המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קודי כתב:לגבי רייס - תקראו את הכתבה שמתפרסמת עליו בוואלה ותבינו שגם בריטאס לא ממש מחזיקים ממנו. הבחור היה צריך כבר מזמן להיות על מטוס לארה"ב במקום על המטוס לוילנה. מדובר בשחקן חיזוק, שאמור לחזק את הקבוצה, ואם יש לך ישראלים ברמה דומה (או אפילו קרובים לרמה שלו) צריך לתת להם עדיפות על פניו. לא רק שהוא לא מחזק את הקבוצה אלא שאפילו לא מלבישים את יובל נעימי, שלטעמי הוא שחקן טוב יותר ממנו. חבל שבלאט לא נותן לנעימי עשירית מהקרדיט שרייס החלש מקבל וחבל שבכל העונה שעברה מורן רוט לא קיבל רבע מהקרדיט שרייס קיבל עד עכשיו. אם היה מדובר בשחקן יורוליג מוכח אז אני יכול להבין את הצ'אנסים שהוא מקבל אבל רייס מעולם לא עשה כלום ברמות הגבוהות של אירופה ושיחק בארבע קבוצות בינוניות ומטה שמעולם לא לקחו אף תואר כשהוא לובש את חולצתן (הוא שותף לעונה הכי גרועה של ריטאס מזה שנים רבות). כך שלא בטוח בכלל שהוא יכול להשתפר יותר מדי מעבר ליכולת הנוכחית שלו. לטעמי פשוט מדובר בהחלטה אידיוטית של בלאט, שבמקום לתת את הדקות שלו לנעימי מעדיף לשחרר את האחרון ולהיתקע עם עוד זר שיש כמה גארדים ישראלים טובים ממנו.
MTA2311 כתב:לא בטוח שזה כישלון של מחלקת הסקאוטינג.
זה לא פשוט למצוא בחצי מיליון יורו שחקן שיכול להוביל קבוצה כמו מכבי.
אנחנו גם לא יודעים מה חלוקת העבודה בין מחלקת הסקאוטינג לצוות המקצועי.
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:לא בטוח שזה כישלון של מחלקת הסקאוטינג.
חצי מיליון יורו?
יותר בכיוון של 300K דולר.
yzafrir כתב:MTA2311 כתב:yzafrir כתב:LIAV10 כתב:אולי רייס יראה כמו שחקן נגד האקס-אקסית.
אולי, כנראה שלא, בטוח שלא,לא.
זה נראה כאילו אתה מאחל לו שזה לא יקרה...
השנאה שלכם כלפי שחקן לפעמים גוברת על האהדה למכבי....
הצלחה של כל שחקן זה גם הצלחה של הקבוצה ואפילו אם אני לא אוהב שחקן מסויים (ובשנים האחרונות יש כמה כאלו ) אני עדיין רוצה שהם יצליחו ויובליו את הקבוצה להצלחה....
אם רייס יתן משחק טוב זה יכול להעלות לו את הביטחון ואולי לחבר אותו סוף סוף לקבוצה....
איך זה נראה שהוא מאחל לו לא להיות טוב בדיוק?
הוא פשוט אומר שאין סיכוי שהוא ייתן משחק טוב.
באמת שאני לא מבין מה עוד צריך לקרות בשביל שתודה שטעית לגבי האפס הזה.
ה "לא" האחרון שהוא כתב מראה שהוא באמת מקווה שהוא לא יתן משחק טוב מהסיבה כמו שיוני כתב....
מה צריך לקרות כדי שאני אודה שטעיתי ? נדבר בסוף השלב הראשון ואז נראה אם אצטרך להודות או לא...כרגע אני חושב שהוא ראוי לקבל עוד צ'אנסים , מה גם שהקבוצה ניראת לא רע כלכך והנזק אם בכלל הוא לא רציני כרגע .
אני מעדיף שיקבל את כל הצ'אנסים בשלב הזה מאשר שיצטרכו לזרוק אותו לבריכה העמוקה בסוף העונה כמו שקרה עם מדלי בסוף העונה שעברה...
להחליף אותו גם ככה לא יחליפו העונה . לפחות שינסו להכניס אותו לעניינים .
עברו בשנים האחרונות הרבה שחקנים טובים במכבי שהוכח אחרי מכבי שהם התפספסו פה כמו לאמפה , שרמאנדיני ואפילו מדלי ולאזמה....לפחות צריך לנסות לראות למה זה קרה ולהפיק לקחים ואת זה בלאט וההנהלה לא תמיד עושים וחבל .
יוני , אני בטוח שגם אם יתחיל לתת רצף של משחקים טובים יהיו כאלו שלא יפרגנו לו עדיין כמו שיש עדיין כאלו שלא מפרגנים להיקמן למרות מה שהוא עושה (וגם לסמית' אגב...) .
כמו שאמרת , כשאתה לא אוהב שחקן מסויים אז אתה תשנא אותו גם אם ישחק טוב , ודוגמא קלאסית לזה הוא אלן אנדרסון שהעלה לבדו את מכבי לטופ 8 והיה ענק בטופ 16 ועדיין לא פירגנו לו ...
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:לא בטוח שזה כישלון של מחלקת הסקאוטינג.
חצי מיליון יורו?
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:לא בטוח שזה כישלון של מחלקת הסקאוטינג.
חצי מיליון יורו?
לא יודע למה יצא לי יורו.
חצי מיליון דולר כמובן...
er79 כתב:הכתבה על רייס לא מחדשת משהו שכבר לא ידענו. מדובר בשחקן אפסי שפשוט לא מתאים לרמות האלו. מצד שני גם שרף צודק, מי שחושב שמכבי ישחררו אותו ייתבדה. הפתרון הוא או להתבסס על אוחיון עם עזרה מנעימי, שאני מסכים עם קודי שעדיף על רייס, או להמר על אוחיון בשילוב עם אינגלס כרכז, לא האופציה הכי אידאלית אבל גם היא עדיפה על רייס
jol9 כתב:MTA2311 כתב:לא בטוח שזה כישלון של מחלקת הסקאוטינג.
תראה איזה אבסורד זה... אנחנו מדברים כאן על עוד כשלון של מחלקת הסקאוטינג (ואולי מחלקת הסקאוטינג בשילוב עם הצוות המקצועי).
מישהו יכול לתת לי כאן הצלחה של מחלקת הסקאוטינג מאז שהיא הוקמה?
אפילו אם נפרגן ונגיד שהיקמן הוא הצלחה גדולה שלהם, מי עוד? בשלוש או ארבע שנים שהמחלקה הזאת קיימת, שחקן אחד? זהו?
ניסו את המחלקה שלוש או ארבע שנים. די.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:לא בטוח שזה כישלון של מחלקת הסקאוטינג.
תראה איזה אבסורד זה... אנחנו מדברים כאן על עוד כשלון של מחלקת הסקאוטינג (ואולי מחלקת הסקאוטינג בשילוב עם הצוות המקצועי).
אפילו אם נפרגן ונגיד שהיקמן הוא הצלחה גדולה שלהם, מי עוד? בשלוש או ארבע שנים שהמחלקה הזאת קיימת, שחקן אחד? זהו?
אפשר לדבר על היקמן וסמית, אבל באמת שלא היו יותר מדי הצלחות.
בכל מקרה, לדעתי מכבי כן צריכה פונקציית סקאוטינג מסוג כלשהו. אולי צריך שיהיו בה אנשים אחרים אחרים, אולי צריך שיהיו לה סמכויות שונות, אבל מועדון עם תקציב קטן, שנאלץ לחיות על מציאות, צריך מישהו שמראה קלטות של שחקנים מרחבי העולם.
קודי כתב:er79 כתב:הכתבה על רייס לא מחדשת משהו שכבר לא ידענו. מדובר בשחקן אפסי שפשוט לא מתאים לרמות האלו. מצד שני גם שרף צודק, מי שחושב שמכבי ישחררו אותו ייתבדה. הפתרון הוא או להתבסס על אוחיון עם עזרה מנעימי, שאני מסכים עם קודי שעדיף על רייס, או להמר על אוחיון בשילוב עם אינגלס כרכז, לא האופציה הכי אידאלית אבל גם היא עדיפה על רייס
עזוב, שלא יביאו לו עכשיו מחליף. שקודם כל ישלחו אותו הביתה (איזו סיבה יש לשחרר את נעימי ולא את רייס?) ויתנו צ'אנס לנעימי כמחליף לאוחיון.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:לא בטוח שזה כישלון של מחלקת הסקאוטינג.
בכל מקרה, לדעתי מכבי כן צריכה פונקציית סקאוטינג מסוג כלשהו. אולי צריך שיהיו בה אנשים אחרים אחרים, אולי צריך שיהיו לה סמכויות שונות, אבל מועדון עם תקציב קטן, שנאלץ לחיות על מציאות, צריך מישהו שמראה קלטות של שחקנים מרחבי העולם.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:לא בטוח שזה כישלון של מחלקת הסקאוטינג.
רציתי לכתוב גם את סמית'. תכלס, כמו שיובל אמר היקמן לא היה מציאה (שחקן מוכר) וסמית' גם לא ממש, אבל אני בהחלט נותן להם בשמחה להנות מהספק.
מדובר במחלקה עם אחוז הצלחה נמוך יותר מאחוזי גביע קוטג'... זה נראה לך סביר להמשיך ולהחזיק ולתחזק מחלקה יקרה כ"כ עם תפוקה גרועה כ"כ?
אין לי בעיה שישאירו את המחלקה בעינה, רק שיביאו לשם מקצוען אחד או שניים, ולא את החברים של דני.
אולי איזה סקאוט אמריקאי, שיודע דבר או שניים על המקצוע, ולא יבוא להתפנק על חשבון הקבוצה בנסיעות לברלין, למדריד וכמובן ללאס וגאס
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־27 אורחים