rc4991 כתב:כמו שכבר אמרנו הרבה פעמים-עדיף לבנות בקיץ בצורה טובה ויקרה , מלבנות רע בקיץ,לתקן בחורף ובסוף להעמיד קבוצה פחות מוכשרת ויותר יקרה
ברור. אבל מה בדיוק שיעשו עכשיו? ירימו ידיים כבר באוקטובר? יצפצפו על האוהדים ויתנו להם לסבול עונה נוספת?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:כמו שכבר אמרנו הרבה פעמים-עדיף לבנות בקיץ בצורה טובה ויקרה , מלבנות רע בקיץ,לתקן בחורף ובסוף להעמיד קבוצה פחות מוכשרת ויותר יקרה
קודי כתב:rc4991 כתב:כמו שכבר אמרנו הרבה פעמים-עדיף לבנות בקיץ בצורה טובה ויקרה , מלבנות רע בקיץ,לתקן בחורף ובסוף להעמיד קבוצה פחות מוכשרת ויותר יקרה
ברור. אבל מה בדיוק שיעשו עכשיו? ירימו ידיים כבר באוקטובר? יצפצפו על האוהדים ויתנו להם לסבול עונה נוספת?
rc4991 כתב:קודי כתב:rc4991 כתב:כמו שכבר אמרנו הרבה פעמים-עדיף לבנות בקיץ בצורה טובה ויקרה , מלבנות רע בקיץ,לתקן בחורף ובסוף להעמיד קבוצה פחות מוכשרת ויותר יקרה
שיחפשו רכז או קומבו גארד (כי אנחנו חייבים גם מישהו כשההתקפה תקועה)
מצידי שיביאו את נולאן סמית' מצ'דביטה אבל למה להוסיף עוד 4?
קודי כתב:rc4991 כתב:קודי כתב:rc4991 כתב:כמו שכבר אמרנו הרבה פעמים-עדיף לבנות בקיץ בצורה טובה ויקרה , מלבנות רע בקיץ,לתקן בחורף ובסוף להעמיד קבוצה פחות מוכשרת ויותר יקרה
שיחפשו רכז או קומבו גארד (כי אנחנו חייבים גם מישהו כשההתקפה תקועה)
מצידי שיביאו את נולאן סמית' מצ'דביטה אבל למה להוסיף עוד 4?
שאלה מצויינת. אין לי מושג למה מלבד הרצון של הפדרמנים להחתמה פופוליסטית שתרגיע את הקהל.
roy1000 כתב:מאיפה פדרמן יביא מליון דולר בשביל ליאור? ואם יש מליון דולר פנויים לא עדיף להביא איזה רכז שנפלט מקבוצת NBA?
jol9 כתב:פליקס, לברון יפתור לך את רוב הבעיות...![]()
העניין עם אליהו הוא שהוא גם מוסיף לך אלמנט שמאוד חסר בקבוצה היום וזאת היכולת ליצור לאחרים.
אני חושב שעם מאמן אחר, ליאור יוכל לשחזר את היכולת שלו מאותה העונה עם פיני. זה כמובן לא בטוח, אבל זה יותר טוב מעוד איזה קומבו, כמו שפליקס אומר ובצדק.
מקאדו 3 כתב:טוב מאוד , אסור ששחקן כמו אליהו ישב בבית ולמכבי חסר ישראלים וחסר פורוורד טבעי , צר לי שייש כאלה שמוכנים לקבל קבוצה שכולה זרים או חצי זרים (מתאזרחים ) בכזו שלוות נפש ולא מבינים שהעובדה שבמכבי העדיפו כל מיני מתאזרחים זולים וחלשים על פני אליהו זה רק עוד הוכחה למסחור לניתוק ולניכור של ההנהלה הנוכחית מרוב הקהל של מכבי ובטח ובטח מאוהדי הכדורסל בכלל , אתם לא רוצים ישראלים קצת יותר יקרים ? קבלו מתאזרחים גרועים ... ככה רק תגבר העוינות למכבי ולמה שהיא מיצגת , אבל את מי זה מעניין ?
מקאדו 3 כתב:טוב מאוד , אסור ששחקן כמו אליהו ישב בבית ולמכבי חסר ישראלים וחסר פורוורד טבעי , צר לי שייש כאלה שמוכנים לקבל קבוצה שכולה זרים או חצי זרים (מתאזרחים ) בכזו שלוות נפש ולא מבינים שהעובדה שבמכבי העדיפו כל מיני מתאזרחים זולים וחלשים על פני אליהו זה רק עוד הוכחה למסחור לניתוק ולניכור של ההנהלה הנוכחית מרוב הקהל של מכבי ובטח ובטח מאוהדי הכדורסל בכלל , אתם לא רוצים ישראלים קצת יותר יקרים ? קבלו מתאזרחים גרועים ... ככה רק תגבר העוינות למכבי ולמה שהיא מיצגת , אבל את מי זה מעניין ?
rc4991 כתב:מקאדו 3 כתב:טוב מאוד , אסור ששחקן כמו אליהו ישב בבית ולמכבי חסר ישראלים וחסר פורוורד טבעי , צר לי שייש כאלה שמוכנים לקבל קבוצה שכולה זרים או חצי זרים (מתאזרחים ) בכזו שלוות נפש ולא מבינים שהעובדה שבמכבי העדיפו כל מיני מתאזרחים זולים וחלשים על פני אליהו זה רק עוד הוכחה למסחור לניתוק ולניכור של ההנהלה הנוכחית מרוב הקהל של מכבי ובטח ובטח מאוהדי הכדורסל בכלל , אתם לא רוצים ישראלים קצת יותר יקרים ? קבלו מתאזרחים גרועים ... ככה רק תגבר העוינות למכבי ולמה שהיא מיצגת , אבל את מי זה מעניין ?
שטויות,הישראלים גם יקרים וגם גרועים ואין ספק שמבחינת יחסי שכר-תועלת הם נמצאים בתחתית הפירמדיה
אני רוצה אצלי את השחקנים הטובים ביותר ולא שחקן בינוני שיקח מלא כסף מהתקציב רק בגלל שהוא ישראלי
felix_r כתב:roy1000 כתב:מאיפה פדרמן יביא מליון דולר בשביל ליאור? ואם יש מליון דולר פנויים לא עדיף להביא איזה רכז שנפלט מקבוצת NBA?
רכזים שנפלטים מה NBA הם בדרך כלל קומבו גארדים מהסוג של היקמן את רייס. רכזים טובים לא נפלטים כל כך מהר, כי גם ב NBA חסרים רכזים טובים, אחרת שחקן מהרמה של גל מקל היה צופה ב NBA רק בטלוויזיה.
roy1000 כתב:felix_r כתב:roy1000 כתב:מאיפה פדרמן יביא מליון דולר בשביל ליאור? ואם יש מליון דולר פנויים לא עדיף להביא איזה רכז שנפלט מקבוצת NBA?
רכזים שנפלטים מה NBA הם בדרך כלל קומבו גארדים מהסוג של היקמן את רייס. רכזים טובים לא נפלטים כל כך מהר, כי גם ב NBA חסרים רכזים טובים, אחרת שחקן מהרמה של גל מקל היה צופה ב NBA רק בטלוויזיה.
במקרה יש עכשיו את קנדל מרשל פנוי (שהוא רכז טהור) ויש גם אחרים. אפשר להביא מישהו אם רוצים ולא רק קומבואים.
ankram כתב:החזרה של אליהו תהווה קבורת חמור למותג הזה שנקרא מכבי תל אביב. מועדון ללא דרך שמנוהל לפי היסטריה תקשורתית.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים