המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:ראיון מעניין עם פיני בידיעות היום...
הודה שם שהוא התחיל די רע את הקריירה המחודשת כפרשן, עם קללות ואווירה שכונתית, ומאז הוא באמת השתפר מאוד.
חוץ מזה, הוא מחמיא ליורם ארבל, מספר איך עקצו לו מיליון וחצי שקל ויורד לא מעט על בלאט.
MTA2311 כתב:ראיון מעניין עם פיני בידיעות היום...
הודה שם שהוא התחיל די רע את הקריירה המחודשת כפרשן, עם קללות ואווירה שכונתית, ומאז הוא באמת השתפר מאוד.
חוץ מזה, הוא מחמיא ליורם ארבל, מספר איך עקצו לו מיליון וחצי שקל ויורד לא מעט על בלאט.
toja27 כתב:MTA2311 כתב:ראיון מעניין עם פיני בידיעות היום...
נשמע מעניין, מה הוא אמר על בלאט למשל?
MTA2311 כתב:toja27 כתב:MTA2311 כתב:ראיון מעניין עם פיני בידיעות היום...
"אם הוא היה מביא שלושה גביעים ועושה חמישה גמרים, אולי הייתי יכול להגיד שהוא עשה פה דרך טובה" משהו כזה. היו עוד כמה דברים אבל אני לא ממש זוכר.
MTA2311 כתב:toja27 כתב:MTA2311 כתב:ראיון מעניין עם פיני בידיעות היום...
"אם הוא היה מביא שלושה גביעים ועושה חמישה גמרים, אולי הייתי יכול להגיד שהוא עשה פה דרך טובה" משהו כזה. היו עוד כמה דברים אבל אני לא ממש זוכר.
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:ראיון מעניין עם פיני בידיעות היום...
האמת שהוא השתפר מאז היורובאסקט. עכשיו הוא מפרשן בצורה יותר עניינית ומקצועית, למרות שעדיין הוא מכניס פה ושום אמרה לא במקום.
הבעיה שלי היא בעמדת השדר- אני לא אוהב את יורם ארבל.
תזכורת:
Asf כתב:רסקין וסהר משדרים את מכבי ביורוליג בספורט 5 hd למי שמעוניין/לא מת על ארבל.
גיא כתב:נהניתי מהשידור.
פיני מבין את המשחק יוצא מן הכלל, ואם למישהו נורא חשוב שהשדרן יהיה "רהוט" - אז הוא גם רהוט.
ופתאום גם בארצינו המנומסת, קשה לאנשים גם עם ה"עקיצות". סבבה - נתגבר.
השילוב עם ארבל הרבה יותר טוב מאשר עם רסקין ואני אסביר: במשחקי הנבחרת, הוא צחק מפיני, היה לזה קצת חן. אבל בליגה לאחרונה,
רסקין מנסה "לזרום" עם פיני ולהיות שנון או ביקורתי. ואוי כמה זה גרוע.
כאמור - מרוצה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־12 אורחים