טייריס רייס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: טייריס רייס

הודעהעל ידי roy1000 » 22 אוקטובר 2013, 13:14

yzafrir כתב:ואיך זה פותר את הבעיות המקצועיות ?
הפתרון היותר טוב זה להפסיק להלחיץ את כל המערכת ולתת ביטחון לשחקנים ולמאמן...המצב כרגע הוא לא כלכך גרוע בשביל בכלל לדבר על מהפכות שילחיצו את המערכת עוד יותר...
הפסד מינימאלי בספרד הוא תוצאה אפילו טובה משנים קודמות במיוחד כשמדובר כנראה ביריבה ישירה על מקום בשלב הבא...
לא ברור לי מה הלחץ ? העונה בקושי התחילה וזה לגיטימי שסגל חדש עדיין לא התחבר לגמרי . בואו נחכה עוד כמה מחזורים ואז נראה אם יש מקום ללחץ או לא .

במכבי אין זמן ןאין סבלנות וכל הפסד ביורוליג הוא קריטי בשלב הנוכחי. הלחץ תמיד קיים. אף אחד לא יחכה כמה מחזורים. המשחק ביום חמישי הוא קריטי.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 22 אוקטובר 2013, 13:23

roy1000 כתב:
yzafrir כתב:ואיך זה פותר את הבעיות המקצועיות ?
הפתרון היותר טוב זה להפסיק להלחיץ את כל המערכת ולתת ביטחון לשחקנים ולמאמן...המצב כרגע הוא לא כלכך גרוע בשביל בכלל לדבר על מהפכות שילחיצו את המערכת עוד יותר...
הפסד מינימאלי בספרד הוא תוצאה אפילו טובה משנים קודמות במיוחד כשמדובר כנראה ביריבה ישירה על מקום בשלב הבא...
לא ברור לי מה הלחץ ? העונה בקושי התחילה וזה לגיטימי שסגל חדש עדיין לא התחבר לגמרי . בואו נחכה עוד כמה מחזורים ואז נראה אם יש מקום ללחץ או לא .

במכבי אין זמן ןאין סבלנות וכל הפסד ביורוליג הוא קריטי בשלב הנוכחי. הלחץ תמיד קיים. אף אחד לא יחכה כמה מחזורים. המשחק ביום חמישי הוא קריטי.

המשחק ביום חמישי היה הראשון העונה !! מה בדיוק קריטי בהפסד מינימאלי בויטוריה ? זה משהו שלא היה מובטח לנו גם עם סגל יותר טוב ממה שיש...
המשחק ביום חמישי הוא קריטי בלי קשר לסגל כי מדובר ביריבה נחותה ובמשחק בית ראשון....
אני לא רואה שום סיבה לפאניקה שיש כרגע .
אולי עוד חודש חודשיים אדבר אחרת אבל כרגע זה נראה יותר כמו חוסר ביטחון וחוסר חיבור של שחקנים מאשר מחסור בכשרון או פוטנציאל...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 22 אוקטובר 2013, 13:26

yzafrir כתב:המשחק ביום חמישי היה הראשון העונה !! מה בדיוק קריטי בהפסד מינימאלי בויטוריה ? זה משהו שלא היה מובטח לנו גם עם סגל יותר טוב ממה שיש...
המשחק ביום חמישי הוא קריטי בלי קשר לסגל כי מדובר ביריבה נחותה ובמשחק בית ראשון....
אולי עוד חודש חודשיים אדבר אחרת אבל כרגע זה נראה יותר כמו חוסר ביטחון וחוסר חיבור של שחקנים מאשר מחסור בכשרון או פוטנציאל...

אין שום דבר קירטי בהפסד בויטוריה, אבל כמו שאמרת, הפסד ביום חמישי יהיה בעיה לא פשוטה שתהפוך את ההעפלה לטופ 16 למאתגרת.

הפאניקה באה בגלל צורת המשחק של הקבוצה יותר מאשר התוצאות עצמן. הקבוצה נראית כמו שכונה. המשחק ביום חמישי יכריע אם יש עוד חודש, או אם כפתור הפאניקה והנפת החרב יקרו הרבה יותר מהר מזה.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 22 אוקטובר 2013, 13:44

roy1000 כתב:
yzafrir כתב:המשחק ביום חמישי היה הראשון העונה !! מה בדיוק קריטי בהפסד מינימאלי בויטוריה ? זה משהו שלא היה מובטח לנו גם עם סגל יותר טוב ממה שיש...

אין שום דבר קירטי בהפסד בויטוריה, אבל כמו שאמרת, הפסד ביום חמישי יהיה בעיה לא פשוטה שתהפוך את ההעפלה לטופ 16 למאתגרת.

הפאניקה באה בגלל צורת המשחק של הקבוצה יותר מאשר התוצאות עצמן. הקבוצה נראית כמו שכונה. המשחק ביום חמישי יכריע אם יש עוד חודש, או אם כפתור הפאניקה והנפת החרב יקרו הרבה יותר מהר מזה.

זה נכון. אם כי צריך בכל זאת לקחת בחשבון, שקאחה היא קבוצה חלשה מאוד העונה (ניצחה רק את מכבי בכל המסגרות עד עכשיו), שבקלות יכולה להפוך לנמושה של הבית שלנו ביורוליג, ואז ההפסד שלנו בויטוריה יכול לעלות לנו ביוקר
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 22 אוקטובר 2013, 14:55

felix_r כתב:
roy1000 כתב:

זה נכון. אם כי צריך בכל זאת לקחת בחשבון, שקאחה היא קבוצה חלשה מאוד העונה (ניצחה רק את מכבי בכל המסגרות עד עכשיו), שבקלות יכולה להפוך לנמושה של הבית שלנו ביורוליג, ואז ההפסד שלנו בויטוריה יכול לעלות לנו ביוקר

אבל בשביל זה ניצטרך לחכות עד לסוף הסיבוב....אני יותר מאמין שזו הקבוצה שתילחם איתנו על המקום 3-4 ...

הקבוצה ניראת כמו שכונה ? כבר שנתיים מכבי משחקת כדורסל שכונה ללא רכז (להוציא את תקופת פארמר כמובן...) . וגם אז הפסדנו במשחק הראשון בחוץ...
הפסד בית במשחק השני של העונה הוא קריטי בכל מצב כמו לפני שנה ,שנתיים ושלוש...
אבל בוא נחכה ונראה אם באמת נפסיד ....כל מה שאני מנסה להגיד זה שתנו קצת זמן . אפילו עד יום חמישי אין לכם סבלנות וחלק פה כבר קברו את המשחק והעונה בכלל....
ברור שמכבי לא קבוצת פיינלפור אבל היא טובה יותר מבעונה הקודמת למרות שזה לא יבוא לידי ביטוי בהעפלה לשלב גבוהה יותר....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 אוקטובר 2013, 21:47

בפעם ה-800, אין לרייס מה לחפש פה
סרט על הראש או לא סרט על הראש, אי אפשר ללמד איי קיו וגם בפעולות יחידות הוא לא שלאגר
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 24 אוקטובר 2013, 21:51

Holiday_Armadillo כתב:בפעם ה-800, אין לרייס מה לחפש פה
סרט על הראש או לא סרט על הראש, אי אפשר ללמד איי קיו וגם בפעולות יחידות הוא לא שלאגר

מסכים,אני עדיין חושב שיש לו כישרון אבל מה זה עוזר אם הוא כל כך טיפש?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 24 אוקטובר 2013, 21:52

כן. זה כבר עצוב לראות אותו מנסה את מהלכי ביינום בלי היכולת האתלטית של ביינום.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 24 אוקטובר 2013, 21:54

roy1000 כתב:

נראה לי שבקצב הזה הוא לא סוגר את נובמבר כאן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 24 אוקטובר 2013, 22:44

jol9 כתב:
roy1000 כתב:

נראה לי שבקצב הזה הוא לא סוגר את נובמבר כאן.

צריך פשוט לעשות לו המתת חסד (ספורטיבית).
roy1000

רייס חייב לעלות על מטוס

הודעהעל ידי שחף » 01 נובמבר 2013, 22:58

לא מבין איך הוא עדיין פה. כן, הוא לא איזה סרטן סטייל רודני ביופורד, אבל הוא לא נראה כמו מישהו שיכול להתפתח לשחקן מועיל בהמשך העונה והוא בעיקר נראה כמו גירסאת העניים של היקמן, שזה לא משהו בכלל.

לאור הסקאוטיג המסחרר של הפדרמנים, אולי עדיף שישלחו אותו הביתה כבר עכשיו וינסו למצוא שחקן מועיל מאלה שנפלטו ממחנות האימונים ב-NBA מאשר לחכות עוד חודשיים לטופ 16 ואז נקבל שחקן ברמה של דרקו פלאניניץ' אשתקד.
שחף

Re: רייס חייב לעלות על מטוס

הודעהעל ידי rc4991 » 02 נובמבר 2013, 21:10

שחף כתב:לא מבין איך הוא עדיין פה. כן, הוא לא איזה סרטן סטייל רודני ביופורד, אבל הוא לא נראה כמו מישהו שיכול להתפתח לשחקן מועיל בהמשך העונה והוא בעיקר נראה כמו גירסאת העניים של היקמן, שזה לא משהו בכלל.

לאור הסקאוטיג המסחרר של הפדרמנים, אולי עדיף שישלחו אותו הביתה כבר עכשיו וינסו למצוא שחקן מועיל מאלה שנפלטו ממחנות האימונים ב-NBA מאשר לחכות עוד חודשיים לטופ 16 ואז נקבל שחקן ברמה של דרקו פלאניניץ' אשתקד.

חייבים להחליף אותו במהירות בגארד איכותי
יש את נולאן סמית' מצ'דביטה ויש בטח כמה פוטנציאלים מעניינים מה-NBA
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 02 נובמבר 2013, 21:17

לנולאן סמית׳ יש סטט׳ מדהימה, הוא סקורר מצויין, ידענו את זה גם שלא הלך לו כ״כ בNBA.
עוד שחקן עם סטט׳ טובה בירוקאפ הוא בובי דיקסון, מפחיד אותי שהשם שלו מוכר לי, בטח אגלה שהוא שיחק בארץ או משהו כזה.
מישהו שמאוד הייתי רוצה לראות כאן במקום רייס זה רודריג בובואה הצרפתי למרבה ההפתעה חופשי כרגע, שחקן עם איכויות שאין הרבה באירופה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי felix_r » 02 נובמבר 2013, 22:31

LIAV10 כתב:לנולאן סמית׳ יש סטט׳ מדהימה, הוא סקורר מצויין, ידענו את זה גם שלא הלך לו כ״כ בNBA.
עוד שחקן עם סטט׳ טובה בירוקאפ הוא בובי דיקסון, מפחיד אותי שהשם שלו מוכר לי, בטח אגלה שהוא שיחק בארץ או משהו כזה.
מישהו שמאוד הייתי רוצה לראות כאן במקום רייס זה רודריג בובואה הצרפתי למרבה ההפתעה חופשי כרגע, שחקן עם איכויות שאין הרבה באירופה.

דיקסון שיחק עונה אחת ביורוליג במדי ווילרבן. לא הרשים במיוחד. בעונה ההיא הוא שיחק נגד מכבי, אבל לא ביורוליג, אלא בטורניר ההכנה בצרפת, אז היה לו יום גדול, והוא קלע די הרבה שלשות.

http://www.eurocupbasketball.com/eurocu ... code=E2009

דרך אגב, העונה בקבוצתו הטורקית הוא משחק עם אקס-מכבי אסטבן באטיסטה ועם ליאו לייונס (אקס-מיגדל) :grin
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 03 נובמבר 2013, 11:44

בובי דיקסון זה שחקן שכבר הרבה שנים משחק בקבוצות קטנות באירופה , בעיקר בצרפת ואיטליה...אני לא אוהב אותו כלכך , הוא די אנוכי...
נולן סמית' זה שינוי מרענן בנוף של היורוקאפ שנותן משחקים אדירים , בטח יחסית לרוקי באירופה...
בובאה בהחלט שם טוב שגם אותי הפתיעה שהוא פנוי...
בכל מקרה אני חושב שעדיין צריך לתת צ'אנס לרייס שלדעתי מראה שיפור מסויים...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 03 נובמבר 2013, 21:23

שיפור? נכון, במשחק במשחק ביום שישי הוא החליק רק פעמיים במקום שלוש בממוצע. מי הדביק לו שמן על הסוליות?
er79

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 נובמבר 2013, 21:27

אם הגענו למצב ש4 נקודות ואסיסט, ב30 דקות זה "שיפור", כנראה שהיו צריכים לשכוח אותו ברוסיה בטעות.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מני » 05 נובמבר 2013, 11:43

עד מתי?? רייס!!!!

"רייס עלה לפרקט במהלך הרבע הראשון והוחלף כעבור שתי דקות אחרי שגרם למהלך של סל ועבירה. בלאט לקח את הפעולה ההגנתית הכושלת של רייס באופן קשה והפגין חוסר שביעות רצון אנימטית במיוחד כשבנוסף, בעת ירידתו של רייס לספסל, הפנה בלאט לשחקן את גבו ולא לחץ את ידו".

תביאו כבר רכז פיקנרולר כמו שפיני אמר בחמישיות.

הוא לא רכז 1 הוא כמו היקמן מספר 2 אבל הרבה יותר גרוע ממנו.
סמל אישי של המשתמש
מני

הודעהעל ידי dod » 05 נובמבר 2013, 12:41

מני כתב:עד מתי?? רייס!!!!

"רייס עלה לפרקט במהלך הרבע הראשון והוחלף כעבור שתי דקות אחרי שגרם למהלך של סל ועבירה. בלאט לקח את הפעולה ההגנתית הכושלת של רייס באופן קשה והפגין חוסר שביעות רצון אנימטית במיוחד כשבנוסף, בעת ירידתו של רייס לספסל, הפנה בלאט לשחקן את גבו ולא לחץ את ידו".

יובל נעימי?
אה לא, הוא ישראלי
dod

הודעהעל ידי קודי » 05 נובמבר 2013, 13:08

מני כתב:עד מתי?? רייס!!!!

ולמה בדיוק משחררים את נעימי? מישהו באמת חושב שרייס טוב ממנו או שימצאו עכשיו רכז אחר יותר טוב?
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים