שמואל1 כתב:מריאנוביץ' מפלצת.
נגר בן נגר.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:מריאנוביץ' מפלצת.
jol9 כתב:נו אז מה, אור (ודני "טיוס וליאור זה אותו סוג של שחקן כי הם קולעים מבפנים" פדרמן)? טיוס זה לא ירידה ברמה לעומת ליאור, אה?
rc4991 כתב:סופו ואינגלס היחידים שאני נהנה לראות במכבי
סופו נהדר גם בהגנה
jol9 כתב:נו אז מה, אור (ודני "טיוס וליאור זה אותו סוג של שחקן כי הם קולעים מבפנים" פדרמן)? טיוס זה לא ירידה ברמה לעומת ליאור, אה?
MTA2311 כתב:אינגלז ממש בקטע של הקהל
felix_r כתב:jol9 כתב:נו אז מה, אור (ודני "טיוס וליאור זה אותו סוג של שחקן כי הם קולעים מבפנים" פדרמן)? טיוס זה לא ירידה ברמה לעומת ליאור, אה?
אני חוזר ואומר, טיוס הוא לא שחקן כדורסל בכלל. מי שאמר לו שהוא כן, עבד עליו בעיניים
MTA2311 כתב:jol9 כתב:נו אז מה, אור (ודני "טיוס וליאור זה אותו סוג של שחקן כי הם קולעים מבפנים" פדרמן)? טיוס זה לא ירידה ברמה לעומת ליאור, אה?
אני לוקח גם אותך לפני שאני לוקח את ליאור
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:נו אז מה, אור (ודני "טיוס וליאור זה אותו סוג של שחקן כי הם קולעים מבפנים" פדרמן)? טיוס זה לא ירידה ברמה לעומת ליאור, אה?
שאני אבין, אתה טוען שיוני לא שחקן?
MTA2311 כתב:jol9 כתב:נו אז מה, אור (ודני "טיוס וליאור זה אותו סוג של שחקן כי הם קולעים מבפנים" פדרמן)? טיוס זה לא ירידה ברמה לעומת ליאור, אה?
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:נו אז מה, אור (ודני "טיוס וליאור זה אותו סוג של שחקן כי הם קולעים מבפנים" פדרמן)? טיוס זה לא ירידה ברמה לעומת ליאור, אה?
אם אתה צריך מהנדס אז אולי, אבל שחקן כדורסל? אני? טיוס?
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:מריאנוביץ' מפלצת.
נגר בן נגר.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:נו אז מה, אור (ודני "טיוס וליאור זה אותו סוג של שחקן כי הם קולעים מבפנים" פדרמן)? טיוס זה לא ירידה ברמה לעומת ליאור, אה?
אני אנסה שוב:
הייתי לוקח את ליאור אליהו להיות מהנדס, לפני שהייתי נותן לו חוזה במכבי.
אני עדיין חושב שאפשר להפיק מטיוס הרבה יותר ממה שהוא מראה עכשיו. שנה שעברה הוא היה סבבה לגמרי ביורוליג, וגם במכבי הוא יכול לתת דברים דומים. כוכב הוא לא, אבל שחקן סולידי הוא כן.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:נו אז מה, אור (ודני "טיוס וליאור זה אותו סוג של שחקן כי הם קולעים מבפנים" פדרמן)? טיוס זה לא ירידה ברמה לעומת ליאור, אה?
אני אנסה שוב:
הייתי לוקח את ליאור אליהו להיות מהנדס, לפני שהייתי נותן לו חוזה במכבי.
אני עדיין חושב שאפשר להפיק מטיוס הרבה יותר ממה שהוא מראה עכשיו. שנה שעברה הוא היה סבבה לגמרי ביורוליג, וגם במכבי הוא יכול לתת דברים דומים. כוכב הוא לא, אבל שחקן סולידי הוא כן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־15 אורחים