יאללה להיכנס בהם

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:http://www.one.co.il/Article/13-14/2,620,0,0/223841.html
גזרת בלאט - רייס כבר מתחילה להתחמם ועוד לא התחילה העונה. הראה לי שרייס באמת לא מבין לאן הוא הגיע אם הוא חושב שהוא יכול להתבכיין עוד לפני התחילה העונה.
קודי כתב:בלאט אוהב כדורסל מסודר ואחראי ואם רייס ימשיך ביכולת הנוכחית זה רק הספתח לחימום הרבה יותר משמעותי בגזרה הזו. במצב כזה הוא בטח שלא יראה פרקט אבל בהחלט יכול גם להיות שהוא בכלל לא יראה צהוב. למרות זאת, אני מניח שלא ימהרו לחרוץ את דינו מאחר משתי סיבות: 1) הפדרמנים לא יביאו עוד כסף לרכז אחר, 2) רק לפני חודש רייס נתן אליפות אירופה טובה מאוד.
roy1000 כתב:קודי כתב:בלאט אוהב כדורסל מסודר ואחראי ואם רייס ימשיך ביכולת הנוכחית זה רק הספתח לחימום הרבה יותר משמעותי בגזרה הזו. במצב כזה הוא בטח שלא יראה פרקט אבל בהחלט יכול גם להיות שהוא בכלל לא יראה צהוב. למרות זאת, אני מניח שלא ימהרו לחרוץ את דינו מאחר משתי סיבות: 1) הפדרמנים לא יביאו עוד כסף לרכז אחר, 2) רק לפני חודש רייס נתן אליפות אירופה טובה מאוד.
ובלאט לא ידע מה הוא מביא כשהוא הביא אותו? הרי הציגו את רייס כהחתמה הבלעדית של בלאט, ואחרי 3 משחקי אימון הוא כבר עושה לו סדרות חינוך? לבלאט יש את כל הקבלות שבעולם כמאמן, אבל לא פעם יש לו בחירות שחקנים הזויות. אנחנו בדרל כלל מייחסים את זה לפדרמן, אבל במקרה של רייס, האחריות היא על בלאט.
roy1000 כתב:http://www.one.co.il/Article/13-14/2,620,0,0/223841.html
גזרת בלאט - רייס כבר מתחילה להתחמם ועוד לא התחילה העונה. הראה לי שרייס באמת לא מבין לאן הוא הגיע אם הוא חושב שהוא יכול להתבכיין עוד לפני התחילה העונה.
Asf כתב:איפה המשחק אמור להיערך?
felix_r כתב:Asf כתב:איפה המשחק אמור להיערך?
כפי שהבנתי, בבית מכבי
קודי כתב:roy1000 כתב:קודי כתב:בלאט אוהב כדורסל מסודר ואחראי ואם רייס ימשיך ביכולת הנוכחית זה רק הספתח לחימום הרבה יותר משמעותי בגזרה הזו. במצב כזה הוא בטח שלא יראה פרקט אבל בהחלט יכול גם להיות שהוא בכלל לא יראה צהוב. למרות זאת, אני מניח שלא ימהרו לחרוץ את דינו מאחר משתי סיבות: 1) הפדרמנים לא יביאו עוד כסף לרכז אחר, 2) רק לפני חודש רייס נתן אליפות אירופה טובה מאוד.
ובלאט לא ידע מה הוא מביא כשהוא הביא אותו? הרי הציגו את רייס כהחתמה הבלעדית של בלאט, ואחרי 3 משחקי אימון הוא כבר עושה לו סדרות חינוך? לבלאט יש את כל הקבלות שבעולם כמאמן, אבל לא פעם יש לו בחירות שחקנים הזויות. אנחנו בדרל כלל מייחסים את זה לפדרמן, אבל במקרה של רייס, האחריות היא על בלאט.
זה ברור וכתבתי את זה לפני כמה ימים - בלאט לא יוכל להסתתר העונה מאחורי ההנהלה. אם הקבוצה הזו לא תצליח האחריות העיקרית תהיה שלו.
MTA2311 כתב:שוב סופו לא מתלבש. באסה...
misha כתב:כן, בערוץ הספורט דיברו על קלקול קיבה.
roy1000 כתב:יהיה מעניין לראות את מכבי מתמודדת עם נחיתות פיזית בכל עמדה במגרש (פרט לעמדה 1). זה משהו שיקרה הרבה השנה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־42 אורחים