מחאת אוהדים נגד דיויד בלאט

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מחאת אוהדים נגד דיויד בלאט

הודעהעל ידי felix_r » 16 אוקטובר 2013, 16:08

jol9 כתב:
felix_r כתב:
מקאדו 3 כתב:לפי אלי סהר וישראל היום קבוצת אוהדים בראשות אילן השועל החרימה את המשחק נגד חולון ואף התעמתה עם בלאט באחד המשחקים בעיקר על רקע העובדה שהקבוצה בנויה רק על זרים ומתאזרחים והיחס שהוא נתן למורן רוט ונושא ליאור אליהו , אילן השועל הוא כמובן אוהד שרוף וותיק שייש משקל לדבריו ף נכון שבנושא איכות הזרים החיצים צריכים להיות מופנים גם או בעיקר להנהלה אבל אני מסכים איתם בנושא הישראלים הצברים .

מצוין. הגיע הזמן.

לדעתך המחאה מוצדקת?

לדעתי, המחאה הזאת לגיטימית לגמרי.
לי אישית הנקודה הזאת של שחקנים ישראלים אולי כואבת קצת פחות מאילן השועל וחבורתו, אבל אני בהחלט חושב שיש דברים בגו.

אם לא ראית, את זה כתבתי באשכול על גיא פניני. אני חושב שגם באשכול הזה התגובה משם תהיה לגיטימית:

אותי זה לא מפתיע בכלל, שהישראלים מפסיקים להשקיע אחרי עונה ראשונה מוצלחת, כי הם פשוט רואים, שגם אם תעבוד כמו חמור, גם אם תשחק מצוין, בלאט בכל זאת לא יבנה עליך בעתיד, כי הוא אוהב רק אמריקאים. גם אני במקום השחקנים האלה הייתי מפסיק להשקיע עם הזמן. למה להמשיך ולהשקיע אם המעמד שלך לא משתנה גם אם אתה נותן עונה טובה? למה להשקיע אם המאמן בכל מקרה ממשיך לראות בך מתרד, שנקבע על ידי חוקי הליגה המקומית?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 16 אוקטובר 2013, 20:44

בעוד במכבי מוחים, במגדל משחקים עם 5 ישראלים בחמישייה.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 16 אוקטובר 2013, 21:58

felix_r כתב:
jol9 כתב:
felix_r כתב:
מקאדו 3 כתב:לפי אלי סהר וישראל היום קבוצת אוהדים בראשות אילן השועל החרימה את המשחק נגד חולון ואף התעמתה עם בלאט באחד המשחקים בעיקר על רקע העובדה שהקבוצה בנויה רק על זרים ומתאזרחים והיחס שהוא נתן למורן רוט ונושא ליאור אליהו , אילן השועל הוא כמובן אוהד שרוף וותיק שייש משקל לדבריו ף נכון שבנושא איכות הזרים החיצים צריכים להיות מופנים גם או בעיקר להנהלה אבל אני מסכים איתם בנושא הישראלים הצברים .

מצוין. הגיע הזמן.

לדעתך המחאה מוצדקת?

לדעתי, המחאה הזאת לגיטימית לגמרי.
לי אישית הנקודה הזאת של שחקנים ישראלים אולי כואבת קצת פחות מאילן השועל וחבורתו, אבל אני בהחלט חושב שיש דברים בגו.

אם לא ראית, את זה כתבתי באשכול על גיא פניני. אני חושב שגם באשכול הזה התגובה משם תהיה לגיטימית:

אותי זה לא מפתיע בכלל, שהישראלים מפסיקים להשקיע אחרי עונה ראשונה מוצלחת, כי הם פשוט רואים, שגם אם תעבוד כמו חמור, גם אם תשחק מצוין, בלאט בכל זאת לא יבנה עליך בעתיד, כי הוא אוהב רק אמריקאים. גם אני במקום השחקנים האלה הייתי מפסיק להשקיע עם הזמן. למה להמשיך ולהשקיע אם המעמד שלך לא משתנה גם אם אתה נותן עונה טובה? למה להשקיע אם המאמן בכל מקרה ממשיך לראות בך מתרד, שנקבע על ידי חוקי הליגה המקומית?

המחאה אולי לגיטימית אבל היא עדיין מטופשת.
הבעיה האחרונה שלנו היא הישראלים.

יש לי תחושה שהאוהדים האלה הם שליחים של ההנהלה, שמנסים לפלס את הדרך לסיום עבודתו של בלאט במכבי.
חבל על המאמץ. הוא יסיים את העונה ואת הקריירה במכבי ביוני.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מקובי » 17 אוקטובר 2013, 00:44

אין שום מחאה.

זה אולי חבר'ה של 5 אנשים שפגועים על כך שהעזיבו להם את אליהו.

אוי אוי אוי אז אילן השועל מחה נגד בלאט!
זה כמו שמחר בבוקר ירשמו כותרת בעיתון "פורום צהבת נגד הבנייה הלקויה של הסגל!"

הוא לא באמת מייצג מישהו אולי חוץ מארגון קיקיוני שאפילו בכדורגל כבר לא קיים.

מבטיח לכם כבר עכשיו שיהיה ביום שני וביום חמישי הבא עידוד לבלאט.
מקובי

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים