המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:''תהיה''?
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:''תהיה''?
יורוליג=ליגה,לשון נקבה
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:''תהיה''?
יורוליג=ליגה,לשון נקבה
אף אחד לא מתייחס ליורוליג בלשון נקבה
ליגה זה נקבה
מפעל זה זכר
יורוליג זה זכר
אתה לא אומר ''וואי איך אני מקווה שיהיה לנו יורוליג טובה השנה''
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:''תהיה''?
יורוליג=ליגה,לשון נקבה
ליגה זה נקבה
מפעל זה זכר
יורוליג זה זכר
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:''תהיה''?
יורוליג=ליגה,לשון נקבה
ליגה זה נקבה
מפעל זה זכר
יורוליג זה זכר
ואת גם לא אומרת "וואי איך אני מקווה שיהיה לנו יורוליג טוב השנה''.
זה אולי נשמע מוזר, אבל היורוליג היא ליגה, כלומר- נקבה.
Holiday_Armadillo כתב:''תהיה''?
חנו'ש כתב:יוני, קביעת הקבוצות המשתתפות ביורוליג צריכה להיות בעיקר לפי היכולת הפרטית שלהן (יכולת כלכלית, מקצועית ורצוי שגם פוטנציאל להבאת קהל) ולא לפי זה שבמקרה יש להם בליגה קבוצה אחת בעלת מסורת גבוהה מאוד במפעל.
זה בעיקר לגבי האמירה שלך שצריך לשתף עוד קבוצות ישראליות ביורוליג. למה? כי שפר מזלן להיות באותה ליגה מקומית עם מכבי? (מה שהן דווקא רואות כמזל רע, אבל זה עניין אחר)
אם בעתיד מגדל תוכיח למשל שהיא מסוגלת להשתתף ביורוליג אחרי שיהיה לה אולם, אחרי שהיא תראה יכולת ויציבות כלכלית ואולי הישגים ביורוקאפ - אז יהיה ראוי לשקול לתת לה מקום ביורוליג. אבל לקבל מקום רק כי היא קבוצה ישראלית שזה אולי הדבר היחיד שיש לה ולמכבי במשותף?? לא מקובל עליי.
כנ"ל לגבי קבוצות אחרות באירופה. זה לא צריך להיות משנה רמת הליגה המקומית ממנה הקבוצה באה, אלא רמת אותה קבוצה ספציפית (כמו שלא תביא קבוצות תחתית מספרד למרות שהן מהליגה הטובה באירופה)
אני לא חושבת שלפי זה צריך לקבוע כמה קבוצות מגיע לכל מדינה.
jol9 כתב:חנו'ש כתב:יוני, קביעת הקבוצות המשתתפות ביורוליג צריכה להיות בעיקר לפי היכולת הפרטית שלהן (יכולת כלכלית, מקצועית ורצוי שגם פוטנציאל להבאת קהל) ולא לפי זה שבמקרה יש להם בליגה קבוצה אחת בעלת מסורת גבוהה מאוד במפעל.
זה בעיקר לגבי האמירה שלך שצריך לשתף עוד קבוצות ישראליות ביורוליג. למה? כי שפר מזלן להיות באותה ליגה מקומית עם מכבי? (מה שהן דווקא רואות כמזל רע, אבל זה עניין אחר)
אם בעתיד מגדל תוכיח למשל שהיא מסוגלת להשתתף ביורוליג אחרי שיהיה לה אולם, אחרי שהיא תראה יכולת ויציבות כלכלית ואולי הישגים ביורוקאפ - אז יהיה ראוי לשקול לתת לה מקום ביורוליג. אבל לקבל מקום רק כי היא קבוצה ישראלית שזה אולי הדבר היחיד שיש לה ולמכבי במשותף?? לא מקובל עליי.
כנ"ל לגבי קבוצות אחרות באירופה. זה לא צריך להיות משנה רמת הליגה המקומית ממנה הקבוצה באה, אלא רמת אותה קבוצה ספציפית (כמו שלא תביא קבוצות תחתית מספרד למרות שהן מהליגה הטובה באירופה)
אני לא יודע אם צריך או לא צריך להוסיף עוד קבוצה ישראלית, אבל בטח ובטח שלא צריך לבזבז 4 מקומות על קבוצות מגרמניה ומצרפת. זה לא הכדורגל, ואלה ליגות חלשות מאוד
מבחינת הרמה שלהן.
בסופו של דבר אפשר למצוא כל מיני פתרונות מעניינים, כמו שRC הציע למשל.
חנו'ש כתב:יוני, קביעת הקבוצות המשתתפות ביורוליג צריכה להיות בעיקר לפי היכולת הפרטית שלהן (יכולת כלכלית, מקצועית ורצוי שגם פוטנציאל להבאת קהל) ולא לפי זה שבמקרה יש להם בליגה קבוצה אחת בעלת מסורת גבוהה מאוד במפעל.
felix_r כתב:חנו'ש כתב:יוני, קביעת הקבוצות המשתתפות ביורוליג צריכה להיות בעיקר לפי היכולת הפרטית שלהן (יכולת כלכלית, מקצועית ורצוי שגם פוטנציאל להבאת קהל) ולא לפי זה שבמקרה יש להם בליגה קבוצה אחת בעלת מסורת גבוהה מאוד במפעל.
כרגיל את כותבת בהגיון רב (כל עוד זה לא נוגע בבלאט)
MTA2311 כתב:אני הייתי מגביל את התקציב של הקבוצות בהתאם להכנסות שלהן
MTA2311 כתב:אני הייתי מגביל את התקציב של הקבוצות בהתאם להכנסות שלהן
jol9 כתב:MTA2311 כתב:אני הייתי מגביל את התקציב של הקבוצות בהתאם להכנסות שלהן
זה יוריד את הרמה עוד יותר.
אני מעדיף שקבוצות ינסו לשאוף למעלה מאשר להגביל אותן מלמטה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], מרסר ו־25 אורחים