דייויד בלאט

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דייויד בלאט

הודעהעל ידי קודי » 21 אוקטובר 2013, 11:21

roy1000 כתב:
קודי כתב:קאצ'יקריס הוא לא ילד וכשהוא ראה שבנבחרת רוסיה יש ענייני פוליטיקה הוא קם והלך בלי להסס. הוא בטח לא יעמוד על שלו כמו שאובראדוביץ היה עושה אבל אני מניח שהוא יהיה פחות יס מן מגודס.

עד שהוא בכלל יבין מה קורה, הוא ייתקע עם סגל שחקני ליגת קיץ כמו שקרה לספאחייה. אני לא חושב שמאמן זר יעשה יותר טוב מגודס. הוא רק יהיה שעיר לעזאזל יותר טוב. רק תחשוב שאם דני פדרמן מטפטף לעיתונות נגד בלאט בכל הזדמנות, מה יקרה למאמן זר שלא מבין עברית?
מאמן זר יכול להצליח רק אם הוא יותר גדול מההנהלה.

אין טעם להתווכח על כך מאחר שההנהלה ממילא תעדיף להביא יס-מנים זולים כמו גודס.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי felix_r » 21 אוקטובר 2013, 11:34

לא יודע למה החלטתם שהבעיה זה לעמוד מול ההנהלה.

אנחנו פה דיברנו על בעיות מקצועיות, שההנהלה לא קשורה אליהן, כמו: יכולת למקסם את התועלת מסגל בינוני.

וזה לא שדיוויד בלאט מצליח לעמוד בכבוד מול ההנהלה ולקבל ממנה תקציב גבוה ושחקני-על. האחרון, שיכל לעמוד מול ההנהלה היה פיני גרשון, וגם הוא פוטר. לכן אני לא רואה איך תכונה של "יכולת לעמוד מול ההנהלה" יכולה להיות רלבנטית בוויכוח בעד או נגד מאמן זר.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 21 אוקטובר 2013, 11:45

קודי כתב:
roy1000 כתב:
קודי כתב:קאצ'יקריס הוא לא ילד וכשהוא ראה שבנבחרת רוסיה יש ענייני פוליטיקה הוא קם והלך בלי להסס. הוא בטח לא יעמוד על שלו כמו שאובראדוביץ היה עושה אבל אני מניח שהוא יהיה פחות יס מן מגודס.

עד שהוא בכלל יבין מה קורה, הוא ייתקע עם סגל שחקני ליגת קיץ כמו שקרה לספאחייה. אני לא חושב שמאמן זר יעשה יותר טוב מגודס. הוא רק יהיה שעיר לעזאזל יותר טוב. רק תחשוב שאם דני פדרמן מטפטף לעיתונות נגד בלאט בכל הזדמנות, מה יקרה למאמן זר שלא מבין עברית?

ובגלל שאתה קבעת את הקביעה הזאת באופן וודאי , מכבי תמיד תשאר עם דיוויד בלאט? נו באמת, קודי...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קודי » 21 אוקטובר 2013, 11:55

הילדים שמנהלים היום את מכבי רוצים מאמן שיהיה עושה דברם - הן מבחינת סגל השחקנים והן מבחינת שיתוף השחקנים (הם לא יתערבו באמצע משחק אבל ידאגו להבהיר היטב מי צריך לשחק יותר ומי לא). כל מאמן שתביא, אולי מלבד אובראדוביץ, יתקשה מאוד להפוך סגל שהורכב מתקציב שהוא ה-12-14 ביורוליג לקבוצת פיינל פור. איפה הבעיה? שהילדים לא יביאו מאמן שיש לו יכולת עמידה מולם ותמיד יעדיפו איזה יס-מן זול.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 21 אוקטובר 2013, 11:56

felix_r כתב:
קודי כתב:
roy1000 כתב:

ובגלל שאתה קבעת את הקביעה הזאת באופן וודאי , מכבי תמיד תשאר עם דיוויד בלאט? נו באמת, קודי...

ממש לא. בלאט, שהתחיל "לפתוח את הפה" קצת יותר מדי לטעמה של ההנהלה ושלא תמיד עושה את מה שהם "ממליצים" לו שם, לא ישאר עוד זמן רב ולראיה נזרק מהקבוצה האדם שהיה הכי קרוב אליו.
קודי

הודעהעל ידי roy1000 » 21 אוקטובר 2013, 12:16

felix_r כתב:ובגלל שאתה קבעת את הקביעה הזאת באופן וודאי , מכבי תמיד תשאר עם דיוויד בלאט? נו באמת, קודי...

פליקס, אתה יכול להיות רגוע. בלאט הוא הסטוריה. בוא נראה איך גודס ממקסם את הסגל של שחקני אנד וואן שיביאו לו בשנה הבאה.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 21 אוקטובר 2013, 12:22

felix_r כתב:לא יודע למה החלטתם שהבעיה זה לעמוד מול ההנהלה.

אנחנו פה דיברנו על בעיות מקצועיות, שההנהלה לא קשורה אליהן, כמו: יכולת למקסם את התועלת מסגל בינוני.

וזה לא שדיוויד בלאט מצליח לעמוד בכבוד מול ההנהלה ולקבל ממנה תקציב גבוה ושחקני-על. האחרון, שיכל לעמוד מול ההנהלה היה פיני גרשון, וגם הוא פוטר. לכן אני לא רואה איך תכונה של "יכולת לעמוד מול ההנהלה" יכולה להיות רלבנטית בוויכוח בעד או נגד מאמן זר.

נראה לי שכולם מסכימים כאן שההנהלה הנוכחית היא הבעיה הכי גדולה של מכבי בשנים האחרונות.
ההישג היחיד של מכבי בחמש השנים האחרונות היה עונת הגמר של דייויד, שהגיעה למרות ולא בזכות ההנהלה.

אבל אני מסכים איתך, שמאמן שיודע לעמוד מול ההנהלה, זאת לא תכונה חשובה, כי פשוט אין כזה, וזה גם לא יעזור לשום דבר.
מאמן שיידע למקסם את היכולות של סגל בינוני כבר ניסינו (אפי) וכולנו זוכרים איך זה נגמר.
מכבי צריכה מאמן טוב, שיהיה גם סמכותי מול השחקנים, גם יידע להכניס בהם אנרגיות ומוטיבציה וגם יידע לחבר אותם ליחידה אחת שתפיק יותר מסך חלקיה.

אם יש לך שמות, אתה מוזמן לשתף אותנו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 21 אוקטובר 2013, 13:02

jol9 כתב:

נראה לי שכולם מסכימים כאן שההנהלה הנוכחית היא הבעיה הכי גדולה של מכבי בשנים האחרונות.
ההישג היחיד של מכבי בחמש השנים האחרונות היה עונת הגמר של דייויד, שהגיעה למרות ולא בזכות ההנהלה.

אבל אני מסכים איתך, שמאמן שיודע לעמוד מול ההנהלה, זאת לא תכונה חשובה, כי פשוט אין כזה, וזה גם לא יעזור לשום דבר.
מאמן שיידע למקסם את היכולות של סגל בינוני כבר ניסינו (אפי) וכולנו זוכרים איך זה נגמר.
מכבי צריכה מאמן טוב, שיהיה גם סמכותי מול השחקנים, גם יידע להכניס בהם אנרגיות ומוטיבציה וגם יידע לחבר אותם ליחידה אחת שתפיק יותר מסך חלקיה.

לא יודע למה החלטת שדווקא אפי הוא דוגמא למאמן שיודע למקסם את היכולות של סגל בינוני. למה דווקא הוא? האם יש לו תואר כלשהו בארץ אחרי 30 שנות אימון? לא. אז למה? אלוהים יודע.

אפי הוא דוגמא למאמן ב 50 אלף דולר, זה הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 21 אוקטובר 2013, 13:09

roy1000 כתב:
felix_r כתב:ובגלל שאתה קבעת את הקביעה הזאת באופן וודאי , מכבי תמיד תשאר עם דיוויד בלאט? נו באמת, קודי...

פליקס, אתה יכול להיות רגוע. בלאט הוא הסטוריה. בוא נראה איך גודס ממקסם את הסגל של שחקני אנד וואן שיביאו לו בשנה הבאה.

גם אתה יכול להיות רגוע, לפחות בינתיים, בכלל לא בטוח שגודס יהיה המאמן הבא של מכבי, גם אם ההנהלה אמרה את זה 10 פעמים בתקשורת. להזכירך, גם לדרוקר בזמנו הובטח לא פעם, שהוא יהיה המאמן הבא של מכבי ;)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 21 אוקטובר 2013, 13:56

felix_r כתב:
jol9 כתב:

לא יודע למה החלטת שדווקא אפי הוא דוגמא למאמן שיודע למקסם את היכולות של סגל בינוני. למה דווקא הוא? האם יש לו תואר כלשהו בארץ אחרי 30 שנות אימון? לא. אז למה? אלוהים יודע.

אפי הוא דוגמא למאמן ב 50 אלף דולר, זה הכל.

אפי בדר"כ מזוהה עם מאמן שעובד עם תקציבים נמוכים ובאופן יחסי מצליח בליגה שלנו.
אם לא הוא אז היה לנו את קטש, שלקח אליפות עם גליל. יש גם את גרינברג וגם את מיקי דורסמן, או אולי דן שמיר, אה ואיך לא - שרון דרוקר.
כל אלה הצליחו באופן כזה או אחר עם קבוצות עם תקציבים נמוכים.

אתה בטח מסכים איתי, שהם לא אופציות טובות יותר מבלאט. בגלל זה (ועל אף האכזבה שלי מדייויד שאני מבטא אותה גם כן בפורום) אני לא יודע אילו אופציות אחרות יש בשוק.
אני מאמין שיש, וצריך לחפש, אבל זה לא יהיה קל, וגם לא יהיה כזה זול.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 21 אוקטובר 2013, 14:39

felix_r כתב:גם אתה יכול להיות רגוע, לפחות בינתיים, בכלל לא בטוח שגודס יהיה המאמן הבא של מכבי, גם אם ההנהלה אמרה את זה 10 פעמים בתקשורת. להזכירך, גם לדרוקר בזמנו הובטח לא פעם, שהוא יהיה המאמן הבא של מכבי ;)

הנסיון עם ההנהלה הזו מוכיח שכמעט תמיד הולכים על האופציה הזולה ביותר, ולכן גודס הוא המועמד המוביל. אם לא יהיה גודס, יהיה דן שמיר או מאמן זר. אופציה נוספת בסבירות נמוכה זה גרינברג, אבל כרגע הקבוצה שלו לא נראית משהו.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 21 אוקטובר 2013, 14:41

לא צריך לשים את כולם בסל אחד. כל אחד לגופו. לדוגמא קטש הוא מאמן טוב, אבל הוא לא משקיען מספיק כדי לעבוד במכבי. במכבי המאמן חייב לעבוד 25 שעות ביממה, ולקום שעה קודם. אין אפשרות ללכת לשחק סנוקר עם חברים, או לתפוס בחורות בפאבים.

אם כל זה, אני מסכים איתך שבלאט ככל הנראה יותר טוב מכל האופציות הישראליות (גם אם לעולם לא נדע זאת בוודאות, כי לא ניסינו). אבל אני חוזר ואומר שאופציית מאמן זר היא אופציה טובה. הכדרוסל ישראלי זה לא הכדורגל הישראלי. בכדורסל מכבי היא שם גדול באירופה ואני בטוח שהרבה מאמנים טובים מוכנים לבוא לכאן.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 21 אוקטובר 2013, 14:53

felix_r כתב:לא צריך לשים את כולם בסל אחד. כל אחד לגופו. לדוגמא קטש הוא מאמן טוב, אבל הוא לא משקיען מספיק כדי לעבוד במכבי. במכבי המאמן חייב לעבוד 25 שעות ביממה, ולקום שעה קודם. אין אפשרות ללכת לשחק סנוקר עם חברים, או לתפוס בחורות בפאבים.

אם כל זה, אני מסכים איתך שבלאט ככל הנראה יותר טוב מכל האופציות הישראליות (גם אם לעולם לא נדע זאת בוודאות, כי לא ניסינו). אבל אני חוזר ואומר שאופציית מאמן זר היא אופציה טובה. הכדרוסל ישראלי זה לא הכדורגל הישראלי. בכדורסל מכבי היא שם גדול באירופה ואני בטוח שהרבה מאמנים טובים מוכנים לבוא לכאן.

אני לגמרי לא סותר את העמדה הזאת. מאמן זר זאת לא מילת גנאי. אלא שלפי נסיון עבר, גם מאמן טוב זר שהגיע לכאן, לא הצליח לשרוד במערכת.
אני לא בטוח שמכבי תוכל להביא היום מאמן טוב יותר מספאחיה בזמנו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי dod » 21 אוקטובר 2013, 15:07

יאללה להחזיר את צביקה.

ואיתו את Marcus Pazer
dod

הודעהעל ידי felix_r » 21 אוקטובר 2013, 17:11

dod כתב:יאללה להחזיר את צביקה.

ואיתו את Marcus Pazer

Marcus Fizer
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי dod » 21 אוקטובר 2013, 17:18

felix_r כתב:
dod כתב:יאללה להחזיר את צביקה.

ואיתו את Marcus Pazer

Marcus Fizer

I Know.

פשוט ככה צביקה קרה לו (פ דגושה וצירה)
dod

הקודם