MTA2311 כתב:כבר מזמן לא היה שחקן פיק אנד רול ברמה של אינגלז במכבי
מה זה אומר עליו אם טיוס נראה טוב כשהוא משחק איתו?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:כבר מזמן לא היה שחקן פיק אנד רול ברמה של אינגלז במכבי
קודי כתב:אני אחזור שוב על מה שאמרתי לפני כמה שבועות - רייס הוא הגארד הזר הכי גרוע ששיחק במכבי מזה שנים רבות מאוד. לא ברור לי מה הוא עדיין עושה פה ולמה לעזאזל בלאט מעדיף אותו על פני נעימי.
קודי כתב:אני אחזור שוב על מה שאמרתי לפני כמה שבועות - רייס הוא הגארד הזר הכי גרוע ששיחק במכבי מזה שנים רבות מאוד. לא ברור לי מה הוא עדיין עושה פה ולמה לעזאזל בלאט מעדיף אותו על פני נעימי.
קודי כתב:גליל קבוצה כל כך חלשה שזה מדהים. ללא ספק דרוקר בנה שם את אחת הקבוצות החלשות בליגה.
roy1000 כתב:קודי כתב:אני אחזור שוב על מה שאמרתי לפני כמה שבועות - רייס הוא הגארד הזר הכי גרוע ששיחק במכבי מזה שנים רבות מאוד. לא ברור לי מה הוא עדיין עושה פה ולמה לעזאזל בלאט מעדיף אותו על פני נעימי.
הוא אחד הזרים הגרועים בליגה וזה אומר הרבה.
מכביסט29 כתב:קודי כתב:גליל קבוצה כל כך חלשה שזה מדהים. ללא ספק דרוקר בנה שם את אחת הקבוצות החלשות בליגה.
ולעומת זאת אינגלס ממשיך להוכיח את היותו בינגו רציני. תענוג.
felix_r כתב:לא מבין למה אורי לוי ממשיך לומר שלאינגלס יש 100% מהשדה כשעוד בתחילת הרבע הוא החטיא זריקה ל 2
קודי כתב:felix_r כתב:לא מבין למה אורי לוי ממשיך לומר שלאינגלס יש 100% מהשדה כשעוד בתחילת הרבע הוא החטיא זריקה ל 2
אורי לוי היה צריך לפרוש כבר לפני 10 שנים. אם לא היתה לו קביעות ברשות השידור הוא כבר היה מחוסר עבודה שנים רבות.
MTA2311 כתב:מכבי משחקת כדורסל טוב
Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:אני אחזור שוב על מה שאמרתי לפני כמה שבועות - רייס הוא הגארד הזר הכי גרוע ששיחק במכבי מזה שנים רבות מאוד. לא ברור לי מה הוא עדיין עושה פה ולמה לעזאזל בלאט מעדיף אותו על פני נעימי.
ואני רוצה לדעת מה לעזאזל עבר לפיני בראש כשהוא אמר שהוא אחד הזרים הטובים שהגיעו למכבי בשנים האחרונות
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:אני אחזור שוב על מה שאמרתי לפני כמה שבועות - רייס הוא הגארד הזר הכי גרוע ששיחק במכבי מזה שנים רבות מאוד. לא ברור לי מה הוא עדיין עושה פה ולמה לעזאזל בלאט מעדיף אותו על פני נעימי.
ואני רוצה לדעת מה לעזאזל עבר לפיני בראש כשהוא אמר שהוא אחד הזרים הטובים שהגיעו למכבי בשנים האחרונות
הוא היה ציני בטירוף כרמל.