המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/2683661
...ואת טיוס שהוא 4 בסגנון של ליאור אליהו, שמביא קליעה מתחת לסל
felix_r כתב:אני הפסקתי לקרוא במשפט הזה:...ואת טיוס שהוא 4 בסגנון של ליאור אליהו, שמביא קליעה מתחת לסל
בנקודה הזאת אני הבנתי מאיפה כל הצרות של מכבי מגיעות. הכל נורא פשוט: דני פדרמן לא מבין כדורסל!!!!
איך אפשר בכלל להשוות את טיוס ואליהו?
טיוס הוא שחקן שחי ממה שאחרים יוצרים בשבילו. לבד הוא לא יכול לעשות כלום. הוא חייב הרמה לדאנק.
מצד שני אליהו גם יוצר לעצמו וגם לאחרים.
להגיד ששני השחקנים האלה הם בעלי אותו סגנון, מבחינתי זה השיא של חוסר הבנת משחק. זה כמו להגיד ששאראס והולדן הם שחקנים באותו הסגנון, כי שניהם ידעו לקלוע שלשות
Holiday_Armadillo כתב:מאמינה שהוא רוצה בטובת מכבי אבל אני באמת לא מאמינה לדברים שהוא אומר ואני לחלוטין מסכימה עם פליקס בעובדה הפשוטה שהוא רוצה להיות אעזה מן יורדי קרויף של מכבי בכדורסל בלי שהוא באמת מבין משהו
אני לא מקנאה בבלאט ובשום מאמן אחר שיגיע למכבי ויצטרך להתעסק עם פדרמן ורקנאטי
MTA2311 כתב:יש סיכוי שורד כהן קוראת בפורום? נראה כאילו היא לקחה את השאלות האלה מפה.
לא מאמין למילה שיוצאת לו מהפה.
felix_r כתב:אני הפסקתי לקרוא במשפט הזה:...ואת טיוס שהוא 4 בסגנון של ליאור אליהו, שמביא קליעה מתחת לסל
בנקודה הזאת אני הבנתי מאיפה כל הצרות של מכבי מגיעות. הכל נורא פשוט: דני פדרמן לא מבין כדורסל!!!!
איך אפשר בכלל להשוות את טיוס ואליהו?
טיוס הוא שחקן שחי ממה שאחרים יוצרים בשבילו. לבד הוא לא יכול לעשות כלום. הוא חייב הרמה לדאנק.
מצד שני אליהו גם יוצר לעצמו וגם לאחרים.
להגיד ששני השחקנים האלה הם בעלי אותו סגנון, מבחינתי זה השיא של חוסר הבנת משחק. זה כמו להגיד ששאראס והולדן הם שחקנים באותו הסגנון, כי שניהם ידעו לקלוע שלשות
"בנינו קבוצה חזקה יותר בהרבה משנים קודמות. מבחינת גובה ואתלטיות היא ברמות הכי-הכי גבוהות באירופה. אנחנו קבוצה יותר פיזית וגם הגארדים גבוהים".
"לגבי איבוד האליפות, זה משחק אחד. גם אם נניח שההתנהלות בשנה שעברה לא הייתה משביעת רצון, אי אפשר למחוק הכול למאמן שנתן פה כמה שנים טובות, גם בתקופה שהוא שימש כעוזר מאמן וגם כמאמן ראשי. אי אפשר לקחת ממנו את ההישגים על בסיס חצי עונה לא טובה, זה לא הוגן. לכן חשבנו לנכון שאנחנו צריכים להמשיך איתו. בכל זאת, הוא עשה כמה דברים יפים מאוד בעבר".
roy1000 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מאמינה שהוא רוצה בטובת מכבי אבל אני באמת לא מאמינה לדברים שהוא אומר ואני לחלוטין מסכימה עם פליקס בעובדה הפשוטה שהוא רוצה להיות אעזה מן יורדי קרויף של מכבי בכדורסל בלי שהוא באמת מבין משהו
אני מאמין שהוא רוצה דבר ראשון בטובת עצמו. בלי מכבי אף אחד לא היה יודע מי הוא. הבחור הזה מקבל פרסום בשווי מליונים. הזמן של רקאנטי ופדרמן עזב. בשורה התחתונה או שהפדרמנים ימכרו את הקבוצה בזמן הקרוב ויצאו עדיין בצורה סבירה, או שהם יפכו ללוני הרציקוביצ'ים החדשים ויספגו מהאוהדים. כנראה שהם ינסו להיאחז בקרנות המזבח לעת עתה. נקווה שסיפור הפטרוכימיים ייגמר מהר ואז לא תהיה להם ברירה אלא למכור את הקבוצה.
Holiday_Armadillo כתב:roy1000 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מאמינה שהוא רוצה בטובת מכבי אבל אני באמת לא מאמינה לדברים שהוא אומר ואני לחלוטין מסכימה עם פליקס בעובדה הפשוטה שהוא רוצה להיות אעזה מן יורדי קרויף של מכבי בכדורסל בלי שהוא באמת מבין משהו
אני מאמין שהוא רוצה דבר ראשון בטובת עצמו. בלי מכבי אף אחד לא היה יודע מי הוא. הבחור הזה מקבל פרסום בשווי מליונים. הזמן של רקאנטי ופדרמן עזב. בשורה התחתונה או שהפדרמנים ימכרו את הקבוצה בזמן הקרוב ויצאו עדיין בצורה סבירה, או שהם יפכו ללוני הרציקוביצ'ים החדשים ויספגו מהאוהדים. כנראה שהם ינסו להיאחז בקרנות המזבח לעת עתה. נקווה שסיפור הפטרוכימיים ייגמר מהר ואז לא תהיה להם ברירה אלא למכור את הקבוצה.
נכון שזה מועיל לו אבל כשאמרתי שהוא רוצה בטובת מכבי התכוונתי שהוא אוהב את הקבוצה ואני באמת מאמינה בזה אבל זה שאני אוהבת את הקבוצה לא אומר שאני אהיה טובה לניהול המועדון כי אין לי את הכסף הזה
זה שקנו לו צעצוע לא אומר שהוא לא שובר אותו רק כי הוא מאוד אוהב אותו
MTA2311 כתב:יש סיכוי שורד כהן קוראת בפורום? נראה כאילו היא לקחה את השאלות האלה מפה.
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:roy1000 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מאמינה שהוא רוצה בטובת מכבי אבל אני באמת לא מאמינה לדברים שהוא אומר ואני לחלוטין מסכימה עם פליקס בעובדה הפשוטה שהוא רוצה להיות אעזה מן יורדי קרויף של מכבי בכדורסל בלי שהוא באמת מבין משהו
נכון שזה מועיל לו אבל כשאמרתי שהוא רוצה בטובת מכבי התכוונתי שהוא אוהב את הקבוצה ואני באמת מאמינה בזה אבל זה שאני אוהבת את הקבוצה לא אומר שאני אהיה טובה לניהול המועדון כי אין לי את הכסף הזה
זה שקנו לו צעצוע לא אומר שהוא לא שובר אותו רק כי הוא מאוד אוהב אותו
בואי נאמר שאם הוא באמת היה אוהב את המועדון הוא היה מבין את הנזק שהוא גורם לו והיה עוזב אותו במנוחה.
roy1000 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מאמינה שהוא רוצה בטובת מכבי אבל אני באמת לא מאמינה לדברים שהוא אומר ואני לחלוטין מסכימה עם פליקס בעובדה הפשוטה שהוא רוצה להיות אעזה מן יורדי קרויף של מכבי בכדורסל בלי שהוא באמת מבין משהו
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־16 אורחים