ריטאס היא הכבשה השחורה של הצהובים, שמעולם לא ניצחו את הליטאים במסגרת היורוליג. עד כה שני המועדונים נפגשו 4 פעמים - פעמיים הפסידה מכבי בעונת 2005/6 ופעמיים בעונת 2007/8.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ריטאס היא הכבשה השחורה של הצהובים, שמעולם לא ניצחו את הליטאים במסגרת היורוליג. עד כה שני המועדונים נפגשו 4 פעמים - פעמיים הפסידה מכבי בעונת 2005/6 ופעמיים בעונת 2007/8.
misha כתב:ריטאס היא הכבשה השחורה של הצהובים, שמעולם לא ניצחו את הליטאים במסגרת היורוליג. עד כה שני המועדונים נפגשו 4 פעמים - פעמיים הפסידה מכבי בעונת 2005/6 ופעמיים בעונת 2007/8.
jol9 כתב:מישהו יודע איך רואים את המשחק בחו"ל?
LIAV10 כתב:אולי רייס יראה כמו שחקן נגד האקס-אקסית.
אולי, כנראה שלא, בטוח שלא,לא.
גל גל כתב:jol9 כתב:מישהו יודע איך רואים את המשחק בחו"ל?
http://shidurimtv.blogspot.co.il/2013/05/liveme.html יהיה פה שידור לקראת המשחק או באתר ספורט 5 כמובן ווואלה וכל אלו
yzafrir כתב:LIAV10 כתב:אולי רייס יראה כמו שחקן נגד האקס-אקסית.
זה נראה כאילו אתה מאחל לו שזה לא יקרה...
השנאה שלכם כלפי שחקן לפעמים גוברת על האהדה למכבי....
הצלחה של כל שחקן זה גם הצלחה של הקבוצה ואפילו אם אני לא אוהב שחקן מסויים (ובשנים האחרונות יש כמה כאלו ) אני עדיין רוצה שהם יצליחו ויובליו את הקבוצה להצלחה....
אם רייס יתן משחק טוב זה יכול להעלות לו את הביטחון ואולי לחבר אותו סוף סוף לקבוצה....
yzafrir כתב:LIAV10 כתב:אולי רייס יראה כמו שחקן נגד האקס-אקסית.
הצלחה של כל שחקן זה גם הצלחה של הקבוצה ואפילו אם אני לא אוהב שחקן מסויים (ובשנים האחרונות יש כמה כאלו ) אני עדיין רוצה שהם יצליחו ויובליו את הקבוצה להצלחה....
אם רייס יתן משחק טוב זה יכול להעלות לו את הביטחון ואולי לחבר אותו סוף סוף לקבוצה....
MTA2311 כתב:jol9 כתב:מישהו יודע איך רואים את המשחק בחו"ל?
אי אפשר סתם לזרוק "חו"ל" לאוויר בלי להגיד איפה...
rc4991 כתב:jol9 כתב:מישהו יודע איך רואים את המשחק בחו"ל?
ואפילו לא סיפרת לנו
MTA2311 כתב:yzafrir כתב:LIAV10 כתב:אולי רייס יראה כמו שחקן נגד האקס-אקסית.
איך זה נראה שהוא מאחל לו לא להיות טוב בדיוק?
הוא פשוט אומר שאין סיכוי שהוא ייתן משחק טוב.
באמת שאני לא מבין מה עוד צריך לקרות בשביל שתודה שטעית לגבי האפס הזה.
LIAV10 כתב:אולי רייס יראה כמו שחקן נגד האקס-אקסית.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־22 אורחים