רשמי: דיוויד בלו חתם במכבי לעונה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג, מח'1: לבוראל קוצ'ה נגד מכבי - חמישי, 21:45, ערו

הודעהעל ידי NY boy » 18 אוקטובר 2013, 15:19

שמואל1 כתב:
roy1000 כתב:
MTA2311 כתב:ולי נראה הזוי שבלו דרש דבר כזה. גם כשהוא היה בשיא הקריירה הוא עלה לרוב מהספסל.

זה מה שהוא כתב היום בטור שלו במעריב. בהתחשב בזה שבלאט מעלה אותו בשני המשחקים הראשונים שלו בחמישייה (אחרי שהיה שחקן ספסל כל הקריירה שלו), אני נוטה לחשוב שיש משהו בזה.

זה באמת היה קצת מחשיד, אבל אני עדיין לא מאמין שמכבי החתימה אותו עם סעיף כזה בחוזה. יכול להיות שהוא עלה אתמול בחמישייה כדי שיהיה שחקן ישראלי בהרכב.

זה לא מחשיד בכלל. הוא פותח כי אין למכבי 4 אחר בקבוצה אז לא ממש יש בריירה. ה4 היחידי האחר שיש הוא ג'ייק כהן, שפתח במשחקי האימון, אבל מכיוון שהולכים לשלוח אותו למקום אחר אין ממש טעם לתת לו לשחק עכשיו כנראה על פי בלאט אז מי שנשאר זה רק ה4 החדש בלו.
NY boy

הודעהעל ידי roy1000 » 18 אוקטובר 2013, 15:20

NY boy כתב:זה לא מה שהוא כתב. הוא כתב שהוא דרש את זה כעניין של כבוד כשהוא מתייחס בעצם לראיון של בלו אחרי הפרישה ששם הוא בכה על זה שלא ייתכן ששחקן כמוהו לא פותח בחמישייה ושבשביל שחקן אמריקאי לעלות מהספסל זה פוגע בכבודו שלו ומראה שלא מעריכים אותו.

הוא לא התייחס לשום ראיון של בלו אחרי הפרישה. הוא כותב בצורה ברורה שבלו דרש לפתוח בחמישייה כתנאי לחזרה והעובדות מראות שהוא פותח בחמישייה כבר במשחק הראשון.
roy1000

הודעהעל ידי NY boy » 18 אוקטובר 2013, 17:00

לא הוא לא כתב בשום צורה שהיא שהוא דרש את זה כתנאי לחזרה. זה מה שהוא כתב:
אין מה להתרגש מהתוצאה, כי מכבי עדיין בשלב קדם העונה. לפני שבוע החזירה את בלו, שאינו בשיא כושרו, אבל עולה קבוע בחמישייה, כי דרש זאת באופן בוטה כסימן כבוד ליכולתו.

כסימן כבוד ליכולתו. אין פה שום דבר על החוזה או חזרה. והמשפט הזה מייחס ישירות לראיון של בלו שהוא פרש שבו הוא אמר שבשביל שחקן אמריקאי לא לפתוח בחמישייה זה לא מכובד או משהו בסגנון.
NY boy

הודעהעל ידי שמואל1 » 18 אוקטובר 2013, 17:02

NY boy כתב:לא הוא לא כתב בשום צורה שהיא שהוא דרש את זה כתנאי לחזרה. זה מה שהוא כתב:
אין מה להתרגש מהתוצאה, כי מכבי עדיין בשלב קדם העונה. לפני שבוע החזירה את בלו, שאינו בשיא כושרו, אבל עולה קבוע בחמישייה, כי דרש זאת באופן בוטה כסימן כבוד ליכולתו.

כסימן כבוד ליכולתו. אין פה שום דבר על החוזה או חזרה. והמשפט הזה מייחס ישירות לראיון של בלו שהוא פרש שבו הוא אמר שבשביל שחקן אמריקאי לא לפתוח בחמישייה זה לא מכובד או משהו בסגנון.

רק על דרישה כזאת לא הייתי מחתים אותו. שחקן לא יכול לדרוש דבר שכזה. הוא יפתח בחמישיה אם יהיה טוב על המגרש.
עם כל הערכה שלי לדיוויד בלו, שהוא באמת שחקן שאני אוהב, מאוד מאכזב אותי שמכבי נכנעה לבקשה כזו. אפשר לחשוב שמדובר באנתוני פארקר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 18 אוקטובר 2013, 17:17

NY boy כתב:לא הוא לא כתב בשום צורה שהיא שהוא דרש את זה כתנאי לחזרה. זה מה שהוא כתב:

אני לא מבין מה לא ברור? הוא דרש לפתוח בחמישייה. מה זה משנה איך הוא מתרץ את זה? המשמעות של הציטוט היא שבלו התנה את החזרה/חתימה בזה שהוא יפתח בחמישייה.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 18 אוקטובר 2013, 17:23

איכס :throwup2
אמרתי לכם שיש לו אגו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 18 אוקטובר 2013, 17:32

rc4991 כתב:איכס :throwup2
אמרתי לכם שיש לו אגו

זה לא רק אגו לדעתי. הוא רוצה חוזה גדול לעונה הבאה ולפתוח בחמישייה של קבוצת יורוליג משרת את המטרה הזו.
roy1000

הודעהעל ידי NY boy » 18 אוקטובר 2013, 17:42

roy1000 כתב:

אני לא מבין מה לא ברור? הוא דרש לפתוח בחמישייה. מה זה משנה איך הוא מתרץ את זה? המשמעות של הציטוט היא שבלו התנה את החזרה/חתימה בזה שהוא יפתח בחמישייה.

מה אתה לא מבין. הוא לא דרש זאת, הוא לא התנה את החזרה בזה, הוא לא אמר שום דבר כזה.

בלו שפרש אמר שבשביל אמריקאי לא לעלות בחמישייה זה לא מכובד.

לקח אשד את המשפט הזה כשהוא פרש והחליט שעכשיו הוא עולה בחמישייה בגלל הראיון הזה שהוא דרש את זה.

אני יכול לכתוב שהוא עולה בחמישייה כי הוא השחקן הכי טוב בעולם זה לא הופך את זה לנכון. אשד מחזיק באג'נדה פרו ישראלית (וזאת הכתבה) ודחיפת ישראלים "צברים" ולכן זאת הדרך שלו להכניס קטנה בעניין למכבי ובלו.
NY boy

Re: רשמי: דיוויד בלו חתם במכבי לעונה

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 אוקטובר 2013, 17:47

תראו מה הולך פה בגלל חצי שורה בכתבה של פאקינג עידו אשד.
הוא התקשר למכבי וביקש לחזור, ומכבי הסכימה להחזיר אותו לשבועיים של נסיון. נראה לכם שהוא היה בעמדה של הצבת תנאים בכלל? גם בעונות השיא שלו, לא שמענו מעולם על דרישה שכזאת, אז עכשיו?

בשביל מה הסמיילים המקיאים? לאיזה שחקן כדורסל אין אגו? מה כבר קרה?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 18 אוקטובר 2013, 17:49

NY boy כתב:מה אתה לא מבין. הוא לא דרש זאת, הוא לא התנה את החזרה בזה, הוא לא אמר שום דבר כזה.

בלו שפרש אמר שבשביל אמריקאי לא לעלות בחמישייה זה לא מכובד.

לקח אשד את המשפט הזה כשהוא פרש והחליט שעכשיו הוא עולה בחמישייה בגלל הראיון הזה שהוא דרש את זה.

אני יכול לכתוב שהוא עולה בחמישייה כי הוא השחקן הכי טוב בעולם זה לא הופך את זה לנכון. אשד מחזיק באג'נדה פרו ישראלית (וזאת הכתבה) ודחיפת ישראלים "צברים" ולכן זאת הדרך שלו להכניס קטנה בעניין למכבי ובלו.

הוא לא אמר שום דבר על הראיון (שבו בלו לא דרש כלום). הוא אומר בצורה מפורשת שבלו דרש לפתוח בחמישייה.
אני לא מבין על סמך מה אתה מסיק שמדובר בראיון, בייחוד שרואים שבלו פותח בחמישייה מייד עם חזרתו, למרות שהיה אפשר לפתוח עם סמית' ב-4 כמו שדייויד עשה שנה שעברה בהצלחה.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 18 אוקטובר 2013, 18:14

אויש, נו, באמת, יש גבולות גם לפלוצים התקשורתיים שצריך להאמין להם.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 18 אוקטובר 2013, 19:20

MTA2311 כתב:תראו מה הולך פה בגלל חצי שורה בכתבה של פאקינג עידו אשד.
הוא התקשר למכבי וביקש לחזור, ומכבי הסכימה להחזיר אותו לשבועיים של נסיון. נראה לכם שהוא היה בעמדה של הצבת תנאים בכלל? גם בעונות השיא שלו, לא שמענו מעולם על דרישה שכזאת, אז עכשיו?

:thumbup
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jay » 18 אוקטובר 2013, 21:19

איזו תמימות לחשוב שבלו בעמדה לדרוש דבר כזה ומכבי/בלאט בעמדה בכלל לשקול את זה לחיוב. הוא פותח כי ככה בלאט רוצה, מצ'אפים/ניסיון, תהא הסיבה אשר תהא, היא לא חוזית.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי felix_r » 19 אוקטובר 2013, 01:35

בכלל לא אכפת לי אם הוא ביקש את זה או לא ביקש. זה בינו לבין המאמן.

מה שכן היה אכפת לי, שבמשחק בויטוריה הייתה התקפה של מכבי והכדור היה אצל בלו. פעמים כמעט חטפו לו, אבל הוא סירב למסור, אז בא אליו עוד שחקן ובניסיון השלישי הבאסקים חטפו לו את הכדור ויצאו למתפרצת. באותו הרגע כמעט בעטתי בטלויזיה. אם הייתי במקום בלאט, מאותו הרגע האגויסט הזה לא היה משחק אצלי דקה עד לסיום המשחק. אם הייתי שחקן במכבי, הייתי עושה לו שמיחה בבית מלון.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קודי » 19 אוקטובר 2013, 06:22

לדעתי עדו אשד התייחס בכלל לראיון שיהיה עם בלו אחרי שפרש ובו טען שהשחקנים האמריקאים לא מקבלים את הכבוד המגיע להם ואחת הראיות לכך היא העובדה שהוא לא פותח בחמישייה או משהו בסגנון הזה. אין לי ספק שבלאט לא התחייב שבלו יפתח בחמישייה ואם זה היה תנאי של בלו כדי לחזור אז הוא לא היה מוחתם. הסיבה שהוא פותח בחמישייה היא שחכמי החלם בהנהלה וגם בלאט בנו קבוצה בלי אף שחקן נורמלי בעמדה 4.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי חנו'ש » 19 אוקטובר 2013, 19:59

עידו אשד הוא כותב טור די אדיוט (לא פחות משכנו לדף - מליניאק).
מה שהוא כתב היה טור דיעה (אדיוטי כמו תמיד שאיכשהו תמיד מגיע לשטויות של המחסור בישראלים במכבי), אני לא חושבת שיש לבנאדם שום מקורות בתוך המועדון ובטח שהוא לא ראה את החוזה של בלו כדי להצליח להסיק מחצי שורה שיש כזה סעיף (בניגוד לגרינוולד למשל שדווקא לו יש לא מעט מידע ומקורות פנימיים).

למה הוא כתב את החצי שורה הזו? אם הייתי יודעת מה מתחולל בראשו, בעצם לא ממש הייתי רוצה בכך....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 19 אוקטובר 2013, 22:50

MTA2311 כתב:תראו מה הולך פה בגלל חצי שורה בכתבה של פאקינג עידו אשד.

יש לו אגו מוגזם,אני לא ישכח את הראיון או שניים שהוא סיפק בסוף העונה לוואלה
אם מדובר באמת בהנפצה אז זאת טעות שלי (או יותר נכון של אשד)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 24 אוקטובר 2013, 22:47

מצטער,אבל לא יכול להיות שאליהו יקבל כל כך הרבה ביקורת (ובצדק) ועל בלו לא יפתחו את הפה
פשוט שומר נורא וריבאונדר גרוע ברמות מטורפות,הרבה מהריצה של הכוכב האדום הגיעה בגללו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 אוקטובר 2013, 22:58

לא שומר נורא, ולא הרבה מהריצה של הכוכב האדום הגיעה בגללו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 24 אוקטובר 2013, 23:06

rc4991 כתב:מצטער,אבל לא יכול להיות שאליהו יקבל כל כך הרבה ביקורת (ובצדק) ועל בלו לא יפתחו את הפה
פשוט שומר נורא וריבאונדר גרוע ברמות מטורפות,הרבה מהריצה של הכוכב האדום הגיעה בגללו

צודק, אני מדבר כבר מעונתו האחרונה של בלו במכבי, וגם ציינתי את זה העונה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים