המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:ג'יימס מחליא אותי העונה
נו באמת, ״מחליא״
felix_r כתב:אני מתחיל לפחד, שדיוויד בלאט ישרוף את אינגלס. הוא משחק בסביבות 35 דקות גם ביורוליג וגם בליגה. זה מאמץ גדול מדי.
felix_r כתב:אני מתחיל לפחד, שדיוויד בלאט ישרוף את אינגלס. הוא משחק בסביבות 35 דקות גם ביורוליג וגם בליגה. זה מאמץ גדול מדי.
MTA2311 כתב:האמת שהעניין עם ג'ייק כהן מעצבן אותי הרבה יותר מסוגיית נעימי.
בניגוד לנעימי, לג'ייק כהן יש באמת פוטנציאל להיות שחקן מוביל במכבי יום אחד. ראיתם שאין לו מקום בסגל השנה( וזה היה לי ברור שזה יהיה המצב)? לפחות תשאילו אותו, בשביל שלא יתבזבז פה עונה שלמה על הספסל.
MTA2311 כתב:האמת שהעניין עם ג'ייק כהן מעצבן אותי הרבה יותר מסוגיית נעימי.
בניגוד לנעימי, לג'ייק כהן יש באמת פוטנציאל להיות שחקן מוביל במכבי יום אחד. ראיתם שאין לו מקום בסגל השנה( וזה היה לי ברור שזה יהיה המצב)? לפחות תשאילו אותו, בשביל שלא יתבזבז פה עונה שלמה על הספסל.
קודי כתב:רייס שיחק היום שבע דקות, קלע אפס נקודות עם מדד מינוס שלוש ובדקות שלו על המגרש היה 13 הפרש לגליל. מדהים. כמה עוד הזדמנויות יתנו לו? לא הבינו כבר את הפרנציפ? מדובר בשחקן כדורסל רע שלא יתרום למכבי כלום העונה.
שחף כתב:וזה יותר מידי, לאור זה שלשחקן חדש ייקח זמן להשתלב ואם נביא אחד כזה לקראת הטופ 16 הוא כנראה כבר לא יתרום כלום.
felix_r כתב:שחף כתב:וזה יותר מידי, לאור זה שלשחקן חדש ייקח זמן להשתלב ואם נביא אחד כזה לקראת הטופ 16 הוא כנראה כבר לא יתרום כלום.
אל תשכח שיש לנו גם ככה סגל יותר מדי ארוך. אני מאמין שההנהלה קודם תסדר את העניינים של נעימי ואולי גם של כהן, ורק אז תבדוק את הנושא של רייס
dod כתב:felix_r כתב:שחף כתב:וזה יותר מידי, לאור זה שלשחקן חדש ייקח זמן להשתלב ואם נביא אחד כזה לקראת הטופ 16 הוא כנראה כבר לא יתרום כלום.
אל תשכח שיש לנו גם ככה סגל יותר מדי ארוך. אני מאמין שההנהלה קודם תסדר את העניינים של נעימי ואולי גם של כהן, ורק אז תבדוק את הנושא של רייס
מישהו מאמין שבמקום רייס (אם בכלל) יגיע מישהו יותר טוב מנעימי?
LIAV10 כתב:האמן יש לי תחושה שנראה פה את בראון.
felix_r כתב:LIAV10 כתב:האמן יש לי תחושה שנראה פה את בראון.
אתה מאמין שבלאט אוהב את בראון?
לי נראה שאם הוא היה אוהב אותו, הינו רואים אותו פה, ולא בסין
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים