על ידי yzafrir » 22 אוקטובר 2013, 14:55
felix_r כתב:roy1000 כתב:yzafrir כתב:המשחק ביום חמישי היה הראשון העונה !! מה בדיוק קריטי בהפסד מינימאלי בויטוריה ? זה משהו שלא היה מובטח לנו גם עם סגל יותר טוב ממה שיש...
המשחק ביום חמישי הוא קריטי בלי קשר לסגל כי מדובר ביריבה נחותה ובמשחק בית ראשון....
אני לא רואה שום סיבה לפאניקה שיש כרגע .
אולי עוד חודש חודשיים אדבר אחרת אבל כרגע זה נראה יותר כמו חוסר ביטחון וחוסר חיבור של שחקנים מאשר מחסור בכשרון או פוטנציאל...
אין שום דבר קירטי בהפסד בויטוריה, אבל כמו שאמרת, הפסד ביום חמישי יהיה בעיה לא פשוטה שתהפוך את ההעפלה לטופ 16 למאתגרת.
הפאניקה באה בגלל צורת המשחק של הקבוצה יותר מאשר התוצאות עצמן. הקבוצה נראית כמו שכונה. המשחק ביום חמישי יכריע אם יש עוד חודש, או אם כפתור הפאניקה והנפת החרב יקרו הרבה יותר מהר מזה.
זה נכון. אם כי צריך בכל זאת לקחת בחשבון, שקאחה היא קבוצה חלשה מאוד העונה (ניצחה רק את מכבי בכל המסגרות עד עכשיו),
שבקלות יכולה להפוך לנמושה של הבית שלנו ביורוליג, ואז ההפסד שלנו בויטוריה יכול לעלות לנו ביוקר
אבל בשביל זה ניצטרך לחכות עד לסוף הסיבוב....אני יותר מאמין שזו הקבוצה שתילחם איתנו על המקום 3-4 ...
הקבוצה ניראת כמו שכונה ? כבר שנתיים מכבי משחקת כדורסל שכונה ללא רכז (להוציא את תקופת פארמר כמובן...) . וגם אז הפסדנו במשחק הראשון בחוץ...
הפסד בית במשחק השני של העונה הוא קריטי בכל מצב כמו לפני שנה ,שנתיים ושלוש...
אבל בוא נחכה ונראה אם באמת נפסיד ....כל מה שאני מנסה להגיד זה שתנו קצת זמן . אפילו עד יום חמישי אין לכם סבלנות וחלק פה כבר קברו את המשחק והעונה בכלל....
ברור שמכבי לא קבוצת פיינלפור אבל היא טובה יותר מבעונה הקודמת למרות שזה לא יבוא לידי ביטוי בהעפלה לשלב גבוהה יותר....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.