הצלבה\פיינל פור בעזרת השם) אז כבר לאף אחד לא יהיה אכפת. אבל בשלב הראשון והני זה לדעתי מה שיהיה.
NY boy

הודעהעל ידי yzafrir » 23 ספטמבר 2013, 06:15

NY boy כתב:
yzafrir כתב:אם ישראלי כן יפתח בחמישייה זה רק כגימיק ולכמה דקות בודדות . מי שיש לו הסיכוי הגבוה ביותר לפתוח הוא טיוס כי הנזק יהיה הכי קטן במקרה הזה... אם אוחיון יפתח זה יהיה במקום היקמן לדעתי ושוב רק כגימיק לדקות בודדות... כהן יחיה על הקליעה משלוש . אם ילך לו אז יקבל דקות ואם לא הוא ייובש...

טיוס הוא לא ישראלי הוא זר בדיוק כמו כל האמריקאים והזרים האחרים רק עם דרכון ישראלי.

אם ישראלי יפתח זה יהיה רק אוחיון על חשבון היקמן\רייס ל5-6 דקות בתחילת כל מחצית ויאללה לספסל.

אני מניח שתהיה הוראה מההנהלה לפתוח עם ישראלי (כזה שנולד בארץ) בכל משחק בשביל מרעית עין. עד שזה יגיע למשחקים המכריעים (הצלבה\פיינל פור בעזרת השם) אז כבר לאף אחד לא יהיה אכפת. אבל בשלב הראשון והני זה לדעתי מה שיהיה.

אני מניח שגם בהנהלה וגם הרבה מאוד אוהדים כולל אותי , ממש לא חושבים כמוך...מה גם שהוא התגייר ובתוקף זה הוא קיבל אזרחות...
בטח על לאנדסברג אתה חושב אותו דבר .... מה לגבי כהן ? הוא כן ישראלי לטעמך או שיהודים שעלו לישראל באופן כללי אינם ישראלים אמיתיים ?
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 26 ספטמבר 2013, 01:34

yzafrir כתב:
NY boy כתב:

אני מניח שגם בהנהלה וגם הרבה מאוד אוהדים כולל אותי , ממש לא חושבים כמוך...מה גם שהוא התגייר ובתוקף זה הוא קיבל אזרחות...
בטח על לאנדסברג אתה חושב אותו דבר .... מה לגבי כהן ? הוא כן ישראלי לטעמך או שיהודים שעלו לישראל באופן כללי אינם ישראלים אמיתיים ?

מסכים איתך... במדינה כמו שלנו, אין שום מקום להבדיל בין אנשים לפי מקום הולדתם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 30 ספטמבר 2013, 10:44

האמת אני מתקשה להבין את הקונספט מאחורי הבנייה של הקבוצה השנה.

אם חושבים ללכת מראש על סמול בול וקבוצה שרצה ועושה בלאגן, סופו נראה לי פחות קשור לעסק. אולי היה צריך ללכת על פורוורדים ארוכים ואתלטים שגם לוחצים בהגנה וחוסמים, שגם לא היו עולים הרבה ואז היה אפשר להשקיע יותר בגארדים איכותיים. ( הקבוצה תגיע בסופו של דבר לאן שהגארדים יקחו אותה ).
אולי יש כאן ניסיון לשחזר את מכבי של לפני שלוש שנים עם סופו וצמד פ"פ, אבל אני חושש שסופו היום לא שחקן שמסוגל לשחק כמעט שלושים דקות כמו אז , לא בטוח שצמד רייס - היקמן יהיה ברמה שאפילו קרובה לזו של פארגו - פרקינס, בטח הגנתית - אתלטית. ( אני מבין שהשמירה של רייס בינונית מאוד והוא גארד קטן יחסית ).

בעצם ברגע שהחליטו להשאיר את סמית בשכר משודרג ( וגם בעל השכר הגבוה ביתר בקבוצה ואולי הכוכב שלה, זה גם מה שקורה עכשיו בפועל ), את היקמן ואת שון ג'יימס ( גם משודרג ) כשחקנים מובילים די סגרו כאן את האופציה לשדרוג משמעותי בקבוצה כי הם עדיין השחקנים שיצטרכו להוביל ולנווט, אלא אם כן רייס יתן משהוא לא צפוי.
אינגלס בעיניי חידה - לא ברור לי עדיין על איזה תקן הוא הגיע. אם הוא יוכל לתת אקסטרא בעניין ניהול משחק , קליעה יוצאת דופן, אולי יהיה כאן שדרוג מסויים לעומת שנה שעברה.

לדעתי זו השנה האחרונה של בלאט במכבי , לפחות בסיבוב הזה בחיים, והרושם שהוא יותיר העונה יקבע די הרבה לגבי המורשת שהוא ישאיר בקבוצה ואיך תהיה הפרספציה לגביו.
יש לו הרבה נסיבות מקילות כמובן, אבל כדאי מאוד, גם לו אישית, שהוא יצליח יותר העונה מאשר בשנה שעברה.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי yzafrir » 30 ספטמבר 2013, 11:32

אדגר פו כתב:האמת אני מתקשה להבין את הקונספט מאחורי הבנייה של הקבוצה השנה.

אם חושבים ללכת מראש על סמול בול וקבוצה שרצה ועושה בלאגן, סופו נראה לי פחות קשור לעסק. אולי היה צריך ללכת על פורוורדים ארוכים ואתלטים שגם לוחצים בהגנה וחוסמים, שגם לא היו עולים הרבה ואז היה אפשר להשקיע יותר בגארדים איכותיים. ( הקבוצה תגיע בסופו של דבר לאן שהגארדים יקחו אותה ).
אולי יש כאן ניסיון לשחזר את מכבי של לפני שלוש שנים עם סופו וצמד פ"פ, אבל אני חושש שסופו היום לא שחקן שמסוגל לשחק כמעט שלושים דקות כמו אז , לא בטוח שצמד רייס - היקמן יהיה ברמה שאפילו קרובה לזו של פארגו - פרקינס, בטח הגנתית - אתלטית. ( אני מבין שהשמירה של רייס בינונית מאוד והוא גארד קטן יחסית ).

בעצם ברגע שהחליטו להשאיר את סמית בשכר משודרג ( וגם בעל השכר הגבוה ביתר בקבוצה ואולי הכוכב שלה, זה גם מה שקורה עכשיו בפועל ), את היקמן ואת שון ג'יימס ( גם משודרג ) כשחקנים מובילים די סגרו כאן את האופציה לשדרוג משמעותי בקבוצה כי הם עדיין השחקנים שיצטרכו להוביל ולנווט, אלא אם כן רייס יתן משהוא לא צפוי.
אינגלס בעיניי חידה - לא ברור לי עדיין על איזה תקן הוא הגיע. אם הוא יוכל לתת אקסטרא בעניין ניהול משחק , קליעה יוצאת דופן, אולי יהיה כאן שדרוג מסויים לעומת שנה שעברה.

לדעתי זו השנה האחרונה של בלאט במכבי , לפחות בסיבוב הזה בחיים, והרושם שהוא יותיר העונה יקבע די הרבה לגבי המורשת שהוא ישאיר בקבוצה ואיך תהיה הפרספציה לגביו.
יש לו הרבה נסיבות מקילות כמובן, אבל כדאי מאוד, גם לו אישית, שהוא יצליח יותר העונה מאשר בשנה שעברה.

זה בהחלט נראה שניסו ללכת על הקונספט של לפני שנתיים . הסיכוי שזה יצליח כמו אז הוא קטן כי קשה להמר ולפגוע כמו שקרה עם ההימור על פארגו בזמנו , אבל לדעתי יותר טוב ממה שראינו פה בעונה האחרונה בטוח יהיה בגלל השידרוד של שחקנים כמו סופו , אינגלס ואפילו טיוס....
אבל זה לא משנה את זה שעדיין יש בעיה מהותית בעמדה 4 שאפילו לא מנסים לפתור אותה בצורה רצינית אלא לאלתר (סמית' ב-4) .
בכל אופן אני די סקרן לגבי הקבוצה הזאת ומאמין שהיא תציג כדורסל לא בכלל . לאן זה יוביל אותנו ? במקרה הטוב הצלבה כשאנחנו גם ניראים כמו קבוצה בהצלבה , במקרה החלומי פיינל פור . במקרה הרע טופ 16....

אם זו השנה האחרונה של בלאט במכבי זה רק בגלל העלות שלו ולא כל התרוצים המקצועיים שמנסים להפיל עליו . אני לא רואה מאמן אחר בסכומים האלו (וכנראה שבהרבה פחות) שיכול להצליח יותר ממנו...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי אדגר פו » 30 ספטמבר 2013, 12:03

לדעתי האישית אפשר ל "הצליח " כמו בשנה שעברה גם עם מאמן פחות יקר, כלומר לשחק רע ולסיים בלי אליפות ( להגיע להצלבה בנס רק כדי לחטוף על הראש בצורה חסרת תקדים עם סוויפ מהדהד ).
השנה לפחות בלאט טוען שהוא היה מעורב הרבה יותר בבחירת השחקנים כך שצריך לצפות להצלחה גבוהה יותר. ( ואם לא אז זה חמור מבחינתו ).
לפחות לכדורסל טוב יותר אם לא לפיינפור.

בלאט לא ימשיך באמת כי הוא יקר מדי ומכבי לא תחתום איתו על חוזה חדש, האתגרים המקצועיים - הישגיים פחות רלוונטיים במכבי של היום. ( הרבה יותר חשוב זה לא להפסיד כסף ולצאת פראיירים, למרות שנראה שמכבי דווקא כן שופכת כסף מיותר רק במקומות לא נכונים ).
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי er79 » 30 ספטמבר 2013, 13:00

אז אם כך:
1. רייס, יוגב, נעימי?
2. היקמן, לנדסברג.
3. אינגלס, סמית', פניני.
4. בלו, טיוס, כהן?
5. סופו, ג'יימס.
תוספות: אלטיט והררי.

מדובר ב-15 שחקנים, כהן או נעימי, או שניהם, יושאלו ככל הנראה.
היתרונות בקאדר הזה: סוף סוף פורוורד איכותי וקלעי מצויין, הכל במידה ויחזור לכושר המשחק שלו (ואני מאמין שזה יקרה).
חסרונות: החיסרון הכי גדול שעדיין חסרים לנו רכזים איכותיים. כל הגארדים בקאדר הם בררה. אני כבר לא מדבר על פארגו, מספיק אם היה פה פלאניניץ' והיה לנו הרכב מצויין עם שאיפות להגיע רחוק. פשוט עצוב שהביאו את הבדיחה מבאיירן מינכן.
חיסרון מס' 2: אחד מהצמד אינגלס את סמית' הולך להיפגע מהחתמת בלו. באופן משמעותי. גם אם בלו יעלה מהספסל, ואינגלס וסמית' ישחקו יחדיו, הסמול בול הזה לא יחזיק מים זמן רב כשיש את בלו בקאדר. בסופו של דבר הדקות של אינגלס או של סמית' יינגסו באופן משמעותי.

אני לא כל כך בטוח לאור זאת איזו קונסטלציה עדיפה, אבל בכל זאת הייתי רוצה לראות פה את בלו.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 30 ספטמבר 2013, 13:12

er79 כתב:אז אם כך:
1. רייס, יוגב, נעימי?
2. היקמן, לנדסברג.
3. אינגלס, סמית', פניני.
4. בלו, טיוס, כהן?
5. סופו, ג'יימס.

היתרונות בקאדר הזה: סוף סוף פורוורד איכותי וקלעי מצויין, הכל במידה ויחזור לכושר המשחק שלו (ואני מאמין שזה יקרה).
חסרונות: החיסרון הכי גדול שעדיין חסרים לנו רכזים איכותיים. כל הגארדים בקאדר הם בררה. אני כבר לא מדבר על פארגו, מספיק אם היה פה פלאניניץ' והיה לנו הרכב מצויין עם שאיפות להגיע רחוק. פשוט עצוב שהביאו את הבדיחה מבאיירן מינכן.
חיסרון מס' 2: אחד מהצמד אינגלס את סמית' הולך להיפגע מהחתמת בלו. באופן משמעותי. גם אם בלו יעלה מהספסל, ואינגלס וסמית' ישחקו יחדיו, הסמול בול הזה לא יחזיק מים זמן רב כשיש את בלו בקאדר. בסופו של דבר הדקות של אינגלס או של סמית' יינגסו באופן משמעותי.

אני לא כל כך בטוח לאור זאת איזו קונסטלציה עדיפה, אבל בכל זאת הייתי רוצה לראות פה את בלו.

אתה נותן יותר מדי קרדיט לבלו. גם בשיאו, הוא לא היה שחקן של הרבה יותר מ-20 דקות למשחק. זה המקסימום שהוא יכול להגיע אליו גם עכשיו.
כרגע אין לך שחקן בעמדה 4, ואני מאמין שאחרי שבלו יגיע, כהן יושאל וטיוס יישחק 5 בלבד, אולי עם כמה דקות בודדות ב-4.
סמית' ואינגלס ייסגרו את ה25-30 דקות שלהם בכל ערב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 30 ספטמבר 2013, 16:00

er79 כתב:אז אם כך:
1. רייס, יוגב, נעימי?
2. היקמן, לנדסברג.
3. אינגלס, סמית', פניני.
4. בלו, טיוס, כהן?
5. סופו, ג'יימס.

אינגלס יכול לשחק כגארד וזה יכול להיות אפילו מאוד מעניין לשחק איתו ב-2 ועם סמית' ב-3 (במיוחד הגנתית)
מי שנראה לי יפגע יותר זה היקמן/רייס,הייתי מוותר על הראשון ומנסה להביא במקומו רכז
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 30 ספטמבר 2013, 16:20

יוני, אין לדעת, אולי אתה צודק ואולי לא, לתחושתי, וזו רק תחושת בטן, בלו יחזור לכושר משחק. על כל פנים, אם האופציות הן רק בלו, טיוס, כהן ואליהו, אני עדיין מהמר על הראשון לפני כולם בעמדה הזו, עם כל הסיכונים. טיוס יחליף אותו. צריך גם לקחת בחשבון שמן הסתם מכבי לא תחתים את בלו לפני שיגיע להתרשמות ולבדיקות מקצועיות. אני מאמין לו שהוא טוען שהוא בכושר פיזי טוב.
er79

הודעהעל ידי קודי » 30 ספטמבר 2013, 18:11

אגב, בעולם הדמיוני שלי, אחרי הבאת בלו ושליחת נעימי וכהן להתחשלות בקבוצה אחרת, הייתי משחק עם אינגלס בעמדה 2 ואם אין מספיק כסף שולח לדרכם את שני התאומים הגמדים גם יחד ומביא במקומם רכז נורמלי. אבל זה הרי ישאר בעולם הדמיוני שלי בלבד... בעולם של פדרמן הוא יביא את דייויד בלו ב-200 אלף דולר, יספר לנו בדרך על מאמץ גדול מצד הבעלים וחריגות גדולות בתקציב בשל המהלך הנועז הזה וידאג לשווק את הבאת בלו כהליכה לקראת האוהדים הרבים שפנו אליו, וילך לישון עד לקיץ הבא.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 30 ספטמבר 2013, 18:13

אגב, ביום חמישי הקרוב תתקיים מסיבת העיתונאים הרשמית של מכבי לפתיחת העונה. הבעיה היא שאין אף עיתונאי שמבין כדורסל או שיש לו אומץ לשאול את בלאט או פדרמן פנים מול פנים על הסגל הבזיוני שנבנה (שוב). מקסימום ישאלו אותם שוב למה שאראס לא חזר או האם ניקולה מחליף מנורות בבתי השחקנים...
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 30 ספטמבר 2013, 18:46, נערך פעם אחת בסך הכל.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי roy1000 » 30 ספטמבר 2013, 18:35

קודי כתב:אגב, בעולם הדמיוני שלי, אחרי הבאת בלו ושליחת נעימי וכהן להתחשלות בקבוצה אחרת, הייתי משחק עם אינגלס בעמדה 2 ואם אין מספיק כסף שולח לדרכם את שני התאומים הגמדים גם יחד ומביא במקומם רכז נורמלי. אבל זה הרי ישאר בעולם הדמיוני שלי בלבד... בעולם של פדרמן הוא יביא את דייויד בלו ב-200 אלף דולר, יספר לנו בדרך על מאמץ גדול מצד הבעלים וחריגות גדולות בתקציב בשל המהלך הנועז הזה וידאג לשווק את הבאת בלו כהליכה לקראת האוהדים הרבים שפנו אליו, וילך לישון עד לקיץ הבא.

אם הטופ 16 יהיה בסכנה, אז כן תראה את אחד התאומים נשלח הביתה, ובמקומו יגיע רכז. עד אז, הפתרון יהיה דייויד בלו.
roy1000

הודעהעל ידי קודי » 30 ספטמבר 2013, 18:40

roy1000 כתב:
קודי כתב:אגב, בעולם הדמיוני שלי, אחרי הבאת בלו ושליחת נעימי וכהן להתחשלות בקבוצה אחרת, הייתי משחק עם אינגלס בעמדה 2 ואם אין מספיק כסף שולח לדרכם את שני התאומים הגמדים גם יחד ומביא במקומם רכז נורמלי. אבל זה הרי ישאר בעולם הדמיוני שלי בלבד... בעולם של פדרמן הוא יביא את דייויד בלו ב-200 אלף דולר, יספר לנו בדרך על מאמץ גדול מצד הבעלים וחריגות גדולות בתקציב בשל המהלך הנועז הזה וידאג לשווק את הבאת בלו כהליכה לקראת האוהדים הרבים שפנו אליו, וילך לישון עד לקיץ הבא.

אם הטופ 16 יהיה בסכנה, אז כן תראה את אחד התאומים נשלח הביתה, ובמקומו יגיע רכז. עד אז, הפתרון יהיה דייויד בלו.

וזה בדיוק מה שעצוב - שהמטרה האמיתית (שעליה לעולם לא יצהירו) של ראשי מכבי זה הטופ 16 וכל מה שמעבר לזה הוא בונוס.
קודי

הודעהעל ידי roy1000 » 30 ספטמבר 2013, 18:43

קודי כתב:
roy1000 כתב:

וזה בדיוק מה שעצוב - שהמטרה האמיתית (שעליה לעולם לא יצהירו) של ראשי מכבי זה הטופ 16 וכל מה שמעבר לזה הוא בונוס.

זה נכון. אתה יכול לראות שהפעמים היחידות שהמערכת נכנסת ללחץ זה כשהטופ 16 בסכנה (או כשמפסידים בסיטונות בארץ), כי הטופ 16 שווה למכבי כמה מליונים טובים. מעבר לזה, הכל נחשב כבונוס.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים