המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:האמת שזה פשוט מאוד.
למה נעימי לא משחק? כי בלאט לא אוהב ולא רוצה אותו.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:האמת שזה פשוט מאוד.
אז למה הוא אישר את ההחתמה שלו?
רוי, אין הגבלה על רישום של ישראלים לליגה. אתה יכול לרשום גם 12 ישראלים. אתה רק חייב שיהיו רשומים שני צעירים ועוד אחד מתחת ל-25.
ז"א, נעימי יכול להיות חלק מהסגל, כשרייס למשל יושב בחוץ.
אני בטוח שאם נעימי היה משחק מול חולון, הוא היה נראה טוב יותר מרייס, ויכול להיות שלא היינו מפסידים.
מה ההגיון שכרגע מכבי שמה מליון ברוטו בערך על שני שחקנים שלא משחקים (נעימי וכהן), וזה עוד כשהרכז הזר שהובא, הוא לא בדיוק שלאגר גדול...
jol9 כתב:MTA2311 כתב:האמת שזה פשוט מאוד.
רוי, אין הגבלה על רישום של ישראלים לליגה. אתה יכול לרשום גם 12 ישראלים. אתה רק חייב שיהיו רשומים שני צעירים ועוד אחד מתחת ל-25.
אני בטוח שאם נעימי היה משחק מול חולון, הוא היה נראה טוב יותר מרייס, ויכול להיות שלא היינו מפסידים.
מה ההגיון שכרגע מכבי שמה מליון ברוטו בערך על שני שחקנים שלא משחקים (נעימי וכהן), וזה עוד כשהרכז הזר שהובא, הוא לא בדיוק שלאגר גדול...
roy1000 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:האמת שזה פשוט מאוד.
יש את לנדסברג, הררי ואלטיט שחייבים להירשם. זה משאיר עוד 9 מקודמות בסגל. עכשיו יש לך את בלו, יוגב, פניני וטיוס. נשאר מקום לעוד 5 זרים: סמית', ג'יימס, היקמן ואינגלס. בשביל שנעימי יירשם תצטרך לוותר גם על רייס וגם על סופו. זה חסר הגיון כי סופו חשוב יותר מנעימי. ועוד לא הזכרתי את כהן.
אני לא יודע אם ולמה בלאט אישר את ההחתמה שלו, אבל הוא לא נותן לו לשחק. אז מה הטעם? לכפות אותו עליו?
jol9 כתב:בדיוק.. אפשר לעשות רוטציה גם בין הישראלים...
לצורך העניין פניני לא יותר טוב מנעימי היום. גם יוגב או טיוס יכולים לשבת בחוץ פה ושם.
אור, רוט נכפה על בלאט, זה ידוע. לגבי נעימי אני לא בטוח.
אני רק מנסה להבין. האם בכסף של יובל, כהן ורייס אי אפשר היה להביא לכאן רכז נורמלי?
jol9 כתב:אני רק מנסה להבין. האם בכסף של יובל, כהן ורייס אי אפשר היה להביא לכאן רכז נורמלי?
שמואל1 כתב:jol9 כתב:בדיוק.. אפשר לעשות רוטציה גם בין הישראלים...
לצורך העניין פניני לא יותר טוב מנעימי היום. גם יוגב או טיוס יכולים לשבת בחוץ פה ושם.
אור, רוט נכפה על בלאט, זה ידוע. לגבי נעימי אני לא בטוח.
אני רק מנסה להבין. האם בכסף של יובל, כהן ורייס אי אפשר היה להביא לכאן רכז נורמלי?
בוודאי. רייס+יובל+כהן= פלאניניץ'
yzafrir כתב:מה אתה אומר ???
מליון דולר נטו (רייס 500 , נעימי 300 , כהן 200 ) זה שווה ל-1.5 מליון יורו נטו ???
אתה עוד לא מבין ששחקנים ברמת המחיר הזאת הם בכלל לא באזור חיוג שלנו ??
אגב מה עשה פלאנניץ' במשחקו הראשון העונה ?
שורה תחתונה לגבי המשחק , תוצאה טובה מאוד למכבי שבקלות תוכל לסגור את ההפרש הזה בנוקיה .
גם המשחק עצמו מכבי הראתה הרבה דברים שלא ראינו ממנה העונה מבחינה התקפית כשעדיין לא ראינו את המשחק מתחת לסל של מכבי שברור שיגיע גם כן...
הבעיה היא בהגנה ובעיקר בתאום בהגנה שזה משהו שיבוא עם הזמן...
er79 כתב:מפליא אותי שאתה עדיין מסנגר על רייס ומזלזל בפלאניניץ', כשההבדל ביניהם הוא שמיים וארץ, לא משנה אם משחקו הראשון של פלאניניץ' היה פושר. לזוראן כבר יש קבלות כאחד הרכזים הטובים באירופה, בעוד בלאט הביא לכאן מוקיון שכיכב בפאתי היורו-פח. הבעיה היא לא רק בהגנה, הבעיה היא בחוסר בבעל בית על המגרש, שיצור מצבים לקבוצה, ינווט אותה, יקלע מבחוץ כשצריך, ויפעיל את הגבוהים. אין לך היום שחקן שעושה את זה.
קודי כתב:למי שעוד מתלהב מכך שמכבי כמעט ניצחה בספרד ומתנחם בכך שגם לפני שלוש שנים היא הפסידה בויטוריה במחזור הפתיחה, ריאל הביסה את ויטוריה בתוצאה 105-72. בכלל, בארבעת המשחקים הרשמיים ששיחקה ויטוריה עד עכשיו (מתוכם 3 בבית) - היא הפסידה 3, כולל שתי תבוסות של למעלה מ-30 הפרש לברצלונה וריאל. חשוב לקבל קצת פרופורציות איזו קבוצה זו ויטוריה, שלטעמי בסגל הנוכחי תתקשה מאוד להיכנס לפליי אוף הספרדי וסיכוי לא רע שבכלל לא תעלה לטופ 16.
קודי כתב:צפריר, אני לא חושב שמישהו כאן שופט את רייס על פי משחק אחד. כולנו ראינו אותו כבר ב-7 משחקים (טורניר גומלסקי, גביע ווינר ובשבוע שעבר) ומעבר לכך הוא משחק באירופה כבר למעלה מ-4 שנים. מדוע לחשוב ששחקן שעובר מקבוצה בינונית אחת לשניה, לא רושם מספרים מרשימים מדי וגם לא מגיע להישגים כלשהם, עם מספרים בינוניים ומטה ביורוקאפ, שנתן עד עכשיו 7 משחקים חלשים מאוד במכבי, פתאום יפרח ויוביל את הקבוצה להישגים ביורוליג? הרי כולנו יודעים שאף שחקן שהגיע לכאן אחרי הסיבוב הראשון לא הצליח, אז מדוע לנסות את זה שוב? הסיכוי שרייס פתאום יקפוץ בכמה דרגות הוא אפסי עד לא קיים, אז מדוע לא להעדיף את האופציה של הבאת שחקן במקומו - רק בגלל שזה יעלה עוד קצת (או הרבה) כסף למשפחות פדרמן ורקנאטי? אולי הגיע הזמן שגם הם ישלמו משהו על מחדלי הקיץ ולא רק האוהדים שעובדים עליהם קיץ אחרי קיץ.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים