המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גל גל כתב:מה שכן אתה תמיד תדע מה אינגלס נותן ללך שחקן יציב נותן לך שלשות הגנה ריבאונד פה אסיסט שם שחקן נהדר יכול להיות גניבה
yellowaura כתב:גל גל כתב:מה שכן אתה תמיד תדע מה אינגלס נותן ללך שחקן יציב נותן לך שלשות הגנה ריבאונד פה אסיסט שם שחקן נהדר יכול להיות גניבה
לא ראיתי את רייס משחק באמת עד לאחרונה ואין ספק שמדובר באכזבה. בלאט עשה טעות בעניין שלו אבל בלאט יודע גם לתקן ויש לו מספיק כלים להתגבר על זה. השנה זו תהיה קבוצה של פורוורדים והכדור ינוע הרבה יותר. רייס איטי במחשבה, מקבל החלטות לא טובות וחלש בהגנה ככה שכמות הדק' שלו תהיה מוגבלת. אני בטוח שאם בלאט היה יכול להחזיר את הגלגל בעניין שלו הוא היה עושה זאת.
אני עדיין חוזר ואומר שהיקמן שחקן טוב. הוא טוב יותר מרייס ומקווה שהוא יחלוק יותר דקות עם אוחיון מרייס.
קודי כתב:שוב ראינו עד כמה רייס גרוע. מדובר באחד הגארדים הזרים הגרועים שהגיעו למכבי בעשרים השנים האחרונות
חנו'ש כתב:קודי כתב:שוב ראינו עד כמה רייס גרוע. מדובר באחד הגארדים הזרים הגרועים שהגיעו למכבי בעשרים השנים האחרונות
זה נראה לי קצת מוקדם מידי לקבוע.
אני לא מתה על רייס, אני ממש לא שמחתי כשהוא חתם ואני ממש לא מתחברת לשחקנים מסוגו.
אבל עוד לא התחילה העונה ולכל שחקן מגיע 100 ימי חסד.
אולי הוא ימשיך להיות גרוע - ורכז שחושב הוא מן הסתם אף פעם לא יהיה, אבל לצ'אנס כלשהו הוא עדיין ראוי.
קודי כתב:חנו'ש כתב:קודי כתב:שוב ראינו עד כמה רייס גרוע. מדובר באחד הגארדים הזרים הגרועים שהגיעו למכבי בעשרים השנים האחרונות
אני לא מתה על רייס, אני ממש לא שמחתי כשהוא חתם ואני ממש לא מתחברת לשחקנים מסוגו.
אולי הוא ימשיך להיות גרוע - ורכז שחושב הוא מן הסתם אף פעם לא יהיה, אבל לצ'אנס כלשהו הוא עדיין ראוי.
לצערי הוא מראה יותר מדי דברים שחיבור קבוצתי לא ישנה. קבלת ההחלטות שלו זוועתית, הוא מכדרר בלי סוף, נחסם המון ובעל זריקה חלשה מבחוץ. בכל הדקות שלו עד עכשיו לא ראיתי דבר אחד שיכול לעודד אותנו לקראת ההמשך. שאוחיון על המגרש זה נראה הרבה יותר טוב מאשר עם רייס וזה עוד כשאוחיון בכושר רע. חבל מאוד, כי בשאר העמדות אנחנו מסודרים לא רע בכלל.
חנו'ש כתב:קודי כתב:חנו'ש כתב:קודי כתב:שוב ראינו עד כמה רייס גרוע. מדובר באחד הגארדים הזרים הגרועים שהגיעו למכבי בעשרים השנים האחרונות
לצערי הוא מראה יותר מדי דברים שחיבור קבוצתי לא ישנה. קבלת ההחלטות שלו זוועתית, הוא מכדרר בלי סוף, נחסם המון ובעל זריקה חלשה מבחוץ. בכל הדקות שלו עד עכשיו לא ראיתי דבר אחד שיכול לעודד אותנו לקראת ההמשך. שאוחיון על המגרש זה נראה הרבה יותר טוב מאשר עם רייס וזה עוד כשאוחיון בכושר רע. חבל מאוד, כי בשאר העמדות אנחנו מסודרים לא רע בכלל.
הכל נכון אבל אני מוכנה להתמיד בקלישאה שגם פארגו נראה די רע בתחילת דרכו במכבי.