ליגת פנטזי של היורוליג 2013/14

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ליגת פנטזי של היורוליג 2013/14

הודעהעל ידי Maccabikid » 17 אוקטובר 2013, 16:10

rc4991 כתב:יש לי 1/1
אג'ינסה נתן אתמול משחק ענק עם 19 נק' בעשרים דקות ועלה מ-54 ל-60

אני בינתיים במינוס קל יחסית ללפני מחזור הפתיחה, נקווה שהיום המצב ישתפר..
Maccabikid

הודעהעל ידי Asf » 17 אוקטובר 2013, 16:12

גם 4 אסיסטים. מוזר שיש לו רק ריבאונד אחד.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הודעהעל ידי yellowaura » 17 אוקטובר 2013, 18:42

לא רוצה לבאס אותך אבל זה שחקן שכמעט כל משתמש בחר אותו (וזה היה ברור אחרי אליפות אירופה) ככה שזה מתיישר עם כולם
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי LIAV10 » 17 אוקטובר 2013, 18:45

אני לקחתי את הרצג שעלה מ-45 ל-51.75
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yellowaura » 17 אוקטובר 2013, 18:56

toja27 כתב:
yellowaura כתב:
toja27 כתב:
Maccabikid כתב:איך הקבוצות שלכם נראות?

טוב באמת לא דיברנו כאן בכלל על בחירת השחקנים. אני אומר שנסיר במעט את הדיסקרטיות( למרות שזה חלק חשוב במשחק )וכל אחד יתן קבוצה אחת שלו לדוגמא(אין צורך להוציא את כל השפנים מהכובע :D ), ויסביר למה זאת בחירה טובה.
הנה אחת מהקבוצות שלי:
רכזים:
1. Rodriguez 52- עוד משנה שעברה אני חושב שזהו הרכז שהוא הרכז ב-ה הידיעה הכי טוב באירופה. עם הזמן הוא גם צובר ביטחון ומומנטום ומקבל יותר קרדיט וזה מתבטא גם בסטט'. החשש הוא שריאל משחקים את המשחק מול ז'לגיריס בחוץ משהו כמו יומיים אחרי המשחק ליגה מול ווידוליד, מקווה שזה לא יתיש אותם לגמרי. המחיר שלו טוב לדעתי.
2.Zack Wright 49- אחד השחקנים המובילים בקבוצתו. רכז שתורם בעצם בכל אספקטים של המשחק ומשחק נגד שטרסבורג בבית. לא קבוצת הגנה מאיימת אני מנחש. המחיר טוב לדעתי.

קלעים וסמול פוורדים:
3.Abrines 20- כוכב עולה בקבוצתו ובאירופה בכלל. ראינו את הכישרון שלו במשחק משנה שעברה נגד מכבי. בד"כ מקבל גם דקות משחק וכל זה במחיר מציאה. המשחק האחרון שלו נגד ולנסיה היה חלש מביחנה סטטיסטית, אבל אני לא לוקח את זה ברצינות רבה מדי. דרך אגב למחיר נמוך במיוחד כמו זה יש יתרון וחיסרון. היתרון הוא שאם הוא יתן משחק חלש מאוד אז הוא יאבד מעט מאוד מערכו וכך גם להיפך, במשחק טוב הוא לא יכול לעלות בערכו בהרבה.
4. 44 Micah Downs- שחקנה של בולדויניק האוקראינית. אתלט נהדר ,שעד עכשיו הרשים במשחקי ההכנה.
5.Daniel Hackett 62- מנהיגה הבלתי מעורר של סיינה העונה. לוקח על עצמו הרבה מהמשחק של סיינה. ולמרות המחיר הקצת יקר אני חושב שהוא שווה את זה.
6. Preldzic 45- שחקן שעושה הכל מהכל. אני לא מצפה ממנו בהכרח שיתן הופעות מטורפות( למרות שבתחילת שנה שעברה הוא פתח בצורה מטורפת עם מדד של 31 או משהו כזה), אבל מצפה ממנו שיתן סולידיות ויעלה קצת במחיר.

פוור פוורדים וסנטרים:
7.Richard Hendrix 51- מי שראה את הנדריקס במשחקי ההכנה, כולל זה נגד מכבי מבין למה הוא נמצא כאן, ובמחיר טוב.
8.Furkan Aldemir 38- שחקנה הצעיר של גלאטסראיי, משאבת ריבאונדים ולפעמים גם שם את הכדור בסל(חייב להודות שלא ראיתי אותו הרבה). השורה הסטטיסטית שלו ביחס למחיר, מצדיקה את בחירתו.
9.Derrick Brown 58- שחקנה של לוקומוטיב קובאן. מאוד התרשמתי ממנו ומהיכולות שלו. זה נכון שכבר בחרתי בהנדריקס שמשחק ביחד איתו, אבל שניהם מקבלים מספיק זמן. קצת סיכון אבל נראה לי שהוא ישתלם.
10.Sofoklis Schortsanitis 50- שחקנה של מכבי תל אביב :D , ביחס למחיר, לקחת אותו הוא קצת סיכון. אבל בהתחשב בעובדה שזהו משחקה הראשון של מכבי ואני מאמין שסופו יבוא עם מוטיבציה וכשמולו יעמדו בעיקר סנטרים שחיפים וגבוהים (חוץ מהמילטון), אני חושב שבמשחק הספיציפי הזה, סופו יעקוץ.
סה"כ : 467 ונשאר עודף של 33 לשינויים בהמשך.

שוב, לא חשפתי את כל הבחירות ומובן ישנן עוד, אבל זוהי לדעתי קבוצה לגיטימית ויציבה.

כל אחד והטקטיקות שלו... אני לא מתיימר להבין את המשחק ויש הרבה אחרים שהרבה יותר חזקים בטקטיקות החישוביות ממני.
אבל מה שכן אני עוקב אחר שחקנים באירופה בקטנה (לא רק לשם המשחק) ולדעתי:

רודריגז- שחקן טוב. מבחינת פנטזי אובר רייטד לדעתי. אני הייתי מתמחר אותו בסביבות 44. צריך לזכור שהוא משחק בקבוצה עם עומק והוא גם שחקן יחסית קבוצתי. מצד שני ראיתי שהרבה קנו אותו ככה שיכול להיות שאני טועה.
זק רייט- בחירה הגיונית . אין לי יותר מדי מה להוסיף. (אישית אני לא אוהב להשקיע יותר מדי ב PG )

אברינס- לא מבין מה ההתלהבות הגדולה. בסופו של יום כנראה שהערך שלו יעלה...אבל לא נראה לי שיתרום יותר מדי במדדים שלו.
דאונס- שוב בחירה הגיונית ולדעתי גם טובה. שחקן מגוון שיעיל בכמה פרמטרים. לדעתי יהיה יחסית יציב
האקט- לדעתי יקר מאוד. נכון הוא המנהיג אבל יש שחקן אחר הרבה יותר זול בקבוצה שלו שהייתי בוחר (אינגליש). לא כל מנהיג הוא שחקן פנטזי טוב.פרזליץ'- די נמאס לי כבר מהשם שלו... שחקן טוב אבל בפנטזי שנה שעברה הוא היה אכזבה מבחינתי.

הנדריקס- לא יודע... במאני טיים הוא לא נותן מספרים גדולים במשחק הזה.
אלדמיר- שוב אולי בחירה אסטרטגית...אני אישית מעדיף להשקיע יותר בגבוהים ולהמר בנמוכים.
דרק בראון- לדעתי בחירה מצויינת. נקווה שלא יאכזב. הייתי שמח לראות אותו במכבי לצד אג'ינסה כקו הגבוהים שלנו.
שחורציאניטיס- קשה לי לראות אותו נותן מדדים גבוהים.

מישהו אמר משהו :whistle

יפה. לא האמנתי שהוא יכול לתת כאלה נק' מדד.

מה שכן פליקס יכול להעיד שאני זה שאמרתי שחייבים להביא את האקט למכבי. אני מאוד מעריך אותו כשחקן. הוא היה המצטיין במאני טיים בפליאוף באיטליה ועשה שדרוג רציני. אבל אני עדיין מאמין שהוא יקר בפנטזי. פשוט שחקן קבוצתי שלא יכפה את המשחק עליו. אני הייתי מוכר אותו במיוחד עכשיו...אבל שחקן מצויין.

מה שכן... נפלתי עם אינגליש.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי yellowaura » 17 אוקטובר 2013, 19:14

LIAV10 כתב:אני לקחתי את הרצג שעלה מ-45 ל-51.75

יפה...לקחתי אותו לקבוצת השלשות שלי
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי LIAV10 » 17 אוקטובר 2013, 22:35

איזה נאחס, הפצצתי עם הרבה שחקנים אבל שני שחקנים שלי לא שחקו.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי felix_r » 18 אוקטובר 2013, 16:49

יש לי קבוצה עם 165 נקודות ו 2 שחקנים שעוד לא שיחקו, כנראה זו תהיה הקבוצה הכי טובה שלי השבוע
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי toja27 » 18 אוקטובר 2013, 23:24

בקבוצה הכי טובה שלי יש דיוויד מוס, כלומר קבוצה עם תשעה שחקנים. אבל זה אומר שלא בזבזתי עדייו כלום ממכסת המזל שלי, ויהיה לי יותר בהמשך הדרך :)
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי felix_r » 18 אוקטובר 2013, 23:28

toja27 כתב:בקבוצה הכי טובה שלי יש דיוויד מוס, כלומר קבוצה עם תשעה שחקנים. אבל זה אומר שלא בזבזתי עדייו כלום ממכסת המזל שלי, ויהיה לי יותר בהמשך הדרך :)

בקבוצה הכי טובה שלי יש סאלח מג'רי, שאני באמת לא יודע מה עבר עלי כששמתי אותו שם :laugh2
בתשעה שחקנים היא הצליחה להגיע ל 186 נקודות.
יש לי עוד קבוצה עם 183
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 18 אוקטובר 2013, 23:33, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי toja27 » 18 אוקטובר 2013, 23:32

felix_r כתב:
toja27 כתב:בקבוצה הכי טובה שלי יש דיוויד מוס, כלומר קבוצה עם תשעה שחקנים. אבל זה אומר שלא בזבזתי עדייו כלום ממכסת המזל שלי, ויהיה לי יותר בהמשך הדרך :)

בקבוצה הכי טובה שלי יש סאלח מג'רי, שאני באמת לא יודע מה עבר עלי כששמתי אותו שם :laugh2
יש לי עוד קבוצה עם 185

הקבוצה הכי טובה שלי קיבלה 198 נקודות. לא רוצה לחשוב הרבה על מה היה אילו מוס היה משחק. טוב כמו שאמרתי בהמשך המזל מחכה לי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי felix_r » 18 אוקטובר 2013, 23:33

toja27 כתב:
felix_r כתב:

יש לי עוד קבוצה עם 185

הקבוצה הכי טובה שלי קיבלה 198 נקודות. לא רוצה לחשוב הרבה על מה היה אילו מוס היה משחק. טוב כמו שאמרתי בהמשך המזל מחכה לי.

טוב מאוד! :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 18 אוקטובר 2013, 23:35

אתה יודע, זה עדיף שמוס לא שיחק בכלל, מאשר היה נכנס ונפצע בדקות הראשונות. כי בגלל שהוא לא שותף בכלל, הוא לא ירד במחיר, ולא איבדת כסף
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי toja27 » 18 אוקטובר 2013, 23:38

felix_r כתב:אתה יודע, זה עדיף שמוס לא שיחק בכלל, מאשר היה נכנס ונפצע בדקות הראשונות. כי בגלל שהוא לא שותף בכלל, הוא לא ירד במחיר, ולא איבדת כסף

זה נכון :) אבל היה נחמד אם הכל היה הולך כרגיל והוא היה פשוט נכנס ומשחק בלי להיפצע. אבל זה נכון באמת שעכשיו המחיר שלו לא יורד.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], yon1, מרסר ו־45 אורחים