המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גל גל כתב:יהיה בנוקיה?
rc4991 כתב:לא רצו לשדר את זה בלווין הטורקי?
מכביסט29 כתב:אולי אני קצת מנותק, אבל אם בלו כשיר, אני מצפה מבלאט לתת לו קצת דקות במשחק הזה. למה לא בעצם? הוא לא צריך לשחק 20-30 דקות על ההתחלה, גם 10 דקות יספיקו בהחלט.. אפשר להתחיל להריץ אותו במשחק כזה, לא יקרה כלום.
אני מקווה גם שהפציעה של ג׳יימס לא רצינית ושהוא סוף סוף ישחק. נמאס כבר לראות אותו בחוץ..
מכביסט29 כתב:אולי אני קצת מנותק, אבל אם בלו כשיר, אני מצפה מבלאט לתת לו קצת דקות במשחק הזה. למה לא בעצם? הוא לא צריך לשחק 20-30 דקות על ההתחלה, גם 10 דקות יספיקו בהחלט.. אפשר להתחיל להריץ אותו במשחק כזה, לא יקרה כלום.
אני מקווה גם שהפציעה של ג׳יימס לא רצינית ושהוא סוף סוף ישחק. נמאס כבר לראות אותו בחוץ..
NY boy כתב:נו באמת. הוא לא בתקופת ניסיון, הוא יוחתם, חתם, ישאר, כל העולם יודע את זה. אין טעם לבחון אותו ואף אחד לא מתכוון לבחון אותו. בוחנים את מי שצריך, את כהן, בטח את נעימי במשחקים הבאים, את טיוס את השחקנים הבינוניים שהחתימו זה הזמן לבחון. בלו שחקן יותר טוב מהם ולא צריך לבחון את יכולות הכדורסל שלו, הוא בכושר פיזי וגופני טוב, כושר משחק זה משהו שייקח כמה חודשים להחזיר. סביר להניח שיעשו את זה לאט לאט. מלהכניס את בלו למשחקים עכשיו יש רק מה להפסיד, הרי משחק לא טוב ויתחילו הדיבורים על זה שאולי לא כדאי להחתים.
NY boy כתב:נו באמת. הוא לא בתקופת ניסיון, הוא יוחתם, חתם, ישאר, כל העולם יודע את זה. אין טעם לבחון אותו ואף אחד לא מתכוון לבחון אותו. בוחנים את מי שצריך, את כהן, בטח את נעימי במשחקים הבאים, את טיוס את השחקנים הבינוניים שהחתימו זה הזמן לבחון. בלו שחקן יותר טוב מהם ולא צריך לבחון את יכולות הכדורסל שלו, הוא בכושר פיזי וגופני טוב, כושר משחק זה משהו שייקח כמה חודשים להחזיר. סביר להניח שיעשו את זה לאט לאט. מלהכניס את בלו למשחקים עכשיו יש רק מה להפסיד, הרי משחק לא טוב ויתחילו הדיבורים על זה שאולי לא כדאי להחתים.
MTA2311 כתב:NY boy כתב:נו באמת. הוא לא בתקופת ניסיון, הוא יוחתם, חתם, ישאר, כל העולם יודע את זה. אין טעם לבחון אותו ואף אחד לא מתכוון לבחון אותו. בוחנים את מי שצריך, את כהן, בטח את נעימי במשחקים הבאים, את טיוס את השחקנים הבינוניים שהחתימו זה הזמן לבחון. בלו שחקן יותר טוב מהם ולא צריך לבחון את יכולות הכדורסל שלו, הוא בכושר פיזי וגופני טוב, כושר משחק זה משהו שייקח כמה חודשים להחזיר. סביר להניח שיעשו את זה לאט לאט. מלהכניס את בלו למשחקים עכשיו יש רק מה להפסיד, הרי משחק לא טוב ויתחילו הדיבורים על זה שאולי לא כדאי להחתים.
קשה לי להאמין שיחתימו אותו רק על סמך יכולת באימונים.
קודי כתב:MTA2311 כתב:NY boy כתב:נו באמת. הוא לא בתקופת ניסיון, הוא יוחתם, חתם, ישאר, כל העולם יודע את זה. אין טעם לבחון אותו ואף אחד לא מתכוון לבחון אותו. בוחנים את מי שצריך, את כהן, בטח את נעימי במשחקים הבאים, את טיוס את השחקנים הבינוניים שהחתימו זה הזמן לבחון. בלו שחקן יותר טוב מהם ולא צריך לבחון את יכולות הכדורסל שלו, הוא בכושר פיזי וגופני טוב, כושר משחק זה משהו שייקח כמה חודשים להחזיר. סביר להניח שיעשו את זה לאט לאט. מלהכניס את בלו למשחקים עכשיו יש רק מה להפסיד, הרי משחק לא טוב ויתחילו הדיבורים על זה שאולי לא כדאי להחתים.
מה בדיוק יש לבחון את בלו? אם הוא בכושר גופני טוב ובכושר משחק סביר אז אין שום סיבה שתוך חודש-חודשיים הוא לא יחזור ליכולת של לפני שנתיים.
MTA2311 כתב:קודי כתב:MTA2311 כתב:NY boy כתב:נו באמת. הוא לא בתקופת ניסיון, הוא יוחתם, חתם, ישאר, כל העולם יודע את זה. אין טעם לבחון אותו ואף אחד לא מתכוון לבחון אותו. בוחנים את מי שצריך, את כהן, בטח את נעימי במשחקים הבאים, את טיוס את השחקנים הבינוניים שהחתימו זה הזמן לבחון. בלו שחקן יותר טוב מהם ולא צריך לבחון את יכולות הכדורסל שלו, הוא בכושר פיזי וגופני טוב, כושר משחק זה משהו שייקח כמה חודשים להחזיר. סביר להניח שיעשו את זה לאט לאט. מלהכניס את בלו למשחקים עכשיו יש רק מה להפסיד, הרי משחק לא טוב ויתחילו הדיבורים על זה שאולי לא כדאי להחתים.
מה בדיוק יש לבחון את בלו? אם הוא בכושר גופני טוב ובכושר משחק סביר אז אין שום סיבה שתוך חודש-חודשיים הוא לא יחזור ליכולת של לפני שנתיים.
נו, ואת זה צריך לבדוק לא? את בדיקות המאמץ גם סופו עבר, וכושר משחק סביר זה משהו שלא בודקים באימונים.
לא חושב שפדרמן יבזבז פה שקל לפני שהוא יציג יכולת סבירה באיזה משחק או שניים. רק בשביל לחסוך מעצמו ביקורת אוחרת על החתמת שחקן בן 33, שלא שיחק שנתיים, בלי לבדוק קודם אם הוא יכול לחזור לעצמו.
MTA2311 כתב:NY boy כתב:נו באמת. הוא לא בתקופת ניסיון, הוא יוחתם, חתם, ישאר, כל העולם יודע את זה. אין טעם לבחון אותו ואף אחד לא מתכוון לבחון אותו. בוחנים את מי שצריך, את כהן, בטח את נעימי במשחקים הבאים, את טיוס את השחקנים הבינוניים שהחתימו זה הזמן לבחון. בלו שחקן יותר טוב מהם ולא צריך לבחון את יכולות הכדורסל שלו, הוא בכושר פיזי וגופני טוב, כושר משחק זה משהו שייקח כמה חודשים להחזיר. סביר להניח שיעשו את זה לאט לאט. מלהכניס את בלו למשחקים עכשיו יש רק מה להפסיד, הרי משחק לא טוב ויתחילו הדיבורים על זה שאולי לא כדאי להחתים.
misha כתב:משחק ראשון שלנו שלא משודר בלייב, וסוף סוף אפשר יהיה לראות בצורה נורמלית.
MTA2311 כתב:ואני עדיין חושב שלא יחתימו אותו לפני שהוא ישחק אפילו דקה במשחק כלשהו.
נראה מי צודק עוד שבוע
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:ואני עדיין חושב שלא יחתימו אותו לפני שהוא ישחק אפילו דקה במשחק כלשהו.
נראה מי צודק עוד שבוע
אני לא חושב שהוא יכול לשחק מכיוון שהוא לא רשום. הוא לא יכול לשחק לא בליגה ולא ביורוליג עד שמכבי רושמים אותו. אני לא חושב שהוא ישחק בשבוע הקרוב, או עד שהחוזה יהפוך לרישמי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], WendelA ו־35 אורחים