המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:ההבדל שעכשיו אנחנו מבינים את החתמת אייבינדר (ישראלי צעיר) ועדיין לא מבינים את מיטרו יץ׳ שבנוסף לעמדה שלו הוא זר ולא בדיוק הגיע כדי להשאר פה 4 שנים.
LIAV10 כתב:ההבדל שעכשיו אנחנו מבינים את החתמת אייבינדר (ישראלי צעיר) ועדיין לא מבינים את מיטרוביץ׳ שבנוסף לעמדה שלו הוא זר ולא בדיוק הגיע כדי להשאר פה 4 שנים.
Maccabikid כתב:LIAV10 כתב:ההבדל שעכשיו אנחנו מבינים את החתמת אייבינדר (ישראלי צעיר) ועדיין לא מבינים את מיטרו יץ׳ שבנוסף לעמדה שלו הוא זר ולא בדיוק הגיע כדי להשאר פה 4 שנים.
אני לא מסכים, רשמתי את זה גם למעלה, אני נהנה ממיטרוביץ', מבחינתי הוא לא פחות טוב העונה מראדי\אלברמן. אם כבר יש זר שחייב לעוף מפה בינואר זה מאנה. (שרצוי להביא במקומו מגן ימני אמיתי).
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:ההבדל שעכשיו אנחנו מבינים את החתמת אייבינדר (ישראלי צעיר) ועדיין לא מבינים את מיטרוביץ׳ שבנוסף לעמדה שלו הוא זר ולא בדיוק הגיע כדי להשאר פה 4 שנים.
''עדיין לא מבינים את מיטרוביץ''? מודה על היום שהביאו אותו
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:ההבדל שעכשיו אנחנו מבינים את החתמת אייבינדר (ישראלי צעיר) ועדיין לא מבינים את מיטרוביץ׳ שבנוסף לעמדה שלו הוא זר ולא בדיוק הגיע כדי להשאר פה 4 שנים.
''עדיין לא מבינים את מיטרוביץ''? מודה על היום שהביאו אותו
אפשר לחשוב, היה עדיף לנו זר בעמדה אחרת.
MTA2311 כתב:one: "זיו שוב לא בסגל. סוזה ממשיך עם ההתעלמות התמוהה שלו מהמגן" .
שמישהו יסגור כבר את האתר המביך הזה
MTA2311 כתב:היינו צריכים לתת פה כבר 4 גולים.
זה כמובן יתנקם בנו בהמשך
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:היינו צריכים לתת פה כבר 4 גולים.
זה כמובן יתנקם בנו בהמשך
קצת ישנוניים מכבי אבל יהיה בסדר
מאוד קשה לי לקחת ברצינות את השוער של מכבי פ''ת כשהשם שלו זה גיגי
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:היינו צריכים לתת פה כבר 4 גולים.
זה כמובן יתנקם בנו בהמשך
קצת ישנוניים מכבי אבל יהיה בסדר
מאוד קשה לי לקחת ברצינות את השוער של מכבי פ''ת כשהשם שלו זה גיגי
השוער הזה לקח לנו כבר איזה 3 גולים בטוחים.
לא יהיה בסדר. אף פעם.
LIAV10 כתב:העיקר צוחק על הלב שלי
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:העיקר צוחק על הלב שלי
המשפט הכי פולני ששמעתי בחיים שלי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ואורח אחד