המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מקאדו 3 כתב:אוי כמה שנהנתי מירושלים מגדל !!! הלפרין ווינר ענק גרין נהדר ופראחובסקי לא רואה את סופו ממטר ... אוי הלפרין הלפרין איך הוא מצליח למכור את עצמו כאיזה שחקן על כל פעם מחדש לשם פיתרונות פעם לאולימפיקוס עכשיו לירושלים ולפעמים גם לכמה אוהדיי מכבי פה בפורום , לא יאומן אפס מדופלם ...
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:משחק ענק של הלפרין וגרין!
להביא!!!
שימי לב:
הלפרין 0 נקודות (0/6 מהשדה) בכמעט 23 דקות!
גרין 2 נקודות (1/3 מהשדה 0/4 מהקו), 0 כ"ח .
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:בכל זאת צריך לתת קרדיט לדני פדרמן על כך שהחליט לוותר על הלפרין לרעת ירושלים
כששמעו שמוותרים על הלפרין לטובת לאנדסברג הרוב פה היה די מאוכזב כי לאנדסברג היה על הפנים לפני שנה
אז לפחות נכון לעכשיו זה דווקא הצליח לנו משני הכיוונים
itai7 כתב:איפה שמואל עם אהוב ליבו הלפרין ופראחובסקיס עם 2 נק' בלבד?
חביב אורנג'ד כתב:תגידו, גם לכם המשחק של הלפרין הזכיר את הופעת הבכורה של תום צ'יימברס במכבי?
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:בכל זאת צריך לתת קרדיט לדני פדרמן על כך שהחליט לוותר על הלפרין לרעת ירושלים
כששמעו שמוותרים על הלפרין לטובת לאנדסברג הרוב פה היה די מאוכזב כי לאנדסברג היה על הפנים לפני שנה
אז לפחות נכון לעכשיו זה דווקא הצליח לנו משני הכיוונים
אני אגיד לך את האמת, אני לא ציפיתי מלאנדסברג את הרמה שהוא הפגין בגביע ווינר (מי כן ציפה?),
אבל דווקא הייתי בטוח לחלוטין שאין להלפרין מה לחפש במכבי.
felix_r כתב:דרך אגב, ברכות לשון דאוסן, שהיה הקלע המצטיין היום (20 נקודות!) בניצחון של קבוצתו על העולה החדשה מנס-ציונה
felix_r כתב:דרך אגב, ברכות לשון דאוסן, שהיה הקלע המצטיין היום (20 נקודות!) בניצחון של קבוצתו על העולה החדשה מנס-ציונה
felix_r כתב:חביב אורנג'ד כתב:תגידו, גם לכם המשחק של הלפרין הזכיר את הופעת הבכורה של תום צ'יימברס במכבי?
אפילו לא לרגע אחד.
במקרה של צ'מברס, כולם ידעו שהוא שחקן טוב, וייתן את שלו בהמשך (הוא גם נתן עונה טובה).
במקרה של הלפרין, כולם יודעים שהוא שחקן מת. הוא דווקא הזכיר לי אתה הנבחרת
חביב אורנג'ד כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:משחק ענק של הלפרין וגרין!
להביא!!!
שימי לב:
צמד וטרנים מוכחים ומנוסים ש"הגיעו" בגדול למאני טיים! כמה חבל שהם לא שיחקו מול מכבי![]()
מדהים לראות איך קבוצה (אם באמת אפשר לקרוא כך לאשדוד) אשר מועמדת לירידה מנצחת את ה"מועמדת לתואר" ועוד עושה את הבליץ הגדול והמשמעותי דוקא ברגעי ההכרעה.
בגזרת מגדל - התקציב עלה, השחקנים התחלפו, המאמן השתנה, הגיעה הנהלה חדשה לחלוטין ואף על פי כן, נראה שעל המגרש (כמו גם ביציעים) כלום לא השתנה. אותה גברת בשינוי אדרת.
היה נחמד לראות את הקהל האדום נוהר ממלחה עוד לפני סיום המשחק.
מקאדו 3 כתב:felix_r כתב:חביב אורנג'ד כתב:תגידו, גם לכם המשחק של הלפרין הזכיר את הופעת הבכורה של תום צ'יימברס במכבי?
אפילו לא לרגע אחד.
במקרה של צ'מברס, כולם ידעו שהוא שחקן טוב, וייתן את שלו בהמשך (הוא גם נתן עונה טובה).
במקרה של הלפרין, כולם יודעים שהוא שחקן מת. הוא דווקא הזכיר לי אתה הנבחרת
הופעת בכורה ? אתה מתכוון בכללי או בליגה כי במשחק הראשון שלו במכבי צ'ימברס היה מצוין ואם אני זוכר טוב זה היה טורניר קדם עונה איפה שהוא והוא קלע 12 נקודות נדמה לי בדקות מוגבלות ללא החטאה .
חביב אורנג'ד כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:משחק ענק של הלפרין וגרין!
להביא!!!
שימי לב:
צמד וטרנים מוכחים ומנוסים ש"הגיעו" בגדול למאני טיים! כמה חבל שהם לא שיחקו מול מכבי![]()
מדהים לראות איך קבוצה (אם באמת אפשר לקרוא כך לאשדוד) אשר מועמדת לירידה מנצחת את ה"מועמדת לתואר" ועוד עושה את הבליץ הגדול והמשמעותי דוקא ברגעי ההכרעה.
בגזרת מגדל - התקציב עלה, השחקנים התחלפו, המאמן השתנה, הגיעה הנהלה חדשה לחלוטין ואף על פי כן, נראה שעל המגרש (כמו גם ביציעים) כלום לא השתנה. אותה גברת בשינוי אדרת.
היה נחמד לראות את הקהל האדום נוהר ממלחה עוד לפני סיום המשחק.
roy1000 כתב:למגדל יש את הסגל הגרוע ביותר שאני זוכר. הקו האחורי שלהם מצחיק.
הדבר היחידי שנחמד לראות שם (חוץ דאנקן שצריך להיות ביורוליג) זה את שני שחקני הנוער. לא מבין למה מכבי צריכים את הסגל הארוך הזה במקום לשחק עם שני הצעירים כמו שעושים כולם.
felix_r כתב:roy1000 כתב:למגדל יש את הסגל הגרוע ביותר שאני זוכר. הקו האחורי שלהם מצחיק.
הדבר היחידי שנחמד לראות שם (חוץ דאנקן שצריך להיות ביורוליג) זה את שני שחקני הנוער. לא מבין למה מכבי צריכים את הסגל הארוך הזה במקום לשחק עם שני הצעירים כמו שעושים כולם.
למה? כי דני פדרמן מביא למכבי שחקנים, שהם לא הרבה יותר טובים מאלה שבשאר קבוצות הליגה, ורק העומק של מכבי הוא זה שנותן לה יתרון בליגה, לא איכות השחקנים. כל עוד דני פדרמן ימשיך לבנות לנו קבוצה, זה גם ימשיך להיות ככה.
felix_r כתב:roy1000 כתב:למגדל יש את הסגל הגרוע ביותר שאני זוכר. הקו האחורי שלהם מצחיק.
למה? כי דני פדרמן מביא למכבי שחקנים, שהם לא הרבה יותר טובים מאלה שבשאר קבוצות הליגה, ורק העומק של מכבי הוא זה שנותן לה יתרון בליגה, לא איכות השחקנים. כל עוד דני פדרמן ימשיך לבנות לנו קבוצה, זה גם ימשיך להיות ככה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot], עידן, שמוליק ו־32 אורחים