Holiday_Armadillo כתב:יש למישהו תקציר מהמשחק אתמול? חיפשתי בכל מקום ולא מצאתי ובאתר של צ'רלטון זה לא עובד
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:יש למישהו תקציר מהמשחק אתמול? חיפשתי בכל מקום ולא מצאתי ובאתר של צ'רלטון זה לא עובד
or163 כתב:Holiday_Armadillo כתב:יש למישהו תקציר מהמשחק אתמול? חיפשתי בכל מקום ולא מצאתי ובאתר של צ'רלטון זה לא עובד
or163 כתב:גם עם ייני מכבי לוקחת את הליגה הזאת בהליכה, חוץ מזה שייני לא נופל מדגני.
MTA2311 כתב:or163 כתב:גם עם ייני מכבי לוקחת את הליגה הזאת בהליכה, חוץ מזה שייני לא נופל מדגני.
אמירה שחצנית.
לייני אין שום קשר לעמדה הזאת. דגני שתי דרגות מעליו.
LIAV10 כתב:מה הייתם רוצים שיגמר בין באר שבע לחיפה?
אני חשב שתיקו זה התשובה הכי לגיטימית אבל אני אישית מעדיף שבאר שבע ינצחו וחיפה תמשיך להתרסק.
MTA2311 כתב:קודם כל, מבחינתך מכבי לקחה אליפות כבר בקריית אליעזר. מדהים איך בעונה וקצת חלק מאוהדי מכבי החזירו את כל הזחיחות והשחצנות שאבדו בעשור האחרון.
אתה כבר מכיר אותי מספיק זמן בשביל לדעת שאני לא באמת חושב שמכבי עם דגני תפרק פה את כל הליגה. אני יותר פסימי מאוהד של עכו לפני משחק מול בארסה.
מה שכן, נקודת התורפה בסגל של מכבי היא עמדת המגן הימני, ודגני הוא מגן ימני מצויין. יש פה נטייה לחשוב שכל מגן תוקף, הוא בהכרח "מסננת הגנתית". ראיתי את כל המשחקים של הפועל העונה, והוא באמת לא כל כך גרוע בהגנה. הוא בטוח יותר טוב בהגנה משייני טוב בהתקפה.
אני חשב שתיקו זה התשובה הכי לגיטימית אבל אני אישית מעדיף שבאר שבע ינצחו וחיפה תמשיך להתרסק.
or163 כתב:MTA2311 כתב:קודם כל, מבחינתך מכבי לקחה אליפות כבר בקריית אליעזר. מדהים איך בעונה וקצת חלק מאוהדי מכבי החזירו את כל הזחיחות והשחצנות שאבדו בעשור האחרון.
אתה כבר מכיר אותי מספיק זמן בשביל לדעת שאני לא באמת חושב שמכבי עם דגני תפרק פה את כל הליגה. אני יותר פסימי מאוהד של עכו לפני משחק מול בארסה.
מה שכן, נקודת התורפה בסגל של מכבי היא עמדת המגן הימני, ודגני הוא מגן ימני מצויין. יש פה נטייה לחשוב שכל מגן תוקף, הוא בהכרח "מסננת הגנתית". ראיתי את כל המשחקים של הפועל העונה, והוא באמת לא כל כך גרוע בהגנה. הוא בטוח יותר טוב בהגנה משייני טוב בהתקפה.
ממש לא שחצנות, ככה אני רואה את הדברים. (אני גם די בטוח שלא ננצח את אשדוד מחר, אבל זה כבר סיפור אחר)
כן, אין בישראל מגן שיודע לעשות גם הגנה וגם התקפה בצורה סבירה ומעלה, רק אחד מהשניים.
אם היה כזה הוא מזמן היה נחטף לאירופה. בכל אירופה יש בעיית מגנים ובאמת קשה למצוא מגנים שטובים גם הגנתית וגם התקפית.
ההגנה של דגני טובה מההתקפה של ייני, אב לגם ההגנה של ייני עדיפה על ההתקפה של דגני. ככה שזה דו-כיווני.
הנה רק דיברנו וכמעט גול מהאגף של דגני.
MTA2311 כתב:or163 כתב:MTA2311 כתב:קודם כל, מבחינתך מכבי לקחה אליפות כבר בקריית אליעזר. מדהים איך בעונה וקצת חלק מאוהדי מכבי החזירו את כל הזחיחות והשחצנות שאבדו בעשור האחרון.
ממש לא שחצנות, ככה אני רואה את הדברים. (אני גם די בטוח שלא ננצח את אשדוד מחר, אבל זה כבר סיפור אחר)
כן, אין בישראל מגן שיודע לעשות גם הגנה וגם התקפה בצורה סבירה ומעלה, רק אחד מהשניים.
אם היה כזה הוא מזמן היה נחטף לאירופה. בכל אירופה יש בעיית מגנים ובאמת קשה למצוא מגנים שטובים גם הגנתית וגם התקפית.
ההגנה של דגני טובה מההתקפה של ייני, אב לגם ההגנה של ייני עדיפה על ההתקפה של דגני. ככה שזה דו-כיווני.
הנה רק דיברנו וכמעט גול מהאגף של דגני.
בוא נניח לרגע שאתה צודק, ואין מגן ישראלי שסביר בשני הצדדים של המגרש( למרות שאני ממש לא מסכים איתך). קבוצה בסדר גודל של מכבי, לא צריכה מגן שעושה רק הגנה. אם באמת הבחירה היא בין מגן הגנתי ב100% כמו ייני, לבין מגן התקפי ב100% כמו דגני, אז כמובן שהבחירה צריכה להיות דגני.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים