החוזה של ליאור אליהו הותר - לא ילבש צהוב בעונה הבאה?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: החוזה של ליאור אליהו הותר - לא ילבש צהוב בעונה הבאה?

הודעהעל ידי felix_r » 01 נובמבר 2013, 16:51

חבל שאתה לא מפנים: בלו כמעט אף פעם לא מגיע להתקפות מתפרצות או התקפות מעבר, וכבר הסברתי למה. בנוסף הוא גם סתם כבד איטי. סופו כבר מגיע למתפרצת מהר ממנו.

הפעמים היחידות שהוא זרק מהטופ-אפ-דה-קי, זה כשהוא בא כל כך לאט להתקפה המסודרת, שההגנה כבר שחכה שהוא בכלל קיים. חוץ מזה, בפעם האחרונה שזה קרה די הרבה, זה כשדורון פרקינס עוד שיחק במכבי של פיני גרשון. היום זה לא קורה יותר מפעם אחד בשניים-שלושה משחקים אם בכלל. למה? כי בלאט שונא שזורקים על ההתחלה ללא הנעת כדור.

בכל מקרה, אין לזה שום דבר משותף לטריילר! זה סתם שחקן כבד שרץ לאט, ולא צריך להתבלבל. כנראה שפרשת מוקדם מדי... :rolleyes
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 01 נובמבר 2013, 16:55

felix_r כתב:
roy1000 כתב:פליקס, בלו לא מספיק זריז במתכונתו הנוכחית לשמור על רוב מספרי השלוש האירופה, שלא לדבר על גארדים. העמדה שהוא הכי מתאים לשמור עליה היום, זה מספרי 4. אתה צודק בנוגע לכל החסרונות שלו, אבל בלו הוא 4 ו-4 בלבד במצבו הנוכחי.

הוא לא יכול לשמור על אף אחד, ככה שבאמת אין הבדל אם הוא לא שומר על 4, לא שומר על 3 או לא שומר על 2 ;)

נראה לי שיש קצת הבדל...
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 01 נובמבר 2013, 16:58

roy1000 כתב:
felix_r כתב:
roy1000 כתב:פליקס, בלו לא מספיק זריז במתכונתו הנוכחית לשמור על רוב מספרי השלוש האירופה, שלא לדבר על גארדים. העמדה שהוא הכי מתאים לשמור עליה היום, זה מספרי 4. אתה צודק בנוגע לכל החסרונות שלו, אבל בלו הוא 4 ו-4 בלבד במצבו הנוכחי.

הוא לא יכול לשמור על אף אחד, ככה שבאמת אין הבדל אם הוא לא שומר על 4, לא שומר על 3 או לא שומר על 2 ;)

נראה לי שיש קצת הבדל...

זה תלוי באיזו עמדה משחק הסקורר של היריבה. אם הסקורר של היריבה משחק בעמדה 4, אז עדיף כבר להזיז את בלו לעמדה אחרת :D
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 01 נובמבר 2013, 17:07

טוב נו, אם אתה רוצה להמשיך להמציא שטויות ולעוות את המציאות אני לא אפריע לך.
"לא מגיע להתקפות מעבר"... נשאר בהגנה? הרי כל הרעיון זה שהוא יגיע להתקפת המעבר אחרון. זאת בדיוק המשמעות של טריילר. כבר נמאס לנסות להסביר לך את זה.

זרקת קודם משהו על זה שהוא תמיד שומר בוויק סייד, כלומר רחוק מהכדור ולכן לא יכול להגיע להתקפות מעבר, אבל זאת שטות גמורה כמובן. ההגנה של דייויד בלאט היא לא סטטית. השחקנים כל הזמן מחליפים מקומות, עושים סוויצ'ים ומחליפים בין סוגי הגנות בכל פוזישן. טיעון לא תקף.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 01 נובמבר 2013, 17:09

felix_r כתב:זה תלוי באיזו עמדה משחק הסקורר של היריבה. אם הסקורר של היריבה משחק בעמדה 4, אז עדיף כבר להזיז את בלו לעמדה אחרת :D

בעמדות 2-3 הוא לא מספיק מהיר לשמור כמעט על אף אחד. בעמדה 4 יש לו בעיה של גובה. אם הסקורר של היריבה הוא בעמדה 4, אולי בלו לא צריך להיות על המגרש?
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 01 נובמבר 2013, 17:23

MTA2311 כתב:טוב נו, אם אתה רוצה להמשיך להמציא שטויות ולעוות את המציאות אני לא אפריע לך.
"לא מגיע להתקפות מעבר"... נשאר בהגנה? הרי כל הרעיון זה שהוא יגיע להתקפת המעבר אחרון. זאת בדיוק המשמעות של טריילר. כבר נמאס לנסות להסביר לך את זה.

זרקת קודם משהו על זה שהוא תמיד שומר בוויק סייד, כלומר רחוק מהכדור ולכן לא יכול להגיע להתקפות מעבר, אבל זאת שטות גמורה כמובן. ההגנה של דייויד בלאט היא לא סטטית. השחקנים כל הזמן מחליפים מקומות, עושים סוויצ'ים ומחליפים בין סוגי הגנות בכל פוזישן. טיעון לא תקף.

אתה באמת עד כדי כך טיפש או שאתה רק נהנה לשחק אותה? אתה באמת לא מבין שלא כל מי שמגיע לאט להתקפה הוא טריילר? בשני המקרים (גם אתה באמת לא מבין וגם אתה רק משחק אותה) חבל על הזמן הפנוי שלי.

אני אמרתי שבלו תמיד שומר על השחקן שעומד בפינה של המגרש. אתה שוב מנסה להתחכם, אבל זה שוב לא יוצא לך. הגנת החילופים של בלאט לא מגיעה לפינות ברוב המקרים. למה? כי אף קבוצה לא עושה פיק-נ-רול בפינה! אז בפינה בדרך כלל אין חילופים. אם היית מבין כדורסל לפחות ב 10% ממה שאתה חושב, שאתה מבין, בכלל לא היית מעלה את הנושא הזה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 01 נובמבר 2013, 17:53

שחקן גבוה שמגיע להתקפת מעבר אחרון\ לאט הוא טריילר. אני יכול להבין למה זה מבאס בשבילך, בכל זאת בנית פה דיון שלם על בסיס חוסר ההבנה הזה, אבל זאת המציאות בכדורסל.

בלו לא תמיד שומר על השחקן שעומד בפינה. כשהקבוצה מתחילה באישית, הוא שומר על ה-4, וכשהקבוצה מתחילה באיזורית הוא שומר בפינה, באמצע( 2-1-2) או למעלה. הכל תלוי בסוג האזורית . רק שאין לזה שום משמעות, כי בלאט מחליף את סוג ההגנה לפחות פעם אחת בכל פוזשן. פעם, שעופר שלח ניסה להסביר מה זה מאצ' אפ זון, הוא אמר שמדובר בהגנה שמתחלפת כשיש פיק אנד רול, וכנראה מפה זה נשאר לך. הוא רק שכח לציין, שבמאצ' אפ זון, אפשר להחליף סוג הגנה גם אחרי X מסירות, אחרי חסימה לשחקן בלי כדור, או סתם כשהמאמן צועק מהספסל. את זה לא רואים בטלוויזיה, ולכן זאת הפעם הראשונה שאתה שומע על זה.

אתה לא צריך להתבייש שאתה לא מכיר את האופציות האלה. אתה בסך הכל אוהד מהשורה שרואה משחקים כבר הרבה זמן. אף אחד לא מצפה שתרד לרזולוציות כאלה. אתה מוזמן פשוט לבקש, ואני אכתוב פה פוסט מפורט על סוגי הגנות באופן כללי, על מה שבלאט משתמש במכבי ולמה הוא עושה את זה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 01 נובמבר 2013, 18:52

MTA2311 כתב:שחקן גבוה שמגיע להתקפת מעבר אחרון\ לאט הוא טריילר. אני יכול להבין למה זה מבאס בשבילך, בכל זאת בנית פה דיון שלם על בסיס חוסר ההבנה הזה, אבל זאת המציאות בכדורסל.

בלו לא תמיד שומר על השחקן שעומד בפינה. כשהקבוצה מתחילה באישית, הוא שומר על ה-4, וכשהקבוצה מתחילה באיזורית הוא שומר בפינה, באמצע( 2-1-2) או למעלה. הכל תלוי בסוג האזורית . רק שאין לזה שום משמעות, כי בלאט מחליף את סוג ההגנה לפחות פעם אחת בכל פוזשן. פעם, שעופר שלח ניסה להסביר מה זה מאצ' אפ זון, הוא אמר שמדובר בהגנה שמתחלפת כשיש פיק אנד רול, וכנראה מפה זה נשאר לך. הוא רק שכח לציין, שבמאצ' אפ זון, אפשר להחליף סוג הגנה גם אחרי X מסירות, אחרי חסימה לשחקן בלי כדור, או סתם כשהמאמן צועק מהספסל. את זה לא רואים בטלוויזיה, ולכן זאת הפעם הראשונה שאתה שומע על זה.

אתה לא צריך להתבייש שאתה לא מכיר את האופציות האלה. אתה בסך הכל אוהד מהשורה שרואה משחקים כבר הרבה זמן. אף אחד לא מצפה שתרד לרזולוציות כאלה. אתה מוזמן פשוט לבקש, ואני אכתוב פה פוסט מפורט על סוגי הגנות באופן כללי, על מה שבלאט משתמש במכבי ולמה הוא עושה את זה.

מצטער להגיד לך, אבל אתה עדיין לא קלטת מה זה טריילר.
אז נכון, כן הצלחת לקלוט בפעם העשירית, שזו חייבת להיות התקפה מתפרצת או התקפת מעבר, ולא כל התקפה, כפי שחשבת קודם. שאפו!
לא, זה לא יכול להיות שחקן שמגיע להתקפה לאט. אי אפשר לרוץ לאט למתפרצת. חשבתי שידעת זאת, אם היית שחקן, כפי שאתה טוען. טריילר, כפי שמשתמע מהמילה עצמה, זה שחקן שעוקב אחרי השחקן עם הכדור במרחק של כמה מטרים. בדרך כלל הוא נמצא שם לא בגלל שהוא הרבה יותר איטי, אלא פשוט כי הוא התחיל לרוץ מעמדה קצת רחוקה יותר.

כל מה שקישקשת על המאטצ'-אפ זון, בכלל לא קשור למקרה. מי שעומד בפינה באיזורית, בדרך כלל גם נשאר בדיוק באותו המקום גם כשההגנה מתחלפת לאישית
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 01 נובמבר 2013, 19:00

אי פעם אמרתי שמדובר בכל התקפה? עכשיו גם שקרים פליקס? די פתטי מצידך.

לא רק שזה יכול להיות שחקן שמגיע לאט יותר להתקפה, זאת מהות העניין. טריילר זה שחקן שמבחירה מגיע לאט יותר להתקפה, לא כי הוא רחוק יותר, לא בהכרח בגלל שהוא איטי יותר, אלא מבחירה. זאת מהות היתרון מהמהלך הזה. די מדהים בעיני שעוד לא קלטת את זה.

מי שעומד בפינה באיזורית, יזוז בהתאם לשחקן שהוא אמור לשמור כשההגנה מתחלפת לאישית. שוב, עדיף שתשאל אם אתה לא מבין, מאשר שתפזר סתם אמירות שגויות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 01 נובמבר 2013, 19:05

MTA2311 כתב:אי פעם אמרתי שמדובר בכל התקפה? עכשיו גם שקרים פליקס? די פתטי מצידך.

לא רק שזה יכול להיות שחקן שמגיע לאט יותר להתקפה, זאת מהות העניין. טריילר זה שחקן שמבחירה מגיע לאט יותר להתקפה, לא כי הוא רחוק יותר, לא בהכרח בגלל שהוא איטי יותר, אלא מבחירה. זאת מהות היתרון מהמהלך הזה. די מדהים בעיני שעוד לא קלטת את זה.

מי שעומד בפינה באיזורית, יזוז בהתאם לשחקן שהוא אמור לשמור כשההגנה מתחלפת לאישית. שוב, עדיף שתשאל אם אתה לא מבין, מאשר שתפזר סתם אמירות שגויות.

מי שמשקר כל הזמן זה אתה. אני אמרתי כבר בהתחלה, שבלו לא מגיע למתפרצות בכלל. תבדוק
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 01 נובמבר 2013, 20:56

חברים, הדיון מעניין, חבל על כל ה"מחמאות" מסביב... :thumbdown
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 01 נובמבר 2013, 21:03

זה חלק מהכיף יוני :)
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 01 נובמבר 2013, 21:10

הדיון זה רק טריילר למכות של אחרי... :)
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 01 נובמבר 2013, 21:15

החציל האצטקי כתב:הדיון זה רק טריילר למכות של אחרי... :)

ספוילר.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 01 נובמבר 2013, 21:18

felix_r כתב:

ספוילר.

פליקס, נראה לי שבזה אין לך סיכוי עליו... :dance4
למרות שמי יודע, אולי אתה בריון רוסי מפחיד :grin
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 01 נובמבר 2013, 21:41

felix_r כתב:

ספוילר.

אחרי השלשה שבלו דפק בטריילר היום, אני מקווה בשבילך שהדיון הוא לא באמת ספוילר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 01 נובמבר 2013, 21:45

MTA2311 כתב:
felix_r כתב:

ספוילר.

בלו קלע כמה שלשות יפות היום אבל שום טריילר לא היה שם.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 01 נובמבר 2013, 21:47

בלו שווה כל אגורה ששילמו לו
er79

הודעהעל ידי MTA2311 » 01 נובמבר 2013, 21:52

felix_r כתב:
MTA2311 כתב:
felix_r כתב:

ספוילר.

בלו קלע כמה שלשות יפות היום אבל שום טריילר לא היה שם.

תראה שוב את השלשה השנייה שלו.
אם עדיין תחשוב שלא היה שם טריילר, זה כנראה יוכיח סופית שאתה לא ממש יודע מה זה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי גל גל » 01 נובמבר 2013, 22:03

חחח אין יותר טריילר מזה
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר