LIAV10 כתב:אני ״אוהד״ כי אני הולך למשחקים?
לא, אבל אתה חייב להסכים שממלאים את ההיכל לא מעט כאלה( "אוהדים")
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:אני ״אוהד״ כי אני הולך למשחקים?
מכביסט29 כתב:rc4991 כתב:די כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נמאס לי מההנהלה המגעילה שלנו בראשות דני פדרמן
כמה עוד אפשר לסבול עד שאנשים יפנו את האש אליהם?
הלוואי שתתחיל מחאה נגדם כבר במשחק הבית הקרוב
המחאה הכי טובה היא פשוט לא להגיע למשחקים. היכל ריק זה העונש הכי טוב. למה לשלם על הצגה גרועה? על סרט רע? למה לתת לגיטימציה לחוסר אכפתיות בהגנה? או לגיטימציה לכדורסל השבלוני והמכוער שהקבוצה הזאת מנפקת כבר 3 שנים?
אבל לצערי, יש בהיכל רוב מוחלט של "אוהדים" שממשיכים לכבד את המותג ההולך ונעלם ושמים קצוץ על הכדורסל. כל עוד הם באים וממלאים את ההיכל בלי קשר לתוצאות, הפדרמנס ימשיכו לחכך ידיהם בהנאה.
חנו'ש כתב:מכביסט29 כתב:rc4991 כתב:די כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נמאס לי מההנהלה המגעילה שלנו בראשות דני פדרמן
כמה עוד אפשר לסבול עד שאנשים יפנו את האש אליהם?
הלוואי שתתחיל מחאה נגדם כבר במשחק הבית הקרוב
המחאה הכי טובה היא פשוט לא להגיע למשחקים. היכל ריק זה העונש הכי טוב. למה לשלם על הצגה גרועה? על סרט רע? למה לתת לגיטימציה לחוסר אכפתיות בהגנה? או לגיטימציה לכדורסל השבלוני והמכוער שהקבוצה הזאת מנפקת כבר 3 שנים?
אבל לצערי, יש בהיכל רוב מוחלט של "אוהדים" שממשיכים לכבד את המותג ההולך ונעלם ושמים קצוץ על הכדורסל. כל עוד הם באים וממלאים את ההיכל בלי קשר לתוצאות, הפדרמנס ימשיכו לחכך ידיהם בהנאה.
זה לא כזה פשוט כמו שזה נראה.
דבר ראשון, חוסר אכפתיות בהגנה וכדורסל שבלוני ומכוער זה לא אשמת ההנהלה כמו שזה אשמת המאמן, ואם זו הסיבה שבגללה לא יבואו למשחקים, ההנהלה תחשוב שזה רק בגלל המאמן והיא מבחינתה בסדר גמור וכל מה שצריך לעשות זה להמשיך את מה שעשו עד עכשיו רק עם מאמן אחר.
דבר שני, בכל מקרה של אי הגעה להיכל וקרחות ההנהלה לא תדע או תבין ממה זה באמת נובע ותמשיך לחשוב שזה מהסיבה הראשונה שציינת.
חייבים להבין שיש לנו הנהלה בעלת אגו וביטחון עצמי בצדקת דרכם ברמות שלא יאומנו.
הם בחיים לא יבינו רמז, הם חייבים אמירה ברורה מצד הקהל שהם אלה שלא בסדר והם אלה שחייבים להתחלף.
שלטים אולי יוכלו לעשות את העבודה, קריאות בוז מכוונות ספציפית לדני וחבריו זה גם טוב.
סתם אי הגעה להיכל - לא תגיד כלום להנהלה שלנו!!
Maccabikid כתב:המחאה הכי טובה היא לא שלט כזה או אחר, אלא משחק ללא אוהדים, או כל האוהדים עם הגב אל המגרש או משהו בסגנון הזה..
מכביסט29 כתב:רק לי נמאס מהתירוצים של שמעון מזרחי על זה שיש לנו סגל חדש ופצועים?! אני מבין שנס ציונה מריצה את הסגל שלה כבר שנים! טפירו כבר ממש בן בית שם והזרים? גדלו במועדון מה זתומרת..
חלאס מר מזרחי, מספיק לחשוב שאנחנו מטומטמים. זה מעליב ואפילו מקומם...
felix_r כתב:מכביסט29 כתב:רק לי נמאס מהתירוצים של שמעון מזרחי על זה שיש לנו סגל חדש ופצועים?! אני מבין שנס ציונה מריצה את הסגל שלה כבר שנים! טפירו כבר ממש בן בית שם והזרים? גדלו במועדון מה זתומרת..
חלאס מר מזרחי, מספיק לחשוב שאנחנו מטומטמים. זה מעליב ואפילו מקומם...
תשמע, זה הסגנון של מזרחי. הוא תמיד מנסה להרגיע, ולא מוציא את הכביסה המלוכלכת, גם אם הוא מאוד כועס.
תהיה בטוח, שכל הפסד כואב למזרחי כאילו דקרו אותו בלב.
אז אל תלכלך
Holiday_Armadillo כתב:נמאס לי כבר לראות ''דני פדרמן אמר''
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 57394.html
כבר לא אכפת לי אם מה שהוא אומר נכון או לא, נמאס לי שכל שבועיים הוא נותן ראיון לאיזשהו כלי תקשורת
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:נמאס לי כבר לראות ''דני פדרמן אמר''
כבר לא אכפת לי אם מה שהוא אומר נכון או לא, נמאס לי שכל שבועיים הוא נותן ראיון לאיזשהו כלי תקשורת
אני לא מבין למה את מתעצבת כשהמאמן שלנו מתראיין
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:נמאס לי כבר לראות ''דני פדרמן אמר''
אני לא מבין למה את מתעצבת כשהמאמן שלנו מתראיין
אתה באמת משווה בין איש הנהלה למאמן?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים