הרב עובדיה יוסף נפטר

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הרב עובדיה יוסף נפטר

הודעהעל ידי rc4991 » 09 אוקטובר 2013, 22:34

כרמל,תהי בריאה
מה את מתייחסת בכלל למה שכותבים שם? (ובכלל מה את קוראת תגובות?)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 09 אוקטובר 2013, 22:39

העניין האמיתי לפי דעתי הוא לא מה נכתב אלא כמה אנשים תמכו בהודעה המקורית ובכלל בעליהום
90% מהתגובות היו מזוויעות וזה ממש לא טיפה בים כי זה בכל זאת איזשהו מדגם מייצג
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 10 אוקטובר 2013, 18:54

אני מצטערת שאולי זה נשמע קצת לא קשור, אבל אותי קצת מלחיץ שמועצת החכמים הודיעו שבקשתו האחרונה של הרב עובדיה היה להביע תמיכה במשה ליאון לראשות עיריית י-ם (עד כמה זה נכון - מי יודע?)
יש בירושלים לא מעט דתיים ומסורתיים שרק בשל פטירתו של הרב עוד עלולים להצביע לו רק כדי "לכבד את בקשתו האחרונה של המרן" (הש"סניקים והחרדים היו מצביעים לליאון גם בלי קשר כי זה מה שהרבנים ואריה דרעי אמרו להם), ואני חוששת שרק בזכות זה הוא עוד יזכה בסוף...
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 אוקטובר 2013, 19:09

חנו'ש כתב:אני מצטערת שאולי זה נשמע קצת לא קשור, אבל אותי קצת מלחיץ שמועצת החכמים הודיעו שבקשתו האחרונה של הרב עובדיה היה להביע תמיכה במשה ליאון לראשות עיריית י-ם (עד כמה זה נכון - מי יודע?)
יש בירושלים לא מעט דתיים ומסורתיים שרק בשל פטירתו של הרב עוד עלולים להצביע לו רק כדי "לכבד את בקשתו האחרונה של המרן" (הש"סניקים והחרדים היו מצביעים לליאון גם בלי קשר כי זה מה שהרבנים ואריה דרעי אמרו להם), ואני חוששת שרק בזכות זה הוא עוד יזכה בסוף...

נשמע כמו טריק זול.
יש אנשים שגם היו קופצים מהגג אם הם היו חושבים שזאת בקשתו האחרונה של הרב עובדיה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 אוקטובר 2013, 19:11

חנו'ש כתב:אני מצטערת שאולי זה נשמע קצת לא קשור, אבל אותי קצת מלחיץ שמועצת החכמים הודיעו שבקשתו האחרונה של הרב עובדיה היה להביע תמיכה במשה ליאון לראשות עיריית י-ם (עד כמה זה נכון - מי יודע?)

הגופה עוד לא התקררה וכבר משתמשים במוות שלו בשביל צרכים פוליטיים
כמו שעוד לא עברו 24 שעות מהמוות ואנשים כבר החליטו להשתמש בשם שלו בשביל שאנשים יזרקו את האייפונים שלהם למרות שהוא מעולם לא דיבר על זה והמשפחה שלו השתמשה בכל מיני טכנולוגיות כמו וואטסאפ בשביל להתעדכן במצבו
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 10 אוקטובר 2013, 19:46

MTA2311 כתב:

נשמע כמו טריק זול.
יש אנשים שגם היו קופצים מהגג אם הם היו חושבים שזאת בקשתו האחרונה של הרב עובדיה.

ברור שזה טריק זול, אבל אם עד לפני כמה ימים הייתי די בטוחה שברקת ינצח, עכשיו אני מתחילה לחשוש....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Maccabikid » 10 אוקטובר 2013, 20:31

זה באמת בושה הקטע הזה.. אבל ככה זה כשנותנים לדרעי לנהל מפלגה.. מה שכן אני בהחלט מאמין שכוחם יקטן בבחירות הבאות או באלו שאחריהם והקולות האלו יעברו לליכוד ולבית היהודי.
Maccabikid

הקודם

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד