המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:ושוב, השחקנים שאני מדברת עליהםשווים 600K נטו בלחץ וזה השחקנים היותר מוכחים בחבורה
רוב השחקנים האלה שווים בסביבות ה-250K נטו כי הם לא עשו שום דבר בקריירה שלהם ולא שיחקו פעם אחת מחוץ לארה''ב אבל בשביל לפתות אותם אתה צריך לשלם להם לפחות כפול ממה שהם מרוויחים שם וזה לא משתלם
roy1000 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ושוב, השחקנים שאני מדברת עליהםשווים 600K נטו בלחץ וזה השחקנים היותר מוכחים בחבורה
רוב השחקנים האלה שווים בסביבות ה-250K נטו כי הם לא עשו שום דבר בקריירה שלהם ולא שיחקו פעם אחת מחוץ לארה''ב אבל בשביל לפתות אותם אתה צריך לשלם להם לפחות כפול ממה שהם מרוויחים שם וזה לא משתלם
אני לא יודע על מי את מדברת, אבל שחקן כמו רודריגז של ריאל היה בתחתית הרוטציה ב- NBA. אז הוא שווה 250K? יש שחקנים שאפשר להביא. אין רצון להוציא כסף.
Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:מסכים-שוק הרכזים נמצא בשפל.חבל שיש קבוצות ב-NBA שמחזיקות ברכזים שלישיים שבקושי משחקים ושיכלו לתרום יותר באירופה
לגבי שתי השורות האחרונות...עצוב כמה שזה נכון
יש לא מעט רכזים ב-NBA שלא משחקים ואולי הם לא גאוני הדור אבל הם בהחלט יכולים להשתלב בקבוצות באירופה
הבעיה היא שהם מעדיפים לשבת על הספסל ב-NBA מאשר לשחק 40 דקות באירופה
למה? אלוהים יודע
לא בטוח בכלל. הצעה טובה תביא לפחות חלק מהם לאירופה, בדיוק כמו שהצעה טובה הביאה בזמנו את ארויו, שהיה הרבה יותר מרכז שלישי ב-NBA.
עם כל הכבוד לרכזים שנמצאים בתחתית הרוטציה ב-NBA, הם לא שווים 2.5 מליון דולר או אפילו 1.5 מליון דולר ולא הייתי רוצה שיגיעו הנה בסכום הזה
LIAV10 כתב:שלבין מאק זה שחקן שיכלו להביא לפה קצת יותר מרייס.
rc4991 כתב:LIAV10 כתב:שלבין מאק זה שחקן שיכלו להביא לפה קצת יותר מרייס.
הוא לא רצה להגיע לאירופה
LIAV10 כתב:rc4991 כתב:LIAV10 כתב:שלבין מאק זה שחקן שיכלו להביא לפה קצת יותר מרייס.
הוא לא רצה להגיע לאירופה
איזו קבוצה הציעה לו ובכמה?
לת״א יש יתרון במשיכת אמריקאים, הכי אמריקה ב״אירופה״
toja27 כתב:הרכז החדש של ז'לגיריס -דנטמון עשה עלי רושם טוב, גם מוכשר וגם רכז. הרשים אותי יותר מרייס זה בטוח.
toja27 כתב:הרכז החדש של ז'לגיריס -דנטמון עשה עלי רושם טוב, גם מוכשר וגם רכז. הרשים אותי יותר מרייס זה בטוח.
NY boy כתב:toja27 כתב:הרכז החדש של ז'לגיריס -דנטמון עשה עלי רושם טוב, גם מוכשר וגם רכז. הרשים אותי יותר מרייס זה בטוח.
מעניין אם הוא גם הרשים אותך כשהוא שיחק בעפולה וכמעט ירד ליגה...
NY boy כתב:toja27 כתב:הרכז החדש של ז'לגיריס -דנטמון עשה עלי רושם טוב, גם מוכשר וגם רכז. הרשים אותי יותר מרייס זה בטוח.
מעניין אם הוא גם הרשים אותך כשהוא שיחק בעפולה וכמעט ירד ליגה...
felix_r כתב:מה אתם אומרים על סקוט מצ'אדו? לא יכול להיות רכז טוב באירופה?
rc4991 כתב:לפי אבי סגל מכבי הגיעה לסיכום שבלו יגיע לשבועיים,בלו אמור לתת ביומיים הקרובים תשובה חיובית
במידה ויחתום סמית ישוב לעמדה 3 ואינגלס יעלה מהספסל,טיוס יהיה סנטר שלישי וכהן ישאר
מי שישלם את המחיר יהיה נעימי.רשום גם שבמכבי מודאגים מרייס.
בקיצור,נראה לי שכבר אפשר לפתוח ת'רד מלפפונים חדש
קודי כתב:rc4991 כתב:לפי אבי סגל מכבי הגיעה לסיכום שבלו יגיע לשבועיים,בלו אמור לתת ביומיים הקרובים תשובה חיובית
במידה ויחתום סמית ישוב לעמדה 3 ואינגלס יעלה מהספסל,טיוס יהיה סנטר שלישי וכהן ישאר
אני מהמר שאינגלס יוסב לעמדה 2(בה גם היום הוא משחק לא מעט) וכן יפתח בחמישייה והיקמן או רייס יעלו מהספסל. די מהר לדעתי אוחיון יעלה בחמישייה לצד אינגלס ושני התאומים יעלו מהספסל.
rc4991 כתב:קודי כתב:rc4991 כתב:לפי אבי סגל מכבי הגיעה לסיכום שבלו יגיע לשבועיים,בלו אמור לתת ביומיים הקרובים תשובה חיובית
אני מהמר שאינגלס יוסב לעמדה 2(בה גם היום הוא משחק לא מעט) וכן יפתח בחמישייה והיקמן או רייס יעלו מהספסל. די מהר לדעתי אוחיון יעלה בחמישייה לצד אינגלס ושני התאומים יעלו מהספסל.
גם אני מעדיף שאינגלס יפתח בשתים
מקווה מאוד שלא נגיע למצב שאוחיון הרכז הפותח שלנו