טייריס רייס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: טייריס רייס

הודעהעל ידי חנו'ש » 05 נובמבר 2013, 13:31

קודי כתב:ולמה בדיוק משחררים את נעימי? מישהו באמת חושב שרייס טוב ממנו או שימצאו עכשיו רכז אחר יותר טוב?

עד כמה שהיינו רוצים להפיל גם את זה על ההנהלה, זו כבר אשמתו של בלאט.
הרי עד עכשיו נעימי היה בקבוצה והוא לא זכה אפילו להתלבש.
ההחלטה הזו נמצאת לחלוטין בתחום סמכויותיו של בלאט, ואם המאמן לא נותן לשחקן אפילו להתלבש, אילו עוד ברירות יש להנהלה מלבד לשחרר אותו במקום לתת לו לבלות עונה שלמה ביציע (אחד הדברים הכי אכזריים שאפשר לעשות לשחקן, בטח לכזה שלא עשה כלום בשביל שזה יגיע לו)
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי er79 » 05 נובמבר 2013, 13:47

למה לכל הרוחות השחקן הזה עדיין פה??????? חלאס כבר!!!!!!!!!
er79

הודעהעל ידי קודי » 05 נובמבר 2013, 13:51

חנו'ש כתב:
קודי כתב:ולמה בדיוק משחררים את נעימי? מישהו באמת חושב שרייס טוב ממנו או שימצאו עכשיו רכז אחר יותר טוב?

עד כמה שהיינו רוצים להפיל גם את זה על ההנהלה, זו כבר אשמתו של בלאט.
הרי עד עכשיו נעימי היה בקבוצה והוא לא זכה אפילו להתלבש.
ההחלטה הזו נמצאת לחלוטין בתחום סמכויותיו של בלאט, ואם המאמן לא נותן לשחקן אפילו להתלבש, אילו עוד ברירות יש להנהלה מלבד לשחרר אותו במקום לתת לו לבלות עונה שלמה ביציע (אחד הדברים הכי אכזריים שאפשר לעשות לשחקן, בטח לכזה שלא עשה כלום בשביל שזה יגיע לו)

אני לא אומר מי אשם. עדיין זו החלטה מטומטמת, גם אם היא של בלאט.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי מני » 05 נובמבר 2013, 13:59

היתי מביא את שארס כמחליף לאוחיון.
סמל אישי של המשתמש
מני

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 נובמבר 2013, 14:52

אפשר להאשים את בלאט שהוא מתעקש לייבש שחקן סביר, ואפשר גם להאשים את ההנהלה ששוב החתימה פה שחקן שהמאמן לא יכול לסבול
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 05 נובמבר 2013, 15:01

MTA2311 כתב:אפשר להאשים את בלאט שהוא מתעקש לייבש שחקן סביר, ואפשר גם להאשים את ההנהלה ששוב החתימה פה שחקן שהמאמן לא יכול לסבול

אני דיברתי על האשמה על זה שמשחררים אותו מכיוון שיש רבים כאן שלא מבינים למה.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 נובמבר 2013, 15:07

חנו'ש כתב:
MTA2311 כתב:אפשר להאשים את בלאט שהוא מתעקש לייבש שחקן סביר, ואפשר גם להאשים את ההנהלה ששוב החתימה פה שחקן שהמאמן לא יכול לסבול

אני דיברתי על האשמה על זה שמשחררים אותו מכיוון שיש רבים כאן שלא מבינים למה.

זה די אותו דבר. בסופו של דבר, לא היו צריכים לשחרר אותו אם לא היו כופים אותו על המאמן מלכתחילה.
אבל כן, אני מסכים איתך שבלאט לא התנהל פה כמו שצריך
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי קודי » 05 נובמבר 2013, 15:20

בסיטואציה כזו יש לבלאט שתי אפשרויות: לקום ולהתפטר או למצוא שחקן טוב יותר ולכשנע את ההנהלה להחתים אותו. אם הוא החליט להישאר ולא הביא מישהו טוב יותר, הוא לא יכול כבר להסתתר מאחורי ההחלטות של ההנהלה. אגב - לא ממש ברור לי איך את נעימי הוא לא מסוגל לסבול אבל הוא מצא ביום חמישי 28 דקות לטייריס רייס, כשבאותו זמן לא רק שנעימי ישב בארץ אלא שגם אוחיון (שאני חושב שדי ברור שהוא רכז טוב יותר מרייס) ישב על הספסל.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 05 נובמבר 2013, 19:51

קודי כתב:

בסיטואציה כזו יש לבלאט שתי אפשרויות: לקום ולהתפטר או למצוא שחקן טוב יותר ולכשנע את ההנהלה להחתים אותו. אם הוא החליט להישאר ולא הביא מישהו טוב יותר, הוא לא יכול כבר להסתתר מאחורי ההחלטות של ההנהלה. אגב - לא ממש ברור לי איך את נעימי הוא לא מסוגל לסבול אבל הוא מצא ביום חמישי 28 דקות לטייריס רייס, כשבאותו זמן לא רק שנעימי ישב בארץ אלא שגם אוחיון (שאני חושב שדי ברור שהוא רכז טוב יותר מרייס) ישב על הספסל.

אני חושב שבלאט כושל לא מעט בהתנהלות מול שחקנים.
האם ההנהלה כפתה על בלאט להחתים שחקנים שהוא לא רוצה או יכול להשתמש בהם כמו נעימי וכהן, וגם טיוס?

אני חושב שבלאט ביקש שחקנים, ועוד שחקנים, ועוד שחקנים ואז עוד קצת... ומה שנשאר זה סגל של 14 שחקנים שמתוכם רק 8 רלוונטים.

לגבי נעימי והיורוליג, לדעתי יש כאן איזשהי תכנית אולי לנסות ולמצוא לנעימי קבוצת יורוליג, ואז עדיף למכבי ולנעימי שלא יתלבש 3-4 משחקים במכבי, ויישחק את שאר המשחקים בקבוצה אחרת,
מאשר שילבישו אותו פעם אחת סתם, ושלא יוכל לשחק עד הטופ 16 (מה שבעצם הופך אותו לא רלוונטי ליורוליג יותר).
לגבי הליגה - אין לי הסבר פרט לכך שברור לכולם שיובל יושאל. לקבוצת יורוליג, לקבוצת יורוקאפ או לקבוצה בליגה. לכן בלאט מעדיף לא לשלב אותו. אבל באיזשהו שלב חייבים לחתוך, ואני מאמין
שאם עוד שבוע שבועיים הוא לא יושאל, אז הוא יתחיל לקבל דקות. אם לא, אני מקווה שהתקשורת תעשה מזה מטעמים. לא מגיע לו היחס הזה.

לגבי רייס - אני קצת מנותק בשבוע האחרון, אבל גם בלי לראות, אני סומך על הדיווחים כאן, ועושה רושם שככל שייפטרו ממנו יותר מהר, כך ייטב לכולם. למה לעזאזל להחזיק זר שרק מזיק לקבוצה,
ואחרי חודשיים וחצי של משחקים ואימונים, לא מראה שום מגמת שיפור, ולא יכול לספור שום משחק חיובי לזכותו?
מה שכן, בהנחה שרוצים להשאיל את נעימי, זה באמת בעייתי לשחרר אותו בלי להביא מחליף ראוי. כזה לא נראה כרגע באופק, ולכן שחרור מהיר ופזיז יכול להיות גם בעייתי.

בקיצור, כמו תמיד אנחנו חוזרים לקיץ ומנסים להבין למה לא יכלו לראות את הדברים, או לפחות את חלקם כבר אז, ולהיות חכמים יותר ולא לעשות את אותן הטעויות שנה אחרי שנה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 נובמבר 2013, 20:06

קודי כתב:

אתה לא באמת מצפה שיתפטר בגלל שכפו עליו את נעימי נכון?
ההנהלה כפתה עליו שחקן שהוא לא מחזיק ממנו, אז הוא לא נותן לו לשחק. לא עד כדי כך מופרך.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי קודי » 05 נובמבר 2013, 20:52

יוני, אני מכיר קבוצת יורוליג שצריכה רכז עם משחק פיק אנד רול טוב. נראה לי שנעימי יכול להתאים לה...
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 05 נובמבר 2013, 21:46

קודי כתב:יוני, אני מכיר קבוצת יורוליג שצריכה רכז עם משחק פיק אנד רול טוב. נראה לי שנעימי יכול להתאים לה...

אני כמוך חושב שיש לו מקום בסגל, אבל המאמן לא חושב כך כנראה, או שישנם עוד גורמים שאנחנו לא מודעים אליהם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 05 נובמבר 2013, 23:59

אני לא חושבת שבקיץ בלאט ממש התנגד לו ברמה עקרונית.
אם אוחיון היה נאלץ לעזוב, אז אני בטוחה שבלאט היה מקבל אותו בזרועות יותר פתוחות.
מכיוון שאוחיון נשאר, אז לבלאט כבר אין עניין בנעימי (מה שבאמת לו ברור לאף אחד לאור הכישלון הטוטאלי של רייס)
ברגע שזה המצב, נעימי היה צריך להיות משוחרר כבר לפני חודש.

שנה הבאה, במידה ויהיה מקום לישראלים בקבוצה וכנראה שיהיה גם מאמן אחר, אז מה שהמאמן הזה יחליט - זה מה שאמור לקרות.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי dod » 06 נובמבר 2013, 00:35

jol9 כתב:
קודי כתב:יוני, אני מכיר קבוצת יורוליג שצריכה רכז עם משחק פיק אנד רול טוב. נראה לי שנעימי יכול להתאים לה...

אני כמוך חושב שיש לו מקום בסגל, אבל המאמן לא חושב כך כנראה, או שישנם עוד גורמים שאנחנו לא מודעים אליהם.

שום גורמים ושום נעליים.
יש כבר 2 רכזים לפניו בסגל, אוחיון ורייס.

ואם תשאל למה רייס לפניו, התשובה היא כזו:
שחרור של רייס זה בעצם הודאה בכישלון טוטאלי של הסקאוטינג (לא חשוב כרגע אם זה סקאוטינג של בלאט או של "מחלקת הסקאוטינג"). חצי שנה רדפו אחרי הבחור הזה ובסוף זורקים אותו אחרי חודש של משחקים.
כלומר, רייס לא ישוחרר, לפחות לא עד סוף השלב הראשון ביורוליג.

משהוחלט להמשיך עם רייס, הכי נוח לחתוך את נעימי שבכל מקרה הגיע עם סיכוי טוב להשאלה ובסוף אוחיון נשאר וכו'
נערך לאחרונה על ידי dod בתאריך 06 נובמבר 2013, 09:33, נערך פעם אחת בסך הכל.
dod

הודעהעל ידי jol9 » 06 נובמבר 2013, 06:07

dod כתב:
jol9 כתב:

שום גורמים ושום נעליים.
יש כבר 2 רכזים לפניו בסגל, אוחיון ורייס.

ואם תשאל למה רייס לפניו, התשובה היא כזו:
שחרור של רייס זה בעצם הודאה בכישלון טוטאלי של הסקאוטינג (לא חשוב כרגע אם זה סקאוטינג של בלאט או של "מחלקת הסקאוטינג"). חצי שנה רדפו אחרי הבחור הזה ובסוף זורקים אותו אחרי חודש של משחקים.
כלומר, רייס לא ישוחרר, לפחות לא עד סוף השלב הראשון ביורוליג.

משהוחלט להמשיך עם רייס, הכי נוח לחתוך את נעימי שבכל מקרה הגיע עם סיכוי טוב להשאלה ובסוף אוחיון לא נשאר וכו'

רוב הסיכויים שאתה צודק. אמרתי גורמים אחרים בהקשר לכל מיני מחשבות השאלה כאלה ואחרות, כמו שכתבתי במקום אחר. למשל, אם רוצים להשאיל אותו לקבוצת יורוליג קטנה,
אז עדיף שהוא לא יתלבש בכלל למשחקי מכבי ביורוליג.
בליגה בכל מקרה אני לא רואה סיבה למה לא לשתף אותו. הרי הוא שיחק קצת במשחקי ההכנה...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי itai7 » 07 נובמבר 2013, 21:47

מהר כרטיס טיסה

למרות הסל ניצחון
itai7

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 נובמבר 2013, 21:48

דני פדרמן אחרי המשחק: "טייריס רייס שחקן גדול, עוד בינגו של מכבי שמאשש את מודל אולימפיאקוס"
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Maccabikid » 07 נובמבר 2013, 21:48

לא מאמין בזה. אבל אמן שהסל הזה יעיר אותו איכשהוא.
Maccabikid

הודעהעל ידי מכביסט24 » 07 נובמבר 2013, 21:51

הביתה!!!

לתל אביב. שמח וטוב לב ;)
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 נובמבר 2013, 21:53

Maccabikid כתב:לא מאמין בזה. אבל אמן שהסל הזה יעיר אותו איכשהוא.

גם אם הוא יתעורר, ופתאום יצליח לקלוע ליי אפים, זה עדיין לא זה. הוא פשוט רכז גרוע. דוגמה טובה לכך הייתה באחת ההתקפות, כאשר סופו חיכה בפוסט לכדור ורייס כדרר וכדרר עד שלבסוף מסר לא מדוייק לסופו, שנאלץ לזרוק את הגוף על מנת לתפוס את הכדור.
שחקן כמו שאראס היה מכניס כדור באומנות לסופו לקרש-סל קל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot] ו־37 אורחים