MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ד''א, מי אמרו שלא שיחק בגלל שמתפרץ לו משני הכיוונים?
1. איכס.
2. יוגב.
3. איכס.

דווקא כן שיחק
חשבתי מישהו שבאמת לא שיחק כמו לאנדסברג או פניני
או אליהו
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ד''א, מי אמרו שלא שיחק בגלל שמתפרץ לו משני הכיוונים?
1. איכס.
2. יוגב.
3. איכס.
שמואל1 כתב:עכשיו דני פדרמן יגיד בתקשורת "אמרתי לכם" על רייס.
שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:אגב עבודה טובה בהגנה של בלו, ליאור היה עושה משהו כזה? עם ליאור של שלשה 110%
אכן. בכלל, דיוויד בלו נותן משחקים טובים ומראה לא רק קליעה אלא גם עבודה טובה בהגנה, בריבאונד ואסיסטים. אני מרוצה מההחתמה.
שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:אגב עבודה טובה בהגנה של בלו, ליאור היה עושה משהו כזה? עם ליאור של שלשה 110%
אכן. בכלל, דיוויד בלו נותן משחקים טובים ומראה לא רק קליעה אלא גם עבודה טובה בהגנה, בריבאונד ואסיסטים. אני מרוצה מההחתמה.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ד''א, מי אמרו שלא שיחק בגלל שמתפרץ לו משני הכיוונים?
1. איכס.
2. יוגב.
3. איכס.
![]()
דווקא כן שיחק
חשבתי מישהו שבאמת לא שיחק כמו לאנדסברג או פניני
או אליהו
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:אגב עבודה טובה בהגנה של בלו, ליאור היה עושה משהו כזה? עם ליאור של שלשה 110%
נראה מבטיח הילד
נראה לי שיכולה להיות לו קריירה ארוכה
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:אגב עבודה טובה בהגנה של בלו, ליאור היה עושה משהו כזה? עם ליאור של שלשה 110%
נראה מבטיח הילד
קורע.
שמואל1 כתב:עכשיו דני פדרמן יגיד בתקשורת "אמרתי לכם" על רייס.
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:אגב עבודה טובה בהגנה של בלו, ליאור היה עושה משהו כזה? עם ליאור של שלשה 110%
נראה מבטיח הילד
קורע.
rc4991 כתב:שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:אגב עבודה טובה בהגנה של בלו, ליאור היה עושה משהו כזה? עם ליאור של שלשה 110%
אתם אמיתיים?![]()
הוא שמר כל כך רע היום וכל שחקן עבר אותו בקלות שרציתי להקיא
באמת שאין לי מושג איך אפשר להלל אותו על ההגנה אחרי המשחק הזה
אתם בטח תגידו שאני אומר את זה כי אני לא אוהב אותו (מה שלא נכון,אגב)
roy1000 כתב:מי אמר שרייס לא שחקן? אתם סתם מזלזלים בסקאוטינג של דני פדרמן. יאללה להתנצל בפני דני.
rc4991 כתב:שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:אגב עבודה טובה בהגנה של בלו, ליאור היה עושה משהו כזה? עם ליאור של שלשה 110%
אתם אמיתיים?![]()
הוא שמר כל כך רע היום וכל שחקן עבר אותו בקלות שרציתי להקיא
באמת שאין לי מושג איך אפשר להלל אותו על ההגנה אחרי המשחק הזה
אתם בטח תגידו שאני אומר את זה כי אני לא אוהב אותו (מה שלא נכון,אגב)
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, felix_r, Google [Bot] ו־28 אורחים