המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
itay92 כתב:ואני שואל איפה הכסף?!?!?!?!
felix_r כתב:itay92 כתב:ואני שואל איפה הכסף?!?!?!?!
תשאל את שרמאדיני, קנר-מדלי, פלאניניץ', תומאס, אוחיון...
felix_r כתב:itay92 כתב:ואני שואל איפה הכסף?!?!?!?!
itay92 כתב:felix_r כתב:itay92 כתב:ואני שואל איפה הכסף?!?!?!?!
ואז מי היה משחק עם פארגו אלטיט?
itai7 כתב:"ח גלדסטון חושף עד כמה היה קרוב הגארד לקאמבק. הצהובים הציעו 2.5 מיליון יורו, העסקה כבר סוכמה, פדרמן והשחקן נפגשו בלונדון ואפילו רופא הקבוצה כבר הוקפץ בחשאי. ואז פארגו נעלם. וגם: מה הסיכוי שבלו יחזור?
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 54687.html
ועוד נקודה למחשבה: אם כבר רוצים לפנות תקציב ולהחזיר הביתה שחקן בעמדה מספר 4, אז הקפטן לשעבר ליאור אליהו עומד ליד הטלפון ומחכה לשיחה מפדרמן או מזרחי. צריך לקחת גם את זה בחשבון..
חביב אורנג'ד כתב:הסיפור הזה מצטרף גם לסיפור של מאריץ' מן השנה לפני - כמעט אותו מקרה אחד לאחד.
מה שמעודד זה שנראה שה"פדרמנים" או ה"ג'וניורים" או איך שלא 'קוראים להם כאן, כן מנסים להחתים שמות גדולים ואף פועלים מהר בשקט על-מנת לעשות זאת. מי יודע, אולי אחרי שני מהלכים שכשלו יבוא מהלך שיצליח. פעם שלישית גלידה?
בכל מקרה, הסיפור הזה כמו לא מעט סיפורים אחרים מן השנים האחרונות מדגיש עד כמה מזל משחק פקטור משמעותי בהחתמת שחקנים. נקווה שמתישהו המזל ישחק גם לטובתינו.
חביב אורנג'ד כתב:הסיפור הזה מצטרף גם לסיפור של מאריץ' מן השנה לפני - כמעט אותו מקרה אחד לאחד.
מה שמעודד זה שנראה שה"פדרמנים" או ה"ג'וניורים" או איך שלא 'קוראים להם כאן, כן מנסים להחתים שמות גדולים ואף פועלים מהר בשקט על-מנת לעשות זאת. מי יודע, אולי אחרי שני מהלכים שכשלו יבוא מהלך שיצליח. פעם שלישית גלידה?
בכל מקרה, הסיפור הזה כמו לא מעט סיפורים אחרים מן השנים האחרונות מדגיש עד כמה מזל משחק פקטור משמעותי בהחתמת שחקנים. נקווה שמתישהו המזל ישחק גם לטובתינו.
jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:הסיפור הזה מצטרף גם לסיפור של מאריץ' מן השנה לפני - כמעט אותו מקרה אחד לאחד.
חביב, אני ציפיתי שאחרי הראיון של שלף (או לפחות מה שהובא כאן בפורום), תבין מי הם באמת הג'וניורים ומה הם עושים כאן (רמז - ניצחונות, שמות ואהדה לא מעניינים אותם, כסף - כן).
הכתבה הזאת כנראה קנוייה. לא היה שום מהלך לדעתי, ואם כן, אז זה היה מהלך סרק בשביל להראות - ניסינו. אתה לא עובר מהצעה של 1.5 מליון יורו לשליש מזה. זה לא עובד ככה.
jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:הסיפור הזה מצטרף גם לסיפור של מאריץ' מן השנה לפני - כמעט אותו מקרה אחד לאחד.
חביב, אני ציפיתי שאחרי הראיון של שלף (או לפחות מה שהובא כאן בפורום), תבין מי הם באמת הג'וניורים ומה הם עושים כאן (רמז - ניצחונות, שמות ואהדה לא מעניינים אותם, כסף - כן).
הכתבה הזאת כנראה קנוייה. לא היה שום מהלך לדעתי, ואם כן, אז זה היה מהלך סרק בשביל להראות - ניסינו. אתה לא עובר מהצעה של 1.5 מליון יורו לשליש מזה. זה לא עובד ככה.
חביב אורנג'ד כתב:jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:הסיפור הזה מצטרף גם לסיפור של מאריץ' מן השנה לפני - כמעט אותו מקרה אחד לאחד.
בסדר, אז הכתבה הזו היא קנוניה והראיון עם גור שלף האובייקטיבי, האמין, שלא נוטר טינה ולא מתוסכל בכלל, היא כמובן מסמך דקומנטרי אותנטי ומדוייק שעל פיו ישק דבר.
בכל אופן, בשנים האחרונות שמענו על כמה הצעות כמעט חסרות תקדים במונחים של מכבי - 1.4 מליון דולר לאידסון, קצת יותר ממליון דולר למאריץ' ועכשיו 2.5 מליון יורו לשנתיים לפארגו. סכומים כאלו ושמות כאלו ממש לא היו אופייניים למכבי עד השנים האחרנות. הרבה יותר אופייני למזרחי ופדרמן להביא כל מיני צ'יימברסים, שאראסים ופחאלוקאסים במחירי מבצע ואז באופן אבסורדי, לשמוע דוקא הרבה מחמאות ופירגונים על החתמות כאלו מצד האוהדים.
בנוגע לאמירה הנחרצת " אתה לא עובר מהצעה של 1.5 מליון יורו לשליש מזה. זה לא עובד ככה." - אני באמת לא יודע איך זה "עובד" ובאמת שאני לא מבין גדול בכדורסל.
אם האמירה הזו גורסת שמכבי העדיפה שחקן כמו רייס על-פני של שחקן כמו פלניניץ', אז נשאר לי רק לפרגן. אם אכן הג'וניורים (או איך שלא קוראים להם כאן) אחראיים לכך שמכבי העדיפה את רייס על פניו של שחקן כמו פלניניץ', אז אני מוריד בפניהם את הכובע, למרות שאני נוטה להאמין שמדובר במהלך מקצועי נטו שמגיע מכיוונו של הצוות המקצועי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־34 אורחים