rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:לא מבין למה הקבוצה שוב נראית כמו זבל בליגה. אולי בלאט יוכל להסביר יותר טוב. למה קבוצות עם רבע מהתקציב שלנו בכלל מגיעות למצב של משחק צמוד בנוקיה? פכסה.
אתה יכול ללטש חרא כמה שבא לך, זה עדיין חרא
זה ששחקני מכבי מקבלים כמה שהם מקבלים לא אומר שהאכויות שלהן השתפרו כתוצאה מהצ'ק
יש למכבי שלושה או ארבעה שחקנים שהאיכויות שלהם אמורות להיות מעל הליגה. במשחק בית מול פאקינג בני השרון זה אמור להספיק.
אם אני פדרמן, אני קונס את בלאט על איך שהקבוצה נראית בליגה. אפשר לחשוב שבשנים קודמות הקבוצה לא שיחקה בחוץ אף פעם, שלא לדבר על עונת האדריאטית. בולשיט אחד גדול
את בלאט? בוא לא נגזים
סמית', אינגלס, ג'יימס..אני לא יכולה להכניס לתוך המשוואה הזאת גם את היקמן, בלו וסופו כי לכל אחד יש את החסרונות שלו, חלק באשמתם הישירה וחלק לא
שלושה שחקנים טובים עם חבורה של שחקנים בינונים שצריכים לנצח קבוצות שהשיא העונתי שלהן זה לנצח את מכבי? זה לא כזה פשוט
כרמל,הסגל באמת לא שוס אבל אנחנו עדיין צריכים לנצח בקלות את קבוצות הליגה
יש לנו סגל בינוני וקבוצה רעה
אני לא יודעת להגיד בדיוק מה הסיבה ואני בטוחה שאין אשם אחד אבסולוטי אבל יש תחושה כללית שהמערכת עייפה ומתוסכלת
שהמאמן מרגיש שהוא במערכת שלא נותנת לו גיבוי או את האפשרות להעמיד קבוצה טובה
שהשחקנים יודעים שההנהלה והתקשורת מחכה לנפילה של הקבוצה ושל המאמן אז יש להם זכות לשלוח מקורבים להגיד כמה הם נעלבו מצעקות בפסקי זמן\חדר הלבשה
שההנהלה רק מתה שיילך המאמן במליון דולר בשביל להביא את העוזר שלו ב-400 אלף
פעם אמרנו ''עונה פיננסית'', היום נגיד ''עונת מעבר'' כי רוב הצדדים פשוט מחכים שהיא תעבור