אליהו חתם בהפועל ירושלים לשלוש עונות

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

אליהו חתם בהפועל ירושלים לשלוש עונות

הודעהעל ידי er79 » 10 נובמבר 2013, 17:14

אליהו בדרך לירושלים ל-3 העונות הקרובות (ספורט5)
er79

אליהו בדרך למגדל?

הודעהעל ידי NY boy » 10 נובמבר 2013, 17:26

מהלך שובר שיוויון אם וכאשר. מקווה שליאור יעדיף לחכות להצעה גדולה ולא ללכת לשם.
NY boy

אליהו בדרך למגדל?

הודעהעל ידי LIAV10 » 10 נובמבר 2013, 17:32

ברוך שפטרנו, אולי יפסיקו עכשיו סופית לדבר עליו בהקשר של מכבי.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

אליהו בדרך למגדל?

הודעהעל ידי rc4991 » 10 נובמבר 2013, 17:35

הוא ייצא כל כך מפגר אם יחתום שם
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

אליהו בדרך למגדל?

הודעהעל ידי קודי » 10 נובמבר 2013, 18:02

זה יהיה מגוחך אם אחרי שהוא דחה את הצעת מכבי וכינה אותה מעליבה ומשפילה הוא יקח הצעה נמוכה יותר ב-25-30%, אבל שיהיה לו לבריאות. אליהו יהיה חיזוק משמעותי לירושלים בעידן החוק הרוסי, כאשר אני מניח שהוא ישחק לא מעט ליד דאנקן או כדיר שיושבים על העמדה שלו. אני לא חושב שמדובר במהלך שובר שוויון אבל אין ספק שהוא מקרב את ירושלים למכבי.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

אליהו בדרך למגדל?

הודעהעל ידי שמואל1 » 10 נובמבר 2013, 18:21

כך פורסם לפני זמן קצר בספורט 5.
מדובר בהחתמה ענקית של ירושלים, שמביאה את השחקן הישראלי הטוב ביותר בארץ, שישחק עם הלפרין, שהוא הישראלי השני הטוב ביותר בליגה.
השילוב בין הלפרין ואליהו היה מעולה בקיץ בנבחרת ובהחלט יש ביניהם כימיה.
הסגל הישראלי של ירושלים אחרי ההחתמה הזאת לצערי עולה על זה של מכבי.

ועוד משפט על אליהו וסוכניו- הוא ללא ספק יצא אידיוט בתקופה האחרונה. הייתה לו הצעה של בערך 500 אלף דולר ממכבי על השולחן, הוא כינה הצעה זו כמשפילה ובמשך כל הקיץ חיפש קבוצה אחרת שתשלם לו יותר- וכל זה בשביל לסיים בירושלים עם חווזה של 300 אלף דולר. מה נאמר?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

Re: רעידת אדמה בספורט הישראלי: אליהו על סף חתימה בירושלים

הודעהעל ידי felix_r » 10 נובמבר 2013, 18:32

שמואל1 כתב:כך פורסם לפני זמן קצר בספורט 5.
מדובר בהחתמה ענקית של ירושלים, שמביאה את השחקן הישראלי הטוב ביותר בארץ, שישחק עם הלפרין, שהוא הישראלי השני הטוב ביותר בליגה.

ועוד משפט על אליהו וסוכניו- הוא ללא ספק יצא אידיוט בתקופה האחרונה. הייתה לו הצעה של בערך 500 אלף דולר ממכבי על השולחן, הוא כינה הצעה זו כמשפילה ובמשך כל הקיץ חיפש קבוצה אחרת שתשלם לו יותר- וכל זה בשביל לסיים בירושלים עם חווזה של 300 אלף דולר. מה נאמר?

לא הייתה לאליהו שום הצעה של 500 אלף. הייתה לו הצעה של 400 אלף כולל ה 100 שמכבי גם ככה חייבת לו על פתיחת החוזה, ז"א הצעה של 300 אלף, כי את ה 100 הוא יקבל בכל מקרה, גם אם ישחק בירושלים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 10 נובמבר 2013, 18:35

ועוד משהו, שמאול. מה שנכתב הוא:

אורי אלון והאדומים הציעו לישראלי הבכיר בשוק למעלה ממיליון דולר נטו לשלוש שנים ומחכים לתשובה חיובית. האם אנחנו בדרך לרעידת אדמה בכדורסל הישראלי?

יש הבדל גדול בין זה, לבין מה שכתבת.

מחכים לתשובה חיובית זה לא על סף חתימה. בינתיים אין שום רעידת אדמה.
אני מציע שתשנה את הכותרת השיקרית שלך.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 10 נובמבר 2013, 18:39

שמואל ורעידות האדמה :D
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי dod » 10 נובמבר 2013, 18:46

אליהו חושב שיקבל הצעה מקבוצת יורוליג לקראת הטופ-16 (משהו כמו עוד חודש/חודש וחצי). אני מניח שהוא מוכן היום לחתום בירושלים עם אופציית יציאה לאירופה.
ירושלים לא מוכנה לאופציה ומפעילה עליו לחץ בין היתר על ידי הכתבה בספורט 5.
נחכה ונראה.
dod

הודעהעל ידי NY boy » 10 נובמבר 2013, 18:47

זה נכון שאליהו יצא הכי מפגר בעולם אחרי שדחה את ההצעה של מכבי (פיליקס ההצעה הראשונה של אליהו הייתה חצי מיליון דולר וחוזה ל3 שנים עד כמה שאני זוכר) וייקח הצעה פחות טובה עכשיו. אבל זה שאליהו יצא מפגר לא ישנה את העובדה שזה מהלך שמשנה את פני הליגה ומציב את ירושלים בעמדה טובה מאד להתמודד עם מכבי בצורה שווה בשנים הבאות. אליהו זה לא עוד שחקן בליגה, אליהו זה הישראלי הכי טוב בליגה. אליהו זה הישראלי היחידי היום שהוא ברמת יורוליג (מלבד בלו). יש לו חסרונות ויש לו יתרונות אבל הוא עדיין יותר טוב מכל ישראלי בליגה. ואם הוא חותם בירושלים זה אומר שמכבי בשנים הבאות תעמוד מול מצב שהיא לא הייתה רגילה לו בגזרה המקומית. וזה מה שצריך לעניין את מכבי ולא זה שאליהו הוא דביל (והוא דביל).

אם יש אפשרות הייתי שולח היום את טיוס לחפש את החברים שלו באיטליה מחדש או במקום אחר... ומחתים את אליהו בכסף שהתפנה ממנו ובכסף שיתפנה מפניני בשנה הבאה.
NY boy

הודעהעל ידי dod » 10 נובמבר 2013, 19:00

NY boy כתב:זה נכון שאליהו יצא הכי מפגר בעולם אחרי שדחה את ההצעה של מכבי (פיליקס ההצעה הראשונה של אליהו הייתה חצי מיליון דולר וחוזה ל3 שנים עד כמה שאני זוכר) וייקח הצעה פחות טובה עכשיו. אבל זה שאליהו יצא מפגר לא ישנה את העובדה שזה מהלך שמשנה את פני הליגה ומציב את ירושלים בעמדה טובה מאד להתמודד עם מכבי בצורה שווה בשנים הבאות. אליהו זה לא עוד שחקן בליגה, אליהו זה הישראלי הכי טוב בליגה. אליהו זה הישראלי היחידי היום שהוא ברמת יורוליג (מלבד בלו). יש לו חסרונות ויש לו יתרונות אבל הוא עדיין יותר טוב מכל ישראלי בליגה. ואם הוא חותם בירושלים זה אומר שמכבי בשנים הבאות תעמוד מול מצב שהיא לא הייתה רגילה לו בגזרה המקומית. וזה מה שצריך לעניין את מכבי ולא זה שאליהו הוא דביל (והוא דביל).

אם יש אפשרות הייתי שולח היום את טיוס לחפש את החברים שלו באיטליה מחדש או במקום אחר... ומחתים את אליהו בכסף שהתפנה ממנו ובכסף שיתפנה מפניני בשנה הבאה.

אלה דברים שעושים לפני העונה. עכשיו מאוחר מדי במכבי של היום.
dod

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 נובמבר 2013, 19:01

מגיע לו.
גם פחות כסף, וגם קבוצה פחות טובה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי NY boy » 10 נובמבר 2013, 19:06

dod כתב:
NY boy כתב:זה נכון שאליהו יצא הכי מפגר בעולם אחרי שדחה את ההצעה של מכבי (פיליקס ההצעה הראשונה של אליהו הייתה חצי מיליון דולר וחוזה ל3 שנים עד כמה שאני זוכר) וייקח הצעה פחות טובה עכשיו. אבל זה שאליהו יצא מפגר לא ישנה את העובדה שזה מהלך שמשנה את פני הליגה ומציב את ירושלים בעמדה טובה מאד להתמודד עם מכבי בצורה שווה בשנים הבאות. אליהו זה לא עוד שחקן בליגה, אליהו זה הישראלי הכי טוב בליגה. אליהו זה הישראלי היחידי היום שהוא ברמת יורוליג (מלבד בלו). יש לו חסרונות ויש לו יתרונות אבל הוא עדיין יותר טוב מכל ישראלי בליגה. ואם הוא חותם בירושלים זה אומר שמכבי בשנים הבאות תעמוד מול מצב שהיא לא הייתה רגילה לו בגזרה המקומית. וזה מה שצריך לעניין את מכבי ולא זה שאליהו הוא דביל (והוא דביל).

אלה דברים שעושים לפני העונה. עכשיו מאוחר מדי במכבי של היום.

שום דבר לא מאוחר מידי אם זה מה שנכון למכבי לעתיד. שום אם אליהו באמת יחתום שם ל3 שנים זה מכה. אם מדובר בחוזה עד סוף העונה הזאת זה לא צריך להזיז למכבי. כמהלך עתידי זה מהלך שהוא שובר שיוויון בין מכבי לליגה, כמהלך לעונה הזאת זה לא כזה משנה.
NY boy

Re: אליהו בדרך לסיכום לשלוש עונות בהפועל ירושלים

הודעהעל ידי dod » 10 נובמבר 2013, 19:10

MTA2311 כתב:מגיע לו.

למה?
כי בלאט לא מצליח להשתמש בו כמו שצריך?
מסכים שלא מגיע לו שכר מופרך כמו שהיה אמור לקבל, אבל דחילק מדובר בשחקן שיש לו יתרונות וחסרונות.
המאמן הנוכחי לא מצליח להפיק ממנו את היתרונות ולהעלים את החסרונות. בסדר. שישחק במקום אחר.
dod

הודעהעל ידי Maccabikid » 10 נובמבר 2013, 19:10

felix_r כתב:

לא הייתה לאליהו שום הצעה של 500 אלף. הייתה לו הצעה של 400 אלף כולל ה 100 שמכבי גם ככה חייבת לו על פתיחת החוזה, ז"א הצעה של 300 אלף, כי את ה 100 הוא יקבל בכל מקרה, גם אם ישחק בירושלים.

זו פרשנות שלך לדיווחים משם, דיברו על חתיכת החוזה תמורת 100 אלף ברוטו, לאחר שהחושה נחתך הציעו לו עוד 400 נטו לעונה. גם אם נגיד שה400 כולל את ה100 בעונה הראשונה אזי עדיין טעות בידך כיוון ש100 ברוטו זה 50 נטו. כלומר חוזה של 350.
Maccabikid

הודעהעל ידי er79 » 10 נובמבר 2013, 19:10

דווקא בוואי נט כתבו שסיכוי נמוך שהוא יחתום שם אז לכו תדעו.
er79

הודעהעל ידי misha » 10 נובמבר 2013, 19:17

רעידת אדמה בספורט כולו, לא פחות :) בynet כתוב שהמשא ומתן הוקפא וסיכוי נמוך שיגיע, ככה שעוד מוקדם לצאת בחגיגות. אבל ככה או ככה, קשה לי מאוד להאמין שגם אם יגיע למגדל, שהוא יחתום שם ל-3 שנים בלי אופציות יציאה וסעיפים כאלה שישוחררו אותו אם תגיע בסופו של דבר הצעה מקבוצה יותר טובה.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

Re: אליהו בדרך למגדל?

הודעהעל ידי sweety » 10 נובמבר 2013, 20:12

וואו. אם זה נכון אנחנו כל כך נצטער על זה
מרגע של עצבות נצא גדולים וחזקים
סמל אישי של המשתמש
sweety

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 נובמבר 2013, 20:25

dod כתב:
MTA2311 כתב:מגיע לו.

למה?
כי בלאט לא מצליח להשתמש בו כמו שצריך?
מסכים שלא מגיע לו שכר מופרך כמו שהיה אמור לקבל, אבל דחילק מדובר בשחקן שיש לו יתרונות וחסרונות.
המאמן הנוכחי לא מצליח להפיק ממנו את היתרונות ולהעלים את החסרונות. בסדר. שישחק במקום אחר.

למה? כי הוא חשב שהוא מעניש אותנו כשהוא סירב להצעה שהוגשה לו, שהלמה את היכולות שלו. אז מי נענש עכשיו?

לכל שחקן יש יתרונות וחסרונות. על היתרונות של ליאור, לא משלמים 800 לף דולר נטו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־20 אורחים