המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קודי כתב:מטומטמים. למה זה בדיוק יביא חוץ מלשרוף בעונה הבאה סכומי עתק על אליהו ופניני? כשכל השועלים האלה השתוללו משמחה עם הקבוצה של שאראס ופארקר, איזה ישראלים היו בדיוק בקבוצה חוץ מבורשטיין? שלף והלפרין שלא ראו מגרש? הצביעות כאן זועקת לשמיים וכנראה שהטמבלים האלה פשוט לא אוהבים את בלאט, אחרת הם היו אמורים להתלונן גם נגד ההנהלה.
מקאדו 3 כתב:לפי אלי סהר וישראל היום קבוצת אוהדים בראשות אילן השועל החרימה את המשחק נגד חולון ואף התעמתה עם בלאט באחד המשחקים בעיקר על רקע העובדה שהקבוצה בנויה רק על זרים ומתאזרחים והיחס שהוא נתן למורן רוט ונושא ליאור אליהו , אילן השועל הוא כמובן אוהד שרוף וותיק שייש משקל לדבריו ף נכון שבנושא איכות הזרים החיצים צריכים להיות מופנים גם או בעיקר להנהלה אבל אני מסכים איתם בנושא הישראלים הצברים .
חנו'ש כתב:וואו כמה טמטום.
עד שכבר יש איזו מחאה היא כל כך לא בכיוון - לא בסיבת המחאה ולא האדם שנגדו היא מכוונת.
ממש זו הבעיה של מכבי, מיעוט הישראלים הצברים בקבוצה?? חוץ מזה הכל סבבה אגוזים??
אפילו בשנות ה-70 וה80 שכביכול רב הקבוצה היתה ישראלים, אלה היו בעיקר מתאזרחים.
אז מה באיך שהכדורסל הישראלי ואיך שהנבחרת נראית כיום גורם להם לחשוב שהישרלאים ראויים לקבוצה כמו מכבי??
ואגב, בלי קשר אני מתחילה להרגיש שבלאט כבר התחיל למצות את עצמו במכבי. הבעיה היחידה בעזיבתו היא חוסר אלטרנטיבה.
toja27 כתב:כבר בסוף העונה שעברה התווכחתי עם הרבה מכם על כך שבלאט אחראי למצב כמו ההנהלה ושלפי דעתי טוב יהיה אם יעזוב. אחת התגובות מעלי, אומרת שרק בגלל בלאט הצלחנו לפחות להגיע להצלבה...לשמחתי, וזה רק מאהבת האמת ולא שום דבר אישי נגד בלאט, אנשים מתחילים להבין לפחות העונה שזאת לא האמת.
הכיוון של המחאה הוא מוזר אבל אני מאמין שזה הרגשה של חוסר שביעות כללית מבלאט ולא רק בעיית ההמחסור בצברים.
roy1000 כתב:toja27 כתב:כבר בסוף העונה שעברה התווכחתי עם הרבה מכם על כך שבלאט אחראי למצב כמו ההנהלה ושלפי דעתי טוב יהיה אם יעזוב. אחת התגובות מעלי, אומרת שרק בגלל בלאט הצלחנו לפחות להגיע להצלבה...לשמחתי, וזה רק מאהבת האמת ולא שום דבר אישי נגד בלאט, אנשים מתחילים להבין לפחות העונה שזאת לא האמת.
הכיוון של המחאה הוא מוזר אבל אני מאמין שזה הרגשה של חוסר שביעות כללית מבלאט ולא רק בעיית ההמחסור בצברים.
ואין ספק שגודס שיחליף אותו יביא את מכבי בכל עונה לפיינל פור. המחאה הזו משחקת לידיים של פדרמן שיחסוך המון כסף בזה שהוא יחליף את בלאט בגודס שעולה בערך שליש מחיר.
"המחאה" הגאונית הזו רק תביא לעוד נפילה של מכבי.
roy1000 כתב:toja27 כתב:כבר בסוף העונה שעברה התווכחתי עם הרבה מכם על כך שבלאט אחראי למצב כמו ההנהלה ושלפי דעתי טוב יהיה אם יעזוב. אחת התגובות מעלי, אומרת שרק בגלל בלאט הצלחנו לפחות להגיע להצלבה...לשמחתי, וזה רק מאהבת האמת ולא שום דבר אישי נגד בלאט, אנשים מתחילים להבין לפחות העונה שזאת לא האמת.
ואין ספק שגודס שיחליף אותו יביא את מכבי בכל עונה לפיינל פור. המחאה הזו משחקת לידיים של פדרמן שיחסוך המון כסף בזה שהוא יחליף את בלאט בגודס שעולה בערך שליש מחיר.
"המחאה" הגאונית הזו רק תביא לעוד נפילה של מכבי.
felix_r כתב:בחצי מהמשכורת של בלאט אתה יכול להביא מאמנים אירופים לא רעים בכלל. חוץ מ 4-5 מאמנים של מועדוני פאר, כל שאר המאמנים באירופה מקבלים משכורת בטווח בין 300 ל 500 אלף. למה לדעתך מאמן די בכיר כמו קזלאוסקס מאמן בסין?
LIAV10 כתב:נקווה שעד אז פדרמן יהיה בחוץ.
felix_r כתב:מקאדו 3 כתב:לפי אלי סהר וישראל היום קבוצת אוהדים בראשות אילן השועל החרימה את המשחק נגד חולון ואף התעמתה עם בלאט באחד המשחקים בעיקר על רקע העובדה שהקבוצה בנויה רק על זרים ומתאזרחים והיחס שהוא נתן למורן רוט ונושא ליאור אליהו , אילן השועל הוא כמובן אוהד שרוף וותיק שייש משקל לדבריו ף נכון שבנושא איכות הזרים החיצים צריכים להיות מופנים גם או בעיקר להנהלה אבל אני מסכים איתם בנושא הישראלים הצברים .
מצוין. הגיע הזמן.
roy1000 כתב:felix_r כתב:בחצי מהמשכורת של בלאט אתה יכול להביא מאמנים אירופים לא רעים בכלל. חוץ מ 4-5 מאמנים של מועדוני פאר, כל שאר המאמנים באירופה מקבלים משכורת בטווח בין 300 ל 500 אלף. למה לדעתך מאמן די בכיר כמו קזלאוסקס מאמן בסין?
לא יודע. אני זוכר שספאחיה בזמנו קיבל משכורת של חצי מליון דולר. בכל מקרה, אני לא מאמין שפדרמן יילך על מאמן זר, בטח שמסינה או אוברדוביץ' לא בדיוק מתדפקים על הדלת.
גודס יקבל 200 - 250 אלף לעונה ובזה הדברים ייגמרו. אנחנו מכירים את המערכת מספיק זמן בשביל להבין שגודס יהיה המאמן הבא (אלא אם כן מגדל ייקחו אליפות ואז לגרינברג יש סיכוי).
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], yon1 ו־24 אורחים