WTF??

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/7/2688321&m=1
WTF??
חנו'ש כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/7/2688321&m=1
WTF??
קודי כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/7/2688321&m=1
כנראה שבאמת אין כבר גבול לחוצפה.
הבן אדם קיבל בשנים האחרונות שכר מופקע על הכלום שהוא עשה ועכשיו בגלל שהציעו לו ירידה בשכר לשכר קצת יותר קרוב לתפקיד שהוא עושה הוא נזכר לתבוע? אולי שמכבי יתבעו אותו על השכר המופקע שהוא קיבל בתור עוזר מאמן שני?
roy1000 כתב:יובל, הוא פוטר ומגיע לו פיצויי פיטורין כמו לכל אחד אחר שפוטר. לא מבין מה הסיפור?
קודי כתב:roy1000 כתב:יובל, הוא פוטר ומגיע לו פיצויי פיטורין כמו לכל אחד אחר שפוטר. לא מבין מה הסיפור?
שחקנים ומאמנים הם לא שכירים והם עובדים על חוזה שנתי. לא מגיעים להם פיצויי פיטורין מאחר שמדובר בחוזה נו קאט. יש כאן יתרון - אי אפשר להפסיק את החוזה לפני סוף התקופה שלו (בניגוד לעובד רגיל שניתן לפטרו) ומצד שני אין פיצויי פיטורין.
felix_r כתב:קודי כתב:roy1000 כתב:יובל, הוא פוטר ומגיע לו פיצויי פיטורין כמו לכל אחד אחר שפוטר. לא מבין מה הסיפור?
שחקנים ומאמנים הם לא שכירים והם עובדים על חוזה שנתי. לא מגיעים להם פיצויי פיטורין מאחר שמדובר בחוזה נו קאט. יש כאן יתרון - אי אפשר להפסיק את החוזה לפני סוף התקופה שלו (בניגוד לעובד רגיל שניתן לפטרו) ומצד שני אין פיצויי פיטורין.
זה שמישהו עובד על חוזה אישי, לא אומר שהוא לא שכיר
felix_r כתב:קודי כתב:roy1000 כתב:יובל, הוא פוטר ומגיע לו פיצויי פיטורין כמו לכל אחד אחר שפוטר. לא מבין מה הסיפור?
זה שמישהו עובד על חוזה אישי, לא אומר שהוא לא שכיר
MTA2311 כתב:רגע, נגמר לו החוזה? אם כן אז הוא חצוף וגם לא יראה שקל. אם לא, ומכבי החליטו פשוט לשחרר אותו בסוף העונה, אז התביעה הזאת מגיעה לה.
חנו'ש כתב:אני לא לגמרי בטוחה, אבל יש עניין של הרעת תנאים.
גם אם לא מפטרים אבל מציעים להמשיך את העבודה בתנאים פחות טובים זה נחשב כמו פיטורין.
אבל אני לא ממש יודע איך זה עובד עם חוזים שנתיים.
roy1000 כתב:אני עם יוני. אני לא מומחה לדיני עבודה, אבל ברור ששארפ התייעץ עם עו"ד. הכללים בדברים האלו הם לא ערטילאים. יש חוק ויש פסיקה שקובעת בדיוק מתי מגיע פיצויים ומתי לא. מכבי אמורה לשלם כחוק וזה הכל.
היה מקרה דומה שאיציק קורנפיין תבע את בית"ר ירושלים על פיצווי פיטורין בגין העבודה גם כשחקן וגם כמנכ"ל. לא יודע מה נסגר שם.
jol9 כתב:אני אומר דבר פשוט מאוד. דרק לא היה עושה מהלך שכזה (אם אכן יש מהלך כזה), מבלי שהתייעץ עם עו"ד ומבלי שחשב על זה לעומק.
הבן אדם היה למעלה מעשור וחצי במערכת. הוא הראה לויאליות מהתחלה ועד הסוף, ושיחק במכבי גם בעבור שכר נמוך יותר ממה שהגיע לו כשהיה בשיא הקריירה שלו.
מנגד, גם לפני עידן דני פדרמן, מכבי לא היה ידוע כמועדון שמתייחס יפה לveterans שלו, וזכורות לא מעט דוגמאות של מרמור אצל כוכבי על כמו ג'מצ'י, נדב ואפילו מיקי ברקוביץ'
כשפרשו מהמועדון.
על אחת כמה וכמה הדבר רלוונטי למכבי הנוכחית שמנוהלת כעסק כלכלי בלבד, בלי שום נשמה.
רק בגלל הסיבה הזאת, ובגלל היכרות (לא אישית כמובן) רבת שנים עם הנפשות הפועלות, אני נוטה מייד לייחס את הצד השלילי להנהלת מכבי. אולי אני טועה, אבל לא הייתי ממהר לשפוט
את דרק כ"כ מהר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים