טייריס רייס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: טייריס רייס

הודעהעל ידי toja27 » 12 אוקטובר 2013, 13:31

בלאט מחסל את רייס. מי נותן לשחקן חדש לשחק 4 דק' במיוחד אחרי שרואים שהוא צריך להתאקלם. בלאט הביא אותו ועכשיו מוריד לו את כל הביטחון. מקווה שזאת השנה האחרונה שלו כמאמן כאן.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 12 אוקטובר 2013, 13:36

er79 כתב:את פלאניניץ' ניתן היה להשיג פחות או יותר בסכום שהוצע לפארגו. אני בטוח בזה. מה שאומר שיש לנו 2 אופציות: או שבלאט מטומטם והוא אכן נוטה ללכת על קומבואים בלי תאים אפורים בקופסה, או שההנהלה מחרטטת אותנו עם סיפור ה-1.3 מליון לפארגו. דווקא הפעם, וזה מוזר שזה נשמע ממני לאור "אהבתי" הידועה לפדרמנים - אני הולך על אופציה א'. מדובר בטעות של בלאט והוא צריך לקחת את האחריות.

אני חושב שפלאניניץ' לא שווה את הסכום שהוצע לפארגו. היה שווה להביא אותו בעבור מליון אולי, אבל לא יותר.

פרט לכך, הייתי מעדיף אם במכבי (הכוונה היא לכל המערכת) היו עושים מאמץ להחתים שחקן שהוא רכז קודן כל, גם אם לא מדובר בשם גדול.
עצם הרעיון להחתים שחקן צעיר לפני פריצה, אבל כזה שמראה ניצוצות, הוא עדיף בעיניי מאשר שחקן כמו רייס שהוא לחלוטין לא מה שמכבי צריכה, גם אם היה משחק טוב יותר.

אני שם לב שמכבי קצת שבוייה בקונספטים מהעבר שהצליחו, ומנסה לשחזר אותם בכוח. פארגו היה סטיל מטורף, ופרקינס, כשהיה כשיר, היה הגארד השומר הכי טוב באירופה, אולי פרט לDD,
ובטוח הריבאונדר הכי טוב באירופה מכלל השחקנים בקו האחורי.
היקמן ורייס, בכלל לא דומים לשני אלה, בתכונות שציינתי, אז מה גרם להם שם לחשוב, שהם יוכלו לשחזר את היכולת של התאומים המקוריים?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 12 אוקטובר 2013, 13:40

felix_r כתב:בואו נרגע.

אף פעם לא הייתי בעד רייס, וגם לא החזקתי מבלאט אחד שיודע לבנות קבוצה, אבל אני חושב שבמקרה הזה אנחנו קצת ממהרים.

אז נכון, גם בכושר שיא רייס לא יהיה פארגו, אבל בואו ונתן לשחקן לפחות חודש אחד של חסד, ואז נחליט.

מבחינה מקצועית אתה צודק, אבל מבחינה התנהגותית, זה מתחיל להיראות כמו הד קייס סטייל רודני ביופורד. הוא יומיים פה וכבר היו לו 2 תקריות - ראיון לא נחוץ עם וואן
והשארת המדליה בחד ההלבשה. זאת לא הדרך להתחבב על המאמן ועל האוהדים.
שיילמד קצת מדרק שארפ איך עובדים קשה ומפלסים את הדרך להרכב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 12 אוקטובר 2013, 13:52

jol9 כתב:
er79 כתב:את פלאניניץ' ניתן היה להשיג פחות או יותר בסכום שהוצע לפארגו. אני בטוח בזה. מה שאומר שיש לנו 2 אופציות: או שבלאט מטומטם והוא אכן נוטה ללכת על קומבואים בלי תאים אפורים בקופסה, או שההנהלה מחרטטת אותנו עם סיפור ה-1.3 מליון לפארגו. דווקא הפעם, וזה מוזר שזה נשמע ממני לאור "אהבתי" הידועה לפדרמנים - אני הולך על אופציה א'. מדובר בטעות של בלאט והוא צריך לקחת את האחריות.

אני חושב שפלאניניץ' לא שווה את הסכום שהוצע לפארגו. היה שווה להביא אותו בעבור מליון אולי, אבל לא יותר.

פרט לכך, הייתי מעדיף אם במכבי (הכוונה היא לכל המערכת) היו עושים מאמץ להחתים שחקן שהוא רכז קודן כל, גם אם לא מדובר בשם גדול.
עצם הרעיון להחתים שחקן צעיר לפני פריצה, אבל כזה שמראה ניצוצות, הוא עדיף בעיניי מאשר שחקן כמו רייס שהוא לחלוטין לא מה שמכבי צריכה, גם אם היה משחק טוב יותר.

אני שם לב שמכבי קצת שבוייה בקונספטים מהעבר שהצליחו, ומנסה לשחזר אותם בכוח. פארגו היה סטיל מטורף, ופרקינס, כשהיה כשיר, היה הגארד השומר הכי טוב באירופה, אולי פרט לDD,
היקמן ורייס, בכלל לא דומים לשני אלה, בתכונות שציינתי, אז מה גרם להם שם לחשוב, שהם יוכלו לשחזר את היכולת של התאומים המקוריים?

למה פלאניניץ' לא שווה את הסכום שהוצע לפארגו? פלאניניץ' היה בעונה שעברה אחד הרכזים הטובים באירופה. הוא בהחלט שווה את הסכומים האלו.
יכול להיות שההנהלה זוכרת לו את הברז שדפק ב 2006.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 12 אוקטובר 2013, 14:11

שמואל1 כתב:
jol9 כתב:

למה פלאניניץ' לא שווה את הסכום שהוצע לפארגו? פלאניניץ' היה בעונה שעברה אחד הרכזים הטובים באירופה. הוא בהחלט שווה את הסכומים האלו.
יכול להיות שההנהלה זוכרת לו את הברז שדפק ב 2006.

לדעתי הוא לא שווה מליון וחצי. בסופו של דבר צריך לזכור שמדובר בשחקן טוב, אבל לא אחד שאפשר לבנות סביבו קבוצה. הוא לא איזה מנהיג גדול, או שחקן כריזמטי במיוחד.
הוא רכז טוב מאוד, אבל אם החתמה שלו היתה מכריחה את מכבי לוותר על אינגלס, אני לא בטוח שמכבי היתה נראית טוב יותר היום.

פלאניניץ' לא דפק ברז. הוא אחד שמבין מה זה מלחמה, והעדיף לוותר על זה בצדק מוחלט מבחינתו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 12 אוקטובר 2013, 15:45

פלאניניץ׳ היה מגיע בשביל 900K$ האמת, אם אני לא טועה מה שהוא מקבל מהטורקים לא רחוק בהרבה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 אוקטובר 2013, 15:57

לא חושב שפלניניץ הוא הפתרון. אני הייתי מנסה לפתות רכז שלא מקבל דקות בנבא.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 12 אוקטובר 2013, 16:35

MTA2311 כתב:לא חושב שפלניניץ הוא הפתרון. אני הייתי מנסה לפתות רכז שלא מקבל דקות בנבא.

אף שחקן תחת חוזה ב- NBA לא יעזוב ויגיע למכבי (או צסק"א לצורך העניין). דבר כזה לא קרה וגם לא יקרה.
יש מחנות שנגמרים עוד שבועיים, וזה ישוחררו כ- 100 שחקנים. ביניהם יש אופציות לא רעוצ לעמדת הרכז.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 אוקטובר 2013, 16:44

roy1000 כתב:
MTA2311 כתב:לא חושב שפלניניץ הוא הפתרון. אני הייתי מנסה לפתות רכז שלא מקבל דקות בנבא.

אף שחקן תחת חוזה ב- NBA לא יעזוב ויגיע למכבי (או צסק"א לצורך העניין). דבר כזה לא קרה וגם לא יקרה.
יש מחנות שנגמרים עוד שבועיים, וזה ישוחררו כ- 100 שחקנים. ביניהם יש אופציות לא רעוצ לעמדת הרכז.

לא היו שחקנים חופשיים בקיץ? איך פארגו הגיע לאירופה?
לא דיברתי על עכשיו, דיברתי על מוקדם יותר הקיץ, לפני שהחתימו את רייס. באירופה אין רכזים ראויים, אז אין סיבה לא לנסות להביא איזה רכז שני שלא רואה יותר מדי דקות ולא מקבל יותר מדי כסף.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 12 אוקטובר 2013, 17:01

MTA2311 כתב:לא היו שחקנים חופשיים בקיץ? איך פארגו הגיע לאירופה?
לא דיברתי על עכשיו, דיברתי על מוקדם יותר הקיץ, לפני שהחתימו את רייס. באירופה אין רכזים ראויים, אז אין סיבה לא לנסות להביא איזה רכז שני שלא רואה יותר מדי דקות ולא מקבל יותר מדי כסף.

בקיץ החליטו ללכת על רייס. עכשיו יש רק פליטי מחנות.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 12 אוקטובר 2013, 18:16

פלאניניץ' היה בהחלט מספיק. לא צריכים להיות גרידיים. יופי של רכז.
er79

הודעהעל ידי misha » 12 אוקטובר 2013, 19:07

ברור שהוא רחוק מלהיות שחקן שרצינו והיינו צריכים לעמדת הרכז (מצחיק להיזכר בדיבורים של בלאט וההנהלה אחרי התבוסות של ריאל על כך שחסר לנו שחקן שיעשה את השינוי בקו האחרי ובסוף זה מה שקיבלנו) אבל הוא גם לא כזה אפס כמו שהוא נראה כרגע.
באליפות אירופה בדקות שראיתי אותו הוא אומנם לא נראה כמו איזה סופרסטאר אבל כן כמו שחקן שיכול לתרום למכבי וכזה שעדיף בהרבה על אוחיון. הוא היה קבוצתי, לא הכריח שום שום דבר, בקושי לקח זריקות קשות, השתמש בזריזות שלו כדי להגיע הרבה לקו וכו' (אולי אנשים שראו אותו יותר בשנים האחרונות והיו בעדו הקיץ כמו חציל וצפריר יכולים להרחיב). בזמן שכרגע הוא חסר ביטחון לחלוטין, מחזיק את הכדור יותר מדי, מנסה להיכנס בכוח למשחק עם זריקות לא קשורות מבחוץ. מה הלאה? הרבה תלוי באופי שלו. יכול להיות שמעבר לקבוצה גדולה גדול עליו והוא יתברר כסוג של מאלט שמתאים לקבוצות בינוניות/קטנות אבל צריך יותר מכמה דקות במשחקי אימון כדי לקבוע את זה. אלא אם יש משהו מאחורי הקלעים שאנחנו לא יודעים, אני לא חושב שבלאט מחק אותו לגמרי ועוד ייתן לו צ'אנס בליגה כדי להיכנס לעניינים. בגביע ווינר הוא הלך על tough love איתו אבל לא יודע כמה זה יועיל פה, נראה לי מוקדם מדי ולא מתאים לכל שחקן.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 12 אוקטובר 2013, 19:18

misha כתב:ברור שהוא רחוק מלהיות שחקן שרצינו והיינו צריכים לעמדת הרכז (מצחיק להיזכר בדיבורים של בלאט וההנהלה אחרי התבוסות של ריאל על כך שחסר לנו שחקן שיעשה את השינוי בקו האחרי ובסוף זה מה שקיבלנו) אבל הוא גם לא כזה אפס כמו שהוא נראה כרגע.
באליפות אירופה בדקות שראיתי אותו הוא אומנם לא נראה כמו איזה סופרסטאר אבל כן כמו שחקן שיכול לתרום למכבי וכזה שעדיף בהרבה על אוחיון. הוא היה קבוצתי, לא הכריח שום שום דבר, בקושי לקח זריקות קשות, השתמש בזריזות שלו כדי להגיע הרבה לקו וכו' (אולי אנשים שראו אותו יותר בשנים האחרונות והיו בעדו הקיץ כמו חציל וצפריר יכולים להרחיב). בזמן שכרגע הוא חסר ביטחון לחלוטין, מחזיק את הכדור יותר מדי, מנסה להיכנס בכוח למשחק עם זריקות לא קשורות מבחוץ. מה הלאה? הרבה תלוי באופי שלו. יכול להיות שמעבר לקבוצה גדולה גדול עליו והוא יתברר כסוג של מאלט שמתאים לקבוצות בינוניות/קטנות אבל צריך יותר מכמה דקות במשחקי אימון כדי לקבוע את זה. אלא אם יש משהו מאחורי הקלעים שאנחנו לא יודעים, אני לא חושב שבלאט מחק אותו לגמרי ועוד ייתן לו צ'אנס בליגה כדי להיכנס לעניינים. בגביע ווינר הוא הלך על tough love איתו אבל לא יודע כמה זה יועיל פה, נראה לי מוקדם מדי ולא מתאים לכל שחקן.

אין ספק שמדובר בשחקן יותר טוב ממה שאנחנו רואים. אבל מה שמדאיג אותי זה שני דברים:
א - איפה השכל? אם אתה טוב בחדירות, וזה הבסיס שלך, אז לך על זה, מה אתה עושה לי זריקות מקילומטר?
ב - למה לעשות בעיות על ההתחלה. הראיון בוואן והשארת המדליה, הם שני דברים שמראים שיש לו בעיה בהתנהגות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 12 אוקטובר 2013, 19:25

שחקן יותר טוב ממה שרואים? מעניין על מי אמרנו את זה קודם? הא, כן, נזכרתי, קיינר מדלי
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 12 אוקטובר 2013, 19:27

jol9 כתב:אין ספק שמדובר בשחקן יותר טוב ממה שאנחנו רואים. אבל מה שמדאיג אותי זה שני דברים:
א - איפה השכל? אם אתה טוב בחדירות, וזה הבסיס שלך, אז לך על זה, מה אתה עושה לי זריקות מקילומטר?
ב - למה לעשות בעיות על ההתחלה. הראיון בוואן והשארת המדליה, הם שני דברים שמראים שיש לו בעיה בהתנהגות.

א. הוא חטף כמות אסטרונומית של גגות בחדירות שלו, שזה מאוד מוזר לשחקן שזה הלחם והחמאה שלו.
ב. אני יכול להבין אותו במידה מסויימת - הביאו אותו על תקן רכז ראשון ומוחקים אותו מהרוטציה במהירות מגוכחת. זכותו לכעוס, גם אם זה לא מתאים לשחקן בקבוצה כמו מכבי.

העניין בידיים של בלאט. לדעתי הוא צריך לפתוח איתו ביום שני.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 12 אוקטובר 2013, 19:44

roy1000 כתב:
שחף כתב:רוי, הטענה של פדרמן שאחרי סיפור פארגו הם לא ראו שחקן בשוק ששווה מבחינתם את הסכום הזה. אז במקום לשים מיליון ומשהו על פלאניניץ', פדרמן נתן לבלאט 500K לרכז והחתים את ג'ייק כהן ונעימי בכסף הזה. התנהלות מטומטמת, אבל זה שהיו מביאים אירופאי לא היה משנה יותר מידי כנראה. היית מקבל גוראן ירטין מודל 2013, לא קליינטיס או פלאניניץ' בסכומים האלה

האמת שאין לי מושג. האם השם של פלניניץ' עלה? האם בלאט רצה אותו ופדרמן סירב? כל מה שאנחנו יודעים זה שבלאט מאוד רצה את רייס, ומסתבר שכמה שהוא רצה אותו, הוא התהפך עליו במהירות שיא.

מתי בלאט אמר שהוא מאוד רצה אותו?
אני חותם לך שבלאט העדיף רכזים אחרים אבל מה לעשות שפדרמן מקציב לך חצי מיליון לרכז?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 12 אוקטובר 2013, 20:33

rc4991 כתב:מתי בלאט אמר שהוא מאוד רצה אותו?
אני חותם לך שבלאט העדיף רכזים אחרים אבל מה לעשות שפדרמן מקציב לך חצי מיליון לרכז?

לא יודע את מי הוא העדיף, אבל הוא אמר הרבה פעמים שהוא רצה את רייס (דיבר על זה אחרי ההחתמה שלו). רייס היה בחירה שלו ולא של פדרמן.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 12 אוקטובר 2013, 20:35

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:מתי בלאט אמר שהוא מאוד רצה אותו?

לא יודע את מי הוא העדיף, אבל הוא אמר הרבה פעמים שהוא רצה את רייס (דיבר על זה אחרי ההחתמה שלו). רייס היה בחירה שלו ולא של פדרמן.

שוב,זו אולי בחירה של בלאט אבל רק אופציה חמישית ומעלה
זה כמו שההנהלה אומרת שאין שחקן בסגל שבלאט לא רצה,יש הבדל בין שחקן שאתה רוצה באמת לשחקן שאתה רוצה/לא מתנגד אליו כי ההנהלה לא תביאה לך את האופציות האחרות שרצית
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 12 אוקטובר 2013, 20:47

מה זאת אומרת אופציה חמישית? איפה נעלמו אופציות 1-4 בין החצי מליון של רייס ל-1.3 של פארגו?
er79

הודעהעל ידי jol9 » 12 אוקטובר 2013, 20:51

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אין ספק שמדובר בשחקן יותר טוב ממה שאנחנו רואים. אבל מה שמדאיג אותי זה שני דברים:

א. הוא חטף כמות אסטרונומית של גגות בחדירות שלו, שזה מאוד מוזר לשחקן שזה הלחם והחמאה שלו.
ב. אני יכול להבין אותו במידה מסויימת - הביאו אותו על תקן רכז ראשון ומוחקים אותו מהרוטציה במהירות מגוכחת. זכותו לכעוס, גם אם זה לא מתאים לשחקן בקבוצה כמו מכבי.

העניין בידיים של בלאט. לדעתי הוא צריך לפתוח איתו ביום שני.

א. בהחלטץ גגות, סיומת לא יעילה, מסירות לא יעילות,... לא ברור.
ב. אדם אינטלגנטי אמור להבין די מהר לאן הוא הגיע ומה מצופה ממנו. כמו שאדם שמגיע לעבוד באלביט, לא יילך לחפש לעצמו חדר הירגעות עם פלייסטיישן ומסז'יסטית, גם אם התרגל לזה בסטארטאפ
ממנו הגיע. עצם העובדה שהוא מאוכזב זה טבעי, אבל למה לתת ביטוי פומבי ומתריס לאכזבות שלו?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־27 אורחים