המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:רכז שהוא לא רייס ולא יוגב, אינגלז, סמית', בלו וסופו.
roy1000 כתב:אוחיון, אינגלס, סמית', בלו, ג'יימס.
אינגלס חייב לשחק בעמדה 2 בשביל להביא לידי ביטוי את הייתרון הפיזי שלו. סמית' יכול לשחק 3 ו- 3 בלבד. אין 4 פרט לבלו.
אוחיון - זה מה יש.
וברור שג'יימס פותח ולא סופו. סופו הרבה יותר טוב מול החמישייה השניה.
מעבר לזה, זו גם החמישייה ההגנתית הכי טובה של מכבי.
LIAV10 כתב:היקמן, אינגלס, סמית׳, בלו, סופו.
jol9 כתב:אני הייתי מנסה את החמישייה ששיחקה מצויין ברבע השלישי היום - אוחיון, אינגלס, לאנדסברג, סמית' וג'יימס.
אם חושבים קצת יותר מאוזן ושקול, אז החמישייה תהיה כנראה עם היקמן, יוגי, סמית', אינגלס וג'יימס, וכשבלו יחזור לכושר, אולי הוא יעלה בחמישייה, הבעיה
היא שאני לא רואה את מי אני מעדיף להוציא ממנה (אולי את היקמן).
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:היקמן, אינגלס, סמית׳, בלו, סופו.
אבל אז תגיד שהיקמן נאלץ לעשות דברים שהוא לא יודע. הבן אדם לא רכז.
MTA2311 כתב:את העונה הכי טובה בקריירה הוא עשה בחמישייה.
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:היקמן, אינגלס, סמית׳, בלו, סופו.
אבל אז תגיד שהיקמן נאלץ לעשות דברים שהוא לא יודע. הבן אדם לא רכז.
אז הוא לא ישחק בכלל כי אין רכז?
שהוא ואינגלס יובילו כדור, אין מה לעשות.
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:את העונה הכי טובה בקריירה הוא עשה בחמישייה.
אתה יודע מה - יכול להיות שאתה צודק. אני אגיד שאני נייטרלי לגבי סופו/ג'יימס. אולי באמת דווקא סופו כי בלעדיו אין למכבי התקפה עומדת.
EulGam05 כתב:הייתי פותח עם אוחיון/אינגלס/סמית'/בלו/סופו.
אני חושב שליד קלעי שלוש טובים כמו אינגלס, סמית' ובלו עדיף לשים את סופו במקום ג'יימס כי סופו מחייב דאבל טים ולכן תמיד מישהו יהיה פנוי (או שסופו עצמו יקבל שומר יחיד - מצב שלסופו יש יתרון בו על רוב הסנטרים באירופה). לפחות עפ"י משחקי ההכנה נראה שסופו פחות כופה זריקות קשות על דאבל-טימים ומעדיף להוציא כדורים החוצה. זאת לא חמישיה אידיאלית מבחינה הגנה וריבאונד ושלושת שחקני החוץ יצטרכו לכפות באספקטים האלה על בלו וסופו.
זה גם נותן אופציה לעלות מחליפים איכותיים מהספסל (היקמן, ג'יימס ואולי לאנדסברג) שיכולים לתרום גם באספקטים שונים לפי הצורך. אם רייס ייזכר באיך משחקים כדורסל זה יהיה טוב ואם לא אז ניאלץ להסתדר עוד עונה עם יוגב והיקמן בעמדות הרכז, נקווה לפחות שיוגב ימשיך את היכולת מגביע ווינר.
toja27 כתב:אני הייתי הולך דווקא על הקונספט של רודריגז מריאל, כשהחמישייה השניה תהיה יותר קטלנית בהתקפה. אם כך, החמישייה הראשונה:
רייס- היקמן- פניני- סמית- ג'יימס
החמישייה השניה:
יוגב-לאנדסברג-אינגלס-בלו-סופו
כמובן שלכל משחק יש את הצרכים המיוחדים שלו וצריך לעשות לפעמים התאמות, אבל בגדול הייתי עושה משהו כזה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר ו־30 אורחים