המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:אולי ההבאה של רייס תהיה הדבר הכי טוב שקרה להיקמן
הם לא משחקים ביחד והיקמן מהספסל יכול לראות איזה זוועה של שחקן הוא לא רוצה להיות
כמובן שהוא עשה שטות רייסית ברגע שהחמאתי לו
שמואל1 כתב:אני מצטער לאכזב אתכם, אבל כמו שטענתי כל הקיץ וכולם השמיצו אותי- הפועל ירושלים קבוצה טובה ואיכותית למדי העונה, קבוצה עם כשרון ויכולת, מאומנת היטב.
ארטום פרחובסקי הוא חתיכת מפלצת מתחת לסלים, פשוט באנקר של ירושלים והחתמה מאוד מרשימה.
כרגע ירושלים נראית הרבה יותר טוב ממכבי, וזה עוד בלי השחקן הכי חשוב שלהם, הלפרין.
שמואל1 כתב:אני מצטער לאכזב אתכם, אבל כמו שטענתי כל הקיץ וכולם השמיצו אותי- הפועל ירושלים קבוצה טובה ואיכותית למדי העונה, קבוצה עם כשרון ויכולת, מאומנת היטב.
ארטום פרחובסקי הוא חתיכת מפלצת מתחת לסלים, פשוט באנקר של ירושלים והחתמה מאוד מרשימה.
כרגע ירושלים נראית הרבה יותר טוב ממכבי, וזה עוד בלי השחקן הכי חשוב שלהם, הלפרין.
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:אני מצטער לאכזב אתכם, אבל כמו שטענתי כל הקיץ וכולם השמיצו אותי- הפועל ירושלים קבוצה טובה ואיכותית למדי העונה, קבוצה עם כשרון ויכולת, מאומנת היטב.
באמת די. הפרחובסקי הזה הוא חתיכת נגר וגם דופרי. יש לירושלים מזל שהלפרין לא משחק - זה רק לטובתם. מה שכן, הם באמת קבוצה מאומנת.
ראיתי מספיק בשביל להגיד גרינברג למכבי בעונה הבאה.
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:אני מצטער לאכזב אתכם, אבל כמו שטענתי כל הקיץ וכולם השמיצו אותי- הפועל ירושלים קבוצה טובה ואיכותית למדי העונה, קבוצה עם כשרון ויכולת, מאומנת היטב.
באמת די. הפרחובסקי הזה הוא חתיכת נגר וגם דופרי. יש לירושלים מזל שהלפרין לא משחק - זה רק לטובתם. מה שכן, הם באמת קבוצה מאומנת.
roy1000 כתב:rc4991 כתב:אני מסכים שהקבוצה לא מרשימה אבל מכאן ועד לרדת על אינגלס כי לא קלע על סנטר 2.13?
אינגלס בינתיים אחד השחקנים היותר טובים שלנו
אינגלס זה שחקן שצריך מיסמצ', כלומר, צריך היה להביא אותו לעמדה 2 בשביל למקסם את התועלת ממנו. כל הסגל הזה הוא סלט לא הגיוני.
rc4991 כתב:שמואל1 כתב:אני מצטער לאכזב אתכם, אבל כמו שטענתי כל הקיץ וכולם השמיצו אותי- הפועל ירושלים קבוצה טובה ואיכותית למדי העונה, קבוצה עם כשרון ויכולת, מאומנת היטב.
הם לא קבוצה טובה
הם פשוט נותנים משחק טוב (כמה עוד פעמים הם יקלעו ככה מהשלוש?) ומכבי לא משחקת על החסרונות שלהם
הלפרין ממש לא השחקן הכי חשוב שלהם
קודי כתב:רייס מוכיח פעם אחרי פעם שהוא פשוט רכז גרוע. אני ממש מתקשה להיזכר בגארד זר גרוע יותר שלבש צהוב. אני כבר מתחיל להתגעגע לירטין וקאמינגס.
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:שמואל1 כתב:אני מצטער לאכזב אתכם, אבל כמו שטענתי כל הקיץ וכולם השמיצו אותי- הפועל ירושלים קבוצה טובה ואיכותית למדי העונה, קבוצה עם כשרון ויכולת, מאומנת היטב.
נגר? שחקן עצום מימדים, יחסית נייד ועם יד רכה מתחת לסל. יודע לשים גוף, ריבאונדר מעולה. מה צריך יותר מזה בשביל סנטר איכותי ?
שמואל1 כתב:נגר? שחקן עצום מימדים, יחסית נייד ועם יד רכה מתחת לסל. יודע לשים גוף, ריבאונדר מעולה. מה צריך יותר מזה בשביל סנטר איכותי ?
rc4991 כתב:ונגיד שאתה צודק,למה אינגלס (ושחקנים אחרים) חוטף ממך ביקורת על משהו שלא באשמתו?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים