המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:גם אני חושב שאלטיט פוטנציאל מצויין, אבל כדאי להכנס לפרופורציות, גם הרכז שלה סיים עם דאבל-דאבל של ריבאונדים.
LIAV10 כתב:גם אני חושב שאלטיט פוטנציאל מצויין, אבל כדאי להכנס לפרופורציות, גם הרכז שלה סיים עם דאבל-דאבל של ריבאונדים.
felix_r כתב:LIAV10 כתב:גם אני חושב שאלטיט פוטנציאל מצויין, אבל כדאי להכנס לפרופורציות, גם הרכז שלה סיים עם דאבל-דאבל של ריבאונדים.
הרכז סיים עם דאבל דאבל של נקודות ואסיסטים. לא ריבאונדים
LIAV10 כתב:felix_r כתב:LIAV10 כתב:גם אני חושב שאלטיט פוטנציאל מצויין, אבל כדאי להכנס לפרופורציות, גם הרכז שלה סיים עם דאבל-דאבל של ריבאונדים.
היה רשום שאליהו סיים עם דאבל דאבל של אסיסטים ואור איתן עם ריבאונדים.
felix_r כתב:LIAV10 כתב:felix_r כתב:LIAV10 כתב:גם אני חושב שאלטיט פוטנציאל מצויין, אבל כדאי להכנס לפרופורציות, גם הרכז שלה סיים עם דאבל-דאבל של ריבאונדים.
היה רשום שאליהו סיים עם דאבל דאבל של אסיסטים ואור איתן עם ריבאונדים.
נכון, ואור איתן שיחק שם בעמדה שקרובה יותר ל 4
אליהו שיחק רכז
LIAV10 כתב:עכשיו אדלשטיין יגיד שהפועל הפסידה בגלל שמעון מזרחי.
Holiday_Armadillo כתב:ניצחון על חולוניה
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ניצחון על חולוניה
אם ניצחו את חולון וחולון ניצחו את מכבי אז מכבי צריכה לחשוש שבוע הבא.
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ניצחון על חולוניה
אם ניצחו את חולון וחולון ניצחו את מכבי אז מכבי צריכה לחשוש שבוע הבא.
זה ההגיון שהיה לפני כמה שנים כשברצלונה היו הקבוצה הכי טובה באירופה אבל הפסידו לולנסיה בליגה ואז ולנסיה הפסידו לירושלים ביורוקאפ
חביב אורנג'ד כתב:וואווו... הלפרין נראה ממש גמור!
חתיכת נפילה של מגדל. זורקים כאלו סכמוים על כאלו שחקנים ואז בוכים שאין להם תקציב...
jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:וואווו... הלפרין נראה ממש גמור!
חתיכת נפילה של מגדל. זורקים כאלו סכמוים על כאלו שחקנים ואז בוכים שאין להם תקציב...
גמור, איטי, הססן,... אם יש החלטה טובה שהתקבלה בהנהלה הקיץ (בניגוד לדעתו של בלאט) זה הויתור עליו.
חביב אורנג'ד כתב:jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:וואווו... הלפרין נראה ממש גמור!
גמור, איטי, הססן,... אם יש החלטה טובה שהתקבלה בהנהלה הקיץ (בניגוד לדעתו של בלאט) זה הויתור עליו.
זה לא שציפיתי להרבה יותר... אבל עדיין, זה קצת מפתיע... המצב שלו באמת בכי רע...
חביב אורנג'ד כתב:וואווו... הלפרין נראה ממש גמור!
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים