jol9 כתב:felix_r כתב:מקאדו 3 כתב:לפי אלי סהר וישראל היום קבוצת אוהדים בראשות אילן השועל החרימה את המשחק נגד חולון ואף התעמתה עם בלאט באחד המשחקים בעיקר על רקע העובדה שהקבוצה בנויה רק על זרים ומתאזרחים והיחס שהוא נתן למורן רוט ונושא ליאור אליהו , אילן השועל הוא כמובן אוהד שרוף וותיק שייש משקל לדבריו ף נכון שבנושא איכות הזרים החיצים צריכים להיות מופנים גם או בעיקר להנהלה אבל אני מסכים איתם בנושא הישראלים הצברים .
מצוין. הגיע הזמן.
לדעתך המחאה מוצדקת?
לדעתי, המחאה הזאת לגיטימית לגמרי.
לי אישית הנקודה הזאת של שחקנים ישראלים אולי כואבת קצת פחות מאילן השועל וחבורתו, אבל אני בהחלט חושב שיש דברים בגו.
אם לא ראית, את זה כתבתי באשכול על גיא פניני. אני חושב שגם באשכול הזה התגובה משם תהיה לגיטימית:
אותי זה לא מפתיע בכלל, שהישראלים מפסיקים להשקיע אחרי עונה ראשונה מוצלחת, כי הם פשוט רואים, שגם אם תעבוד כמו חמור, גם אם תשחק מצוין, בלאט בכל זאת לא יבנה עליך בעתיד, כי הוא אוהב רק אמריקאים. גם אני במקום השחקנים האלה הייתי מפסיק להשקיע עם הזמן. למה להמשיך ולהשקיע אם המעמד שלך לא משתנה גם אם אתה נותן עונה טובה? למה להשקיע אם המאמן בכל מקרה ממשיך לראות בך מתרד, שנקבע על ידי חוקי הליגה המקומית?