החוזה של ליאור אליהו הותר - לא ילבש צהוב בעונה הבאה?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: החוזה של ליאור אליהו הותר - לא ילבש צהוב בעונה הבאה?

הודעהעל ידי קודי » 29 אוקטובר 2013, 21:29

rc4991 כתב:כמו שכבר אמרנו הרבה פעמים-עדיף לבנות בקיץ בצורה טובה ויקרה , מלבנות רע בקיץ,לתקן בחורף ובסוף להעמיד קבוצה פחות מוכשרת ויותר יקרה

ברור. אבל מה בדיוק שיעשו עכשיו? ירימו ידיים כבר באוקטובר? יצפצפו על האוהדים ויתנו להם לסבול עונה נוספת?
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 29 אוקטובר 2013, 21:30

אור, יובל אתם צודקים, אבל זה לא בא אחד על חשבון השני.
רכז בכיר/טוב/מוביל/מצויין לא יגיע לכאן, גם אם פתאום פדרמן יזכה בלוטו האמריקאי. אבל מה? הביקורת בעניין הישראלים כבר תופסת תאוצה, וכולם רואים את זה.
בנוסף, יש כאן סיפורים עם בלאט, נעימי, כהן וכו'...
מה יהיה יותר טוב מאשר לרכך כל מיני מהלכים בסוכרייה שקוראים לה ליאור אליהו, והבן האובד שיחזור הביתה?

מבחינה מקצועית, ההחתמה של ליאור לא תזיק כמובן, ואף תשפר את מכבי, אבל זה כמובן לא מספיק בגלל הסיבות שאתם ציינתם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 29 אוקטובר 2013, 21:33

קודי כתב:
rc4991 כתב:כמו שכבר אמרנו הרבה פעמים-עדיף לבנות בקיץ בצורה טובה ויקרה , מלבנות רע בקיץ,לתקן בחורף ובסוף להעמיד קבוצה פחות מוכשרת ויותר יקרה

ברור. אבל מה בדיוק שיעשו עכשיו? ירימו ידיים כבר באוקטובר? יצפצפו על האוהדים ויתנו להם לסבול עונה נוספת?

שיחפשו רכז או קומבו גארד (כי אנחנו חייבים גם מישהו כשההתקפה תקועה)
מצידי שיביאו את נולאן סמית' מצ'דביטה אבל למה להוסיף עוד 4?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 29 אוקטובר 2013, 21:42

rc4991 כתב:
קודי כתב:

שאלה מצויינת. אין לי מושג למה מלבד הרצון של הפדרמנים להחתמה פופוליסטית שתרגיע את הקהל.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי LIAV10 » 29 אוקטובר 2013, 21:43

רק שלא יחזירו אותו
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 אוקטובר 2013, 21:46

קודי כתב:
rc4991 כתב:
קודי כתב:

שאלה מצויינת. אין לי מושג למה מלבד הרצון של הפדרמנים להחתמה פופוליסטית שתרגיע את הקהל.

בדיוק.
כנראה שזה באמת ירגיע. קצת לחץ מהתקשורת על צביון ישראלי( כאילו שזאת הסיבה ליכולת המביכה שהקבוצה הזאת מראה), וישר שולפים דולרים לישראלי התורן, שבמקרה אף קבוצה אחרת באירופה לא הסכימה לגעת בו עם מקל באורך של איבר המין של סופו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 29 אוקטובר 2013, 21:56

מאיפה פדרמן יביא מליון דולר בשביל ליאור? ואם יש מליון דולר פנויים לא עדיף להביא איזה רכז שנפלט מקבוצת NBA?
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 29 אוקטובר 2013, 22:06

roy1000 כתב:מאיפה פדרמן יביא מליון דולר בשביל ליאור? ואם יש מליון דולר פנויים לא עדיף להביא איזה רכז שנפלט מקבוצת NBA?

רכזים שנפלטים מה NBA הם בדרך כלל קומבו גארדים מהסוג של היקמן את רייס. רכזים טובים לא נפלטים כל כך מהר, כי גם ב NBA חסרים רכזים טובים, אחרת שחקן מהרמה של גל מקל היה צופה ב NBA רק בטלוויזיה.

לגבי ליאור. אז נכון, הרכזים שלנו די חלשים, אבל אין לך בקבוצה אף מספר 4 , אפילו לא אחד חלש. (דיוויד בלו הוא לא 4, הוא קלעי עם גוף מגודל). אם יחזירו את ליאור, אז גם יהיה פאוור פורווארד בקבוצה, וגם שחקן שעוזר בבניית ההתקפה ויוצר לאחרים. שני דברים שחסרים למכבי בשחקן אחד.

אז נכון, גם ליאור לא יכול לפתור את כל הבעיות (כמו הגנה קבוצתית איומה וחולשה בריבאונד), אבל אפילו לברון ג'יימס לא יכול לפתור את כל הבעיות שיש לסגל הזה. יש יותר מדי בעיות, וכדי לפתור אותן צריך להחליף חצי מהסגל הזה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 29 אוקטובר 2013, 22:11

חחחח אתה חושב שלברון ג׳יימס לא יביא למכבי זכייה ביורוליג?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 29 אוקטובר 2013, 22:13

פליקס, לברון יפתור לך את רוב הבעיות... :D

העניין עם אליהו הוא שהוא גם מוסיף לך אלמנט שמאוד חסר בקבוצה היום וזאת היכולת ליצור לאחרים.
אני חושב שעם מאמן אחר, ליאור יוכל לשחזר את היכולת שלו מאותה העונה עם פיני. זה כמובן לא בטוח, אבל זה יותר טוב מעוד איזה קומבו, כמו שפליקס אומר ובצדק.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 29 אוקטובר 2013, 22:19

jol9 כתב:פליקס, לברון יפתור לך את רוב הבעיות... :D

העניין עם אליהו הוא שהוא גם מוסיף לך אלמנט שמאוד חסר בקבוצה היום וזאת היכולת ליצור לאחרים.
אני חושב שעם מאמן אחר, ליאור יוכל לשחזר את היכולת שלו מאותה העונה עם פיני. זה כמובן לא בטוח, אבל זה יותר טוב מעוד איזה קומבו, כמו שפליקס אומר ובצדק.

מה שכן היה אפשר לעשות בתיאוריה, זה להביא 4 טוב שנפלט מ NBA. יש המון כאלה. אז הינו יכולים לפתור את הבעיה בריבאונד וחלק מבעית ההגנה, אבל זה רק בתיאוריה, כי יש לנו גם ככה יותר מדי זרים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 29 אוקטובר 2013, 22:22

טוב מאוד , אסור ששחקן כמו אליהו ישב בבית ולמכבי חסר ישראלים וחסר פורוורד טבעי , צר לי שייש כאלה שמוכנים לקבל קבוצה שכולה זרים או חצי זרים (מתאזרחים ) בכזו שלוות נפש ולא מבינים שהעובדה שבמכבי העדיפו כל מיני מתאזרחים זולים וחלשים על פני אליהו זה רק עוד הוכחה למסחור לניתוק ולניכור של ההנהלה הנוכחית מרוב הקהל של מכבי ובטח ובטח מאוהדי הכדורסל בכלל , אתם לא רוצים ישראלים קצת יותר יקרים ? קבלו מתאזרחים גרועים ... ככה רק תגבר העוינות למכבי ולמה שהיא מיצגת , אבל את מי זה מעניין ?
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי jol9 » 29 אוקטובר 2013, 23:06

מקאדו 3 כתב:טוב מאוד , אסור ששחקן כמו אליהו ישב בבית ולמכבי חסר ישראלים וחסר פורוורד טבעי , צר לי שייש כאלה שמוכנים לקבל קבוצה שכולה זרים או חצי זרים (מתאזרחים ) בכזו שלוות נפש ולא מבינים שהעובדה שבמכבי העדיפו כל מיני מתאזרחים זולים וחלשים על פני אליהו זה רק עוד הוכחה למסחור לניתוק ולניכור של ההנהלה הנוכחית מרוב הקהל של מכבי ובטח ובטח מאוהדי הכדורסל בכלל , אתם לא רוצים ישראלים קצת יותר יקרים ? קבלו מתאזרחים גרועים ... ככה רק תגבר העוינות למכבי ולמה שהיא מיצגת , אבל את מי זה מעניין ?

זה לא ממש ככה.
אני אעדיף מתאזרח כמו שארפ ע"פ רוב הישראלים שהיו במכבי בשנים האחרונות. לא חושב שהיה אי פעם שחקן מחוייב יותר לסמל ולמועדון מדרק השחקן (לא יודע מה קרה אח"כ,
הנטייה שלי לחשוב שההנהלה המנוכרת שלנו גרמה בסוף לדרק לעזוב).
מצד שני כשמביאים את טיוס ואת כהן על המשבצת של ליאור, אז ברור שמשהו שם מטופש.
כהן ילד, וטיוס נגר והם לא מתאימים לרמה הזאת. זה לא קשור לזה שהם מתאזרחים (ד"א כהן יהודי - הוא לא מתאזרח אלא ישראלי פר אקסלנס).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 29 אוקטובר 2013, 23:15

מקאדו 3 כתב:טוב מאוד , אסור ששחקן כמו אליהו ישב בבית ולמכבי חסר ישראלים וחסר פורוורד טבעי , צר לי שייש כאלה שמוכנים לקבל קבוצה שכולה זרים או חצי זרים (מתאזרחים ) בכזו שלוות נפש ולא מבינים שהעובדה שבמכבי העדיפו כל מיני מתאזרחים זולים וחלשים על פני אליהו זה רק עוד הוכחה למסחור לניתוק ולניכור של ההנהלה הנוכחית מרוב הקהל של מכבי ובטח ובטח מאוהדי הכדורסל בכלל , אתם לא רוצים ישראלים קצת יותר יקרים ? קבלו מתאזרחים גרועים ... ככה רק תגבר העוינות למכבי ולמה שהיא מיצגת , אבל את מי זה מעניין ?

שטויות,הישראלים גם יקרים וגם גרועים ואין ספק שמבחינת יחסי שכר-תועלת הם נמצאים בתחתית הפירמדיה
אני רוצה אצלי את השחקנים הטובים ביותר ולא שחקן בינוני שיקח מלא כסף מהתקציב רק בגלל שהוא ישראלי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 29 אוקטובר 2013, 23:48

rc4991 כתב:

שטויות,הישראלים גם יקרים וגם גרועים ואין ספק שמבחינת יחסי שכר-תועלת הם נמצאים בתחתית הפירמדיה
אני רוצה אצלי את השחקנים הטובים ביותר ולא שחקן בינוני שיקח מלא כסף מהתקציב רק בגלל שהוא ישראלי

גם אני רוצה אצלי את ' השחקנים הטובים ביותר ' אבל אם האופציות הם נגרים כמו טיוס וכהן אז אני מעדיף לשלם קצת יותר על ישראלי כמו אליהו , ובמקום שחקן סוג ג' סטייל רייס עדיף כבר לתת לנעימי לשחק , זה לא שיש איזה דרק שארפ או לבאן מרסר ברשימת המתאזרחים נכון ? כשיותרו על שחקן כמו אליהו בשביל שחקנים יותר טובים אז אולי גם אני אשתכנע בינתיים הביאו חלופות גרועות בהרבה .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי er79 » 29 אוקטובר 2013, 23:57

בסוף מתקפלים עם הזנב בין הרגליים ומקרקרים אחרי ליאור, עוד שחקן שלא יעזור להם בכלום ושום דבר. הנהלה עקומה יש לנו. לקבוצה שלנו יש 2 בעיות מרכזיות, אף אחת מהן אליהו לא יפתור: האחת היא ריבאונד ההגנה שלנו והשנייה היא גארד בכיר ואיכותי שיפעיל את הקבוצה. היעדר 4 טבעי, בניגוד לחלק מהדעות שקראתי פה, הוא הבעיה הפחותה ביותר שלנו. אני יכול לחיות עם בלו ולפרקים עם סמית׳ כסמול בול.
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 30 אוקטובר 2013, 02:19

felix_r כתב:
roy1000 כתב:מאיפה פדרמן יביא מליון דולר בשביל ליאור? ואם יש מליון דולר פנויים לא עדיף להביא איזה רכז שנפלט מקבוצת NBA?

רכזים שנפלטים מה NBA הם בדרך כלל קומבו גארדים מהסוג של היקמן את רייס. רכזים טובים לא נפלטים כל כך מהר, כי גם ב NBA חסרים רכזים טובים, אחרת שחקן מהרמה של גל מקל היה צופה ב NBA רק בטלוויזיה.

במקרה יש עכשיו את קנדל מרשל פנוי (שהוא רכז טהור) ויש גם אחרים. אפשר להביא מישהו אם רוצים ולא רק קומבואים.
roy1000

הודעהעל ידי עגל הזהב » 30 אוקטובר 2013, 08:40

roy1000 כתב:
felix_r כתב:

במקרה יש עכשיו את קנדל מרשל פנוי (שהוא רכז טהור) ויש גם אחרים. אפשר להביא מישהו אם רוצים ולא רק קומבואים.

זה הרי ברור לך שהם לא יעיפו מפה את רייס השנה
הוא יסיים פה את השנה בדיוק כמו מדלי...
עגל הזהב

הודעהעל ידי ankram » 30 אוקטובר 2013, 09:42

החזרה של אליהו תהווה קבורת חמור למותג הזה שנקרא מכבי תל אביב. מועדון ללא דרך שמנוהל לפי היסטריה תקשורתית.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי jol9 » 30 אוקטובר 2013, 10:55

ankram כתב:החזרה של אליהו תהווה קבורת חמור למותג הזה שנקרא מכבי תל אביב. מועדון ללא דרך שמנוהל לפי היסטריה תקשורתית.

או מצד שני הכרה בטעות ותיקונה...
למרות שאני דווקא מסכים עם מה שאתה אומר, החזרה של אליהו תחת מאמן אחר יכולה לעזור למכבי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים