כרמל,תהי בריאה
מה את מתייחסת בכלל למה שכותבים שם? (ובכלל מה את קוראת תגובות?)
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:אני מצטערת שאולי זה נשמע קצת לא קשור, אבל אותי קצת מלחיץ שמועצת החכמים הודיעו שבקשתו האחרונה של הרב עובדיה היה להביע תמיכה במשה ליאון לראשות עיריית י-ם (עד כמה זה נכון - מי יודע?)
יש בירושלים לא מעט דתיים ומסורתיים שרק בשל פטירתו של הרב עוד עלולים להצביע לו רק כדי "לכבד את בקשתו האחרונה של המרן" (הש"סניקים והחרדים היו מצביעים לליאון גם בלי קשר כי זה מה שהרבנים ואריה דרעי אמרו להם), ואני חוששת שרק בזכות זה הוא עוד יזכה בסוף...
חנו'ש כתב:אני מצטערת שאולי זה נשמע קצת לא קשור, אבל אותי קצת מלחיץ שמועצת החכמים הודיעו שבקשתו האחרונה של הרב עובדיה היה להביע תמיכה במשה ליאון לראשות עיריית י-ם (עד כמה זה נכון - מי יודע?)
יש בירושלים לא מעט דתיים ומסורתיים שרק בשל פטירתו של הרב עוד עלולים להצביע לו רק כדי "לכבד את בקשתו האחרונה של המרן" (הש"סניקים והחרדים היו מצביעים לליאון גם בלי קשר כי זה מה שהרבנים ואריה דרעי אמרו להם), ואני חוששת שרק בזכות זה הוא עוד יזכה בסוף...
MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:אני מצטערת שאולי זה נשמע קצת לא קשור, אבל אותי קצת מלחיץ שמועצת החכמים הודיעו שבקשתו האחרונה של הרב עובדיה היה להביע תמיכה במשה ליאון לראשות עיריית י-ם (עד כמה זה נכון - מי יודע?)
נשמע כמו טריק זול.
יש אנשים שגם היו קופצים מהגג אם הם היו חושבים שזאת בקשתו האחרונה של הרב עובדיה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד