אליהו חתם בהפועל ירושלים לשלוש עונות

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אליהו בדרך למגדל?

הודעהעל ידי שחף » 11 נובמבר 2013, 00:08

felix_r כתב:
שחף כתב:לא הבנתי, מצטער. מילא ירושלים היו מביאים את ספאנוליס, או איזה שחקן NBA עם רזומה מכובד. את מי הם אמורים להביא? את ליאור? יש פה מישהו בפורום שבכלל רצה אותו בקבוצה השנה? מה אתם רוצים?

תתפלא, אבל יש הרבה מאוד אוהדי כדורסל בארץ, שאוהבים את אליהו

אני שאלתי לגבי מי שרצה שליאור ישאר במכבי. אפילו יוני שדי אוהב את ליאור טען שהשידוך הזה לא מוצלח ושאין למכבי סיבה להוציא עליו כל כך הרבה כסף. חודשיים שבהם אף קבוצה מאירופה לא החתימה אותו כנראה מוכיחים את זה לא רע.
שחף

הודעהעל ידי Maccabikid » 11 נובמבר 2013, 00:09

נסחפתם לגמרי. הם בשיחות עם ליאור על חוזה שנע בין 300-400 אלף דולר נטו לעונה. פחות מהחוזה של פניני/רייס. ומקביל בערך לחוזה של טיוס פה. זה לא מהפכה. לא שינוי סדרי עולם. גם לא התחלה שלהם. אף אחד פה לא רצה בכלל את ליאור פה, אני מת לראות את ליאור שומר על בלו. זה הנוסחה המושלמת לעוד כמה שלשות של בלו במשחק..
Maccabikid

הודעהעל ידי rc4991 » 11 נובמבר 2013, 00:11

חנו'ש כתב:
rc4991 כתב:
MTA2311 כתב:אבל מכבי לא באמת בהתרסקות ממושכת. בסך הכל פתחנו את העונה לא טוב בליגה.
הרי ראית את המשחקים. אין פה בעיה של יכולת, השחקנים פשוט זורקים זין. מבחינתי זה סבבה. מגיע לליגה הזאת שמכבי תשים עליה זין. חבל שבלאט לא עולה עם הנוער. לי זה ברור שבמאני טיים הקבוצה תיראה אחרת.

אתה חייב להסכים איתי ששני העמודים האחרונים נראו כמו הנבואה של טרלוני מהארי פוטר. איזו היסחפות, כמה דרמטיות...

מכבי כן בהתרסקות והכל התחיל לפני שלוש-ארבע שנים,בזמן שהמושכות עברו לדני חסכני שהנחיל למכבי את "התקציב השפוי" שממנו אנחנו סובלים עד היום
הכנתי על זה אפילו כתבה באתר פרשנויות לפני שבועיים והאמת שהתפלאתי שאין הרבה אוהדים טמבלים והרוב המוחלט הסכים איתי
http://www.kick.co.il/article/4381

זה אתה כתבת??
סחטיין.....

למה,קראת את זה לפני?
תודה על המחמאה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 11 נובמבר 2013, 00:13

MTA2311 כתב:
rc4991 כתב:
MTA2311 כתב:אבל מכבי לא באמת בהתרסקות ממושכת. בסך הכל פתחנו את העונה לא טוב בליגה.
הרי ראית את המשחקים. אין פה בעיה של יכולת, השחקנים פשוט זורקים זין. מבחינתי זה סבבה. מגיע לליגה הזאת שמכבי תשים עליה זין. חבל שבלאט לא עולה עם הנוער. לי זה ברור שבמאני טיים הקבוצה תיראה אחרת.

אתה חייב להסכים איתי ששני העמודים האחרונים נראו כמו הנבואה של טרלוני מהארי פוטר. איזו היסחפות, כמה דרמטיות...

מכבי כן בהתרסקות והכל התחיל לפני שלוש-ארבע שנים,בזמן שהמושכות עברו לדני חסכני שהנחיל למכבי את "התקציב השפוי" שממנו אנחנו סובלים עד היום
הכנתי על זה אפילו כתבה באתר פרשנויות לפני שבועיים והאמת שהתפלאתי שאין הרבה אוהדים טמבלים והרוב המוחלט הסכים איתי

בוא תסביר לי, איזו התרסקות אנחנו רואים בליגה בדיוק?

מאזן 2-3 כשגם הניצחונות הושגו בשיניים
חוץ מזה,זה לא התחיל השנה אלא לפני שלוש שנים
אתה מוזמן לקרוא את הכתבה שלי,הסברתי את זה שם בצורה הטובה ביותר לדעתי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 11 נובמבר 2013, 00:14

rc4991 כתב:
MTA2311 כתב:
rc4991 כתב:

בוא תסביר לי, איזו התרסקות אנחנו רואים בליגה בדיוק?

מאזן 2-3 כשגם הניצחונות הושגו בשיניים
חוץ מזה,זה לא התחיל השנה אלא לפני שלוש שנים
אתה מוזמן לקרוא את הכתבה שלי,הסברתי את זה שם בצורה הטובה ביותר לדעתי

דיברת על התרסקות ממושכת. 3-2 בליגה, זאת לא התרסקות ממושכת. זאת אפילו לא התרסקות נקודתית. בסך הכל פתיחה רעה של הליגה. קורה.

לא צריך סתם להיסחף.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 11 נובמבר 2013, 00:16

דיברת על התרסקות ממושכת. 3-2 בליגה, זאת לא התרסקות ממושכת. זאת אפילו לא התרסקות נקודתית. בסך הכל פתיחה רעה של הליגה. קורה.

לא צריך סתם להיסחף.

שוב,אתה לא מבין שאני מדבר על תהליך שהתחיל לפני כמה שנים?
כבר שלוש שנים שנבנית פה קבוצה רעה בתקציב ביזיוני
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 11 נובמבר 2013, 00:16

שחף כתב:לא הבנתי, מצטער. מילא ירושלים היו מביאים את ספאנוליס, או איזה שחקן NBA עם רזומה מכובד. את מי הם אמורים להביא? את ליאור? יש פה מישהו בפורום שבכלל רצה אותו בקבוצה השנה? מה אתם רוצים?

אתם מדברים כאן על ההווה ועל שמות ספציפיים ועל הקבוצה שהפועל בנתה השנה.
זה לא משנה ולא רלוונטי לדיון.
לא צריך את ספאנוליס כדי למשוך קהל ואוהדים.
לא מדובר פה על מי שבסוף תצא מנצחת על המגרש בין 2 הקבוצות.
מדובר על מלחמה אחרת שתהיה בעתיד, והיא לא תהיה על המגרש אלא היא תהיה על דעת הקהל ועל אהבת הקהל, וממה שזה מרגיש כרגע, זו לא בהכרח מלחמה שמכבי הולכת לנצח בה בהליכה.

בסופו של דבר אנחנו רואים היום קבוצה אחת שחושבת על העתיד, שמנסה לבנות ומסתכלת בעיקר על הטווח הארוך (ורק כאן מסתכלים על ההווה שלה ולועגים בשאננות)
בעוד הקבוצה השניה לא חושבת על כמעט כלום חוץ מהשרדות, מלעבור את המשחק הבא בלי להיכנס למשברים ומלחיות מהפה ליד.
זה לא ראייה מעודדת של הדברים.

אז נכון שאילו דברים שאולי יקחו זמן ולא יקרו מהיום למחר, ואולי תרחישי האימה של שמואל מוגזמים ומכבי לא תאבד את השליטה כל כך מהר, אבל התהליכים לא מבשרי טובות.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חנו'ש » 11 נובמבר 2013, 00:18

rc4991 כתב:
חנו'ש כתב:
rc4991 כתב:

זה אתה כתבת??
סחטיין.....

למה,קראת את זה לפני?
תודה על המחמאה

האמת שכן
ודי הסכמתי עם כל מילה....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי MTA2311 » 11 נובמבר 2013, 00:18

rc4991 כתב:

לא צריך סתם להיסחף.

שוב,אתה לא מבין שאני מדבר על תהליך של כמה שנים?

תגיד, אתה רציני כאילו?
מדברים פה על הליגה. יש תהליך של כמה שנים בליגה? לא. יש תהליך של כמה שנים שקשור להתחזקות של ירושלים על חשבון מכבי? לא.
באמת שלא הבנתי מה היה פה כל כך לא ברור
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 11 נובמבר 2013, 00:25

MTA2311 כתב:
rc4991 כתב:

לא צריך סתם להיסחף.

שוב,אתה לא מבין שאני מדבר על תהליך של כמה שנים?

תגיד, אתה רציני כאילו?
מדברים פה על הליגה. יש תהליך של כמה שנים בליגה? לא. יש תהליך של כמה שנים שקשור להתחזקות של ירושלים על חשבון מכבי? לא.
באמת שלא הבנתי מה היה פה כל כך לא ברור

אני לא בטוח שמדברים פה רק על הליגה,אני בכל אופן מדבר בכללי על המצב שלנו בשנים האחרונות שעשוי להוביל אפילו למצב של חוסר עליונות בליגה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 11 נובמבר 2013, 00:26

חנו'ש כתב:
rc4991 כתב:
חנו'ש כתב:
rc4991 כתב:

זה אתה כתבת??
סחטיין.....

למה,קראת את זה לפני?
תודה על המחמאה

האמת שכן
ודי הסכמתי עם כל מילה....

תודה :thumbup
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 נובמבר 2013, 00:44

אני לא מבין מה אתם רוצים, נבנתה פה קבוצה לא לפי ציפיות ורצון הקהל? כן
אנחנו מרוצים מהתנהלות הפדרמנים?
זה לא נראה טוב מה שהולך עם הקבוצה מבחינת היורוליג? כן

כולנו מסכימים, אבל בחייאת רבאק, התרסקות בליגה? איזה הילולים להפועל ירושלים, מזכיר לכם שחוץ מגארד זר נחמד, הלפרין הגוויה ועוד פורוורד טוב מאוד אין שם כלום, מדהים איך מתלהבים מגרין בן ה49 ומקציצת בשר לבנה מאוקראינה שלא מסוגל לקנות סל ממטר.
כל עוד התקציב של מכבי גדול ב400% משאר הליגה אין מה להכנס לפאניקה ולהשתמש בקלישאות ששמואל כ״כ אוהב.

פשוט לא יאמן, כל יומיים פותחים פה ת׳רד עם איזה אסון טבע בכותרת, מביך.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי אבי » 11 נובמבר 2013, 08:50

מכבי תדשדש כל עוד היא משחקת בליגה הישראלית. השתתפות בליגה הישראלית מחייבת את הקבוצה להגביל את מספר הזרים שלה, להושיב כל שבוע זר אחד על הספסל, לשחק עם 2 הרכבים שונים בשני מסגרות ולשתף ישראלים בינוניים שבמצב רגיל לא היו מוחתמים בקבוצה.
מכבי צריכה לעזוב את הליגה הישראלית.
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי itai7 » 11 נובמבר 2013, 09:10

LIAV10 כתב:אני לא מבין מה אתם רוצים, נבנתה פה קבוצה לא לפי ציפיות ורצון הקהל? כן
אנחנו מרוצים מהתנהלות הפדרמנים?
זה לא נראה טוב מה שהולך עם הקבוצה מבחינת היורוליג? כן

כולנו מסכימים, אבל בחייאת רבאק, התרסקות בליגה? איזה הילולים להפועל ירושלים, מזכיר לכם שחוץ מגארד זר נחמד, הלפרין הגוויה ועוד פורוורד טוב מאוד אין שם כלום, מדהים איך מתלהבים מגרין בן ה49 ומקציצת בשר לבנה מאוקראינה שלא מסוגל לקנות סל ממטר.
כל עוד התקציב של מכבי גדול ב400% משאר הליגה אין מה להכנס לפאניקה ולהשתמש בקלישאות ששמואל כ״כ אוהב.

:thumbup
itai7

הודעהעל ידי קודי » 11 נובמבר 2013, 09:45

דווקא בסיפור אליהו אני חושב שהאחרונים שאפשר לבוא אליהם בטענות הם ההנהלה. בסך הכל הציעו לאליהו סכום שהוא גבוה משווי השוק שלו והוא עדיין לא הסכים. איזו סיבה היתה להציע לו יותר מזה?
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי roy1000 » 11 נובמבר 2013, 10:17

LIAV10 כתב:כולנו מסכימים, אבל בחייאת רבאק, התרסקות בליגה? איזה הילולים להפועל ירושלים, מזכיר לכם שחוץ מגארד זר נחמד, הלפרין הגוויה ועוד פורוורד טוב מאוד אין שם כלום, מדהים איך מתלהבים מגרין בן ה49 ומקציצת בשר לבנה מאוקראינה שלא מסוגל לקנות סל ממטר.

עובדתית, למכבי השנה קשה יותר בליגה מאי פעם ואחת הסיבות למה שקורה זה ליאור אליהו שהיה ייתרון עצום בליגה.

לגבי מגדל - אני עדיין מחזיק בדעה שהקבוצה שהם בנו השנה פחות טובה משנים קודמות. השחקן היחידי שאני באמת מחזיק ממנו שם זה דאנקן שלדעתי היה צריך להביא אותו למכבי בסוף העונה הקודמת. חוץ ממנו, לפרחובסקי יש פוטנציאל, אבל הוא שחקן שיכול לההיות טופ יורוליג לדעתי. הלפרין שחקן גמור וקיצ'ן בינוני למדי לדעתי. דופרי בקושי שחקן יורוקאפ. כרדע חיפה והרצליה טובות ממנה. בלי קשר לכלום, אם הם מחתימים את אליהו, הם הופכים לקבוצה מספר 2.
roy1000

הודעהעל ידי קודי » 11 נובמבר 2013, 10:26

אני מסכים שאליהו, בתור הישראלי הטוב ביותר שלא משחק ב-NBA, הוא יתרון גדול בליגה. הבעיה מבחינת מכבי היא שהוא לא מהווה יתרון ביורוליג ולכן אין טעם לשלם לו את הסכומים המטורפים שהוא התרגל לקבל.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי roy1000 » 11 נובמבר 2013, 10:38

קודי כתב:אני מסכים שאליהו, בתור הישראלי הטוב ביותר שלא משחק ב-NBA, הוא יתרון גדול בליגה. הבעיה מבחינת מכבי היא שהוא לא מהווה יתרון ביורוליג ולכן אין טעם לשלם לו את הסכומים המטורפים שהוא התרגל לקבל.

אין בעיה, אז שלא ישלמו, כי ברור שעדיף לשלם לנעימי לשבת על אזרחי ולשלם לטיוס לעשות מה שהוא עושה. העיקר לא לשלם לאליהו יותר ממה שדני חושב שהוא שווה כי דני הוא לא פראייר והוא מפיל עסקאות גם על חמישה שקלים.

הכל טוב ויפה, אבל אי אפשר גם לא לשלם וגם להתלונן שלא דורסים את הליגה. מי שמכין את הדייסה שכם יאכל אותה.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 11 נובמבר 2013, 10:59

דרך אגב, אורי אלון התעשר באיזה 100 מליון דולר בעקבות הנפקת טוויטר, ככה שהוא יכול להרשות לעצמו להוציא קצת יותר, ואולי זה מה שעומד מאחורי המהלך בכיוון של אליהו.
roy1000

הודעהעל ידי קודי » 11 נובמבר 2013, 11:03

roy1000 כתב:דרך אגב, אורי אלון התעשר באיזה 100 מליון דולר בעקבות הנפקת טוויטר, ככה שהוא יכול להרשות לעצמו להוציא קצת יותר, ואולי זה מה שעומד מאחורי המהלך בכיוון של אליהו.

הבעיה העיקרית של מכבי היא שבפעם הראשונה יש להפועל ירושלים בעלים שהם גם עשירים וגם אוהבים את הקבוצה ומעוניינים להישאר בה שנים רבות. עד היום היו שם בעלים עשירים שהקבוצה לא עניינה אותם ושבאו לעשות יחסי ציבור או עמותה בלי כסף. אם תוסיפו לזה אולם גדול והגדלה משמעותית בהכנסות תקבלו קבוצה שתוך כמה שנים יכולה להיות ראש בראש מול מכבי גם מבחינה כלכלית. אם נוסיף למשוואה את העובדה שבירושלים, בניגוד למכבי, מעוניינים שאנשי מקצוע ינהלו את הקבוצה אז לא ירחק היום שהם גם יעקפו אותנו.
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־22 אורחים