גביע ווינר: מכבי נגד הפועל אילת - רביעי, 20:45, ספורט5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גביע ווינר: מכבי נגד הפועל אילת - רביעי, 20:45, ספורט5

הודעהעל ידי גל גל » 09 אוקטובר 2013, 22:43

מה שכן אתה תמיד תדע מה אינגלס נותן ללך שחקן יציב נותן לך שלשות הגנה ריבאונד פה אסיסט שם שחקן נהדר יכול להיות גניבה
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 09 אוקטובר 2013, 22:46

מאוחיון אני כבר יודע מה נקבל פחות או יותר
וראינו שזה לא מספיק ברמות הגבוהות של היורוליג.
מכבי צריכה טייריס רייס מצויין, או רכז מצויין אחר במקומו.
~Box & 1~

הודעהעל ידי yellowaura » 09 אוקטובר 2013, 22:58

גל גל כתב:מה שכן אתה תמיד תדע מה אינגלס נותן ללך שחקן יציב נותן לך שלשות הגנה ריבאונד פה אסיסט שם שחקן נהדר יכול להיות גניבה

אני כבר יכול לומר לך שזו גניבה.

אני לא האמנתי שברצלונה תוותר עליו. בדקות שהוא היה בברצלונה ההגנה שלהם הייתה ברזל. מדובר בשחקן, שיכול לשחק 3 גם בברצלונה. שחקן חכם, מגוון, הגנה מצויינת.
השחקן הטוב ביותר שמכבי קנתה בקיץ ושני רק לסמית'.

לא ראיתי את רייס משחק באמת עד לאחרונה ואין ספק שמדובר באכזבה. בלאט עשה טעות בעניין שלו אבל בלאט יודע גם לתקן ויש לו מספיק כלים להתגבר על זה. השנה זו תהיה קבוצה של פורוורדים והכדור ינוע הרבה יותר. רייס איטי במחשבה, מקבל החלטות לא טובות וחלש בהגנה ככה שכמות הדק' שלו תהיה מוגבלת. אני בטוח שאם בלאט היה יכול להחזיר את הגלגל בעניין שלו הוא היה עושה זאת.

אני עדיין חוזר ואומר שהיקמן שחקן טוב. הוא טוב יותר מרייס ומקווה שהוא יחלוק יותר דקות עם אוחיון מרייס.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 09 אוקטובר 2013, 23:05

yellowaura כתב:
גל גל כתב:מה שכן אתה תמיד תדע מה אינגלס נותן ללך שחקן יציב נותן לך שלשות הגנה ריבאונד פה אסיסט שם שחקן נהדר יכול להיות גניבה

לא ראיתי את רייס משחק באמת עד לאחרונה ואין ספק שמדובר באכזבה. בלאט עשה טעות בעניין שלו אבל בלאט יודע גם לתקן ויש לו מספיק כלים להתגבר על זה. השנה זו תהיה קבוצה של פורוורדים והכדור ינוע הרבה יותר. רייס איטי במחשבה, מקבל החלטות לא טובות וחלש בהגנה ככה שכמות הדק' שלו תהיה מוגבלת. אני בטוח שאם בלאט היה יכול להחזיר את הגלגל בעניין שלו הוא היה עושה זאת.

אני עדיין חוזר ואומר שהיקמן שחקן טוב. הוא טוב יותר מרייס ומקווה שהוא יחלוק יותר דקות עם אוחיון מרייס.

אם רייס איטי במחשבה, ואוחיון איטי באופן כללי, זה משהו שמכבי לא יכולה להרשות לעצמה שוב העונה.
ראינו בעונה הקודמת שהשבלוניות ההתקפית הזו והסתמכות על פעולות אישיות שיצילו את המולדת עלתה לנו ביוקר מול קבוצות נורמליות ומעלה.
~Box & 1~

הודעהעל ידי קודי » 09 אוקטובר 2013, 23:16

שוב ראינו עד כמה רייס גרוע. מדובר באחד הגארדים הזרים הגרועים שהגיעו למכבי בעשרים השנים האחרונות. פשוט מדהים איך כל פעם שהוא עולה למגרש ההפרש נחתך במהירות. ושוב אנחנו תקועים עם אוחיון כרכז ראשון, כי כמה שהוא בכושר לא טוב הוא עדיין טוב בהרבה מרייס. לגבי יתר העמדות אני ממש לא דואג - אינגלס וסמית׳ הם עוגן נפלא בעמדות 2-3, היקמן יהיה בסדר, לנדסברג נראה בכושר טוב, בלו יחזק את עמדה 4 ולגבי עמדה 5 אין מה לדאוג. הבעיה היא שאין רכז שיפעיל את כל אלה.
אגב, במקום מכבי ממש לא הייתי ממהר להשאיל את נעימי מאחר שביכולת הנוכחית של רייס הם עוד יזדקקו לו. כרגע הוא שחקן טוב יותר מרייס המפוזר.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי חנו'ש » 09 אוקטובר 2013, 23:29

קודי כתב:שוב ראינו עד כמה רייס גרוע. מדובר באחד הגארדים הזרים הגרועים שהגיעו למכבי בעשרים השנים האחרונות

זה נראה לי קצת מוקדם מידי לקבוע.
אני לא מתה על רייס, אני ממש לא שמחתי כשהוא חתם ואני ממש לא מתחברת לשחקנים מסוגו.
אבל עוד לא התחילה העונה ולכל שחקן מגיע 100 ימי חסד.
אולי הוא ימשיך להיות גרוע - ורכז שחושב הוא מן הסתם אף פעם לא יהיה, אבל לצ'אנס כלשהו הוא עדיין ראוי.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי קודי » 09 אוקטובר 2013, 23:37

חנו'ש כתב:
קודי כתב:שוב ראינו עד כמה רייס גרוע. מדובר באחד הגארדים הזרים הגרועים שהגיעו למכבי בעשרים השנים האחרונות

אני לא מתה על רייס, אני ממש לא שמחתי כשהוא חתם ואני ממש לא מתחברת לשחקנים מסוגו.
אולי הוא ימשיך להיות גרוע - ורכז שחושב הוא מן הסתם אף פעם לא יהיה, אבל לצ'אנס כלשהו הוא עדיין ראוי.

לצערי הוא מראה יותר מדי דברים שחיבור קבוצתי לא ישנה. קבלת ההחלטות שלו זוועתית, הוא מכדרר בלי סוף, נחסם המון ובעל זריקה חלשה מבחוץ. בכל הדקות שלו עד עכשיו לא ראיתי דבר אחד שיכול לעודד אותנו לקראת ההמשך. שאוחיון על המגרש זה נראה הרבה יותר טוב מאשר עם רייס וזה עוד כשאוחיון בכושר רע. חבל מאוד, כי בשאר העמדות אנחנו מסודרים לא רע בכלל.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי חנו'ש » 10 אוקטובר 2013, 00:03

קודי כתב:
חנו'ש כתב:

לצערי הוא מראה יותר מדי דברים שחיבור קבוצתי לא ישנה. קבלת ההחלטות שלו זוועתית, הוא מכדרר בלי סוף, נחסם המון ובעל זריקה חלשה מבחוץ. בכל הדקות שלו עד עכשיו לא ראיתי דבר אחד שיכול לעודד אותנו לקראת ההמשך. שאוחיון על המגרש זה נראה הרבה יותר טוב מאשר עם רייס וזה עוד כשאוחיון בכושר רע. חבל מאוד, כי בשאר העמדות אנחנו מסודרים לא רע בכלל.

הכל נכון אבל אני מוכנה להתמיד בקלישאה שגם פארגו נראה די רע בתחילת דרכו במכבי.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי קודי » 10 אוקטובר 2013, 00:38

חנו'ש כתב:
קודי כתב:
חנו'ש כתב:

הכל נכון אבל אני מוכנה להתמיד בקלישאה שגם פארגו נראה די רע בתחילת דרכו במכבי.

לפארגו היו משחקים טובים ופחות טובים בהכנה, אבל לפחות הוא נראה כמו שחקן עם פוטנציאל כלשהו. רייס נראה כמו כלום ושום דבר - שחקן פרוע ומבורדק שהדבר האחרון שאתה רוצה הוא שהבן אדם הזה ינהל את ההתקפה שלך. אם היינו רואים מרייס אחריות בניהול המשחק, שיקול דעת ויכולת מסירה סבירה ורק הזריקות לא היו נכנסות אז עוד אפשר היה לטעון שצריך לתת לו עוד זמן, אבל בכל דקה שהוא על הפרקט מאז שהגיע למכבי הוא פשוט גורם נזק ומחרב את משחק ההתקפה. בקצב הזה רייס לא ידרוך על הפרקט ביורוליג. לבלאט אין סבלנות לשחקנים כאלה והוא רמז היום אחרי המשחק בנוגע לשחקנים שצריכים להבין איפה הם נמצאים. לדעתי, עד שרייס יבין את זה הוא כבר לא יהיה כאן או שהוא יהיה קבור עמוק בקצה הספסל.
קודי

הודעהעל ידי er79 » 10 אוקטובר 2013, 09:08

את הפוטנציאל של פארגו עוד ניתן היה לראות בגליל, שתפר אותנו ביחד עם מקל והביא להם אליפות. איזה פוטנציאל כבר ראינו מרייס לפני מכבי? משחקים סבירים ביורו-פח? כשלון עם באיירן מינכן? אני יודע לזהות ווינר כשאני רואה אחד, רייס לא כזה. זעקנו את זה בקיץ, וחבל שזעקותינו לא נענות.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 10 אוקטובר 2013, 09:46

פארגו נתן משחק מצויין מול צסקא נדמה לי בהכנה. אם מכבי היתה פוגשת את צסקא, זה היה עלול להיגמר רע מאוד...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, yon1 ו־16 אורחים